bästa dagen i mitt liv (efter coldplay-konserten)



Nu till något helt otroligt..

Idag var jag och min Moa i Danmark för att äntligen se på mitt favoritband KEANE (tsm med coldplay).
Keane är jättestora i stora delar av världen och turnerar just nu i Norden för att promota bland annat sitt nya album "perfect symmetri).

Här beskriver jag en händelse som hände under kvällens lopp. Jag får rysningar, tårar och skakar bara jag tänker på det. Tänk er själva att träffa en idol på detta viset. En som ni verkligen tycker om. .fyfasiken!

Händelse under kvällen : keane börjar spela en av mina favoritlåtar "Crystal ball". Jag står i trängseln under konserten och har lyckats komma precis framme vid staketet. Keane's frontsångare Tom Chaplin hoppar ner från scenen medans han sjunger, går mot staketet där vi står. Folk blir som galna och sträcker fram sina händer (även jag, såklart :D). Han väljer att ta en person i handen av alla som står där.. och det är MIN. MIN HAND AV ALLAS. Jag klämmer åt hårt och förstår inte riktigt vad som händer. En utav mina största idoler håller mig i handen. Jag börjar skaka och moa taffsar på hans skjortärm. Han släpper min hand och går tillbaks upp på scenen och sjunger vidare. NU kan jag fanemaj dö lycklig. Jag och Tom Chaplin hade precis handsex, hahaha. skämt och sido men fyfan vad gott jag kommer sova inatt.


Keane - Crystal ball

/ My

Kommentarer
Postat av: linn

underbart!!

2008-11-02 @ 12:18:51
Postat av: moa

AAAAH jag vill bara tillbaka till fredagkväll! jag har fan inte ord än men dö lycklig, det gör jag iaf:D

2008-11-02 @ 17:46:40



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0