090812

Hej kära läsare :)

Läste precis en kommentar från Julia om förslag på vad vi kan skriva här i bloggen. Eftersom jag just nu befinner mig på jobb så kan jag skriva lite vad jag pysslar med här!

Jag jobbar som receptionist på ett gym i Malmö. Där sitter jag bakom en ståtlig orange/röd disk och svarar i telefon, sköter kassan och pratar med kunderna. Eftersom att det 90% bara gymmar killar här så har mitt killnätverk verkligen vidgats ^^
Det är ett socialt jobb med mycket fritid. Gymmets största anledning till min anställning är att svara i telefon och att vara pratglad med kunderna. Att prata med dem är verkligen något som jag är bra på. Har redan 6 stycken kompisar som jag snackar skit med.
Det händer även ibland att förfrågningar om dejter rullar in men det får man ta med en nypa salt :)
Jag har min egna lilla nyckel som jag stänger och öppnar med samt mina jobbtelefoner. Vad gör jag mer? Jag pratar en himla massa med gbg och sthlm'are. Jag har även uppgifter som att fixa till våra solarium och att få stället att se allmänt fräsht ut. Har även en tendens att skruva upp radion ett snäpp högre på vår rock-kanal. ^^
 Riktigt livat blir det nog aldrig här men jag trivs med att ha det lugnt. Det är ett bra seriöst jobb efter min slappa skola (mediegymnasiet) där allting var lite för löst. Så man inte hade blivit helt sönderstressad på sitt första riktiga jobb efter skolan. Jag är himla glad för att jag har fått denna chansen att få en anställning här. Av 300 sökande så valde de just mig. Det kändes rätt sjukt efter 7 månader av arbetslöshet att plötsligt vara "anställningsbar". Tackar de högre makterna varje gång lönen rullar in :) "Man jobbar bara för att få en vettig fritid" säger dom ju så snart ska jag lyxa till det med dyra biobesök och annat skoj.

Just nu har jag inte så mycket o göra här. Jag har några äldre män som gymmar just nu och vi har inte riktigt klickat ^^ men jag kämpar på för att bli vän med dom. Ska bara komma på något att snacka om... twilight? HAHA.. vädret? Jag har kommit på att vädret är en lifesaver när det gäller pinsamma möten ^^

Nu ska jag inte sitta o pladdra för mycket. Har tre timmar kvar innan jag stänger och tar mig hemåt. Kanske slänger in lite bilder då!

Ha en super-skön kväll allihop!

Kramar
My

Kommentarer
Postat av: Julia

Sicket jobb!Själv sitter jag framför en data dagarna i ända och gör samma sak dag ut och dag in ^^ tack och lov ska jag börja plugga nu så jag slipper det.

Det är säkert bara en tidsfråga tills du klickar med de äldre herrarna ;)

2009-08-16 @ 12:17:06



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0