PROM!


Javisst ja! Jag glömde ju nämna att jag gjorde en "Emmett" på Bella's bil =D Kände mig lite olaglig när jag klev upp på flaket men detta var ju en 'once in a lifetime'-upplevelse!

Kellan Lutz (Emmett Cullen) och Ashley Greene (Alice Cullen)
Andra dagen så blev det lite mer prat. Fick reda på en himla massa hemlisar och man kunde ställa egna frågor till dom. Tyvärr är vissa saker hemligstämplade så får ej skriva ut något speciellt på bloggen =/

Peter facinelli (Dr Carlisle Cullen) berättade också en massa skoj. Bland annat vad han viskade i Edwards öra sekunderna innan han förvandlade honom till vampyr. Rysnings-varning!

Vi stack hem efter snacket och gjorde vid oss till "Prom"!
Här har vi askungen, sexy-bella, och gudinnan.

Jag dog när jag såg vad eventet ordnat mitt på dansgolvet :| VALVET!!

Rätt vad det var så började alla skrika.

Vår alldeles egna "Carlisle" steg in i salen och bjöd upp en random tjej för att dansa under valvet till "Flightlessbird"-låten. AVUNDSJUK!!!

Oss tre :) En snäll grupp brittiska tjejer hjälpte till att ta fotot.

Jag och tjejerna blev tillfrågade av "Kiss Magazine" (en stor irländs veckorevyn typ) Att vara med i deras nummer som blandannat skulle innehålla lite om eventet. Dom tog foton av oss (ej dessa) och ställde en fråga om vad vi tyckte om tankarna att förändra Newmoon-filmen lite för att få med mer "Edward". Mitt självklara svar på lite halvknakig engelska blev något i stil med att "Det tycker jag inte. Hur mycket jag än älskar Edwards-karaktär så är det inte Newmoon om den förändras, tror även att Stephanie Meyer hade blivit lite ledsen."

*internt*-skoj när man druckit lite. Vi lekte bad-vamps hela vistelsen.

flott inredning med casinotema.

Vi upptäckte en stor massa med tjejer i ena hörnan av lokalen. Inte helt otippat så stod vår stora "Emmett" och gambla lite vid ett av borden.



Och NU måste jag berätta den sjuuuuuuukaste grejen av allt!
Skådisarna blev ju nästan jagade på stället. Jag kände inte för att delta i detta då reglerna på eventet var precis att man inte skulle göra det. Iafl, jag och tjejerna stod lutade mot väggen och vilade våra fötter då en liten sidodörr öppnades. En viss "Alice Cullen" aka Ashley Greene smög försiktigt ut för att inte skapa för mycket uppmärksamhet. Hon gick RAKA vägen till oss och vi tappade talförmågan. Ingen runtomkring märkte henne så vi fick vår egna lilla tid med henne :)
Hon kom fram till oss med ett stort leende och frågade hur vi mådde. Vi sa i princip med världens största leende att vi aldrig mått bättre, haha. Jag var tvungen att poängtera att hon var otroligt vacker och hon sa artigt tillbaka att hon tyckte detsamma. (Jag vet att det är en sak som man automatiskt svarar på en sådan komplimang men vafan :D)
Hon frågade vart Moa hade köpt sin klänning och vi skrattade lite. Vi frågade hur länge hon varit här på eventet, hur hon tyckte om det o.s.v. Hon frågade även oss vart vi kom ifrån och när vi svarade Sverige så tappade hon hakan lite. "All the way from Sweden :O". hahah.
Innan vi sa hejdå efter vårt lilla mingel så gav hon mig sin "låtsaspeng" som alla fick på eventet för att Gambla. Hon märkte kankse att hon fått för mycket uppmärksamhet under dessa minuterna att det var totalt omöjligt för henne att kunna gambla själv. Synd..
Man kan ju säga att efter detta så var vår "prom"-kväll helt jävla underbar!

Låtsaspengen jag fick av Ashley.

GO ALICE!
Sjuuuukt snäll och trevlig tjej även i verkligheten.
Undrar ni något så skriv :)

/ My

Kommentarer
Postat av: Julia

Men vad sjutton, vad sa han innan han bet Edward då? Eller är det en av hemligheterna? ;)

2009-03-09 @ 13:20:40
Postat av: Malin

hur va Edward-festen då?

2009-03-10 @ 15:30:57
Postat av: luby

förtå hur avundsjuk jag är? haha

2009-03-17 @ 02:40:32
URL: http://buckwheat.blogg.se/
Postat av: Agnes

Ojj, avundsjuk är det minsta man kan säga :) Vad viskade han till Edward? :O

2009-03-28 @ 18:59:19
Postat av: Elin

Åh vad roligt ni verkar ha haft. :) En twilight-orelaterad fråga bara, vart har du köpt din klänning? Den blåa menar jag då, den var jättefin!

2009-03-28 @ 19:56:29
URL: http://westher.blogg.se/
Postat av: nicolina

vad viskade carlisle till edward? Mååste veta:) Måste också bara säga att jag är såhääääääääär avundsjuk på dig just nu!



(Svara gärna på min blogg, KRAM!)

2009-03-28 @ 21:50:02
URL: http://nicolina.blogg.se/
Postat av: nicolina

vad viskade carlisle till edward? Mååste veta:) Måste också bara säga att jag är såhääääääääär avundsjuk på dig just nu!



(Svara gärna på min blogg, KRAM!)

2009-03-29 @ 21:55:06
URL: http://nicolina.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0