Britneys fiasko-come back

Som ni säkert alla vet så hölls VMA igår i Las Vegas, Nevada och det var smockat med alla de största kändisarna!

Jag och My ställde klockan bara för att se Britney Spears omtalade öppnings nr. Aldrig förr har ett nummer varit så omtalat sa MTV innan sändning. Hennes Come back-nr väntades överträffa alla andra nr..

HERREGUD säger jag bara! Det var nog det sämtsa nr jag nånsin sett! :O

Fruktansvärt, och då är jag snäll! Hon såg grymt osäker ut, vaklade fram och tillbaka nervöst, mimade dåligt och vad hände med koreografin!? Till och med jag hade dansat tio tusen ggr bättre! Nej, allvarligt talat, jag kunde knappt se klart nr.. Hon verkade på ngt sätt väck och inte närvarande..

Överallt i världen pratas det om detta hemska försök till nr.




Här är lite bilder på Britney outfit. Inte snyggt, inte snyggt och ja, inte snyggt.

image2812

Tjejen har precis fått barn så jag vill absolut inte baktala hennes kropp. Den är verkligen långt ifrån den kroppen hon hade innan. Men det är ju inte så konstigt. Gillar inte alls de minimala kläderna i alla fall.. nej, sexigheten sitter verkligen inte i hur lite man har på sig.. det bevisar ju detta iaf :)

   

Mer om VMA kommer sen.

Kram Liza

Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag tycker synd om henne. Hon ser ut att inte ha något självförtroende alls. Hon var ju faktiskt en ganska duktig dansare förut, men nu rör hon sig som ett kylskåp. Kroppen är det inget större fel på - men, som sagt, utstrålningen. Stackars tjej!

2007-09-10 @ 16:48:19
Postat av: Anonym

Så det är bara jättesmala personer som får känna sig snygga i så lite kläder, eller hur menar du? Hon kanske tycker att hon är jätte snygg i detta..

2007-09-10 @ 17:54:20
Postat av: Mia

Seriöst!!? Uschuschusch.. låten var ju inte ens bra tycker jag =S Jo, jättesnyggt att springa omkring med bh och trosor, ha lite påldansöser där och heta killar som rör en. Intressant "comeback"..

2007-09-10 @ 17:59:40
URL: http://miaz.blogg.se
Postat av: Liza

Anonym - Absolut inte! Tycker inte att man ska visa sig så inför flera miljoner-tittare bara, med eller utan kropp. Sexigheten sitter verkligen inte i minimala kläder! Tvärtom! Så fler kläder åt stjärnorna tycker jag! Det hela handlar om att kunna bära det rätt och med rätt självförtroende, smal som inte smal. Allt hänger i utstrålningen :) Men å andra sidan så var det inte det som gjorde hennes framträdande så dåligt.. Hade hon dansat som en gud och sjungit därefter så hade nr varit perfekt! haha. Men det gjorde det inte.. det varken lät eller såg bra ut.. det är bara min åsikt.. :) Kram!

2007-09-10 @ 18:03:06
URL: http://www.ThreeOfAKind.blogg.se
Postat av: Åsa

Håller med om att framträdandet var uselt, och de kläderna passar inte henne. Hon kunde haft mer kläder på sig och ändå varit sexigare. Nu var hon inte ett dugg sexig, osäkerhet är inte sexigt. Tycker faktist oxå lite synd om henne.

2007-09-11 @ 11:34:49



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0