Paris Hiltons fängelsestraff!

Ojoj, vilka rabalder det har varit kring Paris Hilton den senaste tiden!

Som ni alla säkert inte har kunnat missa, så är ju stjärnan dömd till fängelse för rattfylla. Aldrig förr har man sett Paris så ledsen och nedstämd.. Sorry Paris, lagarna gäller alla! Muha haaa..

Enligt en intervju av en tidigare dömd brottsling som också suttit inne på samma fängelse så borde Paris Hilton vara rädd. Kommer man in på fängelset och tror sig vara mer än alla andra så får man väldigt snabbt problem! Problem med farliga kvinnor är väl inte det man helst av allt vill ha..

Där kan jag ändå tycka synd om Paris faktiskt. För hur kan denna stora stjärna gå runt i ett fängelse och inte få uppmarksamhet?? Tror faktiskt att hur hon än gör, så är hon ändå dömd att misslyckas.. Tror inte att lilla fröken rik kommer så lätt undan där.. och där tycker jag faktiskt lite synd om henne..

Dock blir det ändå en liten särbehandling för den stora stjärnan, om än liten..
Hon får en privat dusch och får en timmes permis varje dag.

Dock får stjärnan inte sminka sig under fängelset och ska äta måltiderna i fängelsets matsal..

Denna gången har papps pengar inte kunnat rädda henne! Men oj, vilka rubriker det har skapat! Guvernören, Arnold har aldrig fått så många brev förr från arga och oroliga fans som vill att han ska benåda stjärnan..

Men det har ännu inte lyckats och om 19dagar, 5timmar och 41minuter ska Paris låsas in på fängelset i 45 dagar..

Här är ett foto taget igår i LA, hon ser inte alltför munter ut?

image722

Vad tycker ni? är det rätt eller fel att låsa in Paris Hilton?

//L

Kommentarer
Postat av: johanna

som du skrev, lagen gäller alla. tycker det är rätt att hon kan åka i fängelse som vem som helst annan, att vissa saker kan man inte köpa sej ifrån. tycker iofs synd om henne oxå, men alla måste ta sitt ansvar!

2007-05-16 @ 15:45:32
URL: http://ergosum.blogg.se
Postat av: L

Ja, precis! Så känner jag med! självklart ska man får betala om man bryter lagen liksom! Annars hade Hollywood och övriga LA varit en hemsk plats om alla fick göra som dom ville ^^. Men som du sa.. det är lite synd om henne också.. för hur hon än gör så kommer uppmärksamheten riktas på henne i fängelset.. Men hon har väl maximalt med övervakning där antar jag! DET kan nog pappas pengar köpa! ^^

2007-05-16 @ 15:48:53
Postat av: Lisa

Paris kommer få ta ett mycket större straff, nämligen rubrikerna om uppståndelsen. Men lagarna är till för att följas, och jag tror hon är väl medveten vad som är olagligt.

2007-05-16 @ 15:52:12
URL: http://www.lisavalivainio.blogg.se
Postat av: Anton

Jag tycker verkligen inte hon ska åka i fängelse.
Lagarna gäller alla men inte kändiar som Paris Hilton. Det säger ju sig självt....
Eller? Kan jag ha fel?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

2007-05-18 @ 11:40:11



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0