Century21

Om ni tycker om att shoppa (som vi^^) så får ni helt enkelt inte missa Century21 i New York! Det är ett helt enormt köpcenter på säkert över  8 våningar med grymt rabatterade priser! Det är som en lagerlokal som har utförsäljning året om!



Det fanns hela två enorma våningar med bara skor! I´m in shoe-heaven! Men då jag jobbar dagligen med skor så är jag rätt mätt på skor, plus att jag inte får plats med fler hemma, haha.

Vi var i köpcentret i över 7 timmar och hann ändå inte riktigt med allt! Vi shoppade rejält mycket och spenderade ändå inte mycket!



Man kunde t.ex få den stora Britney Spears-parfymen Curious med pumpflaskan, hörlurar och en stor bodylotion för bara 90kr!








Century21 ligger precis bredvid Ground Zero (nästan längst nere på Manhattan). Så trötta, efter så många timmars shoppande tog vi oss en liten promenad runt stället där det fruktansvärda dådet hände för 7 år sedan. Det var en mäktig känsla att stå där och blicka över en enorm arbetsplats och veta att för 7 år sedan var det fullt kaos här. Vad hände egentligen? Vad hände med folket runt omkring? Hur många dog?



Där fanns en tavla på änglarna som hade hjälpt till att rädda liv men själva fallit offer. Över 3000 namn var samlade. Ja, det var rörande och frustrerande att stå där och tänka tillbaka på den dagen för så länge sedan...



Kram Liza



Kommentarer
Postat av: Tanja

Ska dit nasta vecka, ska bli kul och se hur mkt man shoppar :)



Ni maste verkligen visa allt ni har kopt!

2008-07-11 @ 18:06:27
URL: http://tanja.webblogg.se/
Postat av: Liza

Tanja - Åh, ska du dit?? Vad AVIS jag blir!! Jag vill ocksåd it igen! Du kommer få det så underbart! Jag ska försöka visa allt vi har shoppat. dEt är så himla mycket så jag försöker ta det lite pö om pö ^^ Kraam!

2008-07-11 @ 19:12:51



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0