Ännu en dag

Som vanligt har jag inte skrivit på länge... Jag vet inte vad jag ska skriva om längre... Varje inlägg jag skriver handlar bara om saknaden av min man, min fina älskling, min andra halva... Hur kul kan det vara att läsa alltid?

Min vecka hos älskling var som vanligt helt underbar. Att få vara hel är en helt magisk känsla. Att möta ännu ett avsked är dock tortyr för hjärtat och det gör bara mer och mer ont för varje gång. Hur kan man vänja sig vid att hjärtat skärs mitt itu varje månad? Det är verkligen en känsla ingen kan förstå som inte varit med om det.

"Du vänjer dig", "snart ses ni igen", "Försök att tänka på annat" Alla försök till peppning gör bara mer ont. Hur kan jag vänja mig? Hur kan jag vara glad för att det "bara" är 25dgr kvar tills att vi ses igen när alla andra par har lyckan att kunna ta cykeln runt hörnan och återförenas med sin kärlek? Hur kan jag tänka på annat när hela min värld upptas av denna torterande saknad?

Vi myste hela veckan i Alanya. Satt i mjukiskläder exakt vare dag, och bara myste. Vi lagade mat, jag gjorde tacos till min fina familj. Som dom åt! Älskling och hans lillebror försökte sig på en cholkladkaka, den såg inte mycket ut för världen, men oj, vad god! Vi promenerade nere i hamnen, strosade runt i butiker, åt på mysiga cafen, och bara andades kärlek.

Vi har varit gifta i 1månad och 6dgr idag. Vi är nygifta, vi borde vara som lyckligast nu, detta är den lyckligaste tiden för nygifta. Men var är min man, varför får jag bara se honom på msn varje kväll? Varför får jag bara höra hans röst i luren?

Allt känns tungt, det är tungt att snön aldrig ger med sig, det är tungt att behöva jobba 2 jobb varje dag, 7 dgr i veckan, det är tungt att det blir mörkt så tidigt varje dag, det är tungt att det är så kallt, det är tungt att vara så trött varje dag, det är tungt att vakna varje morgon och inte kunna se min andra halva, det är tungt att lägga sig utan en godnatt-puss, det är tungt att fälla så många tårar varje kväll och inte ens få känna hans underbara doft till tröst, att inte få en kram när jag är som mest ledsen.

Han ringer mig varje morgon när han vaknat : Gunaiden benim hayatim (godmorgon mitt liv) och hans varma trötta nyvakna röst får mig att rysa. Varje kväll ringer han mig innan vi lägger oss: When you close your eyes I will come, maybe u will not see me, I will come when u sleep, but u can feel me, I will come to your dreams and chase away the bad demons. Varje dag ringer han mig: Do u know that there is a husband on the other side of the world dreaming of you every second?

Varför kan inte vårt liv tillsammans starta nu. Ju närmre vi kommer desto mer nervösa blir vi, tänk om det blir ett annat svar än det vi drömmer om. Nu är det inte långt kvar... och klumpen i härtat blir bara tyngre och tyngre... vi är så redo nu, hur mycket ska vi gå igenom innan vi är värda ett liv tillsammans?

Som ni förstår är jag inte speciellt rolig att läsa om just nu. När våren börjar kommer jag igen. Just nu är allt bara kallt, trött och snöigt.

Dock finns det en fin liten ljuspunkt på Lördag. Jag och min fina familj ska se Melodifestivalen live Arenan i Malmö. Fina mamma ringde mig och sa att hon hade biljett till mig. Oj, vad kul det ska bli!
Min familj är verkligen mitt allt, är så lycklig att jag har dom.

Pysslade ihop våra fina bröllopsbilder efter jobb. Dom är så himla fina och jag kan inte titta mig mätt på dom.

 



Ha en underbar kväll mina vänner <3

Kram Liza

Kommentarer
Postat av: Denize

Jag lider med dig gumman!

jag kan säga att håll ut <3 det gjorde jag och nu har jag alltid jag någonsin kan drömma om sovandes bredvid mig i sängen. Hans lukt, hans skratt, hans varma kropp! Snart så! Dina ord svider i mitt hjärta för jag har känt exakt samma sak och även om han är här nu så kommer ärret i mitt hjärta alltid finnas kvar. Bara jag tänker på hur det brukade vara så gråter jag floder. Jag håller tummmarna för er skull ska du veta.

Insallah <3.... Har mailat dig föresten :)

Puss och kram

Kendine cok iyi bak

2010-02-24 @ 22:15:14
URL: http://denzan.blogg.se/
Postat av: eliiiiiiiiin

här har man varit borta från er blogg ett litet tag.. så kommer man tillbaka och så är du GIFT?! jättefina bilder och grattis! :)

2010-02-27 @ 16:14:51
URL: http://emmieochelin.blogg.se/
Postat av: Nino

Men funderar du inte på att flytta ner dit, eller att han flyttar hit? Eller? Jag kanske har missat nåt? För det måste vara jättesvårt att vara gifta och bo i olika länder :( Kram!

2010-03-02 @ 10:52:00



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0