Cheap Monday

Har skrivit om dom förr. Är det några jeans jag inte gillar så är det Cheap Mondays-jeans. Dom är verkligen sjukt snygga på andra men min bak ser onormalt stor ut i deras jeans.. haha.

Dom släpper ofta nya kreationer och här är deras nyaste påhitt:

image4709


Ser jobbigt och tilltrasslat ut?

Är detta något ni skulle köpa?

Kram Liza

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hejsan! Har ni ingen mail eller någonting som man kan nå er på, för jag skulle vilja ha lite hjälp med ett ebay köp (mitt första). Jag har läst eran guide men det är fortfarande vissa saker jag inte förstår. Blandannat hur man vet om dom skickar till sverige, hur man ser vad frakten kostar,eller om man måste fråga dem om det. När och hur man registrerar paypal, hur säkert och hur det fungerar. Och om man får säljarens mail efer att man har vunnit en auktion.

Vet att det är många frågor men jag skulle verkligen jätte gärna vilja få svar på dem så att jag kan göra lite fynd! :)

2008-01-25 @ 22:48:29
URL: http://solimre.blogg.se
Postat av: milla

Men hjälp, det var det värsta jag sett. varför skulle man vilja göra snubbelben på sig själv? Mode när det gått för långt :P

2008-01-25 @ 23:07:52
Postat av: Marina

De hade ju varit snygga utan trasslet mellan benen. Fin form på den, snyggt till pumps.

2008-01-26 @ 09:56:31
URL: http://www.hennes,blogg.se
Postat av: SANNA/LASTBILA.

tycker det är rätt snyggt faktiskt, men dock inte så mycket trassel. mer ~baggy~ stuk, tack :)

2008-01-26 @ 12:37:28
URL: http://matkriget.blogg.se
Postat av: Liza

Angelica - vi har en mail till vänster vid personbeskrivningen. Alla skickar inte till Sverire, det står i "ships to" högst upp vid budgivningen. Där står t.e.x Worldwide, Eurpoe eller Uk. Står det itne ngt som inkluderar sverige så kan du alltid skicka ett mail och fråga om dom kan tänka sig att skicka till Sverige. I 90% av fallen så gör dom det. Står det sen inte vad frakten till Sverige skulle kosta så maila och fråga det innan du budar så att du itne blir lurad på för mkt frakt. När du har vunnit en auktion så får du ett mail av Ebay där det står att du vunnit och betalar genom den. Paypal har varit helt säker under alla dessa år som jag betalat genom det så jag har inte upplevt det som osäkert. Det kan du helt utan oro betala genom. Är det ngt mer du undrar så fråga bara! :) KRam!

2008-01-27 @ 10:25:45



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0