Boende i New York

Jag tänkte tipsa om boende i New York nu :)

Vi bodde alltså på The Big Apple Hostel som ligger mitt i kärnan av Manhattan! Vi hade bokstavligt talat bara ca 20meter till Time Square!


direkt till vänster på bilden kommer Time Square sen


Vi bodde 5 personer i ett stort rum med två våningsängar och en extra säng. Egentligen är det bara 4-manna rum men då vi var 5st och ingen ville sova själv så pratade vi oss till en extra säng :)



Vi kunde inte vara mer nöjd med boendet! Visst fanns det småsaker som man gärna hade ändrat på (som tvål i badrummet och så) men överlag så får dom 5 stjärnor av oss. Det var stora rum, aircondition i alla rum (vilket vi tackade gudarna för då det var över 40grader som varmast på vår resa! ) Sängarna var sköna och badrummen var otroligt fräscha! (städades flera gånger om dagen)



Man får tänka på att det är ett hostel och håller inte alls samma standrad som hotell. Man delar badrum med dom på samma våning (ca 3 rum till) och det finns samlingsrum med datorer och tv på nedervåningen. En jätte mysig grön uteplats fanns att mysa ute i och köket hade micro, spis, ugn, frys och kyl.






Man hyrde safetyboxes där man förvarade passen och dylikt i. Rummen hade lås och man fick varsin nyckel. Personalen var otroligt trevliga!! Vi pratade ofta och länge med dom och dom fanns alltid till hjälp när man behövde dom! (24timmars bemanning)



Det kostade bara 39dollar per person/natt, vilket är bara 236kr/natt!! Att bo centralt för en sådan struntsumma hittar ni inte ngn annanstans! ALLT fanns runt hörnet! Delit vägg i vägg hade också öppet dygnet runt och sålde allt från baguetter, wraps, kakor, dricka, frukt och diverse mat.

ÅK DIT! :D Dock är det fullbokat nu för sommarsäsongen men boka i tid så finns det säkert ledigt. Dubbelrum för dom som reser två finns också.



Kram Liza

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0