Presenttips på Asos!

Ibland är det bara sjuuukt svårt att hitta den perfekta presenten när en vän fyller år! Själv våndas jag hur länge som helst över det och letar halvt ihjäl mig..

Det svåraste tycker jag är när en nära vän fyller år.. Även om det borde vara lättare att hitta de perfekta presenten åt ngn man känner otroligt väl så tycker jag att det är mkt värre.. Man förväntas nästan att ha hittat en present som är både genomtänkt, personlig och ngt som den andra behöver..

Jag älskar att ge totalt onödiga och roliga presenter! Ngt som den andra inte ens visste fanns och aldrig saknat! haha!

Här är lite tips på totalt onödiga presenter! Asos har rätt kul grejer i sin "home and gift"-stall..

För den Britney tokiga finns en liten barnbok som beskriver Britneys resa genom tiden.

image734
Beskrivningen av boken lyder:

Britney is very pretty. Britney is the most successful pop princess in the whole wide world. This is her story?

Haha! Så kul! I boken kan man läsa i barnform hur hon blev tillsammans med Justin, hur dom gjorde slut och så vidare i livet..

"Britney and Justin had been special friends for a long time. Justin went away. If Britney had just given him a big hug, then he wouldn´t have walked away"

hahaa! Ok.. en töntigt bok.. men en sjukt kul present för ngn som är tokig i Britney.. eller varför inte till ngn som inte kan tåla henne? DET är roligare! ^^

Asos - 59kr




Sen finns det ett paket som heter: Womens Football Survival kit"

Lika onödigt men lika kul!

image735

Ge din älskling en time out eller ett rött kort där det kan stå t.ex Do the laundry, Cook me a meal eller varför inte Buy Me Some Shoes? Kommer komplett med visselpipa och en extra fjärrkontroll för att ändra kanal under VM! haha! Ok, som jag sa.. totalt onödigt.. ^^

Asos - 14kr på rean.



Den sista presenten är ju riktigt läskig! JAG hade inte velat ha den! Men jag hade verkligen kunnat köpa den till ngn! hahaa!
image736
Sängkläder i form av två nakna människor? Kan det bli mer creepy? En klockren "jag vet inte vad jag ska köpa-present" :)

Asos - 447kr



Ok.. om vi ska vara allvarliga för en sekund nu.. :) JAG vill inte ha ngt av detta, så tänk nu inte tanken att ge det till mig när jag fyller år! haha! Vet att mamsen och övriga familjen läser detta, så nu ska jag komma med lite tips till mig.. ^^ *hej mamma*

För det första..  Köp verkligen inget till mig! Jag behöver inget och vill inte ha ngt.. MEN.. om jag känner min familj bra så gör dom det ändå.. så det här kan jag tänka mig behöva om ni nu måste köpa ngt.. :)

Drinkglas.. det har vi inga av. Vi har en jäkla massa vin och whiskeyglas.. perfekta för oss som inte dricker nåt av det! haha! Så highball glas kan vi behöva..

image737

Eller popkorns/chips-skål! Vi använder fortfarande våra bakskålar för det! ^^
image738
Det var det hela! Nu ska jag slappa lite framför tv´n!

Ha en skön Kristi himmel färds-dag!

//L

Kommentarer
Postat av: Anna L

JAG VET REDAN VAD JAG SKALL KÖPA: haha...och du får det på fredagggg hihihiihihhih
kram- anna panna

2007-05-17 @ 18:17:48
Postat av: L

Men gumman! Du ska INTE köpa ngt! Allvarligt! Du kan bjuda på en drink eller så på nån spelning! inget annat! Spara dina pengar till Ebay! hihi! Puss!!

2007-05-18 @ 14:00:12
URL: http://www.ThreeOfAKind.blogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0