Höststövlar

Såna här stövlar hade jag gärna knatat runt i till hösten! Dom är verkligen såå snygga!



Din sko - 699kr

Jag såg idag på jobb att Skopunkten ska få in snarlika imorgon. Hoppas dom är lika fina! Kostar bara halva priset ju ^^ Dom kommer komma i svart och i kamel-färg. Bilder på dom kommer imorrn!

Kram Liza

*



Igår blev jag världens spralligaste!
När jag gick en nattpromenad med Sebastian i mörkret i Höllviken så tittade jag upp på himlen o såg en himla massa stjärnor. Jag har saknat o se stjärnorna. Malmö är så ljusförorenat att himlen knappt är svart (mer mörklila/brun). Och just när jag tittar upp så ser jag det, ett Stjärnfall! Jag kunde inte tro mina ögon! Jag vet inte om många har sett det i sitt liv eller om många bara säger att dom har sett det. Jag har själv alltid varit den "ähh jag har nog sett det" och bara levt med det men nu såg jag verkligen det :)

Såg precis ut som denna bilden, lite gulare, gick väldigt snabbt och var borta på 2 sek.

När jag gick där och höll Sebastian i handen så kunde jag inte komma på nått o önska mig. Jag blev helt ställd men sen kom jag på något bra, och denna gången var det inte "En Ponny" :)

/ My

Raindrops keep falling on my head...

Nu kommer vi snart in i en lite blötare period. Vad passar då bättre än ett par vattentäta stövlar? :) Skopunkten har en drös med fina gummistövlar till rimliga priser. Mellan 199-249kr får man skramla fram.



Min favoriter är ett par nätta, svarta gummistövlar med två spännen på sidan. Jätte söta! Kostar 249kr.



Kram Liza

Höstig myskofta

Idag har det verkligen varit sommarväder! Oj, vad skönt att kunna njuta av sommaren en liten stund till. Dock märks det väldigt tydligt i butiken vad som är på gång. Det säljs höststövlar, både fodrade och ofodrade i massor! Det finns så mycket i vår Nilson-butik som jag skulle vilja ha, men dock lika mkt jag inte riktigt har råd till, haha.

Iaf, tillbaka till höstmys. Denna kofta från Gina tricot verkar vara riktigt gosig att ha kalla kvällar!



Med dom snygga stövlarna från Nilsons till är outfiten fulländad :)



Kram Liza

fredagens







kvällen igår blev fin, allt blir fint med mina favoritkvinnor.
idag ska jag få fint besök, paulina kommer lite senare och vi ska bara mysa.
kvinnan flyttar upp till kalmar på måndag, för att plugga. förstår ni hur hjärtekrossad jag är?
bud på att ta på vattenfast mascara, jag blir lätt blödig.

ni får ha en jättefin lördag så länge!
puss / kim

Fejkpäls

Såg att Topshop fått in en fejkpäls. Gillar varken äkta eller oäkta vara så jag kanske inte är det rätta personen att fråga.



Men denna gillade jag inte. Vad tycker ni?

Kram Liza

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere firade i dagarna sin 19åriga födelsedag med bravur. Det blev fest, pool och drinkar.  Glammig var hon också! Såklart att man ska köra hårt när man fyller år!



Älskar bikinin!

Kram Liza

Hjälp!

Outfitskris till ikväll, så vad passar inte bättre då än att vända sig till er?
Tack på förhand sötnosar.



outfit nummer 1






outfit nummer två




 outfit nummer tre



/ Kim



Betyg

Eftersom att vi var i New York när jag hade avslutning så fick jag aldrig mina slutbetyg.
Men idag tog jag skakiga steg mot skolan och hämtade dom, fick lite ångest när jag gick in i byggnaden men fy vad skönt det var att gå därifrån och ha ryggen fri. Den tiden är verkligen över.

Det här är nog något att vara stolt över, det är jag i alla fall.



nu ska jag välja kläder till ikväll! puss / kim

Fortsättningen

Novellen blev så omtyckt att jag skrev en fortsättning, eller försökte. Jag är inte bra på fortsättningar, tröttnar så lätt. Så den kanske inte håller samma standard. Puss på er, speciellt på er som kommenterade så fint förra gången.

Här under är den! / Kim



3,5 förlåt i minuten

- Jag är Columbus, du är en prinsessa ifrån Moskva. Vi bor i torn med spiror, ifrån sovrumsfönstret ser du marknadstorg. Alla torg där är rutiga, vi kan försöka låta bli att gå på dom svarta hela dagen. Vi kan bli försenade till tåg, sova i kupéer, det kommer ändå alltid att vara du.

Du har kommit hem ifrån Ryssland, du tog med dig en pälsjacka och en pälsmössa samtidigt som du sa att du fortfarande älskade mig. Jag fick volanger och sammetsskor, dyra skinnväskor och varma kappor. Det är fortfarande vinter utanför och det fastnar snöflingor i rävpälsen. Jag vill att du ska luta dig framåt och ta bort varenda en, men så fort vi kommer in i hallen smälter dom bort, det är som om att dom inte har funnits över huvud taget. Snön är det enda som smälter här inne.
Jag hinner inte ens ta av mössan förrän du slänger mig på sängen, det kan gå en kvart, tjugo minuter, kaffet kan koka klart och sedan svalna. Då tittar du upp på mig, ler och säger:
- Du kanske ska ta av mössan älskling?

Ögat är själens spegel, spegeln är ögats själ. Jag begrundar, putar med underläppen, lyfter på ögonlock och långa lockar. Men inget känns som det borde.
Det ligger något läskigt i att stirra in i sina egna grönblåa ögon, man är bara sin egen. Gör dina egna misstag, lita inte på någon annan, du är dig själv närmast.
Tar tag i mitt böljande rödlätta hår, vågorna sprider sig i handflatan medan jag försöker att sätta upp håret med en hårklämma av elfenben. En vit och smal hals framträder, min vita porslinshy. Du brukade dra tummen längs med mina anklar och säga att jag hade porslinsvrister, att hela jag var som italienskt porslin. Började undra om du liksom i somras skulle ta emot mig med foten när jag ramlar ifrån fönsterkarmen, kniper ögonen hårt men hör inget krasande glitter, inga spillror på golvet. Visst måste det finnas något bäst före datum på porslin? Någon gång måste ytan ha blivit skrapad för mycket, nött av vind och dålig lägenhetsluft. Man måste bli lite skörare med åren. Men ingen virar in mig i söndagens tidning och lägger mig i flyttlådor, ingen vill någonstans. Jag är en repig gammal skiva och jag har hakat upp mig, ingen bryr sig ens om att flytta på mig.
Du, du har alltid varit någon. Med din gyllenbruna hy, ditt kolsvarta hår och dina kastanjer till ögon. Din ögonvita är som fluffig marräng, dina läppar som persikor, du har alltid varit någon i någons ögon, du har varit hela världen. Du har varit alla kontinenter du rest till, alla morgonar i Kairo, du har varit Nilen och Niagarafallet, någons vita hus. Men i mina metallskålar väger du inte lika tungt, i mina ögon är du inte världens åttonde underverk. Förlåt, jag viskar förlåt varje natt 3:05, jag viskar förlåt älskling förlåt, men jag kan inte älska dig.
3:05 varje natt till din nakna rygg, 3,5 förlåt i minuten.


Det var en tisdag eller en fredag, vintern hade precis tagit slut och du hade tagit morgonflyget till Amsterdam. Tulpanerna hade precis slagit ut i takt med de varmare breddgraderna och du stod i hallen med en resväska, mumlade något om ett fotojobb. Vände mig om i sängen efter din slängkyss och somnade om, när jag vaknade på morgonen var du borta.

Läpparna i mörkret.
Grannen har fest, lördagskvällen är välkomnande kylig. Så kylig så att det känns som om att själen rensas, huvudet blir lite klarare, risporna inte så djupa.
Försöker skriva i mitt sovrumsfönster men den dova musiken, pianot, den akustiska gitarren ekar över gården. Inte högt, utan dovt, som ett sorl, vaniljsås för hörselgångarna. Jag trivs som bäst med ljud runt mig, med katterna som stryker sig längs med murarna på gården, jamandet, vingliga klackar längs med kullerstenen klockan fyra, sömnigt fnitter och en port som går igen.
Går ut på gården för att ta en cigarett, sätter mig på bänken brevid körsbärsträdet och tänder. Tänker på våren, den är snart här. Snart blommar körsbärsblommorna, snart kan man ligga i folkets park utan att bli sjuk, snart kan man gå hem om nätterna med bara axlar, strunta i att betala garderob på dansställena. Glöden är det enda som syns och jag andas ut, värmen är inte riktigt här än. Säkert på väg, men inte här än.

- Inte bjuden?
Hon kröp fram ur mörkret, glöden var det enda som syntes.
När hon ställde sig under gatulampan framträdde hennes ansikte. En kort blond page, ett par kristallblåa ögon och små röda läppar som talade till mig. Tänker på rosor.
Hon tar ett bloss och andas ut. Jag visste inte vad jag skulle säga så jag gjorde detsamma, kedjerökte i två minuter.
Det gick upp för mig att det var min tur att svara.
- Nä, eller jo. Inte min kväll ikväll bara.
Hon fimpade cigaretten med sina lila pumps och borstade av den svarta paljettprydda klänningen med insidan av händerna. Ritsch ritsch, tände min andra cigarett.
- Kom upp om du har lust, ingen ska behöva sitta ensam en lördagskväll, sa hon och log innan hon gick upp i trappen. Hon dröjde kvar lite i dörröppningen men tittade aldrig bak. Kanske bara inbillning. Hörde hennes klackar gå upp, ända upp till tredje våningen. Dörren gick igen och sen inget mer.

Läpparna i mörkret.
Jag ville röra dem, dra med fingret över det rödrosa, men jag vågade inte.
Jag ville krypa intill henne, lägga min näsa i hennes halsgrotta och stanna där, om än bara för en kvart.
Jag gjorde inget av det där.

03:05 kröp en välbekant iskall kropp ner brevid mig, luktade som tulpaner från Amsterdam och som främmande framkallningsrum.
- Tea.., försökte hon.
- Mm, undrade jag sömnigt och vände ryggen till.
- Nej det var inget

04:45 vaknar jag av att hon har somnat. Tänder en cigarett i sovrumsfönstret och tittar upp, tredje våningen är kolsvart. Inget skvallrar om nattens bravader.
Och så läpparna i mörkret.
Jag gjorde inget av det där.
Fimpar cigaretten mot fönsterbläcket, kryper ner igen, armarna runt hennes rygg. Kalla frusna händer.
- Mm, hon kurrar som en katt och somnar om.
Jag viskar förlåt älskling förlåt, men jag kan inte älska dig.
3:05 varje natt till din nakna rygg, 3,5 förlåt i minuten.

Spontan myskväll

Helt plötsligt står Kim och My utanför min dörr med kebabtallriker i handen. Finns inget bättre än spontanmys efter en lång jobbdag!

Nu liras det Guitar Hero här hemma och popkornskålen är snart tom. Perfekt Torsdag!

Kram Liza

Puma

Puma har kommit ut med en hög stövel-liknande sneakers sko.



Jag är skeptiskt, mycket skeptisk ^^

Det ser ut som en sko en superhjälte skulle bära! Eller kanske en tecknad-figur tillsammans med en baddräktsliknande body, ett märke på bröstet och kanske en cape för att förgylla hela looken. :)

Ca 1500 mynt får man lägga ut för dom  HÄR.

Kram Liza

Torsdag

Jag har kommit på en sak. En sak som jag länge inte underhållt i mitt liv. Något som jag älskar och borde ta upp igen. DATASPEL! :) låter kankse sjukt men det är nått jag verkligen gillar att pyssla med.

Igår satte Sebastia mig framför Cs (första gången i mitt liv) och då kom dom gamla minnena tillbaka, när jag och Kim satt o spela skjutspel/dektetivspel hela dagarna.

Måste säga att jag har skillsen i mig fortfarande och Cs ska snart bli inhandlat för min del, hahaha. Döm inte mig :-)

"My ditt första skott var ett headshoot på långt avstånd"
"Oh yes my dear.. muhahah"

^^


counter strike (CS)

Nu ska jag ta ut colan ur kylen, fram med chipsen och spela något från jesper.nu.
<3

Btw, family Guy är det roligaste världen skapat!

/ My

Designer-nalle

Karl Lagerfeldt fick i uppgift att designa ett mjukdjur åt Nieman Marcus. Resultatet blev en nalle skrämmande lik... han själv! ^^



Likheterna är slående och man behöver inte fundera på vart han har fått inspirationen från :) Men liksom, varför inte! Om man ändå får fria händer så hade jag också gjort en liten mini-Liza med rosa tyllkjol och klackskor, haha!



Nallen kostar dock 1500dollar, ca 9000kr! Den är i begränsad upplaga och kommer endast att göras i 2500 exemplar. Just det, den börjar inte säljas förrän i September för er som är sugna. Ja, Karl Lagerfeldt´s nalle alltså. Än så länge har ingen riktigt nappat på min extremt snygga nalle. Jag kan ju säga att den skulle ha kostat bra mycket under 9000kr iaf! Jag är ju inte den som är den :)

Kram Liza

Novell

Jag har verkligen ingen som helst aning om hur många som gillar det jag skriver, detta är ju i första hand en modeblogg men jag chansar ibland. Annars så kan man alltid scrolla sig förbi :)

Så här får ni en text jag skrev idag, ha en fin kväll.. eller jag menar natt. Dygnet har ju helt blivit om-möblerat här.

/ Kim



Vasen går i golvet, jag kniper ögonen så hårt jag bara kan för att dämpa det krasande ljudet. Men ingenting hörs, kniper ögonen blå rosa lila, det tar mig ungefär tre minuter att våga öppna igen. Inga spillror på golvet, inget krasande glitter. Du dinglar med benen i fönsterkarmen.
- Jag fångade den med foten, smidigt va? Du ler. Du får inte le, jag går i sönder då. Allt utom att le, sparka mig, slå mig, bit mig. Le bara inte emot mig. Du vet att jag inte kan, för det fungerar fortfarande inte som det ska. Mitt hjärta.
- Du är min finaste ballerina.
Du börjar le men slutar tvärt.
- Nej säg inte så, inte ballerina. Jag är allt utom ballerina, batman, spindelmannen, karatekid. Kan du inte bara sluta säga så, du vet att jag inte kan ta komplimanger. Det är du, du är allt det fina. Jag är betraktaren.
Jag biter tag i insidan, vänsterkinden. Försöker låta bli, det kliar i fingrarna. Jag tittar bort, du vrider på objektivet. Kvällssolen och alla svalorna, havsutsikten, båtarna. Du får aldrig nog. 3,5 bilder i sekunden, du suckar och försöker igen.

Det har blivit vinter, vaknar upp ensam i sängen. Ditt hudavtryck är fortfarande kvar, drar fingrarna över kudden. Varmt, fortfarande färskt. Kliver upp och går fram till fönsterkarmen. På tå, så stilla så att du inte ska höra, det snöar utomhus. Morgonsolen har kommit och gården glittrar, jul i Kapernaum tänker jag och ler. Det är nästan som en julkalender. Du ligger på rygg ute i det vita, jag öppnar ytterdörren tyst och lägger mig brevid. Min genomskinliga ryggrad, jag säger ingenting. Du säger ingenting. Hör bara ditt eviga klickande, 3,5 bilder i sekunden, du suckar och försöker igen.
- Godmorgon älskling, legat här så länge att du fått frost på ryggkotorna?
Du stannar upp, drar fingarna genom mitt hår, tar tag i min haka och kysser mig. Dina svarta ögonfransar är prydda med snöflingor, det påminner om snödroppar, eller grässtrån prydda med smultron. Varje gång du blinkar gråter jag.
- Du och jag för alltid?
Jag svarar inte, jag bara ler, ursäktar mig och går in. Mitt nattlinne är genomblött, kallt siden smiter sig åt på min rygg.
Du brukade säga att jag var mjuk som hamsterpäls, berömma mina linjer i ansiktet, hur skuggorna föll. Du kom hem ifrån resor, du var i alla världens hörn. Du luktade som kontinenter när du slank ner i sängen om nätterna, som gatustånd i Bombay, som nudlar i Peking. Du ställde resväskan i hallen. Du brydde dig inte ens om att packa upp. På morgonen gav du mig koraller, stenar, armband med snäckor och saltvatten till mitt hår. Saltvattensspray var det nya svarta, det visste ju alla. Jag hade Atlanten i mitt hår, Döda havet, Medelhavet, Östersjön. Jag har alla världshav i mitt hår, och du hittar Atlanten i mina ögon.

Jag älskar dig, men jag har aldrig älskat dig. Jag kan få allt serverat på silverfat men ändå aldrig vilja ha det. När vi älskar är jag någon annan stans, jag drömmer om dalar, om Irland och om alla platser du har sett. Jag vill älska dig, jag älskar ju dig, men inte som jag vill kunna, inte som på film. Inget är som på film. Jag vill tappa andan, jag andas fullständigt normalt med dig, jag vill ha ett ansträngt hjärta, jag vill luta mig över och känna att allting gungar. Jag älskar dig när du smiter ner i sängen och luktar som kontinenter, när du lämnar resväskan i hallen och visar foton på morgonen. Dina historier om sjömän, om köpmän på torget, om alla som velat köpa dig för sju kameler. Jag älskar dig när du kommer hem med kinaporslin, att du lyssnar tålmodigt när jag läser böcker högt. Men du älskar inte det där, du frågar aldrig om du får läsa, du ber aldrig, du går aldrig ner på knä. Du undrar varför jag inte hör dig när du frågar vad du ska handla till middag. Du blir arg, irriterad. Du slänger med dörrar, kastar handdukar, ber mig lägga undan böckerna och prata med dig. Sitter på en sängkant med stram underläpp. Men jag pratar med dig älskling, läs så pratar jag med dig. Du är alltid där, mellan varje rad. Intryckt i meningsbyggnader, du färgar av dig överallt. Du är som fingeravtryck man inte kan tvätta bort. Du säger alltid att jag ska tala i klarspråk.
- Men baby, jag är aldrig så rak som jag är i min skrift.

Jag kan inte älska dig, jag kan inte älska någon.
Du kommer in igen, smyger in genom ytterdörren, det ekar i trapphuset. Du hittar min hud under nattlinnet, lägger handen under mitt vänstra bröst.
- Tick tack tick tack, imiterar du.
Jag viskar tyst, tyst så att du knappt kan urskilja orden.
- Det fungerar inte som det ska.
(Mitt hjärta.)

Pizza alá mamsen :)

Idag blir det hemmagjord pizza. Mums! älskar mammas goda pizza! Den blir aldrig riktigt lika god som när hon gör den, men nästan ^^



Lätt som en plätt är den att göra också! Du knådar upp en deg från Pizza-mix som finns att köpa i affären. Bryner svamp, paprika, lök och färs. Slänger i en burk Dolmio-pastasås och lägger hela röran ovan på degen.

In i ugnen 15 minuter. (släng lite ost och tomat ovanpå dom sista minuterna)

Voila! Klar :)

Kram Liza

Märkliga Ebay-annonser

Ok, vissa människor tror att man är tokig! Vissa människor tror att man går på vad som helst och verkligen inte har roligare saker att göra för pengarna. Men ok.. Vissa har faktiskt itne det...

Dags för Märkliga annonser på Ebay

Plats nr 6


En servett från en lokal restaurant någonstans i USA (oklart vilken) Alla servitriser som jobbar där har skrivit sin autograf på den. "you never know one of the servers could be famous later on and you could have a napkin worth some money!"

Utropspris - 1dollar

MEN OM JAG INTE VET VILKEN RESTAURANT, HUR VET JAG DÅ OM DENNE SERVITRIS BLIR KÄND??

Plats nr 5
(länk)



En fryst kycklingfilé som liknar en tupp.

Utropspris - 0,01 dollar.

Behöver jag verkligen kommentera?

Plats nr 4 (länk)



En Cashewnöt formad som en baby-alien.

Utropspris - 50dollar

Ser inte alla choklad-doppade cashewnötterna ut så?

Plats nr 3
(länk)



En tjej som alltid hört att hennes liv är så dramafyllt och att varje dag är som en tvsåpa. Därför har hon beslutat sig för att lägga upp sin dagbok på Ebay! Varje dag i 20dagar får man minst en sida dagbok på mailen från henne där hon berättar i detalj vad som hänt de gångna timmarna.

Utropspris - 1dollar

Men orkar man verkligen kommentera denna självupptagna tjej??

Plats nr 2 (länk)



En citron formad som en horses ass.

Utropspris - 1 dollar

Haha! Den äger ju :)

Finalplatsen!

Plats nr 1! (länk)

Funny random picture-cd of Marcus!



"Included are 34 high quality images of Marcus as he gets home from work, and gets ready for work the next day! The highly sort after 'Marcus brushes his teeth' pictures are also included! Complete with 'Marcus uses mouthwash'. These pictures will be sent to you on a picture CD for your viewing pleasure over the years!"

Utropspris - 10dollar

Hahaa.. Vem vill inte ha Marcus bilder när han borstar tänderna ovanför sängramen?


Ja, det var allt från Märkliga Ebay-auktioner för idag :)

Kram Liza

Gina-tips

Jag fick en kommentar av en tjej som undrade om koftan jag fyndade på Gina Tricot finns i fler färger. Jajamensan! Den finns i många olika färger, är riktigt mjuk och varm samt kostar enast 149kr. Ett perfekt plagg för höstmörkret!



Kram Liza

Hååår

Jag bloggade om dom igår och fann dom livslevande idag på en kändis-sajt.


Solange Knowles (Beyonces syster) på TRL i New York igår.



Inte mkt snyggare måste jag säga. ^^ Men visst, kul att någon vågar bryta trender! Vad tråkigt världen hae varit annars :)

Kram Liza

Dagens outfit

Idag blir det invigning av mitt nya shoppingfynd. en kofta från Gina Tricot för bara 149kr! :)


Till det bär jag ett par jeans från Forever 21, kostade 20dollar, 120kr.



... och ett par Adidas-sneakers, 900kr.



Kram Liza

Hårigt värre

Ojoj, vilken syn det hade varit att gå med dessa hundarna på fötterna, haha.



Designern Sergio Rossi sparar inte på fantasi-krutet minsann. För ca 600 silvermynt kan dessa små varelserna bli dina :) HÄR finns dom.

Nja, jag tror jag hoppar ^^

Kram Liza

Halsduksmössa

haha, märklig beskrivning ^^



Vi hittade den där ursnygga halsduks-grejen Gina tricot igår ! Så himla snygg! Den fanns dock inte i svart, men brunt är lika snyggt!



Vi får visa Kim som modell med den på sen :)

Kram Liza

Mysfika

Igår hade vi en jätte mysig dag på stan, jag och systrarna. Vi shoppade och åt gott på Subway. Dom har ju dom godaste kakorna där! ^^



Nej, nu måste jag rusa till bussen! Hörs senare!

Kram Liza

Mist stockholm


Jag var inne o hälsade på mina kära vänner på Mist Stockholm idag när vi var o luffsade. Var en stund hos dom när jag var yngre o praoade så det brukar bli en liten titt då och då :)

Hittade två par skitsnygga ögonskuggor!
120 :- styck (lite väl mycket för min del egentligen men ibland får man lyxa till det, och dom håller en jäkla lång tid)
Och jag var inte den enda av systrarna som inhandlade något fint :)




ett litet sorgset öga, hahaha. Blir aldrig glammigt när man fotar sig själv i spegeln :-) Här är iafl ögonskuggorna på, gryyymt snygga o enkla att sätta på. Tänk till ett par lögögonfransar, MUMS!

/ My

Dagens shopping



Har så mycket att visa som jag köpt den senaste tiden. Har aldrig funnit mig tid till att fotografera o hålla på bara, men nu när jobbet är slut så ska jag hinna!

Här är en halsduk och vit baströja från H&M som blev inhandlat idag på min och mina systrars shoppingrunda :-) .

Halsduk - H&M, 129 :-
Tröja - H&M, 79 :-
'

/ My

Stan och fika!

Nu ska jag iväg och luncha och shoppa med systrarna! Det är ju löning! :)

Kram Liza

Hayden Panettiere

Jag är inte så stor fan av leopard-mönster egentligen. Jag tycker det kan se väldigt tacky ut och lite vulgärt.

Men denna outfit på Hayden Panettiere är så klockren! Älskar den! Pumpsen till är ursnygga!






En tio poängare för mig! :)

Kram Liza

Viktnoja

Den största nyheten i kändisvärlden just nu är Jennifer LoveHewitts stora viktras. Stjärnan har fått stå ut med mycket sedan bilder från hennes semester har skapat många löpsedlar och huvudrubriker om att hon skulle vara för  tjock.



För tjock?? Jag blir så arg när jag läser om det! Hur ser sund ut, normal ut och faktiskt riktigt snygg trots sina påstådda extra kilon.

Jaja, som med alla andra kändisar så kan dom inte stå emot trycket och nu är hon 10 kg lättare och säkert nöjd med sig själv igen.



Så synd... Så otroligt synd...

Kram Liza

Kylskåpspoesi och fika

Älskar när man haft fest och får se alla fina poesirader som fulla vänner tagit sig tid att knåpa ihop, haha.

Undrar vem som knåpat ihop detta i ett onyktert tillstånd? ^^

Nu bär det av till mina söta systrar för en mysig Söndag med fika, SYTYCD, tjejsnack och bara helt enkelt MYS!

Kram Liza

Ta mig tillbaka!

Hittade denna roliga bilden från New York och längtade tillbaka..
Haha, som ni ser så blåste det ganska mycket där uppe...svårt o ta en bra bild, men söt är den!



/ Kim

Myströja

Älskar kläder som är så bekväma som mjukiskläder men som ändå är så snygga att man kan ha dom ute! (har inte  många såna kläderm, haha)

Denna lång, pösiga, inte figursydda lång-tröja som Hilary Duff bär är så himla snygg! Älskar den!



Kram Liza



Gosiga tröjor

Jag vill ha mörkare dagar, kyligare vindar, gosigare kläder och mysiga fikor med systrarna. Jag vill ha chaité, kanelbullar, levande ljus och böcker. Jag vill ha höst...

Halens

Josefssons

Kram Liza

Kranvarma höstäpplen

Det blev en riktigt höstdag idag, det har regnat i Malmöi exakt 24 timmar.. sinnes.
När det är höstväder så skriver jag, detta skrev jag idag.



Bränt socker i din blick, ett två tre ögonkast, du blåser dina händer varma och lägger halsdukskanten lite längre över näsan. Jag skrattar.
Bara dina ögon är synliga nu, som något färgglatt i en svart och vit film, ett rop i en stumfilm.
Hösten har kommit till malmö och jag välkomnar den med öppna famnar. Sommarlöven brinner upp i oranga toner och när vi går i parken ramlar dom ner i ditt mörka hår.
Du tittar upp på mig, skrattar och ryster på huvudet som en liten hund. För det har jag alltid sagt om dig, ditt hår och dina hundögon. Du kan stanna upp mitt uppe i ett gräl och vifta med dina långa ögonfransar, liksom nästan som om att du lyfter och jag blir såld. Jag stegrar jag ger upp, viftar med en imaginär vit flagga och hittar mellanrummet mellan dina fingrar igen, din mjuka knäveckshud och dina kranvarma äppelkinder. För du vet vad jag menar, hur jag fastnar i svängdörrar med dig och hur vi går i gångar i matbutiker och inte kan sluta pussas. Jag river ner flingpaket och konserverad ananas men det gör ingenting för ingenting smakar så gott som med dig i blodet.
Det är som ett tryck som byggs upp, en tinnitus som höjs i tonart. Jag blev skjuten med hagelgevär första gången jag såg dig och jag slutar aldrig blöda älskling. Ibland känns det som om att jag ska gå itu, i tusentals små bitar. Som om att hjärtat inte klarar mer för nej nu slår det för sista gången men det gör ingenting för isåfall så slår det för dig. Och vad spelar det för roll om jag blir påkörd av ett tåg eller knivskuren mitt på torget påväg hem för är det något som är värt att dö för så är det den rossliga morgonrösten du väcker mig med 09:45 varenda söndagsmorgon.
Så du kanske förstår att det kan komma fyra tsunamis imorgon eller en värmebölja på tisdag men det gör absolut ingenting älskling, för ingen väderrapport kunde förutse stormen i mitt hjärta.
Och det kan bära eller brista, gå isär eller inte gå alls, för om man vaknar en natt och tänker nej nu slår det för sista gången så gör det ingenting för isåfall så slår det för dig.

Lördag

Lång jobbdag idag. Massor att göra. Gummistövlar hit och vinterskor dit. Det är konstigt, så fort vädret blir lite gråare än vanligt så ska alla börja fylla på vintergarderoben med varmfodrat  trots att det faktiskt bara är Augusti ännu :)

Det är regn, regn och regn idag! Jag tror inte att det har varit uppehåll en enda gång på hela dagen! Fy!

Jag har förresten hittat en höstlook som jag vill kopiera rätt av! Den är underbar! Allt känns så rätt tillsammans.

Gina Tricot

Kram Liza

Ladies Night

Jag fick världens finaste present av mina närmsta tjejkompisar <3 när dom kom på festen förra helgen. Nämligen biljetter till årets Ladies Night som kommer förbi Malmö!



Vet inte helt säkert vad det innebär men det är tydligen en show enbart för tjejer (inga av det andra könet får komma) och artister med är bland annat Peter Stormare och Martin Stenmark.

Det ska bli så himla kul med tjejkväll!

Kram Liza

Vinterskor

Jag skrev om dom förra året också. Modet i år är ganska snarlikt förra. Uggsen is back!

Ugg-skorna måste vara något av de fulaste skorna som har designats. Ingenstans är dom snygga! Men varför är min önskan varje år att ha ett par? haha.

Dom ser så otroligt sköna ut! Och är så där härligt fulsnygga! Jag älskar dom! Det blir lätt ett par sådana i år!

Vad jag inte förstår dock är varför alla kändisar vandrar runt med dom på sommaren??

Inte många har börjat sälja vinterskor ännu (det är ju faktiskt sommar^^) men Delias och Asos är först ut.





Vet att Skopunkten kommer få in också. Jag kommer visa hur dom ser ut när dom kommer in :)

Kram Liza

Freeeeeedag

Härliga härliga fredag!

Sista dagen på jobb, sista dagen att gå upp rysligt tidigt och sista dagen att frysa ^^ (för ett tag). Har semester tills jag hittar ett nytt jobb. Har redan ett på gång. Måste ha variation annars dör jag.

Igår hade jag en underbar dag med Sebastian. Vi stack och åt langos, grillspett med tzatsiki, munkar, lakritsremmar, slushice och annat gott. Sen såg vi Floggy Molly (eller vad dom nu heter) på stortorget en stund innan vi stack till 60tals tältet där ett band spelade och var grymma.

Hämtade även ut våra tågbiljetter till coldplay :D var lite nervös när sj ringde mig på mobilen för ett par dagar sedan (men som tur var så skulle dom bara meddela att tåget blir lite tidigare än förväntat).

Idag väntar Malmöfestivalen med mina flickor. Ska äta något gott (som vi alltid gör), förfesta och kankse sätta oss i något öltält? Vill gärna sätta mig i Jazz-tältet, vet att moa är på också :D Finns inget mysigare än o höra på sån musik o snacka. RnB/Hiphop är verkligen inget för mig.

Nu börjar snart jobb igen.
Ha en bra dag allihop!
Kram
/ My

Ta hand om huden

Jag har alltid haft fin hud. Jag har aldrig haft problem med akne, torr eller fet hud som tur är. Men det är ändå viktigt att ta hand om den.

För ett tag sedan köpte jag en skrubb-handske och det är verkligen något jag rekommenderar! 1-2ggr i veckan ger verkligen babylen hud! Jag köpte min på Ica Maxi för 15kr men dom finns i de flesta affärer. :)



För att ta bort smink använder jag mig av Niveas Cleansing Milk. Otroligt bra och man behöver inte ens smörja in sig efteråt!



Kram Liza

Åh...

Ibland kommer det tillfällen då längtan tillbaka är total. Ibland gör man resor där man känner sig mer hemma än någon annanstans...

Idag är en sådan dag... En dag där jag bara vill vrida tillbaka tiden två månader och bara andas in New York igen...



Kram Liza

Mina hår-måsten

Vi har fått en del kommentaren som undrar vad vi har i håret. Well, här har ni mina hår-måsten som jag inte klarar mig utan!



Ja, Dust It behöver nog inte en vidare presentation. Alla verkar galna i det lilla pudret :) Iaf så kostar en burk ca 180kr och vara länge länge. Resultatet är enastående! Vilken volym man får bara av att pudra lite i hårbottnen!!

Got2Be´s hårspray från Scwarzkopf är en ny favorit som inte bara doftar otroligt gott men är sjukt bra för att hålla volymen.

Jepps, har har vi mina små secrets. Har ni några tips?

Kram Liza

Färgklick

Ja, alla vet vi att svart är ett säkert kort. Svart funkar vid alla tillfällen, till alla kläder och man kan inte gå fel. Men varför inte gå emot det svarta i höst&vinter och agera färgklick istället? Hösten är mörk så det räcker.

Denna underbara kappa från Ellos hade jag gärna skuttat runt i! Underbar färg, uppiggande och har en ursöt passform!



Kram Liza

klump i magen..

nu slog det mig..... jag ska snart se COLDPLAY... det är helt galet..  jag dör.

Tänk så hittar jag inte i sthlm? Ska bo på nått båt-hostel mitt i stan men hur hittar man till globen? Tänk så hinner jag inte med tåget? FÖrsover mig? Tänk så kläms jag ihjäl? Får tinnitus?

Okej jag ska sluta oroa mig.. men tänk så händer allt det?

/ My

Onsdag

jag är trött, jag är trött jag är trött.

Gårdagen var hur mysig som helst :) Bestod mest av grillspett, tzatsiki, texmexmat, munkar, slushice, moneybrother och gos :)

Nu ska jag sova på jobb. *önsketänkande* hörs senare folket

/ My

updatering : springer in till lunchrummet o nallar läsk o frukt. Håller på o slockna och mina kamrater runt mig skrattar när jag gör mitt jobb blundandes ^^ helt sjukt. Jag som ska iväg idag... är det tänkt. Jag kommer inte kunna stå upp så länge. Moa förlåt, jag är så trött. Jag hör av mig om jag skulle bli piggare <3 detta är absurt!

Gårdagen

Vi var ju ett gäng igår som gick på festivalen och åt gott, samt gick och såg den nya Batmanfilmen, The Dark Knight.



Det var en riktigt mysig kväll! Filmen var jääääätte bra! Jag, som inte hade någon aning om vem Batman var (trodde till och med att han var Fantomen, men det är en helt annan historia, haha) var helt såld på filmen när jag gick därifrån!

En film ni absolut måste se!

Det var hemskt att se självaste Heath Ledger i sitt esse!! Tänk vilka priser han hade fått om man fortfarande hade levt! Fruktansvärt att tänka på.. Han var grym som Joker! (RIP)



Jag i kön till biljetterna:
- Är Batman han med den blåa dräkten och randiga kallingarna?

Haha!

Visst är det en viss likhet? Jepp jag har levt halva mitt liv med huvet i en tunna om man inte ens vet vem Batman är, haha! Men det bjuder jag på ^^



Tighta kallingar, ögonmasker, åtsittande midjeskärp. Ja, likheterna är slående!

Kram Liza

Kvällens Outfit

Nu bär det ner till Malmö-festivalen. Efter det så blir det ett spontant biobesök som precis bestämdes. Vi är ett gäng som ska se den nya Batman-filmen. Kanske inte riktigt min stil av film, men bio är så mysigt! :)

Här har vi kvällens outfit. Dagen till ära trotsar jag moderegler och blandar prickigt med randigt ^^







Kort klänning/top - Forever 21
Stuprör - Vero Moda
Klocka - Accent
Ballerinas - Skopunkten

Ha en skön kväll!

Kram Liza


Mf

Idag ska jag ner med mina bästa vänner på festivalen och äta gott, efterlängtat! Det är i princip det enda vi gör när vi ses..äter eller dricker, men vi gillar det :)

Här är dom, mina bästisar.



 vi ses där!
puss/ kim

Spontant

Fick precis ett samtal och blev nerdragen till ett gäng som ska till Malmö-festivalen idag igen :) Kul!

Nu blir det duschen och sen ner o äta gott!

Kram Liza

Festfin!

Jag såg att Gina Tricot fått in en skinnliknande liten blåsa. Ursöt!

Så här hade jag matchat den:



Klänning - Gina Tricot
Pumps - Forever 21
Väska - Asos
Örhängen - Forever 21
Kavaj - Delias


Höstens stora färg är lila. Underbar färg!

Kram Liza

Höst&vinter frossa

Åh, en del av mig längtar verkligen tills att det är dags att fylla på med höstskor och varma kläder. Jag har lagt undan en del stövlar redan på jobb, så jag är väl förberedd ^^

Dessa från Din Sko är otroligt snygga! Dom får gärna promenera hem till mig dom med :)



Kram Liza

Tisdag

oj, nu har jag precis ätit en stor frukost här på jobb. Gratis är gott :)

Idag är det kallt, halsen är dålig, My är på kärt<3 humör, Saknar Sebastian, Saknar mina flickor, saknar liza och är sugen på saltlakrits.

Kort och gott :)

Igår var jag med Sebastian i Höllviken o drack te, titta på family guy, myste och åkte hem.
Idag ska jag äta något gott på festivalen, träffa mina flickor, Gratta mamma och sen lägga mig tidigt.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA <3

Nu börjar jag igen.
CIAO

/ My

H&M

H&M tar ju varje år in gästdesigners som får sälja sin kollektion genom dom. Det är oftast väldigt kända namn och många långa köer.

Nästa kända designer i raden är Rei Kawakubos. Här ser vi ett exempel på kläder han tidigare designat:



Nu har det kommit ut en liten sneekpeak på hur kläderna som ska säljas på H&M kommer att se ut. Lite mer städat än den förra bilden kanske ^^ Men jag tror ändå inte att det kommer att bli lika stor rusning för dessa kläder som det var för t.e.x Lagerfeldt :)



Vad tycks?

Kram Liza

Dam dam da daaam

I Lördags kväll ringde bröllops-klockorna för det underbara paret Ellen De Generes och Portia De Rossi inför 19 gäster i Beverly Hills, California.



Dom har varit tillsammans sedan 2004 och nu var det äntligen dags för att byta ringar! Portia var otroligt vacker i sin gulaktiga gräddbakelse! Vill också ha en sådan!

Kram Liza

Lindex

Åh, jag är så kär i denna bustiern från Lindex! Så FIN!



Undrar bara varför den inte görs i större storlek än C-kupor? Det känns som att en sådan här bustier främst borde vara för oss med större byst som behöver mer stadga och mer hjälp att hålla sakerna på plats ^^

Sluta diskriminera oss med som är större än C! :)

Annars föll jag pladask för denna kofta. Åh, vad underbart att krypa in i mot höstkanten!



Kram Liza

Måndag

Måndag måndag måndag. Min allra sista Måndag på jobb, skönt o sorligt på samma gång :)
Har inte haft något sommarlov så ska bli skönt med lite ledighet nu.

positivt med måndag : Jobbar dagskift, hittat mitt halsband som försvann i Fredags, Varmt på arbetsplatsen, Glad inför den kommande utlandssemestern med mina flickor, skjuts hela veckan av arbetskamrat = kan sova 1h och 20 min extra.

negativt med måndag : Det är måndag överhuvudtaget, vaknade med halsont (halsfluss?), glömt ta p-piller så har magont, ovisst läge inom vissa privata delar i mitt liv.

Nu kan jag inte komma på mer, men mer positivt än negativt så jag ska vara glad :D

NU ska jag in o kolla "sista minuten"-resor!
Liza, Kim, Jag och Moa ska kankse ta till något varmt land snart? (p.s Nathalie vi vill ha med dig :'( )

/ My


Shopping

Gårdagens outfit blev ett Rea-fynd som inhandlades tidigare i veckan. 


100kr


Älskar den!

Väntan

Nu väntar jag på systrarna och Kinga som ska komma om nån timme och hjälpa mig att få i ordning här hemma! Det blir lite fruktskurning, chips-upphällning, popkorns-poppande och drinktillbehörs donande!

För att inte snacka om sminkandet! haha. 4 tjejer i samma rum med allt sitt smink... herre jesus!

Det blir sminkandes i vår säng, med en drink i handen och pizza slicar bredvid sig. Härligt!

Jag ska dokumentera hela kvällen med massoooor av bilder! :)

Kram Liza







Hårfärgning och löshår

Jag har fått en del kommentarer om att ni ville se mitt nya löshår från Jessica Simpsons Hairdo in action!



Jag har inte velat visa det innan för att min egen hårfärg inte varit som löshåret. Nu är det dock klart och jag älskar det! Kinga färgade mitt hår med Natural & Easy från Schwarzkopf, nyans 580.



Håret innan färgningen var väldigt orange/brunt:



Här ser ni både efter färgningen och innan löshåret:



Här har vi med löshåret:



Älskar det! Lockarna på löshåret är precis som mina egna lockar! Man kan knappt se skillnaden på mitt hår och på löshåret.  Rekommenderar det verkligen!

Jag har skrivit ett inlägg om säljaren innan, HÄR har ni det. Jag fick betala 380kr inklusive frakt bara! Säljaren är väldigt seriös och jag hade håret på ett par dgr!

Kram Liza

Fixar-pappa :)

Min pappa kan verkligen fixa vilken pryl som helst. Haha.

Jag bad honom att leta efter en iskrossar-maskin för några dagar sedan och idag ringde han på vår dörr med just en sådan i handen :)


Han glömde dock att säga att den är väldigt... ja, iögonfallande ^^



Snölikt kross kommer i skålen.

Den kommer gå varm här hemma ikväll! Slush-ice drinkar! Jummy!

Kram Liza

hihihi

Nu har jag suttit o spökat med Webbradion på jobb här ett tag ^^

"Lugna favoriters webbradio startar strax.."

hehehehehehe. EVIL.

Vem kan motstå Celine Dion och alla andra godingar? Mjukar upp en ju :')

/ My

Shopping med papps!

Det är bra att man har en pappa som kan skjutsa en när man behöver handla mkt ^^

Vi ska ju ha fest imorgon och det skulle inhandlas en hel del. Vi drog till Lidl. Billigt och bra, haha.

Det blev en heeeel del!



Nu är jag redo för morgondagen :)

Kram Liza

Krogbilder

Här bjuder jag på lite bilder från min och mina flickors Åhus-vistelse :)
En krogrunda med åhus-pojkar!
Liiiiiiiivligt o trevligt :D













/ My

H.I.M

Jag har en väldigt spridd musiksmak. En allätare med sina gränser kan man nog säga :) Dansband och klassiker som "I will always love you", "Eye of the tiger" "Grease Lightning" och sånna låtar får man aldrig höra från mina högtalare. Jag förstår inte hur man kan lyssna på sånna låtar bara sådär randome, haha jag är nog konstig! För mig ska det vara annorlunda låtar som inte folk känner igen, sing and songwriter eller indie-musik. Mina svagheter som är på helt andra plan är min kärlek för Frank Sinatra och grupper som H.I.M. Finns inget mysigare än att sätta på Frank, Nat king cole, Barry White när man ska göra vid sig på morgonen.

Här bjuder jag på en låt som har fastnat i mitt huvud med gruppen H.I.M.

'
H.I.M - Join me

/ My

FREDAG!!

äntligen är det min favoritdag på hela veckan ^^ tror inte jag är ensam om att ha den som favorit heller..

Nu har malmöfestivalen börjat och jag har utsikt till tivolit från mitt sovrumsfönster. Älskar ljudet som kommer från skrikandemänniskor och musiken från karusellerna. Hela malmö börjar leva igen känns det som.

Ikväll jobbar jag natt o slutar elva. Får se vad som händer senare. Jag ska inte festa eller dricka något uppfriskande iafl. Det sparar jag inför imorgon då lisa har fest :)

Ouww vad jag älskar att bo centralt när sånt här händer. Det är verkligen en speciell känsla.

OCH ALL MAT !!! shit, glömde nästan o nämna det. Mamma ger oss alltid pengar för hela veckan ungefär så vi kan handla det vi är sugna på. Jag har mitt favoritkina-stånd som jag nog måste besöka igen :)

Viva La Malmö (som coldplay hade sagt ^^)

/ My

Boknytt :)

Mitt senaste tillskott i min boksamling blev Nicole Richies självbiografi. Sanningen om diamanter.



Ska bli spännande att läsa om det drömliv som så många är avundsjuka på!

Åh, förstår ni att jag är ledig i FEM dagar nu! Vilken känsla!

Kram Liza

Rosett-klocka

Nej, vad SÖT denna är!



Den kommer från Betsey Johnson och säljs bland annat på Asos.

Kram Liza

Torsdag

Jobba jobba jobba, slita slita slita :)

Nästa vecka är min sista vecka på detta jobb för denna sommaren. Ska bli bittersweet. Härligt o få pengar men ohärligt o vara så fast.

Vaknade i en underbar famn imorse. Kan det inte alltid vara så?

Nu är rasten slut.

Ha en bra dag
/ My

Höst

Måste erkänna att jag är lite sugen på hösten..alla mysiga kläder och löv
Kungsparken här i Malmö blir magisk om hösten, alla röda löv och kastanjer.. den liksom brinner.
Blir lite varm i hjärtat bara jag skriver om det ^^
Dessa bilderna som en vän tog på mig förra hösten får mig att tänka på hösten, det var ett tag sen dom kom upp på bloggen :)
















/ Kim

Gina Tricot

Åh, denna underbara klänning vill jag ha! Dock är den så ny att den inte kommit ut i butikerna än? Inte i Malmö iaf..



Kram Liza

Billigt är bra :)

Här har vi ett par anledningar att ta ett besök på Rusta de närmsta dagarna!



Ojoj, vad billigt! Om inte Björn Axéns balsam för 10kr kan locka så kan kanske lite brun-utan-sol från Garnier kan? Eller världens godaste schampoo&balsam från Jane Hellen?

Eller varför inte ett par underbara gummistövlar att piffa upp åskvädret som härjar just nu?



Eller kanske ett set att få det perfekta partyhåret till helgen?



Ja, JAG är såld! :)

Kram Liza

Smink-shopping!

Det blev som sagt en heeel del shopping idag! Gick därifrån 450kr fattigare men en hel sminkväska full rikare ^^

Vi var alltså på Fyndbörsen idag som ligger på V. Hindbyvägen 14 i Malmö. Det är en marknad för allt inom loppisprylar. Dom har dock en egen liten Bazar (precis som i utlandet) med stånd där dom säljer hudvård, smink och andra skönhetsprodukter jätte billigt! Allt är självklart nytt, plomberat och inplastat.


smygtagna bilder ^^



Handlar man här sparar man 100lappar!

Detta blev det idag:



Jag köpte mascaror till mig och systrarna:



2st Loreal Double Extensions och 1st Loreal Lash Architecte Carbon Gloss.
 ca 50kr styck!



Jag köpte 2st eyeliner från MaxFactor, Masterpiece Glide & Define:






ca 40kr styck!



1st Foundation, Loreal, True Match



ca 40kr



1st Isadora puder (som visade sig vara påtook för mörkt^^)



ca 50kr



1st Puder-rouge från Isadora



ca 40kr



1st solpuder från Loreal, Glam Bronze



ca 50kr



1st rouge från Loreal, Blush Caresse



ca 40kr



1st hårspray från Schwarzkopf, Got2be och 1st Hydrating cleansing milk från Nivea



ca 30kr, respektive 25kr



Anledningen till att jag skriver cirka priser är för att det kan skilja lite grann mellan stånd till stånd och prutandet kan ge olika resultat :)

Vill ni se Kingis shoppingfynd så titta HÄR.

Kram Liza


Hemma

Nu är jag hemma igen efter en mysig sminkshopping-dag med Kingis :)

Det blev en hel del!

Fick allt detta för bara runt 450kr! Helt otroligt!



Mer info om stället och alla produkter kommer strax!

Kram Liza

Onsdag

Dagen började med en mysig Lunch på Waynes coffehouse med min solstråle Moa :) Lite Kyckling-ciabatta och Iste senare så blev det 2 klänningar, 2 tubtoppar, hårspray och mousse.

Nu är det jobb........

Men senare inatt så kommer Sebastian förbi med Simsspel som jag inte har :D ska försöka hinna norpa dom.

Nu är rasten slut. Ha en bra dag
/ My

Dagens planer

Ja, då var man äntligen ledig! Skööönt!

Idag blir det tandläkaren, aaaaaah! Jag har borstat som fan nu så det gör ont i hela käften, haha!




Sen blir det smink-shopping med Kinga. Vi ska åka till våra marknader där vi alltid handlar smink. Billigt, billigt! Det blir Fyndbörsen idag. Här kan du få de kändaste märkena för nästan inga pengar alls. Självklart är allt nytt och plomberat också!

Det blir bland annat min favorit mascara: Loreal Double Extension för bara en femtiolapp!



Fick precis en lista från Kim&My med deras beställning :)

Nu blir det Våra Bästa år!

Kram Liza

Topshop

Topshop har tagit för vana att ta in lite gästdesigners för att få lite liv i bygget ^^ Jag tycker det är jätte kul att få lite friska fläktar och kanske se sådant som normalt inte skulle ingå i deras kollektion.

Celia Birtwell´s kollektion såldes slut i England på en vecka. Här är några exempel på hennes design. Mycket luftigt, mycket mönster. Tycker det är fint! Är dock inget jag själv skulle ha köpt.



Men tanken på att det inte är korvskinnstight och enfärgat som allt annat är, gillar jag, haha.

Kram Liza

:D

Har hört att en viss man ska vara i stan länge idag och tar sista bussen vid tolv vilket resluterar i att jag kankse hinner stjäla en gosig kram innan jag lägger mig?

Hans buss går prick och jag är hemma runt prick, kanske kankse kankse. *Hålla tummarna*

Man blir lite isolerad från gos när man jobbar :)

/ My

Löshår :)

Jodå! Visst var det mitt Jessica Simpson-löshår som låg och väntade på mig!





Jag är sååå nöjd! Det är verkligen så otroligt FINT! Det är en aning mörkare än mitt, men det är inget lite hårfärg inte kan bota :)

Jag kan tyvärr inte visa hur det ser ut på då mitt hår just nu ser ut som ett risigt fågelbo. Det är verkligen ingen vacker syn. Det är bara Kim&My som fått se före&efter bilder nu precis på jobb ^^

Visar imorrn när jag ser lite fräschare ut och inte idag, när jag ser ut att ha jobbat hela veckan utan att ha varit ledig :)

Här har vi iaf själva håret:



Det är så långt! 59cm och otroligt tjockt!



Kram Liza

aaaah!

Jag har fått en mystisk post-avi i brevlådan. KAN det vara mitt löshår??

Nej, nu blir det spring till posten för att hämta ut det!

Kram! Liza

"Coldplays fans är fula"

Läste precis på Aftonbladets hemsida att Oasis känner sig hotade av Coldplay och Radioheads framgång. Oasis sångare Liam Gallagher ska ha sagt att han tycker Coldplays fans är tråkiga, fula och ser inte ut att ha speciellt kul. Hmmm vad mycket avundsjuka det luktar :)

Jag är kanske tråkig och ful (vad vet jag) men o ha tråkigt med Coldplay i bilden är det minsta jag har :D


Liam Gallagher

/ My

Tisdag

Gooooodmorgon!

Idag är det regnigt, räligt och grått. Alltså ett perfekt väder att jobba i, haha :) Känns skitsamma om denna dagen bara går åt att testa o packa kameror, den är ändå inget att hänga i julgranen om man säger så.

Tänkte köra en dagens outfit men sen drog jag på mig Marthin's "Swedish Royal Navy"-tröja så då sket det sig också :D

Jag längtar tills LÖRDAG!!!! ahhh.
Måste iväg o hitta en klänning som jag känner mig snygg i bara.

Ha en fin dag allihop.

/ My

Shopping

Kim shoppade en uuuursnygg vinterkappa igår på Zara! Älskar den!!



679 :- silvermynt kostade den.

Kram Liza

gotti

oh, gotti.

Här är mina absoluta favvisklubbor! Det är inte många som vet vilka de är eller att dom ens finns (knappt jag själv^^) men när jag väl hittar dom så blir jag gladare än gladast.

LOOKOLOOK lakritsklubbor




nu är jag inne i min sugarrush, aahhh

/ My

Fikamys!

Hade en supermysig förmiddag  med vännen och systrarna! Vi åt frukost / lunch på Saluhallen vid Lilla Torg och sedan gick vi och småshoppade i stan innan det var avfärd mot mina tre timmars jobb :)




två av dagens sötisar :)



Kram Liza

kvällens låt

Här har vi kvällens låt :)
Damien Rice gör en cover på Radiohead's nog mest kända låt "Creep".


Damien Rice - Creep (Radiohead cover)

/ My

Måndag

Jag har precis insett att jag är världens dåligaste på att uppdatera under helgerna :) ni får ursäkta mig.

Har lite nyiköpta grejer att visa upp för er. Har köpt en mörkblå sailor-jacka, lite stickade tröjor och halsband.
Kommer i ett inlägg nångång senare.

Nu ska jag göra vid det sista innan jag drar till stan.

Ha det bra
Puss
/ My

Fikamys

Idag jobbar jag så dumma tider. Kl 16-19. Känns så onödigt att pendla en timme till jobb för de tre små jobbtimmarna. Men men, man får försöka ta vara på dagen ändå :)

Nu ska jag ner till stan för att träffa en vän och mina systrar. Vi ska fika och kolla stan. Mysigt värre!

Ha en skön dag så hörs vi när jag kommer hem ikväll!

Kram Liza



Mer Topshop

åh, denna kappa är ju bara underbar! Jag är så sugen på att köpa en gosig kappa nu!



Men ok, det är fortfarande sommar... Jag får hålla ut ett liiitet tag till!

Kram Liza

A Night Out

Jag fann en urgullig klänning från Topshop! Älskar den!



Ett par glammiga pumps till, en liten axelväska och man är färdig för en utekväll!

Love it!

Kram Liza

Dagen

Förlåt för den dåliga uppdateringen :)

Vi har haft fullt upp hela dagen och har haft annat än bloggen att tänka på ^^ Först jobbade jag och sen kom min söta vän på besök hos systrarna och mamsen. Hon praktiskt taget bodde hos oss i gymnasiet så mamma har saknat henne så, haha. Vi tittade på en film som vi spelat in på gymnasiet. Herreguuud säger jag bara!

Finns det ngt bättre än att minnas? Jag får lite ont i magen av alla minnen. Det liksom sticker nånstans långt inne. Vilken tid, vilka människor vi var, vilka saker vi gjorde... Får man nånsin i livet så kul igen som man hade det när man var 17 år??

Tur att man minns iaf och att man varit med om så många minnesvärda saker...



Kram Liza

Gårdagens outfit

Här kommer en Dagens men som egentligen är gårdagens lilla festoutfit:



Lila klänning - Asos
Bolero - Ebay
Stuprör - Vero Moda
Pumps - Skopunkten

Väska - Loppis-fynd

Kram Liza

Lördags-party

Var på födelsedagsfirande hos världens sötaste Catta igår. God mat, super trevligt sällskap, gott vin och en massa partyhumör :)



Världens sötaste vovve bodde där också. Jag dog lite.



Kram Liza

Fredag&Lördag

Igår var en jätte mysig dag! Träffade en söis vän och hade en mysig fika i stan. Det blev en heeel del tjejsnack, planering och en massa skratt.

Vi shoppade en Vattenpipa igår till vår fest! As coolt!



Kim&My ringde senare och sa att dom ville hitta på ngt men var för trötta för ngt allvarligt. Då ringer dom mig, haha. Vännen kom över och vi myste hela kvällen med popkorn, choklad, läsk och ännu mer tjejsnack i vår dubbelsäng. Perfekt Fredag!

Idag har det varit jobb och jobb. Jag är jätte trött! Ikväll blir det födelsedagsfest hos en på jobb, sen blir det hem till sängen och imorrn jobb igen.. Blööö..

Kanske vännen imorrn igen? :) Och en viss barndomsfilm vi spelat in? Måste se den! hahaa!

Puss&kram!

Lördag

gles uppdatering I know!
idag har jag varit en runda i stan och försökt hitta lite kläder till ikväll.. ska ut på bar och sedan till wonk med en tjejkompis.
men hittade verkligen ingenting..

har suktat efter en klänning ifrån gina tricot men den är tydligen så ny att den inte har kommit ut än..
åhhhh!!
finns i svart eller röd.. den är som ett fodral och urringningen är som ett hjärta.. underbar verkar den, fattade inte hur man sparade på hemsidan bara! haha ..
hoppas forever 21 kläderna hinner komma denna veckan.. liza ska ju ha fest lördag och jag vet inte vad jag ska ha på mig.
eller jag tror jag vet, det måste vara den dyraste och finaste klänningen jag äger.. uppdatering angående den kommer senare i veckan.

nu kallar mamma, ska ner och grilla.
ha en fin lördag / kim


Fredag!

Jepp, då var det Fredag igen :) Dock känns det inte som det då jag återigen ska jobba helg! 4:e helgen i rad! Argh! Aja, jag är ledig nästa helg och då ska vi ha en stor fest hemma hos oss, så det längtar man ju till :)

Idag ska jag träffa en liten vän till mig och catcha up lite i varandras liv! Mysigt!

Har inga roliga bilder att visa så det får återigen bli lite New York-nostalgi.

Ta      Mig      Tillbaka!






New York - Juni - 2008

Kram Liza

vill se



jag vill se jag vill se jag vill se.
Denna film har premiär IDAG.
The mummy 3.

Har alltid varit svag för dessa filmer då Egypten är mitt drömresmål. Pyramider, mumier, sand, öken och all historia har alltid gjort mig så intresserad. Det är något som stått mig nära hjärtat sedan jag var liten.
Var t.o.m hur grym som helst på ett spel som hette "Farao". Har fortfarande det kvar på datan och spelar lite då och då.
Underbart.

/ My

08/08-08 kl 08:08

Den åttonde i åttonde tvåtusenåtta klockan nollåtta nollåtta.
Enligt många fanatiker så skulle världen gått under för 2½ timme sedan men GUESS WHAT :D vi lever fortfarande!
HALLELUJA, haha.

Jag skickade för säkerhetsskull lite sms här o var om det nu skulle vara så att planeten jorden i princip skulle sprängas av tiden :) :) :)
Nämen jag är inte så troende på just sånt där, det känns lite väl långsökt.

Idag är det Fredag och jag är glad. Jag har världens bästa liv, kom o tänka på det precis. Har precis allt man kan önska sig.

Vad som händer ikväll får vi se, jag är lite sugen på o ta det lugnt. Hade världens mysigaste och ensammaste dag igår. Jag kom hem från jobb, tog en dusch, la mig i min säng (nybäddad o luktade gott), satte igång fläkten bredvid mig på lite lugna vindar, tog fram ett marabou, lite äpplejuice med isbitar i och njöt framför Simpsons. Sen slocknade jag en stund o vaknade helt utvilad. Det är för sånna stunder man lever ^^

Ha en underbar dag
Kram / My

Byxdressen

Jag tycker verkligen att byxdressen blivit för överhypad i modevärlden. Ja, den är rätt snygg på rätt person. Själv hade det sett ut som en sparkdräkt på mig, haha. Men vem bryr sig om det? ^^



Men det finns så många olika varianter att välja på nu! Byxkjolen, korta ben, långa ben, tight, pösig...

En byxdress i långa ben har dock aldrig och kommer aldrig bli snyggt! Man ser ut som en vuxen bebis ffs, haha. Lägger man sen till ett grått pösigt tyg, en fladdrig hood och knyte i midjan så har du den utlimata vuxen-dressen!

Viva La 80talet!

Finns på Topshop.

Nej, bort med byxdressarna :)

Kram Liza

I kissed a girl



Katy Perry - I kissed a girl

Denna låten kan jag aldrig få ur huvudet!!!! aahhh!!
Nathalie, jag och Kim gick omkring i Tisdags o sjöng denna omedvetet i 5 timmar, hahhah.
Fast den är jäkligt bra, melodin är catchy :)

Läste på en usa-blogg att den ligger på första platsen o legat där i 7 veckor? nått liknande var det iafl :)
(Coldplay - viva la vida låg 5a ;D för er som undrar)

Jag hittade en version där dom sjöng "I kissed a squirrel" den tyckte jag var lite rolig, hihi.

 

Jackie Beat - I kissed a squirrel

"..I kissed a squirrel and I liked it
The taste of his hairy black lips
I kissed a squirrel just to try it
I hope PETA don't start no riot
It felt so wrong, It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
French-kissed a squirrel and I liked it
I liked it


Don't even know what you're about
You're another species
You shoved your nuts right in my mouth
And, they tasted like feces
I shuddered ‘neath those tender paws
I let you have your way
Those anti-sex with animal laws
Hard to obey.."

/ My


 


Torsdag

Härliga Torsdag! Idag är jag bara sådär äckligt lycklig.. liksom bara rakt igenom glad. Jag vaknade o rullade runt i sängen med ett leende på läpparna. Klockan var olidligt tidigt, mina kläder var i tvätt, håret var allt som det inte skulle vara men själva jag var helt oberörd :) och jag vet precis varför.

Innan var det många motgångar, usch o fy. Nästan lite för många motgångar o hinder. Fast när man tänker efter så var det just det som gjorde det seriöst. Så många likheter gjorde det nästan oundvikligt för att inte fortsätta? Hur ofta hittar man det i Sverige? :)

Okej inte många som fattar vad jag babblar om :)..

När jag kommer hem så ska jag ringa Sebastian o prata strunt med honom, sen tar jag mig en tupplur. En riktigt rejäl middagslur, det var längesedan.

Ha en underbar dag!!

Kramar
/ My

Badspan

Åh, vilket ursött och underbart badset! Jag är kär!


Kommer från Betsey Johnson

För dom som inte gillar att visa upp sig helt på stranden eller vid poolen så finns det idag en hel rad med alternativ, vilket jag älskar!

Denna hade jag inte tvekat att springa runt i!

Kram Liza

skrämmande mode!

För ett tag sedan skrev jag ju om den nya modelinsen med det tillhörande hängande smycket som jag tyckte var väldigt otäckt.

Det är dock inget mot denna nya modesak.

Nu kan man alltså operera/tatuera in ett tecken i ditt öga! Usch, vilken läskig sak! Jag är inte så insatt i hur det går till då jag läste det på en amerikansk sida och jag  kan inte riktigt ögats anatomy så bra, haha. Men tydligen är det ett ingrepp som görs och man placerar sitt lilla tecken (i detta fallet ett hjärta) mellan de två yttersta skikten på ögat.



Men snälla, finns det verkligen folk som vill göra det? Det är ju inte snyggt nånstans, inte ens det överhypade tandsmycket som var så inne för några år sedan var snyggt! Då ännu mindre det här!

Kram Liza

Löshår

Jag har fått en del kommentarer om mitt nyinköpta löshår. Jag är så spänd på att få det!!

Jag vill egentligen inte tipsa om säljaren och håret förrän jag själv fått det och sett hur håret ser ut och så. Vill inte tipsa om ngt förrän jag själv kan stå för tipset, men ok, jag bryter för denna gången ^^



Hairdo från Jessica Simpsons och Ken Paves säljs i mängder på Ebay. Men jag vågar inte bara köpa från en random säljare utan kollade noga ut vilka som verkade seriösa och pålitliga (det finns många skojare på den sidan).

Jag fann en tjej som i princip bara säljer Hairdo och med hennes 4517 positiva feedbacks-kommentarer så kunde jag känna mig rätt säker på att det var en seriös säljare. Hon garanterar att det är den äkta varan, varan är ouppackad och förseglad och kvalitén ska vara super. Hon ger pengarna tillbaka om man inte är nöjd.

2 timmar efter att jag köpte mitt hade hon skickat iväg det med posten och jag fick ett mail på tracking-number och övrig info.

Håret finns i 4st längder och en rad olika nyanser.





Jag valde nummer R6 då jag är rätt mörk.



Jag betalade 43dollar för håret och 20dollar för frakten vilket i svenska kronor blir ganska exakt 380kr tillsammans. Thank you låga dollar! :)

Som sagt, jag kan inte rekommendera henne helt säkert förrän jag själv fått håret och sett det. Men med så många positiva omdömmen så känner jag mig iallafall rätt säker! :)

HÄR har ni hennes sida på Ebay.

Jag lovar att visa håret när jag får det!

Kram Liza

Nytt på Skopunkten

Dessa tre sötsaker är nyinkomna på Skopunkten. Dom är mjuka och otroligt sköna!





Kram Liza

Onsdag

Godmorgon kalla Sverige!

Jag måste säga att klockan 05:40 då jag tar bussen hänger det isbitar från trädgrenarna :) det är så ruskigt kallt att jag skulle velat ha vantar o halsduk. Augusti-månad?

Igår hade jag en underbar dag med mina flickor. Först såg vi på feldubbade program på tv4+ sen gick vi till möllan o åt middag + såklart milkshake :) Det blev senare sällskapsspelet "Cluedo" och ännu mer mys i sofforna. Precis vad man orkar med och har tid för när det är jobbvecka.

Idag kommer Sebastian till mig :D Jag längtar så jag spricker. Är så glad att jag hade kunnat ställa mig på händerna o sjunga! men det gör jag inte.. tyvärr.. Han gör mig så glad och det är allt som betyder nått för mig :)

Nu är snart rasten slut men jag uppdaterar när jag kommer hem. Kanske tar en tupplur också innan han kommer? Har ju faktiskt bara sovit 4½ timme? aja.

Ha en bra Onsdag!
/ My

Sol i sinnet :)

Ja, det måste man verkligen ha dessa dagar! Gud, vad man blir trött på grå himmel och regn, regn och regn! Dagen känns som tusen timmar längre när man arbetar...

Detta möttes jag av idag när jag anlände till jobb:



Men dock hade jag lite sommar med mig i en burk. Nypotatis, mums!


Kram Liza

Christian Louboutin

Ja, dessa designers. Dom ska alltid överträffa sig själva :) Som med dessa punkar glam-pumps:



Dom ser inte speciellt sköna ut att gå i. Men å andra sidan, hur många pumps är det? Jag hade dock kunnat ha dom som prydnad om inget annat, för coola det är dom! :)

Kram Liza

Axelvaddar och läder

Ojoj. HÄR har man haft lite för mycket fantasi och lite för dålig syn. I ett försök till att få axelvaddarna tillbaka tillsammans med den populära skinnjackan får man det här:

Gräslig, skrämmande och verkligen ful! Till på köpet så kostar den ca 13 000kr!

Den finns till försäljning på Yoox.

Jag hade inte ens burit den om den var gratis ^^



Kram Liza

Tisdag

Hej o Hå allihop :)
Idag är jag trött men glad. Även om jag håller på o slockna vid min station på jobb så håller kvällens planer mig på humör.
Mina töser och jag ska mysa mot kvällen. Har hela lägenheten för mig själv så vi kan hitta på precis vad som helst! Dock blir det inget spec långvarigt in mot natten för 3 av 4 har jobb tidigt dagen efter men man får börja tidigt.

Här är kallt och det regnar tusan. Gick in på aftonbladets-hemsida innan och såg ruggiga bilder på vad stormen gjort. På nått sätt är det mysigt o ligga i sängen när man ska lägga sig o höra det utanför rutorna men igår hade man faktiskt velat vara två.. <3

Hoppas vädret blir finare till Fredag, är meningen att vi ska ut med jobb då o sippra lite :) Hålla tummarna.

Nu har jag precis stängt av min brors hårdrock som spelas konstant ut i hela lokalen och satt på lite Coldplay. Slår vad om att det ger bättre humör hos folket :D

Ha en bra dag! Kram
/ My

(Ser att det kommit kommentarer om Liza's nyinköpa löshår, tyvärr kan inte jag svara på dem för jag har ingen aning :) Men Liza svarar så fort hon kommer hem)

Härm-shopping!

Ja, nu har jag också fallit dit! ^^ Jag har precis klickat hem löshår som så många andra där ute! Syster fick sitt i veckan och hon är så fin i det! Jag sökte lite på Ebay och hittade Jessica Simpsons och Ken Paves (kändis-frisören) HairDo som jag varit så sugen på förut!



Det är nu hemklickat i en mellanbrun nyans, 23 inches långt (ca 58cm) och vågigt/lockigt. Jag är så spänd på att få se det! Om det inte passar mig så vet jag två flicks som gärna ta över det :)


Detta håret men i brun nyans

Jag blev såld när jag såg reklam-videonYoutube för just det håret jag beställt:



Det verkar så himla lätt att få på, tjockt och snyggt!

Kram Liza

Socker-cravings

Varför blir jag alltid lika sugen på socker på kvällen innan jag ska lägga mig??



Ett av våra mååånga köp på Dunkin'  Donuts i New York

GE MIG EN DUNKIN'  DONUT NU DIREKT!

Kram Liza

Lite solhud

Jag har verkligen jobbat vaaaarje dag sedan det blev varmt och soligt! Det är helt otroligt. Jag har verkligen inte solat ute sedan innan Kim&mys student. Jag jobbar från 9-19:30 så det har inte blivit av varken före eller efter heller.

Nu känner jag dock hur grå och blek jag är. Jag är för snål för att sola i solairum och det hade behövts en heeel del besök för att få färg på denna kropp :)

Därför klickade jag hem ett par spray-sun-servetter precis. Vi blev sponsrade förra året av dom med en sprayflaska och servetter. Jag fastnade direkt för servetterna! En jätte fin och jämnfärg nästan direkt!



En bunte med sådana är därför på väg hem till mig nu. Nu jäklar ska jag inte känna mig som jag kommer från Nordpolen längre :)

Det är fraktfritt och dom går bara på 20kr styck :) HÄR kan ni köpa dom.

Kram Liza

ojoj!


Idag kom ett tjockt, fluffigt brev nerdunsande i min brevlåda :)


Det var inte mindre än mina Coldplay-skivor som hittat hem!

Jag måste erkänna att jag inte haft mina älsklingar i riktigt cd-format. Skam, jag vet... :(
Har lyssnat på Coldplay i så många år (sedan jag var ung mö) och då hade jag helt enkelt inte råd o köpa hem så jag laddade ner istället. Men nu när man är "mogen" så måste man ha dom :)

128 kronor för dessa två + frakt från cdon.com

/ My

Gina Tricot

Jag har fått två ha-begär från Gina Tricot. Tyvärr är det inte kul att handla höstplagg riktigt än men jag är sugen!

Denna underbara kofta hade varit supermysig att krypa i på höstkanten!



För att inte snacka om denna gosiga halsduk. Så snygg!



Kram Liza

Måndag

min tur o hälsa godmorgon nu :)

*gäsp*

Snart sluuuuuutar jag. Mer klirr i kassan. Känns skönt o jobba när det är äckligt väder ute för då missar man inget. Var värre när det var strålande sol.

Ska hem o städa o hålla på o dona. Måste få lite ordning på allt där hemma nu när man är ensam hemma. Blir så lätt stökigt.
Ska även inom H&M (H&M-hörnan för alla malmöiter ^^) och köpa lite viktiga grejer till badrummet.

Okej, gud vad intressant för alla läsare att läsa detta, hahaha. Ursäkta mig, skönt o skriva av sig bara :D

Ha en fortsatt treeeevlig dag.
/ My

Teen Choice Awards 2008

Igår hölls den årliga galan i Los Angeles och som vanligt var den smockad av smala, snygga och solfräscha tjejer och killar. Här har vi en rad av dom som var bjudna:

               

Från vänster: Blake Lively (aka Serena) och Miley Cyrus, David Beckham, Hayden Pannettiere, Kim Kardashian, Lauren Conrad, Rachel Bilson, Fergie och Scarlett Johansson, Selena Gomez och Vanessa Hudgens.

Mina favoriter hamnade på en och samma bild. Leighton Meester och Charles Bartholomew aka Blair och Chuck från Gossip Girl.



Kram Liza



Måndag

Efter att ha jobbat nu hela helgen har jag en välförtjänt dag ledig. Som jag har sovit! Idag spöregnar det verkligen ute. Skönt, ingen ångest för att man inte orkar pallra sig ut då ^^

Idag står städning på schemat. Inte mycket mer än det faktiskt. Härligt! Imorgon väntar jobb igen så jag ska försöka få lite gjort här hemma.

Jag har inga roliga bilder att bjuda på. Så det får bli några härliga bilder från den underbara staden New York. Åh, tänk att vi varit där! Det känns som ljusår sedan... 2 månader har gått så fort.

vi tre på Top Of The Rocks


Kim i Central Park



My och brorsan på Top Of The Rocks. (han tittar inte på henne även om det ser ut så, haha)

Kram Liza

Coldplay-plansch



Vem har den snyggaste planschen i världen hemma hos sig just nu? :):):)

Coldplay - viva la vida or death and all his friends

Den är 100 x nånting STOR!
Underbar!!

Måste fixa en ram till min raring.
Tack Malmö Skivlager för att ni skänkte den till mig.

/ My

Hair-extensions

Här är bilderna på min nya älskling!
Mitt bruna löshår har kommit med posten och nu ska jag sätta mig o pyssla fast det på klämmorna :)
Äkta Remy-hår köpt för runt 400 kronor av en seriös-massförsäljare av löshår på tradera.






:)

/ My

Helgen i bilder

Här är lite randome-bilder som jag kan visa :)
När en citychick åker till "landet" så åker hon verkligen till landet. Inga datorer/mobiler och mojjs.


Jag befann mig i Skanör/falsterbo/höllviken denna helgen med en liten knast vid namn sebastian.


Det var Tivoli i lilla byn en av dagarna :)


Här är sebastian med sin mördarblick ^^ Han är en person som för alla medel i världen aldrig kan bli sur. Världens gladaste människa och denna minen här är hans stora försök till att se sur ut, men det går inte :D


Vi vadade ut till små strandplättar.


Öresundsbron.


En sur My i fläta har fått in snäckor i skon :)



Sebastian vann en kossa!

Kazall <3


världens godaste slush-ice.

/ My

Söndag

ojojoj, min helg har varit u-n-d-e-r-b-a-r :):):) Ni får ursäkta min dåliga uppdatering men jag har vägrat sätta mig vid datorn när det är så fint väder. Jobbade kväll hela förra veckan så passade på o njuta av solen så mycket som jag kunnat :)

ska fota en massa o visa på bloggen, har mycket skoj.
Nu ska jag lägga in bilder från min myshelg så ni får titta.

be right back ^^
/ My

Dior

Dessa nya pumps från Dior är rätt märkliga...



Är det kilklackar eller vanliga klackar? Ja, hur konstiga dom än är så är det ändå ngt i mig som gillar dom. Iaf lite lite ^^ Dom är häftiga!

Kram Liza

Snabb-shopping

Jag skulle bara snabbt ner till Kronprinsens köpcenter för att köpa lite mjölk, ägg och bacon. Hem kommer jag med lite rea-shopping, mjölk och ägg.

Jepp, det får bli en tur ner igen för att handla bacon, haha.

Men nöjd är jag! Jag hittade dessa två kjolar på Lindex för 99kr för båda! Dom har "ta två betala för en" för alla rea-varor. Älskar dom! Dom riktigt lyser i färgerna! Neon-rosa och knall-lila. Supersnyggt till en svart body och svarta pumps!





Kram Liza

Sjalar

Något som synts mycket i sommar på framförallt kändisarna är sjalar och scarfs i massor! Trots att det är sommar och väldigt varmt så går dessa varmt runt halsarna.



Jag tycker det är snyggt! Piffar upp en outfit till max! Men vet i sjutton om det är så bekvämt att stiga ut i värmen med ngt virat runt halsen?

De två på bilden kommer ifrån Topshop.

Kram Liza

total lycka



Var tvungen o titta på mitt Coldplay-altare i rummet för att få lite positiv energi i kroppen igen ^^

Detta räcker för att få mig att studsa som en rosa liten boll i rummet av glädje <3

Idag ska min mamma och hennes sambo utforska stan och leta efter coldplay-annonser som jag kan få. Malmö Skivhandel har några saftiga posters i sina skyltfönster? mums

/ My

Fredag

WOHO! fredag, gott folk!

Även om jag är fast typ exakt hela dagen på jobb under soltimmarna så är jag glad ändå :)... attans. Ibland vill man bara vara sjuk för att kunna njuta medans man kan. Man lever bara en gång?..

Hörde att Liza redan fått mitt hår hemskickat! Sjukt snabb leverans. Skcikade in pengarna tisdagkväll och fick det Onsdagmorgon, förstår inte hur det gick till, men jag klagar inte :D
Håret ska vara jättefint, 50 cm långt, tjockt o underbar kvalite. WOHO!

Vad händer idag? Inte så mycket, slutar som sagt halv elva... hinner inte ens tänka ut planer för att kunna sysselsätta mig så sent :)

Nu ska jag fixa mig. Ha en solig dag ni som kan!

/ My


RSS 2.0