Topshop

Topshop försöker starta nytt mode med fransade byxor.



Visst älskar jag hela den indian-bohostilen men dessa var jag inte så himla glad för. Dom känns väldigt tidigt 90-tal ^^

Men på andra är dom säkert hur snygga som helst! :)

Kram Liza

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej! Jag har en liten fråga angående Forever 21. Föräldrarna ska till USA i sommar så jag tänkte be dom köpa med sig kläder från butiken då frakten och tullen inte är den billigaste. Det jag undrar är hur dom är i storlekarna? Alltså om storlekarna är S-L eller i siffror? På nätet är dom ju S-L men man vet ju aldrig, haha! Jag undrar också om dom är normala, mindre eller större i storlek jämfört med i Sverige?



Tack för en bra blogg, den ligger sparad bland favoriter sedan länge :) Ha en bra dag!

Kram, Sandra

2008-07-11 @ 10:22:10
Postat av: Liza

Sandra - Vad söt du är! tack!! Ja, men såklart ska du be dom köpa en massa på Forever 21 till dig! Skönt att slippa stå i omklädningsrums-kön och bara ta det man ska ha ^^ Det mesta i affären är S-L så det är rätt enkelt att välja där. Men en del är faktiskt i siffror också, så man får försöka ha lite kolla på vad dom betyder (vilket inte vi hade, så vi fick gå in med en massa siffror och prova oss fram :) ) Jag är normalt en 36-38 och jag passade en 6:a och 7:a. Jag läste på någon sida att man helt enkelt ska ta bort 3:an före våra storlekar så har man de amerikanska. Så en 6:a och en 7:a är då antagligen i vårt räknesystem en 36:A och en 37:a (om det hade funnits) Hoppas du får en maaaassa fint från storstaden!! Kraam!

2008-07-11 @ 19:16:07



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0