Mini-weekend

Jag och Caner kände för att komma iväg lite. Dagarna har känt lite extra långa och mörka och vi har haft för lite lediga dagar tillsammans. Caner jobbar alla vardagar och var tredje helg, själv jobbar jag nästan alla helger och är ledig nån vardag då och då. Detta gör att vi inte fått så mycket ledig tid tillsammans på länge. Visst träffas vi varje kväll i soffan men man får inte glömma att göra saker tillsammans, att uppleva saker ihop och inte bara "vardags-leva" ihop alltid.

Denna helg som kommer är vi båda långlediga och då beslutade vi oss för att ta en mini-weekend i Göteborg tillsammans! Caner har aldrig varit där och jag var där sist för många år sedan med systrarna så det ska bli riktigt mysigt att komma iväg!

Vi har bokat rum på Gothia Towers som ligger precis vid Mässan, Liseberg, Ullevi och Universeum. Deras Skybar verkar vara hur cool som helst!

Hade varit mysigare om systrarna hade kommit med oss dock :( Men då Mysan precis förlängt sitt hår och Kimme ska iväg till Grekland så får vi planera lite längre fram nästa gång.

Kram Liza


KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0