Jobb

Snart dags för mig att ta mig till jobb.. kallt och snöigt ute och jag ska ta en promenad till jobb..brr (har inte aaalls något med att göra att jag igår tappade mitt busskort och nu tar mig i kragen o går till jobb under tiden jag väntar på att nya kortet ska skickas hem...)
Men det jobbiga slutar vid vädret, för jag trivs så himla bra på min arbetsplats!
Det är inte ofta man hör någon säga det va?

Kanske tjatar oändligt om detta, men allt är sant.
Vid nyår satt vi och pratade om det bästa som hänt oss under 2009. En av alla de grejer jag kom o tänka på var faktiskt att jag fick det jobbet jag har just nu. Det är jobbigt att gå utan jobb, speciellt om man gör det under en lång period.. men att gå ifrån ingenting till det jag har nu var verkligen livsomvändande!

För er som inte vet vad jag jobbar med så jobbar jag på ett kontor för två webshopar (min chef har två stycken internetbutiker), MammaShop och Hugin & Mugin
Under mina dagar packar jag ordrar, pratar med kunder, redigerar bilder till hemsidan, bloggar och massa mer..
Det är verkligen ett jobb där ingen dag är den andra lik och det är himla kul
Än så länge är det bara jag, min chef Mette och ytterliggare en anställd (Annika) som jobbar.. men inom kort blir vi en till. Företagen har växt så himla mycket under den senaste tiden och vi får bara mer och mer att göra.. man ser verkligen att allt jobb ger resultat.

Jag har underbara arbetskamrater. Vi är 20, 33 och 36 år men oftast så märks inte den skillnaden så himla mycket.. vi pratar om allt, skojar, delar saker med varandra och har himla kul under tiden vi jobbar. Jag skulle verkligen inte vilja byta ut dessa två för något alls.

Har jobbat där i mer än ett halvår och kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig har vaknat en morgon och känt "Fan jag orkar inte jobba idag". För jag vet vad jag kommer fram till när jag går av bussen och går in i lokalern.

Går ni in på hemsidornas förstasida hittar ni i en meny till höger den lilla bloggen jag bloggar i.. just nu har vi dock rea så jag har inte hunnit med så mycket bloggande..




Jag och Annika på kontoret..
Mette visar sig aldrig framför kameran.. hmm? :)


Ha en underbar onsdag!
Kram / Kim


Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0