God kväll!

Usch vad jag är trött på singelmiddagar :/ Blev bortskämd med mysiga middagar varje kväll när älskling var här, mne nu sitter man här själv och mat-lagar-lusten är inte direkt så hög.

Ikväll blev det varma mackor med ost och tomat, äggröra ala turkiet :) , lite iste och en clementine... Ja, mätt blir jag iaf och frukostar är det godaste på hela dagen!



Fick en kommentar där någon undrade om jag var gravid :) Nej, inte vad jag vet iaf! Vi ska ta det lugnt med den biten, få hitta oss tillsammans, börja vårt långa liv ihopa och sen när ekonomin tillåter kanske familj också kommer in i bilden. Men det är ett långt tag tills dess! :)

Imorgon blir det lunchmys med mams och syster! Ska bli såå mysigt, behöver min mamma-syster-dos nu känner jag!

Nu ska jag däcka i soffan och vänta på min sjuka älskling på msn. Han är stormförkyld och kan knappt prata,lilla älskling, önskar att jag kunde lindra det lite, men avståndet är för långt för en puss :(

Nej, soffan var det ja, har jobbat dubbla pass idag och gick upp alltför tidigt imorse. Får hoppas att grannen håller tyst idag med sin musikspelare! Snälla, skona mig en enda kväll från techno-musik!



Kram kram! Liza

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0