Skorpionen

image5313

Har länge vetat att min stjärntecken är fräckt men att såhär mycket stämde med min personlighet tyckte jag var läskigt :D Här står lite om skorpionen :

"Din skarpa och genomträngande blick får folk att undra om du försöker se ända in i själen på dem, du kan sluka varje ord man säger till dig med passionerad koncentration och uppmärksamhet.
Du har en intressant röst och kan ofta trollbinda din åhörare. Du går med energiska steg och verkar målmedveten i allt du gör.
Man känner ofta igen dig på kläderna, den exotiska glödande looken passar dig,inte minst den riktigt djupa urringningen,särskilt i den där djupröda färgen du är så fötjust i.
Du betraktas ofta som det mest passionerade tecknet. Ofta använder du en stor del av den att behaga din partner. Vad du än företar dig, så gör du det med passion som många avundas dig.
Skorpionen tycker om att gräva i livets mysterier,du är född till detektiv. Det mesta av din oerhörda energi använder du till att nå dina mål,och du är expert på att fixa och göra affärer.
Du är lojal som vän, men svår att förstå sig på. Skorpionen har listiga metoder att fånga sitt byte,har även mani på sexuella upplevelser. Få kan hålla stånd mot din dominerande vilja och din starka magnetism, och din intensiva blick kan skrämma den modigaste.
Skorpionens kyliga intelligens döljer en lurig själ."


"jag älskar mina ögon och lägger ner stor del på min dagliga makeup till att framhäva dom. Jag är en grym lyssnare som älskar att höra på andras problem ^^ hahah ibland kankse lite för mycket. Jag är målmedveten och agerar efter det, utan tvekan. Jag har en klädstil som kan uppfattas som den skrivna och hela mitt rum är i en mörkröd färg (då rött är en av mina favoritfärger). Jag är passionerad och romantisk och älskar mysterier, är en hejjare på gåtfulla dektetivspel som Broken Sword o.s.v. Jag har hört ifrån många (en ny idag haha) att jag är lurig och mystisk."

Kan detta vara något som passar in på alla eller är det bara en slump? Hmm ^^

/ My

Kommentarer
Postat av: Linn

Haha man vet ju aldrig :)

2008-03-11 @ 20:19:11
URL: http://passionfashion.blogg.se
Postat av: Magdalena

sånt stämmer rätt bra

2008-03-11 @ 22:46:16
URL: http://Smultronros.webblogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0