Godmorgon

Nu ar det morgon har i New York :)

Ska forsoka ge er ett lite battre inlagg an igar, haha. Blev lite avbruten.

Har ar det iafl sjuuuuuuukt varmt. Igar stod graderna pa 99F vilket ar 37C!!!! Huvudet dunka konstant och det kvitta hur mkt vatten man drack for det forsvann lika fort igen. Men folket som bor har ar sa vana vid vadret sa dom gar i tjocka jeans och hoods medans vi knappt har shorts pa oss. Galet.

Man kanner att man antligen har kommit in i New/York-vimlet. Nu har folk slutat tro att vi ar turister och vi trivs verkligen underbart bra har. Liza och jag ar helt saliga nar vi tanker tanken att vi ska sticka har ifran. Vi ALSKAR denna staden.

Allt ar sa billigt har. Man har affarer till ALLT. Munk-affarer, Popcorns-affarer, Juice-affarer. Och det sjuka ar att allt gar runt ocksa. Hade vi i sverige kunnat ha en affar som bara saljer popkorn? hahahaha.

Vi har foratit oss pa munkar nu bara.. lite sorgligt. Allt ar so sockrigt har o friterat.Kentucky Fried Chicken ar en besvikelse! Vet att du blir lessen om du laser detta Alexander Olin haha!

Jag fick reda pa att jag fick stipendium i skolan forresten :D synd att jag inte kunde var dar o ta emot det... Fan vad kul..

Jag saknar alla mina nara dar hemma bara :( Har ar jatteunderbart men jag har faktiskt lite hemlangtan.

New york ar min stad och har ska jag bo en dag!

Nu idag vantar Chinatown, Greenwich village och tunnelbanan. Vi ska bara ta den och se vart vi hamnar :) hoppas inte harlem, hehe.

HA EN BRA DAG!

Kramar
My

Kommentarer
Postat av: Lillis

Måste vara skit kul att ni är där så länge att ni hinner med allt.. det är ju sååå mkt man vill se i new york :) shoppa med en liten suverni till mig, frihetsgudinnan eller nått thihihihi =)

2008-06-15 @ 17:51:26
URL: http://liiillis.blogg.se/
Postat av: sara

gud vad underbart!:D njut av allt därborta

2008-06-16 @ 14:43:23
Postat av: Petra

Kom hem från New York i förra veckan, vi åkte hem precis när värmeböljan satte igång. När jag läser era inlägg från den här fantastiska staden blir jag så himla sugen på att åka dit igen - så SNART det bara går!! Jag tror jag hängde på Forever21 mesta tiden, tycker också att det är en helt fantastisk butik. Det bästa är att en av Manhattanbutikerna låg bara två kvarter från vårt hotell :-)

2008-06-16 @ 21:56:54
URL: http://egokick.blogspot.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0