Ebay-tips

image5393


Många läsare har bett mig om att tipsa på Ebay-auktioner då jag ofta vinner grejer för rätt lite pengar. Det är dock jätte svårt att tipsa om just auktioner. Jag vet inte iförväg hur mkt det kommer gå upp till och jag förlorar lika ofta (om inte fler ggr) än jag väl vinner. Det är ju först i dom sista sekunderna/minuterna som priset trissas upp så det känns konstigt att tipsa om ngt som sedan mycket väl skulle kunna komma upp till flera hundra kronor.

Mitt främsta tips är att helt enkelt att när du hittar ett plagg/grej du vill ha så bevaka det. När det är ca 30sekunder kvar innan auktionen går ut så lägger du ditt bud. Om du lägger det tidigare så trissas priset upp grymt mkt och du vinner inte för så lite som du kan göra om du väntar. Det är så jag vinner mina grejer för 13kronor (0.99pund)

Har dock ett tips på en säljare där jag budade hem några julklappar hos förra året. Bland annat denna och denna.

Varje enskild auktion har endast 80kr som utrops pris. Vill man köpa-nu så kostar det ca100kr men jag har aldrig varit med om att ngn budar över en då säljaren har många auktioner upp samtidigt av samma objekt.

image5394

Frakt går på ca 70kr för första plagget. Köper man fler så kostar det 40kr/plagg i frakt.

Ta som vana att läsa feedbacken som säljarna har innan ni budar. Denna säljare ha rjag aldrig blivit lurad av, men var försiktiga ändå!

HÄR har ni säljaren.
Undrar ni ngt så fråga!

Kram Liza

Kommentarer
Postat av: jen

Åh så många fina klänningar. Man kanske ska våga sig på att buda någon dag :)

2008-03-19 @ 16:48:10
URL: http://jenfager.blogg.se
Postat av: - PiggyLotten, Elin

Synd att jag inte kan handla på Ebay, verkar finnas så mycket fint! :(

2008-03-19 @ 21:37:10
URL: http://www.piggylotten.blogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0