Central Park

Som ni märkt så har vi huuuur många bilder som helst från vår resa! Ni får säga till om ni tröttnar ^^ Många har kommenterat om fler bilder så att så länge ni vill se så fortsätter vi att visa :) Vi har ca 996bilder kvar som vi inte visat, haha!

Dagens inlägg handlar om den underbaraste parken nånsin, Central Park!

Central Park är sååå mycket större än man tror! Herregud! Jag trodde man lätt kunde gå runt den men efter att ha varit i parken 3 ggr och inte ens sett en tiondel så förstår man hur enorm den är!


En blick över parken från Top Of The Rocks


Central Park ligger som en oas mitt i stadslivet! Det är så otroligt lugnt! Man finner människor som spelar fotboll, människor som joggar, människor som sover, vandrar, åker karuseller, solar och människor som vi, som bara njuter!



Vi hade det otroligt varmt vissa dagar på vår resa. Det var som varmast strax över 40grader när vi kom dit! Snacka om en chock! Att vandra för länge och för snabbt var helt uteslutet (det räckte att gå tre steg ut från hostelet så var man helt slut ibland) Vi tog därför tre lite molningare eftermiddagar att utforska den fina parken i!






Bilderna får tala för sig själv. Men en sak är säker, även om det "bara" är en park så får den inte missas om man åker till New York! Att stå vi den stora sjön (längst upp) och blicka ut över på andra sidan är en mäktig känsla!






Kram Liza

Kommentarer
Postat av: Denying

Nej, sluta inte visa bilder förän ni har visat alla. Det är kul och lärorikt när man själv ska dit! :)

2008-06-28 @ 09:57:19
URL: http://denying.blogg.se/
Postat av: Petra

Gud vilken mysig resa ni ser ut att ha haft! Jag är riktigt avis!

2008-06-28 @ 12:18:12
URL: http://p3tr4e.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0