drömmar




jag vaknade imorse och låg och drog mig i sängen medan jag hörde bilar där utanför köra förbi med ett efterföljande svisch-ljud. regn, underbart, regn!

hade precis drömt en underbar dröm. jag stod mitt i en glänta med en stor äng framför mig, gräset var jättehögt. det var skymning och allt låg i ett blått mysigt ljus. plötsligt så kommer tre personer fram i bakgrunden.. det är snövit, odjuret och en häst. hjärtat slår så fort, det var så fint.. snövit var så fin och hon log mot mig och odjuret var väl sådär och hästen var så fin. alldeles ljus-beige och med en lång magisk man. jag tittade på dom länge och dom bara log åt mig.. gud vad magiskt det var.
efter en stund flyger en eldfluga förbi.. när den kommer närmre ser jag att det är tingeling. hon glimmar och flyger framför mig och jag tittar ner på mina händer och inser att jag håller i en stor utslagen blomma. tingeling flyger ner i blomman och lägger sig för att sova, blomman stänger sig.

herre gud jag har ALDRIG drömt en sådan vacker dröm.. det var himmelriket.
har ni drömt en sådan fin dröm någon gång?

/ kim

Kommentarer
Postat av: Mia

Hmm.. jag har nog inte drömt en så fin dröm du beskriver. Men jag har perioder då jag alltid komme rihåg vad jag drömmer och jag kan oftast kontrollera dem ^^! Då kan jag göra typ precis vad jag vill för jag inser i drömmen att det är min egen hjärna som bestämmer :)

2008-05-26 @ 23:19:53



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0