28 oktober

Imorgon är det en vecka tills jag fyller tjugo, wiho! Äntligen.. medan alla andra har varit 20 år i evigheter känns det som.
Egentligen har jag inga planer alls, utan jag antar att alla kring mig har överraskningar på lager. Eller? Kanske lite önsketänkande..

Såg att det hade skrivits om julkänslor här på bloggen, det har jag med :) På kontoret har vi till och med smygstartat med lite julskivor.. Jag och våran nya medarbetare är lika tokiga i julen så här ska det minsann pyntas och ätas pepparkakor. En vit jul lär vi ju aldrig få så jag får spraya fejksnö på rutorna.. så kan ingen se ner i våran lilla källarlokal.

På fredag jobbar jag kväll, på lördag jobbar jag hela dagen då vi ska stå på en barnmässa i Malmö.. men det är välkommet extraklirr i kassan innan jul! Håller också på att spara till resa under tiden.. i sommar blir det nog en vanlig  utlandsresa med elin, my och sebastian.. Men nästa sommar har vi New York i tankarna. Tänk att få komma tillbaka? Fy vad underbart! Minns känslan av New York än.. det var 1,5 år sedan jag var där sist. Så jag kan inte direkt sakna det för de flesta minnena sitter i fotona nu.. Men att bara få komma dit vet jag vore så himla underbart..

Nu ska jag sluta snacka, trasslar in mig här ju. Kände att bloggen behövde veta att jag lever bara :)

Kram! / Kim

Kommentarer
Postat av: Tanja

En vecka går foooort :). Fira ordentligt :D. Oh New York... kommer kännas otroligt konstigt att inte åka dit nästa sommar.. kommer nog bli jobbigt. Om ni åker får ni hälsa New York från mig!

2009-10-28 @ 18:39:08



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0