Britney bravader

image2483

Här har vi en mkt omtalad bild på Britney Spears nya parfym Believe.

Det har pratats mkt om denna photoshoot då bilden skulle tas. Britney var i vanlig ordning mkt omständig och vägrade ta några bilder om hon inte var topless bl.a. Hon blev missnöjd med de få bilder som hann tas innan hon rusade ut ur lokalen och lämnade en crew utan bilder.

Enligt källor så fick Britney Spears personliga stylist fortsätta fotningen. Och resultatet blev Britneys huvudstylistens kropp.

Enligt källor då.. man får tro vad man vill.. som med allt annat Hollywood-skvaller ^^

Måste dock säga att den grymt snygga kroppen inte ser ut att tillhöra Britney, så som hon ser ut idag. Ok, för ett par år sedan. Men riktigt så fit är hon faktiskt inte än även om hon är på väg med små steg..

image2484

Å andra sidan så har vi ju alla sett exempel på vilka underverk Photoshop kan göra. Varför skulle denna kroppen då inte kunna vara en extremt förbättrad Britney-kropp? :)

Ja, hur som helst.. vems kroppen än är, om det är hennes photoshopade-kropp eller hennes stylist så är det iaf inte Britneys kropp på bilden. det kan vi nog alla hålla med om :)

Hittade en kul bild på ett cover som Britney gjort.. där ser man svart på vitt att egentligen vem som helst skulle kunna vara på Vouge, till och med jag  ^^

image2485

Kram Liza




Kommentarer
Postat av: Lisa

mm, inte är det britney iaf!

2007-08-20 @ 15:02:05
URL: http://lisawalker.blogg.se
Postat av: Amanda

Ja det är lite svårt att tro att den kroppen tillhör dagens Britney ;) Och gud vilken skillnad på de sista bilderna! Ha en bra dag!

2007-08-20 @ 15:49:18
URL: http://amandass.blogg.se
Postat av: towe

gud vad hon ser ut! haha

2007-08-20 @ 15:58:45
URL: http://towiss.blogg.se
Postat av: Angelica

FEJK ;)

2007-08-20 @ 16:21:33
URL: http://anjelique.blogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0