Längtan, clementiner, saknaden och en kall lägenhet

Sitter hemma och myser med clementiner i soffan. Lägenheten är kall, för kall, sitter som en isbit. Tur att älskling kommer om 2 veckor och värmer mig så jag slipper skaka om nätterna <3

Har precis budat hem de sista julklapparna till systrarna på Ebay! Det blir nog något litet till om jag känner mig rätt, men de "stora" klapparna är klara! Hoppas dom blir glada mina små änglar <3

Julen i Malmö är mysig. Juleljus överallt, julmusik i alla butiker, granar i skyltfönstrena. Jag längtar tills jag får visa älskling allt detta fina julen bär med sig! Han är så förväntansfull över allt! Vi ska mysa riktigt med familjen dessa 2,5veckorna han är här. Åh, vad längtan är stark nu! Saknar honom så jag dör! Min fina lilla älskling, kom hit nu!

Malmö tidigare ikväll



En kall julkram till er! Liza

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej läste någonstans att du jobbade en dag inom vården? jobbar du inom det? isåfall om du gör det hur tyckte du det var ibörjan?

2009-12-04 @ 17:06:20
Postat av: Liza

Hej! Jag har jobbat många år inom vården (började när jag var 18 år så det blir väl runt det 8:e året nu). Allt från äldreboende till hemtjänst. Just nu har jag ett fast jobb i skobutik så jag jobbar inte längre så mycket, men hoppar in lite då och då när det behövs extra pengar (vilket det gör när halva ens liv är på andra sidan jorden) Jag har alltid trivts jätte bra inom vården! Det är kul att jobba och hjälpa människor, sen själv organisationen runt omkring är en sak för sig. Mycket kan bättras, ändras och göras helt om. Man ska ha ett starkt psyke för att jobba inom vården. Att jobba heltid för mig blev för mycket rent fysiskt då jag har en dålig rygg. Men som ett extraknäck är det jätte bra för mig! Kram!

2009-12-04 @ 20:59:14



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0