Sko-shopping

Här är ett par av mina favorit pumps just nu ^^

image2127

Köpte dom igår på Din Sko och jag älskar dom! Dom är inte alls lika höga som jag normalt brukar ha pumps, men det är ju bara skönt!

Färgen är så underbart lysande, lite retro. Love it!

Priset var ju inte fy skam det heller :)

Vad som är skönt är att jag nog till och med kan skutta runt i dom på en hel spelning utan att ha döda fötter efteråt ^^ (Jag och Anna är verkligen inte snälla mot våra fötter på spelningarna och oftast slutar det med att vi hoppar runt på scenen barfota, haha)

Kram Liza

Kontakt: [email protected]

Kommentarer
Postat av: Lida

150 kr? Va!de var skjukt snygga nej det måste jag kolla upp!

2007-07-31 @ 13:22:25
URL: http://tafkaindependens.blogg.se
Postat av: Anna L

GUMMAN...JAG HAR SAMMA hihi!!Dock inte i samma färg eft som jag redan har ett par pumps i blå färg. Va dock grymmt sugen på dem men de serisrosa och svarta skrek mer eft mig då jag kommit in i en tokrosa period och svart behövde jag ett par nya...yeah right, men det låter bättre att säga att jag behöver eller hur.. ;)MEN ..DE ÄR SKÖNA, klacken är lagom..YESSS och jag tror vi skulle klara en hel kväll med dessa på våra fötter..klämmdes lite första gången där framme men inget vi inte skulle kunna klara med tanke på våra erfarenheter..SKIT SNYGGA :)Ser fram emot att se dig och mig i vars ett par på paddys hihi..snart ju!!

2007-07-31 @ 14:32:12
URL: http://enoka.mikamusik.se
Postat av: Emma

jag har också spanat in dem där :)

2007-07-31 @ 16:25:49
URL: http://meay.blogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0