Dröm regnkappan!

En super gullig läsare hörde av sig till mig om att sy min dröm-regnkappa! Så gulligt!!

Jag är eld och lågor och ska så snabbt jag kan ta mig till Stoff och Stil och leta tyg! Tänk att få heeelt fria händer till tyget! Ska matcha med mina stövlar, det är ett som är säkert ^^
image2284
Mer regn kommer nog åter till höst om inte så tidigt som senare i veckan.. haha! Så man måste ju börja förbereda sig ^^

Jag kan välja mellan olika modeller (bild lånad). Tror att jag är sugen på en A-linjeformad! Det är så söt och klockigt! Men inte för mkt.. lite lätt bara, och inte alltför lång.. kanske till mitten av låren eller ngt.

image2291

Och tyg? Ja... kanske hjärtan för att matcha stövlarna? :) Eller prickar.. eller så ska jag strunta helt i färgkombinationen och bara satsa på nåt sött blom-mönster.. får se..


224690-2280

Hur kul som helst att hon hörde av sig! :D

Kram Liza

Kommentarer
Postat av: elin åke

Hej! Såg att du hade handlat ett par Viking stövlar. Tycker dem är skit snygga och undrar bara hur du fick tag på dem. Finns de i Malmö? För vad jag vet har jag inte sett en Viking butik, eller finns de ute i ngra andra butiker? Eller du kanske handlade dem över internet? För när jag var inne på deras hemsida hittade jag ingen sån funktion. Oj, här haglar frågorna.. Men är väldigt tacksam för svar, speciellt nu (som du sa) när regnet är på väg hit igen. Kram!

2007-08-07 @ 18:50:24
URL: http://elinake.blogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0