kvällens outfit

image5548

Kvällens härligheter börjar snart!
Det fick bli denna enkla klänning, känner inte för att klä upp mig alldeles för mycket. Är fortfarande rent slut efter gårdagens bravader ^^ Kul som attans var det!

Grön AA-inspirerad klänning - H&M

/ My

påfågel

det togs knappt några foton igår men jag hittade en på mig och mina ögonfransar.
dom vilar längs med ögonlocken ikväll också.
nu ska vi snart kila ner och äta och sen på smask, hela familjen.
ha en fin kväll!

image5547
/kim

Dagens hår + smink

Kan tyvärr inte ge ngn Dagens Outfit än då den ligger i fint förvar hemma hos Kim&My ^^ Ska snart bege mig dit och svida om. Men kan ge en bild på Dagens Hår och smink. Hade en bra hårdag idag!

image5546


Sminket är från Mist och Makeup store. Drog det åt det lila hållet idag. Och håret. Ja, inte mkt att säga om det. Proffs hårspray och lite mousse.

Ha en skön kväll! Bilder på vår afton kommer såklart!

Kram Liza

Fotografering

image5542

Fick precis ett mejl från Frida min makeupartist, hon har äntligen fått bilderna från fotograferingen.
Tycker denna blev fräck, ser inte riktigt ut som mig men det är bara spännande.

Fotografen Jesper är grym!

här är Kim's och min kompis Moa's foton också!

image5543

image5544


/ My

Ajaj!

Sitter och försöker bestämma mig för kvällens fest-outfit. High heels eller inte? Det snyggaste är ju absolut klackar! Men det gör ju så ont mot morgontimmarna, är det värt det?
image5537

Jag lär mig aldrig och drar alltid på mig höga klackar när vi har spelningar. Jojo, efter tre timmars dansande och sjungande kan jag säga att blodtillförseln är lika med noll i mina fötter, haha.

Aja, man lever en gång! Nu blir det klackar idag! För att peppa mig själv så bjuder jag på lite pepp-bilder. Det finns värre! Det finns alltid värre!

image5538

Så! Nu känns det bättre! :)

Kram Liza

Godmorgon

Idag vaknar man av att en viss tvillingsyster står lutad över en med smarties-burken i handen. hahahah hon är som en tvättbjörn, lika slug och tjuvaktig. Farväl smarties, hann aldrig smaka er men ni var säkert goda.

image5541

Idag mår mitt huvud lite dåligt, den skriker efter vatten och då har jag ändå druckit en heeeel bägare under nattens gång. Men jag är inte den som är den så jag ignorerar och fortsätter dricka, ska ut idag igen med familjen ju!
Idag ska jag ha en riktigt mysig dag. Ska vakna och göra vid mig nu för att senare sätta mig med familjen samlad på Piccolo Mondo (italiensk restaurang i Malmö) och äta världens fettigaste rätt, hähä.
Senare går alla familjen Gustafssons fötter vidare till slagthuset där vi ska se på S.M.A.S.K (musikföreställning), vi lär stanna sen på efterfesten (iafl brossorna och systrarna) och då ska vi dansa som dom dansgudarna vi är.....!
Okej där överdrev jag lite.

Nu ska jag ut och göra varma mackor med mycket smält ost, mums!

Kramar / My

fotograf: Patrik Hansen

image5529

image5530

image5531

image5532

Godkväll!

image5528

Nu är jag klar för en utekväll med fina töser!

Ha en jättefin kväll allihop!
Heja Tina i Let's Dance ;)

Rosa klänning - GinaTricot

Kramar My

Geisha

Första fotot från makeupstudios slutprov som ramlade in i min inkorg, får hoppas att resten kommer senare :)


image5527


/ kim

Oh, my god!

Ramlade över en sida på internet precis angående Sex And The City-premiären. Det finns verkligen galna fans där ute! :O

Ebay hade en annons ute där man kan vinna en kort date med Kristin Davis, biljetter till världs-premiären i New York, ett par Jimmy shoo-pumps, sminkning inför premiären för en person och skjuts med limo till och från premiären.

image5515


Wow!! DET skulle jag vilja vinna!

Fast inte så mycket att jag hade betalat 52 100dollar som vinnaren hade gjort! HERREGUD! Vilket fan! ^^

Dock ingår varken hotell, mat eller flygtransfer i paketet. För FEMTIOTVÅ TUSEN DOLLAR hade jag fan haft roligare än så, haha.

HÄR kan ni se auktionen.

Kram Liza

image5516

Ebay

Jag fick hem mina örhängen från Ebay igår och dom ser precis lika söta ut i verkligheten som jag trodde. Dom är lätta också (jag var lite rädd att dom skulle vara tunga)

image5520


Dom får ingåg i min fest-outfit Lördag!

Kram Liza

hahaha

image5523

Jag såg något suspekt på skånskans hemsida, hmmm ^^

image5524
hahahaha det är vi ju! hahaha.

Ser helt entusiastiska ut när vi tittar på den signerade Håkan-planshen :)

/ My

Dagens låt



Michelle nu blir du glad? :)

Dagens låt är utan tvekan denna med Estelle och Kanye West.

Estelle feat Kanye West - American Boy

Helt galet bra. Hennes röst är så sjukt mysig.

"Take me on a trip, I'd like to go some day
Take me to New York, I'd love to see LA.
I really want to come kick it with you.
You'll be my American Boy"


/ My

Godmorgon

Idag är det FREDAG!!!!! michelle..

Jag är så glad idag, kan det bero på att solen skiner? Att Håkan uppfattade min EXISTENS igår? Dagen är kort i skolan? Kvällens planer verkar klockrena?
Ja vad vet jag, ska inte rota för mycket =D

På tal om det där med Håkan. Jag fotade honom så mycket att han gav mig en "mördarblick" (på skojj för han var hur trevlig som helst). Han uppfattade  att jag andades i samma rum som honom, det är ändå nått o hänga i julgranen om man säger så :)

Oh,jag vill bara att dagen ska gå fort nu!
Btw, igår så var vi TRE på en lektion. TRE ynka människor av 17.. Media är en så slapp och o engagerad linje att jag mår dåligt. Tycker så synd om läraren som står där och försöker.. ( iofs så var läraren sjuk 5 gånger i rad men ändå). Som man bäddar får man ligga?
Får ändå lite ont i hjärtat när han kom in helt hjälplös i klassrummet.

Jag tycker vi avslutar med en textrad ur Håkan Hellströms låt - Missisipi kan vänta.

"Åh håll mig, åh håll om mig
som ingen annan fanns
kanske aldrig mer får se
dig ,det här är vår sista dans

Så kyss mig, kyss mig
Är det på riktigt eller drömmer jag?
All oro som du har

Åh håll om mig"

image5522

Kram My


Natti natti

Nu ska jag lägga mig o drömma gott om Håkan. Det är minsann lite overkligt än, att jag har träffat honom och allt det där. Haha..lite kul att man är så hung up!

Avslutar dagen med en liten bild från skolan, okej vi har ställt upp oss så det ser ut som om att vi arbetar men jag har faktiskt blivit vääldigt aktiv på sistone..det  är ganska kul att såga och slipa om man frågar mig! Sen om det handlar om ilska som måste ut talar vi tyst om..haha!
Vi håller på att göra leksaker i en kurs, allt är ju roligare än att sitta med näsan i en bok.

Uppdatering ang. Moneypenny..min älskade laptop som ska trippa hem till mig imorgon (hon brydde sig väl inte om att komma med posten idag) kommer imorgon!

Puss och sov gott, det ska jag göra. / Kim


image5521

Håkan Hellström

image5517


image5518

(ahahaha en bild säger mer än tusen ord.
och den här säger fan mer än "håkan o kims idiotleende)

för varje steg vi tog uppåt i trappan blev alla fyra skakigare och hispligare. rösterna gick upp i falsett och alla kinder blev röda. jag har aldrig stått och skakat rödblossande i en trappa för en man förr, magen lekte helt plötsligt cirkus och när man väl stod där framför honom och såg på honom så insåg man att han faktiskt finns på riktigt.
man får lov att vara fjortis och tretton år någon dag i sitt liv och det var absolut en sådan dag idag.
fick alla skivor signerade, en stor plansch och när han kom till sin nya skiva och skulle signera så flikade jag in med ett "kan du inte skriva till kim, så ingen kan sno den". att få mannen i sitt liv att titta upp på en och skratta, kan man begära mer?
när allt var klart fick jag en kram och det är VERKLIGEN INTE VARJE DAG SOM MAN GÅR HEMÅT OCH HAR KRAMAT HÅKAN HELLSTRÖM. och den det där obligatoriska "tack för att du kom" men jag tog det personligt hehehe.
nu kan jag dö lycklig, riktigt riktigt lycklig. mina leder gör ont och skakar än och världens största leende vill inte sova än.
image5519

/kim

Soff-klänning

Vad är detta för något? Kan man verkligen sälja vad som helst? Ja, humorn är iaf på topp! :)

För de tillfällen då du vill förklä dig själv till en soffa, eller kanske elt enkelt till dom tillfällena då du vill klä om din soffa samtidigt som du får till en dagens-outfit. All in one.

image5508

Men herregud! 349dollar kostar den också. Någon som vill ha? Inte? Hm.. undrar varför..

För er som vill veta mer så säljs den HÄR.

Kram Liza

Ebay-klänningen

Jag fick hem min Ebay-klänning som jag budade hem förra veckan! Den var precis lika söt som jag trodde och passar perfekt!
image5514

Dock kan jag inte få den över höfterna så det blir ett dyk ner i klänningen med huvet före, men men. Alla trix är tillåtna, haha.

Där är en rand av tyll längst ner och lite upptill. Är det ngt jag är allergisk av så är det tyll. Usch nej. Det ska jag klippa bort! Och kanske ta och korta den lite. Tycker att den har en sån konstig längd.

Men annars är jag supernöjd! :)

Kram Liza

Litet Mellanmål

Nu blir det litet mellanmål. En paus med lite plommon, lite nötter och den nya Veckorevyn. Kan inte bli bättre :)

image5513

Kram Liza

Ebay-bud

Jag budade precis hem denna super söta flight-bagenEbay för 12.50kr. Får hoppas den är lika söt i verkligheten! Jag har fått dille på väskor ^^

image5512

Kram Liza

Godmorgon

Jag har egentligen inte så mycket o säga idag :)
Är grymt trött dock, hade varit skönt o gömma sig under täcket en liten stund o slippa dagens hemska lektioner..

Ska nog följa med ett par kompisar och se Håkan Hellströmt vid lilla torg idag. Jag är lite allergisk mot stora folk massor som trängs men man kankse ska offra sig lite?

Hej och hå!

/ My

Krångel

gud vad blogg.se har krånglat på sistone..varje gång jag har velat skriva ett litet inlägg har hela bloggen varit emot mig!
hoppas att ni gillade min blogg som jag gav ut igår, den har iaf rasat i antalet besökare..sen om det håller i sig får man se :)

imorgon är då dagen d.. dagen då jag ska få se håkan hellström för första gången på riktigt. skäms lite över att inte ha gjort det förr men min avdyrkning började precis några veckor efter att han var här i malmö sist..
känner mig som en liten pop-flicka på 14 år när jag ständigt ältar denna man i bloggar men det får ni ta!
ska försöka få fram ett foto också så ni får se imorgon..

i slutet av veckan inväntar jag en liten leverans hem till mig. en dator!
som ni kanske såg i höstas så fick jag en laptop..men det var en laptop som inte fick leva så länge. denna man (döpte ju honom till bertil) krånglade och när jag väl försökte fixa det på egen hand så dog han.
ja.. lite damm = dammsugare för mig och inte visste jag att en dammsugare dödar kretsar om den kommer för nära en laptop och där satt jag med en livlös liten dator i min hand och en dammsugare i andra och grät. ibland blir jag en sådan brat..men det är bara för att jag är skorpion och har en vilja av stål.. är inte bortskämd någonstans egentligen.
men i slutet av veckan kommer hon hem till mig. moneypenny, min älskade moneypenny.
hon fick heta det för det är lite av en james bond-dator för mig.. man behöver inte ens skriva in lösenord för att logga in på den utan man kan bara sätta sitt finger på en liten platta så läser den av ens fingeravtryck!
jag har aldrig haft en sådan och då är det värsta 007-tekniken för mig.

image5511

till minne av bertil, föddes 071104 - och dog typ tre veckor senare

nu ska jag sova, god natt
puss! /kim

Middags-time

Idag kände jag för att äta lite hemlagat och skippa all den där halvfabrikaten som tyvärr härjar allt för mkt här hemma ^^

Jag hade lite nötfärs hemma så det fick bli hemmalagade hamburgare! Mums! Knaperstekta baconskivor, gurka, ost, tomat och lite dressing över det och det är klart att ätas..

image5507
Ser kanske inte allt för gott ut, men det är det, jag lovar, haha.


Kram Liza

Post-avi!

Fick hem lite grejer på posten idag! Alltid lika spännande att se vad det är i paketen... Jag fick hem mina shorts från Topshop med hög midja och min lilla vita väska. Båda hembudade från Ebay såklart ^^

Är störtnöjd! Älskar shortsen! Jag har aldrig trott att min kroppstyp passade i högmidja men jag trvides faktiskt i dessa shorts!

image5504
Min nya vita lilla väska passar också fintfint till denna outfit. De kommer användas flitigt nu i sommar :)

image5505

Kram Liza



PA

image5506

ojoj, ojoj!
Mys projektarbete börjar ta form!
Jag som alltid varit så stressad över det börjar nästan känna mig lite lite lite lugnt, men bara ytterst lite.
Ska hem och se Oprah/Skriva lite på Rapporten nu tänkte jag.

Fan jag älskar skolans nya datorer, svårt att slita sig.. men att sitta 2 timmar extra i skolan är inte kul.

/ My

Ebay <3



Ebay har så himla snygga klänningar!

Jag är totalt förälskad i de blåa/gula-pennfodralsklänningarna.
Funderar själv på att skaffa mig den vita till min student, precis en sån jag vill ha :)
Klänningarna går på runt 250 kr styck och det är ju ingenting.

Sökordet som jag använde för att hitta dessa klänningarna på www.ebay.co.uk är "Strapless dress size 10".

/ My

väskor

image5497


Jag har länge varit väldigt förtjust i dessa väskor från Ginatricot.

Speciellt den vita är rysligt snygg i verkligheten. Lagom puffig, stor och långa axelband. Ultimata fest-väskan!
Passar till nästan alla kläder, jag kan inte komma på nått de inte skulla passa till iafl.

Måste nog införskaffa mig en sådan, fast kankse ska vänta tills min ebay-väska komma med posten först? hmm..

199 kr - GinaTricot


/ My

Skoooor

image5496

Här är ett par nya donnor som jag har i min nyligen proppfulla garderob.
Jag har alltid velat ha ett par vita, vanliga tygskor och nu har jag hittat ett par väldigt söta.

Vet dock inte när jag kan börja använda alla mina sommarskor.. hoppas på snart :)

199 kr kostade dom iafl och kommer såklart ifrån Liza's jobb - Skopunkten.

/ My

godmorgon

Idag är det "lill-lördag"!
Kort dag i skolan, ska nog sitta kvar och leka med mitt projektarbete dock, verkligen jättekul.. :)
Men jag har kommit rätt långt nu så jag kan stoppa närsom och säga att det är klart, men jag är inte den som är den och monstrar på lite mer, hehe.

Igår var jag i stan med Sebastian och kollade kläder, det var mysigt. Han är så snäll den filuren. Känns som jag känt honom längre än vad jag igentligen har. Sånt gör en jätteglad :)

Snön har lagt sig här nere och solen skiner, det är så fel. Kom ihåg förra året vid den här tidpunkten då kunde jag gå i mina öppna skor, solglasögon och klänningar. Har t.o.m ett foto ifrån denna månaden där det är störtvarmt!
Värme kom!!

Lördag är det S.M.A.S.K (malmös melodifestival kan man säga). Hela familjen ska till slagthuset och se det, äta en liten bit, festa lite och ha kul. Haha ska bli kul som sjutton. Inte alltid man får festa och ha kul med familjen!

Nu ska jag kila, Ha det fint allihop!
Kram My

image5495
(bild ifrån S.M.A.S.K - Sveriges MusikAkademikers Sång "Kånntest")

god natt

tänkte lägga mig tidigt, jag somnar ändå inte förrän tolv så nu kanske jag somnar runt elva. hittar alltid tusentals grejer att göra innan jag lägger mig ner för att somna.. varför gör man det egentligen?
man skriver, man letar kläder, man småstädar, man kollar igenom foton.. allt utom att sova.

image5494

också var det något om en present.
här, varsågod. kände att jag inte kunde låta er undra över den längre.
min blogg alltså.

puss! /kim

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

klockan sex på torsdag är jag världens lyckligaste människa.
då har min största idol och dröm-man signering på folk å rock i malmö, vem kan det inte vara om inte håkan hellström?
sitter och tjuvlyssnar på hans nya album "för sent för edelweiss" och det blir bättre för varje lyssning. det blir så ibland med hans låtar.. tillslut är det dom som äter en och inte tvärtom.
och i slutet av maj ska jag se honom live siesta (festival i hässleholm)
åh, svimfärdighet och en massa klappande hjärtan.

men vad ska man säga till honom..?
vad säger man till en man som har hört allt?
vad säger man till en man som har svar på allting?


image5493


förresten, jag utlovade en påskpresent. jag är lite velig och vill inte ge den egentligen när jag tänker efter två extra gånger men jag ska nog få tummarna loss ikväll.

/kim

Paris Hiltons skor

image5490


Paris Hilton
har som många andra kändisar, gett sig in i modervärldens djungel. Det nyaste är hennes sko-kollektion som nyss släppts till försäljning. Kan inte säga att jag blev väldigt imponerad. Dom ser vanliga ut och jag hoppar itne vilt över ngn speciell av dom där.

image5491


Priset ligger just nu (då dollarn är extremt låg) på mellan 500-1000kr paret. HÄR kan ni se hela kollektionen.

Kram Liza

Body-paint

Dessa nytagna bilder på Heidi Klum är underbara! Jag kan inte förstå hur man med händer och penslar kan skapa ngt så verklighetstroget på människokroppen! Vilken konst!

image5486



Det är alltså ingen tröja, utan enbart färg på henens överkropp.

Underbart skapande!

Kram Liza

It started out with a kiss..



Dagens låt blir utan tvekan denna härliga låt med The Killers.

The Killers - Mr. Brightside

Jag vill bara hoppa upp, skrika och flaxa med armarna när den kommer ^^
Texten är riktigt bra också!


" Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head
But she's touching his - chest
Now, he takes off her dress
Now, let me go

I just can't look its killing me
And taking control
Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mr Brightside"

/ My

Topshop

image5483


Dagens vill-ha-outfit från Topshop går i 50talets-tecken. Åh, så fint med prickigt och marinblått!

Allt på bilden är från Topshop.

Detta halsband hittade på hemsidan. Hur sött är inte det?? Hade gärna burit det runt halsen.

image5484

Kram Liza

Godmorgon

Idag är jag på spralligt humör! Vaknade till solen i ansiktet och på ett grymt bra humör.
Idag kommer pengar in på kontot också, betyder att man ska göra något speciellt i helgen? hmm.

Efter filmen jag såg i söndags så har jag hamnat i ett riktigt "The Killer"-tillstånd, fan vad dom är bra.. En låt kommer senare :)

Kort dag i skolan och sen hem till Oprah resten får komma på impulser.
Nu måste jag kila till min lilla Hillevi för en morgonpromenad :)

Kram
 / My

Missa inte!

Ikväll klockan 20:00 på kanal5 så börjar ett utav mina favoritprogram, SO YOU THINK YOU CAN DANCE =D
ohh vad jag avgudar det programmet, så många gånger man funderat på att börja dansa när man sett det..
Dom har alltid så himla bra musik med i det också .

Här har vi ett av dom vackraste danserna ifrån hela förra säsongen i Amerikanska serien. Jag och Liza DOG bokstavligt så fint det var :')
Låten är underbar, koreografin är perfekt och sättet som han alltid fångar henne på är sjukt sexigt. Hon måste lita på honom till 100% i varje steg, maahh.



Ikväll 20:00 kanal 5!!

/ My

Före och efter

Det är svårt att tro att detta är samma person:

image5480


image5481


Herregud! Åh, vad snygg Jared Leto var innan! Vilka småbarns-drömmar som poppar upp när jag ser bilder på honom ^^

Han kommer ut med en ny film; Chapter 27 nu och har ätit upp sig rejält inför rollen! Ja, är man kändis så går det ungefär lika snabbt att gå ner dom igen. Jag vill ha kändis-gener, haha.

Kram Liza

- Jag älskar ju dig. Tänker jag på lycka så tänker jag på dig.

image5482

Hittade en helt underbar text i Ponton som jag vill dela med mig av.
Här har jag valt ut mina favoritstycken. Det kanske blir mycket text men ni kommer inte att ångra er när ni väl börjar läsa.
Sen kan jag också avslöja att jag förmodligen har en liten halvförsenad påskpresent til er att dela med mig av..den kommer nog ikväll.


"Jag slutar tro på att Juli finns"
Av: Moa-Lina Croall


Och så vidare, uppehåll mig inte vid ovidkommande monster; förlåt. Älskade du. Stå på en maskin. Var hos mig nu. Det blir snart vinter. Ta mina händer mellan dina. Säg att vi har tappat för mycket som är viktigt men att annat finns kvar. Alltid finns kalhyggen och metropoler och hemliga helger och "samtal" och torgdagar där vi kan vara tillsammans. Alltid finns mornar som är tidiga och sömniga och man behöver inte vakna på en sekund, man är ingen börshaj, man är den som man är, vi kan vakna omständligt som en kundtjänsttelefon bara vi gör det tillsammans. Jag älskar mig själv när du går upp och kissar. Jag älskar när du gör kaffe och jag är morgonful. Jag älskar när du rusar in och kastar dig i sängen med munnen mot min mage och täcket mellan. Jag älskar när du sliter upp täcket och att du har kalla händer. Du är ju den du alltid har låtsats vara och jag är ju den jag tror att jag är. Inget mer än det här. Så älska mig. Utstuderat.
- Jag älskar ju dig. Tänker jag på lycka så tänker jag på dig.
Svullen i kinderna. Försagd. Det kvittrar i huvudet. Jag kniper lite stolthet från dina ögon och bär huvudet högt när vi går hand i hand hela hala vägen hem, förbi bion, grönsaksstånden och de hemlösa katterna, reflektionen i fönstret, regnet som simmar runt i atmosfären.




- Okej, jag ska försöka förklara, säger du.
Jag söker ett nytt språk. Jag har det inte ännu. Jag är inte i närheten. Det är som att försöka promenera oavbrutet runt jorden utan att bli trött i benen. Det är som att hoppa från söndag till söndag utan att behöva ta veckan emellan. Det är som att vakna så jävla tidigt och gå en promenad i parken, jag är inte sån. Jag kan inte. Det går inte. Jag har det inte. Jag är döende. Är jag det? Självklart inte. Men snälla, låt något hända snart. Något som tar mig med, som en packning på någons axel. Hänga där, slippa ansvar, men förflyttas. Jag grät idag. För att ingenting känns som det borde kännas. För att platsen inte berör mig. Inte slår an något i mig. Detta äckel inför det egna äter mig. Det äter mig som om jag gick att ätas. Jag gör precis vad som helst för att bli på riktigt igen. Jag gör fan vad som helst för att få bli en byst på ett torg.




Andra dagar: musiken lyser från huset redan när jag kommer cyklande vid återvinningsstationen. Jag cyklar snabbare, kastar cykeln på gårdsplanen, hjulen fortsätter snurra hela kvällen, hela natten, hela livet, jag springer in, in i dina armar. Du tar emot mig. Du ser mig. Du strålar. Vi älskar på golvet i köket. Vi är varandras fasta punkt i en värld som inte ens består av punkter utan bara av stora, vilsna sjok och jag har väl ingen aning om hur någonting går ihop, så det är tur att ingen frågar mig.


/ Kim

Sko-nytt

Ja, det blir kanske lite mkt sko-nytt men när man jobbar med skor 8 timmar om dagen så känns det som att livet kretsar kring just skor, haha.

Dessa söta stövletterna är visserligen inte nyinkomna men riktigt fina ändå :) Det är först nu (när modet snart är ute) jag föll för gubb-modet och dessa urfina stövletterna! Tror det blir dom nu till löning.

image5477

Sen nytt på pumps-fronten är dessa snygga höga svarta pumps med spänne. Riktigt läckra!


image5478

Kram Liza

Hjärta

Åh, denna ursöta väska hittade jag på en Ebay-auktion. Dock var auktionen inte för väskan, utan för klänningen. Men jag vill ha den där väskan! Ska söka riktigt noga nu på Ebay, för jag ska hitta en! ^^

image5479


Kram Liza

Godmorgon

Idag är det Måndag och jag + (alla?) är lediga från skolan :) skön start!
Jag har börjat sova ovanligt länge dessa senaste dagar och drömma dom sjukaste drömmarna jag varit med om. Tur att Liza väckte mig idag med sitt telefonsamtal annars hade jag nog fortsatt o drömma om en kapsylöppnare som var formad som en gris med hatt (barndomsprylar). Helt absurt ^^

Jag, systrarna och Pappa ska förmodligen äta någon matbit idag och "fira påsk". Får se om det blir av, alla verkar väldigt oengagerade, t.o.m jag.

Nej nu börjar snart Våra Bästa År och Oprah, härligt att man kan se det! Lite halvtråkigt avsnitt på Oprah idag men vafan :)

"Oprah hyllar det bästa med Amerika: hamburgare, en musiklegend och en ovärdelig amerikansk skatt. Komikern och skådespelaren Chris Rock besöker studion."

Nu ska jag göra mig en mysig frukost!
Kramar My

Svart Vs. Vitt

Svart och vitt är en het kombination! Äskar kontrasterna mellan de två nyanserna! Här är tre plagg från Forever21 som gärna hade fått flytta hem till mig. Dom kostar mellan 100-200kr. Kanske skulle få tummen loss och göra en beställning därifrån snart?

image5476


Kram Liza

kvällsmys

image5473

Godkväll!

Ikväll ska en söt gäst komma hit och se på film med mig.
Jag är pepp på "The Holiday" med de söta Kate Winslet och Cameron Diaz i huvudrollerna.
Älskar den filmen!

image5474

/ My

Sno-Stilen!

image5449


Så här kan man mycket billigare än Mary-Kate Olsen klä sig som henne! ^^ Älskar byxorna med paper-waist midja!

image5448


Sjal - Forever 21, 30kr
Skor - Forever 21, 105kr
Byxor - Asos, 389kr
Top - H&M, 98kr
Solglasögon - H&M, 29kr
Skärp - Forever 21, 50kr

Kram Liza


Vickan för Marc Jacobs

Att Victoria Beckham är det nya ansiktet för Marc Jacobs har nog ingen missat. Älskar de lite skämtsamma bilderna! De har liksom glimten i ögat och känns fräscht och roligt. En sida som jag faktiskt inte är van vid att se Vickan i då hon alltid känns så stel och förutsägbar.

image5468


image5469


De nyaste bilderna som nu kommit ut för Marc Jacobs är lika roliga och känns genomtänkta men ändå rätt spontana.

image5470

Vet dock inte om jag gillade dom lika mkt som dom förra. Fick titta ett par gånger på dom för att verkligen förstå att det var Victoria på bilderna! Dom ser.. konstiga ut.. Men ok, hellre såna här lättsamma bilder än de gamla vanliga poserna hon ger en! :)

image5471


Kram Liza

Magiska systrar

Jag såg den klassiska filmen "Magiska systrar" igår på tv. Vet inte hur många gånger jag har sett den men det slår mig varje gång hur söt den är (och hur bra Sandra Bullock och Nicole Kidman är).
Här är en av dom första scenerna i filmen.
Sally Owens (sandra bullock) gör en trollformel när hon är liten som gör att hon endast kan bli kär i en man med väldigt udda egenskaper (t.e.x att han ska ha ett grönt och ett blått öga). Hon vill inte bli kär och därför tror hon att det är omöjligt att det kommer kunna finnas en sån man för henne senare i livet.



Men senare så kommer denna man till henne och hon börjar gråta (jag också haha såklart ^^) och jag älskar deras dialog. Kunde inte hitta den på youtube dock =/

Sally Owens: [to Gary] The reason you're here and you don't know why is because I wished for you.
Gary Hallet: Curses only have power when you believe them. And I don't.
[walks away, pauses then turns to Sally]
Gary Hallet: You know what? I wished for you too.

mahhh, fint <3

Mer gullefilmer åt folket!

/ My

filmtrailer



Vill se, SKA se ^^


Meet the spartans

/ My

Påskafton

image5464
Här är då lite bilder ifrån vår eviga påskafton ^^

På första bilden ser man mig och Kim på en romantisk middag, haha Skämt o sido, alla andra hade inte satt sig vid bordet ännu. Kim och jag är alltid först framme med att grabba maten.

På bilden till höger ser vi brossan och en siluett-liknande figur som ska likna Liza's pojkvän.
Längst ner ser vi en liten bild av bonussyster Sara, Thomas och Mamma.
image5465
Här ser vi mig och Liza, lite påskpynt och längst ner våra delikata kladdkak's-muffins med hemmagjord hallonglass!
image5466
Efter en massa mat och magont så satte vi oss ner och spelade Schlager-spel!
Jag (My) och min kära Sara vann överlägset *applåder*

Nu äntligen har det blivit lite tyst i lägenheten. Imorgon väntar förmodligen en middag hemma hos pappa.

Glad påsk på er!
image5467
Kramar!

Dagens outfit

image5463

klänning - ebay
skor - skopunkten

glad påsk! / kim

Shopping

image5462

Här är ett par till utav de sex skor som blev inhandlade igår :)

Detta är kim's rosett-pumps.

Jättesöta, sköna och med en härligt lagom klack.

249 :- Skopunkten


/ My

Godmorgon

Idag är det Lördag och det är ingen vanlig Lördag utan Familjen Gustafssons Påskfirande! hahah. Tror aldrig vi firat påsk riktigt så här stort innan :) (inte för att det är stort, men större än inget firande alls).

Jag har sovit så himla gott inatt, jag har dock börjat drömma väldigt sjuka drömmar. Igår drömde jag att jag skulle tävla med en kompis i ett skräckhus. Vi fick se två olika dörrar FULLA med 1 meters spindlar, en av dörrarna ledde till utgången och en annan till ett rum med döda barn =S Såklart så tog jag den vänstra dörren och kröp med spindlar på hela kroppen till utgången, woho rätt dörr.

image5461

Idag drömde jag att jag var en Man utklädd till kvinna, hahaha. Det var helt galet, Jag och mina systrar (som också var killar under allt smink o alla kläder) skulle äta middag med okända killar och det blev kaos.

Nä jag orkar inte drömma sånna tokiga drömmar, man blir ju rent rädd för sig själv :)

Nu ska jag alldeles strax börja fixa till mig så jag ser ut som en människa :) måste bara sträcka lite mer på mig.

Kramar My

Nattmat ^^

image5460

Igår natt när man satt man vid datorn och hängde och hade väldigt tråkigt så plingade det på porttelefonen och upp kommer en Liza (och hennes pojkvän pojkvän) med macdonalds-mat för hela familjen, hahahah.

Snacka om att få en önskan i uppfyllelse ;)
Liza som var lite rund om fötterna efter att ha tagit några cider nere på torget var gosigare än vanligt.

Tror dom sov väldigt gott efter det <3

/ My

Dagens shopping!

image5459

Idag när vi tog vår tripp till Liza så kom Kim och jag hem med 6 par skor, hahaha.
Här är två av dem. Likadana, men man är ju inte tvillingar för inget :)

Mina är de rosa ballerina och Kim's är de svarta.

199 :- styck på Skopunkten.

Kram My

systerbak!

Ikväll blev det systerbak för hela slanten :)

Efter överraskningen på Liza's jobb så följde hon med hem och började fiffla i köket.
Det blev nougatrutor och kladdiga chokladmuffins med chokladglasyr, mums!

Förklädena var på och det gick undan som aldrig förr, man borde alltid vara tre i köket ^^

Nu har vi alla ont i magen efter allt smygätande och ska mysa framför tv'n.
image5456

image5457
image5458


Kram My, Liza och Kim!

ponton

som utlovat, era finingar.

image5453


image5454


"här slutar eu" står det skrivet  i krita på asfalten
jag stannar upp henne för att gestikulera
"här slutar eu" mimar hon åt mig och virrar på huvudet
"att du ens märker sådana grejer"
hon drar mig vidare

det första man ser när man ser en tjej på stan är kanske hur hon går
med fötterna sakta inåtvända
hur hon glaserar med blicken under mössan
man ser inte hennes hjärta

det började på en balkong

ute i oktoberluften träffade jag henne för första gången
hennes hår var krulligt
hennes jeans var slitna
hon gick tidigt ifrån festen det året
jag frågade efter henne hela kvällen

igår gick vi längs med en åker
framför oss kunde vi se husljusen
hon drog mig lite närmre sig
jag visste inte om det var mörkret eller jag
men hon släppte aldrig

jag vandrade längs med regementsgatan som en känslostorm
fem dagar innan
tittade upp mot hennes skolfönster
undrade om det var hennes utandningsluft som pyrde runt de små springorna
allt annat hade börjat kännas meningslöst
med henne på jorden
jag undrade om något kunde vara meningslöst på ett bra sätt

hon pratar alltid om min röst

säger att den är sträv
men jag vill inte vara sträv
"jag gillar att den är sträv" säger hon
men katters tungor är sträva
en träplanka är sträv
jag vill vara som jordgubbsfil för dina läppar
vaniljssås för dina hörselgångar

vi stod andedräktsnära i ett toalettbås

hon ville inte kyssa mig
jag var inte som andra flickor
liksom läppar hon kunde lägga om sina utan att lämna något kvar
mina var inte sådana

vi gick hemåt tillsammans i ett malmö som hade somnat för länge sedan den natten
hon stannade upp mitt i trottoaren
gestikulerade med händerna mot asfalten
"här börjar eu" mimade hon och log i det blå-gula trafikskenet

image5455

/kim

känslo-låt

Alla har vi säkert en låt som får igång en, en speciell låt som får en att känna det där lilla extra på bara några ackord. Min absoluta känslo-låt är Hallelujah av Jeff Buckley. Mina systrar introducerade den för mig för några år sedan och jag kan inte höra mer än ett ackord av låten förrän jag blir riktigt känslosam. Jag lyssnade på den ofta innan under en jobbig tid jag gick igenom. Den låten är underbar, så djup och så ren.



I förra veckans avsnitt av American Idol (visat i USA inte här) sjöng en tävlande den låten och jag dog lite inombords. Den låten... Det är något speciellt... Det är något som vaknar inom mig...


Vilken är er Känslo-låt? Glad som ledsen. Vilken låt får igång era känslor?

Kram Liza

is it love that i'm feeling

image5452


image5451

som skapt för min hals. jag går runt i ett nyförälskat rus med denna skönheten klamrad runt halsen.

(gina tricot - 99 kr)

/ kim

En klänning - Två Outfits

Hittade en ursöt klänning på Forever21 för bara 62kr! Älskar färgen och den enkla skurningen.

image5445


Så här kan man enkelt kombinera den för både dagsturer och kvällsturer. Med bara lite heels och en fin väska så piffa rman upp vilken outfit som helst och blir reda för nattens festligheter! :)

Så här kan man strosa runt bekvämt en dag på stan:
image5447

Och så här svidar man lätt om för drinkar och dans:

image5446

Älskar svart och lila tillsammans!

Kram Liza


Godafton

Idag är det Fredag, woho. Michelle vet du vad det är för dag idag?

Jag tänkte överraska min Liza på jobb, jag älskar överraskningar =D bästa som finns!

Tänkte även byta ett par skor, erhm.. Hoppas sommaren kommer fortare om jag bytar upp mig till tunnare skor :) *wishfullthinking*

Senare ska vi ha en enda stor bakdag, phew.. På lördag är det familjen Gustafssons eviga påskfirande, hahaha. Kakor och annat sockrigt är ett måste!

Nu är det våra bästa år och Oprah som gäller sen börjar dagen!

Kram på er!
My

Myspyslåt


(ignorera den b'iga videon ^^)

Låten är så himla fin :)..

Nathasha Bedingfield - Soulmate

"Is it possible Mr. Loveable
 is already in my life?
 right in front of me
 or maybe you're in disguise

 Who doesn't long for someone to hold
who knows how to love you without being told
 somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone"

/ My

bland blommiga sjalar och dikter

image5444

idag tog jag och my oss ut för att hämta mitt pass.
passet fick jag, numera får man inte göra miner på fotot så jag ser lite dyster och emo ut men det är lugnt.
sen så snubblade jag över en gudomlig blommig ljus sjal i stan.
men det blev bättre, för när jag kom hem så låg det ett ljusbrunt stort kuvert på köksbordet.. adresserat till mig.
Sju sekunder senare förstod jag att det var Ponton som hade kommit, jag har blivit publicerad i tidningen och får därav tidningen gratis (annars får man nog beställa den). för er som inte vet vad Ponton är så kan ni kolla här
och för er som inte orkar så kan jag berätta att det är en litterär tidskrift för och av unga.

foton på sjalen och passet (om jag vågar ^^) kommer senare.
vill ni se dikten jag fick publicerad också? vet inte direkt om det är kul för er att se men vill ni så får ni säga till :)

puss! / kim

dagens shopping/outfit

image5443

Hej o hå :)

Har varit ute i stan med syster och kollat lite på modet.
En himla massa klänningar har kommit in på GinaTricot, kankse nått?

Kim köpte en blommig scarf och jag köpte ett grått linne med en ihopsydd tee.
Snyggt!

Jag ser inte så glad ut på fotona men det är jag ^^

Jeans - Onelook
Tröjja - Ginatricot


/ My

Celebrity-twins :)

Första bilden av JLo's och Marc Anthonys små tvillingar Max och Emme är nu ute. Så troligt gulliga små bejbisar! :)

image5439


Sen är det tydligen känt att även Brad Pitt och Angelina Jolie ska få tvillingar dom med! En pojke och en flicka visade ultraljudet.

image5440

Många stora magar i Hollywood tycker jag :)

Kram Liza

Godmorgon

Idag är det sooool och fint väder! Jag blir så glad när solen är framme, det påminner så mycket om mysiga sommaren :)

Just nu väntar jag på Oprah, senare ska jag följa med Kim o hämta ut hennes pass på polishuset ^^
Någon som är sugen på en promenad i mysvädret? :)

Kram My

Luella

Åh, denna småblommiga kreation från Luella hade gärna flytta in i min garderob! så otroligt söt längd, fin skurning och underbart mönster!

image5441

Kram Liza

Gossip-news

Michelle Trachtenberg som synts bland annat i Buffy kommer vi att få se en del av i Gossip Girl. Rollen var först skapad åt Mischa Barton men då hon tackade nej så gick den vidare till Michelle.

image5437


Michelle
ska spela Georgina Sparks, en problemskapande tjej från Serenas förflutna. Ooooo, spännande! Man kan ju direkt räkna ut att ngt kommer hända iaf mellan Blair och henne! ^^

På tal om Gossip Girl så sågs Leighton Meester aka. Blair Versaces modemässa i dagarna i New York. Med en underbar blå klänning posade hon glatt med Fru Versace. Hon är så underbart snygg!

image5438


Kram Liza

Dagens outfit

Här har vi Torsdagens outfit:

image5436

Klänning - Ebay
Svart top - Lindex
Gråa Overknees - H&M
Svarta leggings - Gina Tricot
Svarta stövlar  - Skopunkten


Solen skiner och det är kallt kallt kallt! Jag har nyss vaknat, ska slänga i mig lite knäckebröd och sen iväg till gymmet en sväng! Hoppas ni har det bra där ute!

Kram Liza

Och så lite bilder då :)

Efter sex timmar med en kedjerökande fotograf och världens gulligaste sminkös stapplade vi hem.
Fotona kommer senast på måndag så vi får nöja oss med dessa :)

Låter fotona avsluta inlägget så får ni sova så gott.
puss på er! / Kim

image5429

image5432

image5435

image5434
(jag och nathalie hittade en .. eh.. kompis! haha.. )

godkväll

Idag är en sån dag då jag inte har orkat någonting.. inte ens o blogga =O..

Jag har legat invirad i mitt duntäcke säkert 75% av hela dagen och bara degat. Det är Etage ikväll och en massa folk jag känner ska dit, men jag orkar verkligen inte utekvällar just nu ^^ Har saknat myskvällar nu då jag har festat och haft mig i väldigt många helger i rad. Det är inte jag helt och hållet även om jag älskar en utekväll med roligt folk, jag är mysmästarN ju :)

Idag skulle jag blogga, jobba med mitt Projektarbete, Gå en promenad i solen och en massa annat nyttigt, men nej nej så blev det inte alls. ^^

Hoppas verkligen det är fint väder de närmaste dagarna.

Nu ska jag fortsätta min otroligt nyttiga kväll :)
Kram på er!

image5428

/ My

Födelsedag

Ja, jag vet precis vad jag önskar mig när jag fyller år.


En sån här ---> image5424

Kan Eva Longoria så varför ska jag då vara sämre? ^^

Kram Liza

Ebay-tips

image5393


Många läsare har bett mig om att tipsa på Ebay-auktioner då jag ofta vinner grejer för rätt lite pengar. Det är dock jätte svårt att tipsa om just auktioner. Jag vet inte iförväg hur mkt det kommer gå upp till och jag förlorar lika ofta (om inte fler ggr) än jag väl vinner. Det är ju först i dom sista sekunderna/minuterna som priset trissas upp så det känns konstigt att tipsa om ngt som sedan mycket väl skulle kunna komma upp till flera hundra kronor.

Mitt främsta tips är att helt enkelt att när du hittar ett plagg/grej du vill ha så bevaka det. När det är ca 30sekunder kvar innan auktionen går ut så lägger du ditt bud. Om du lägger det tidigare så trissas priset upp grymt mkt och du vinner inte för så lite som du kan göra om du väntar. Det är så jag vinner mina grejer för 13kronor (0.99pund)

Har dock ett tips på en säljare där jag budade hem några julklappar hos förra året. Bland annat denna och denna.

Varje enskild auktion har endast 80kr som utrops pris. Vill man köpa-nu så kostar det ca100kr men jag har aldrig varit med om att ngn budar över en då säljaren har många auktioner upp samtidigt av samma objekt.

image5394

Frakt går på ca 70kr för första plagget. Köper man fler så kostar det 40kr/plagg i frakt.

Ta som vana att läsa feedbacken som säljarna har innan ni budar. Denna säljare ha rjag aldrig blivit lurad av, men var försiktiga ändå!

HÄR har ni säljaren.
Undrar ni ngt så fråga!

Kram Liza

Fotografering



image5427

Det känns som om att nästan alla inlägg på sistone har hetat "fotografering".
Idag är det fotning på kartan igen iaf, för mig och min Nathalie då.
Har inte riktigt fått grepp på temat.. men jag har fått ta med alla mina favoritklänningar och pinup står lite som temat.
Foton kommer ikväll! I dagarna lär jag bli bombaderad av alla foton från de förra fotningarna.. har väntat på dom i evigheter känns det som.

Ha en fin dag och ut i solen människor, i Malmö skiner den iaf! :)

puss! / Kim

Hahaa!

Måste visa ett klipp som jag skrattade så åt! Ramlade över det på Youtube. Det är från Music Idol i Bulgarien och denna tjejen är ju helt otrolig, haha!

Vilken planet kommer hon ifrån??



Ken Leeeee! Tulibu dibu douchoo, haha! ;´D

Det tog mig faktiskt ett par gångers tittande innan jag fattade att det faktiskt inte var ett riktigt språk hon sjunger på! Vilken tjej alltså.. haha.

Kram Liza

Tisdagsmys del 2

image5425

Efter alla godsaker så stack vi hem till mitt crib där vi mös och vilade :)
En liten tupplur efter en stor måltid sitter alltid skönt! haha. Speciellt om man saknat dessa människorna så man bara hade kunnat krama ihjäl dom!

image5426

Det blev glass med maränger och chokladsås mot kvällens slut bara för att komma upp i dom där sista dagliga kalorierna ^^

Gossipgirl, Plus, Dvärgtv och kärleksfilm!

*trivseltramp*

Sov gott alla godingar!
Kram My

Tisdagsmys

image5423

Mys med mina älsklingar idag <3 :')
My är lycklig då..

Vi tog en romantisk tur till Pizza hut och nu väntar Maränger, glass, chokladsås och Gossipgirl!

Ihh ihh ihhh *lyckorus*

Fasen vad jag älskar er!

/ My

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson ska tydligen sadla om till sångerska. Hennes kommande album är nu klar och planeras att släppas den 20 Maj. Här är en bild som kommer synas på albumet:

image5422

Jag är alltid lika tveksam till skådespelare som blir sångerska. Kan det verkligen funka? Har man verkligen en sån underbar röst om inget upptäckt det tidigare?

Ja, är hon hälften så bra som bilden är vacker så har hon lyckats :)

Kram Liza

Kate Moss för Topshop

Ja, då var Kate Moss's kollektion för Topshop ute för försäljning! Det är alltid lika hysteri inför det och i England finns det faktiskt folk som tältar utanför affärerna för att få hem ett plagg från hennes kollektion! Galet!

Nja, som vanligt.. Mycket helt ok kläder men inget jag själv blir hysterisk av. Här är våra favoriter ur kollektionen iaf:

image5421


Något ni kommer köpa?

Kram Liza

Beach bod 2008

Jag fick reda på idag att jag genom mitt ena jobb har gratis medlemskap på ett gym! Wohoo... Jag har redan ett gymkort som jag betalar dyra hundralappar i månaden på, som jag nästan aldrig går på och som ligger för långt från mig. Många fel.. ^^

Detta gymmet ligger dock 100meter från mig och är gratis. Nu jäklar ska det börja tränas! Nu, direkt! Man får sätta igång medans energin är på.. haha.

image5419


Ska svida om till lite bekvämare kläder och ge mig ut på premiär-träningen strax. Beach Bod 2008, here I come! ^^

Kram Liza

image5420

Dagens Outfit

Kim

image5418


Svart klänning - Vero Moda

Gråa leggings - Lindex
Svarta stövlar - Ebay
Mössa - Indiska
Sjal - Indiska

Sommarskor

Vi fick in nya sommarskor Skopunkten förra veckan och såklart måste jag bara lägga undan mina favoriter inför kommande soliga dagar! :)

Snacka om att blir förvånad när jag klickade in mig på Radical Sports-hemsida och såg nästan identiska skor som dom jag la undan men mer än dubbelt så dyra!

Självklart handlar det om märket. Dom på Radical är från Fred Perry och mina från Skopunkten. Men det är ju faktiskt bara tygskor! Aldrig att jag hade lagt 500kr för ett par skor av tyg när jag kan få dom för underhalva priset på Skopunkten :)

image5415

image5416
Jag och My har lagt undan varsin vit och blå :)

Dom är riktigt snygga på med! Ska fota på jobb imorgon.

Kram Liza

Mysig musikvideo



Jag älskar denna musikvideo så himla mycket!

Adele - Chasing pavements.

Dom dansar och rör sig som om dom står upp fast dom ligger ner på marken. Jag kan inte slita mig! :)
1:00 - 1:20 = bäst! ser så mysigt ut..

/ My

Godnatt svenska folket

image5414

Malmö var så fint imorse :( Jag t.o.m solade klockan åtta (inte i bikini såklart ^^).

Jag har faktiskt haft en grymt härlig dag :)
Har börjat få in en lyxig vana att bli proffsigt sminkad/fotad varje morgon nu. Kommer kännas tomt utan mina stylister, hahaha, Skämt o sido. Men det har varit jäkligt skönt att bara sitta ner i timmar o få håret lockat samtidigt som någon annan fixar ansiktet åt en. :)

Dagen fortsatte senare mot kvällen med en spontanfika med en mycket trevlig knast :)
Det blev mycket sötpaj på en gång..

Mina fötter och händer dog på hemvägen men ett bad fick mig till liv igen.

Imorgon är det mys med två utav de finaste människorna jag vet <3
fan vad jag saknat er (ni vet vem ni är :$).

Godnatt!
Kram My

Kvällsrapport

Gud vilket äckligt väder vi har just nu! Superstormen från 1800frösihjäl alternativt istiden har kommit tillbaka känns det som.. jag vet inte vad som är värst.. tanken på kylan där ute eller att femmans kanal är nere.
Jag som hade ställt alarmet till CSI.. andra avenyn hackade också men jag var tapper och höll mig kvar in i det sista!

Imorgon ska jag vara emotionellt stöd för en kompis som ska sminkas och fotas..dom lär tro att jag bor i den där lokalen nu.. får väl dra på mig något snyggt och sminka mig så man inte får komplex av alla modeller som är där.

På tal om skönheter så satt jag nyss och sparade en massa bilder på min absoluta favoritskönhet..
Snacka om att vara tidlös, Marilyn Monroe it is :)

Hoppas ni har bättre väder!
Och är det lika jävligt som mitt väder så är det bara att titta på dessa bilderna och må lite bättre :)

image5409image5411image5412image5413

You Know You Love Me...

Åh, om ni tillhör den gruppen (liksom mig) som såg det sista Gossip Girl-avsnittet för läääänge sen, så vet ni också hur sakta tiden går innan nya avsnitt kommer! ^^

image5407

Det sista avsnittet visades i USA strax innan jul, och det börjar itne förrän i April igen. Nya avsnitt spelas just nu in på Manhattan och här är några bilder på de snygga stjärnorna och på hur iaf outfitsen kommer att se ut efter April :) (kan ju inte läsa av direkt vad som kommer hända i storyn på de få bilderna:) )

image5408

Åh, ge mig deras pengar, deras kläder och ja, deras faboulösa kroppar, haha!


Kram Liza

Plåtning 2

Idag blev jag bokad igen för en fotning :)
SvartochVita-porträtt.

Min stylist och sminkös lockade mitt hår i lite 1800tal-stil/romantiken, sen fick jag en sjukt mysig sminkning också.

Alla proffsiga foton kommer jag få den 28onde och då dyker dom upp på bloggen också :)

Kram My

image5400
image5401

Ebay-shopping

image5395

Denna söta lilla saken budade jag precis hem från Ebay. 60kr fick jag ge för den. Den ser så söt ut!! Förhoppningarna är att den ska sitta lika fint som den från Asos som jag köpte förra året.

image5396


Kram Liza

Förrgårdagens outfit's

image5355
Liza -
Röd kappa - Ebay
Kuvert väska - Asos
Stövlar - Skopunkten
Svarta strumpbyxor - Lindex
Solglasögon - H&M

My -
Kappa - Jc
Halsduk - handgjord
Rutig klänning - GinaTricot
Svarta strumpbyxor - Åhlens
Svarta stövlar - Skopunkten


Kim -
Brun jacka - VeroModa
Brun väska - Veromoda
Sjal - Indiska
Svart klänning - Vila
Stövlar - Ebay
Strumpbyxor - H&M

Godmorgon!

Idag vaknade jag av att jag sträckt ryggen så jag kan inte böjja mig ner, hahah typiskt. Måste kommit åt en nerv eller nått liknande :)

Ska fotograferas idag igen. Svart och Vita foton skulle det bli, hoppas hon sminkar mig riktigt fin och att jag inte ser rent bortblåst ut hos fotografen, fast han gillade mig förra gången faktiskt. Han sa att han blev impad och att 90% av alla bilder kunde användas :D sånt gör en glad!


Sitter här med ispåsar under ögonen och försöker kräma in min hud, Jag har blivit så nyttig den senaste tiden ^^

Fotningen börjar nio och slutar runt ett nångång.

Återkommer senare allihop!



Kram My

Photoshoot

Nu har man äntligen kommit hem ifrån fotograferingen!
Kim har varit där sedan sex imorse, hahaha.

Vi sminkades, stylades och fotograferades på Makeupstudion i Malmö. Jag skulle bli sminkad som en rock/rockabilly-brud, Kim som Geisha/normal sminkning och Moa (en kompis) som Gudinna.

Här är lite bilder ifrån dagen.

Supermysigt ställe iafl. Man fick läsk, frukt, pastaluncher och annat hela dan samtidigt som alla var jättetrevliga. Min Hårstylist var ingen mindre än den enda killen som ni ser på bilderna, min egna Nigel Barker ^^ haha.


image5374
image5377
image5378
image5379
image5380
image5381
image5382
image5387image5388
image5386
image5383
image5390image5392
image5384

Kram!


Delias

Kikade runt lite på Delias och hittade en hel del vår&sommar fint! Dessa två klänningar är bara underbara! På två olika sätt. Sidenklänningen är en festlig blåsa för sommarens seriösa fester medans sailor-klänningen är mer för vardagliga events. Så fina!

image5372

Tees kan man inte heller få för många av. Dessa ursöta hade gärna fått flytta in hos mig!

image5373


Kram Liza

Dagens Söndags outfit

Söndags outfit:


image5371

Blå body - Gina Tricot, 129kr
Jeans - Vero Moda
Blåa pumps - Din Sko

Äntligen har jag ngt att matcha mina blåa pumps med ^^

Hoppas Kim&My kommer hem snart! Vill se deras sminkar dom fick på photoshooten!

Kram Liza

Kate Moss för Topshop

image5370

Om bara några dagar släpps Kate Moss's nya kollektion på Topshop. Jag har aldrig varit så himla förtjust i hennes kollektion, men visst finns det guldklimpar och snygga plagg! Dock aldrig ngt snyggt att jag faktiskt köpt det ^^

Här är en liten sneekpeak om hur några av plaggen kommer se ut:

image5369

Kram Liza

Liten shopping :)

Förmiddagens lilla Ebay-shopping blev ett par Topshop-shorts med hög midja. Tycker dom är så snygga! Tänk med vita tygskor och en vit body eller linne under nu när det blir varmare!

image5368

Jag vann dom för 26kr.

Kram Liza

ihh!!

Ahhh jag är så nervös!!!

Idag är det min photoshoot i makeupstudion. Jag är totalt osminkad och har inga produkter i mitt hår överhuvudtaget =|
Hoppas inte dom skriker "Hopplöst fall" när dom ser mig entra dörren =D hahaha skämt o sido.

Jag ska bli en rockabilly idag, woho! Foton kommer förmodligen upp snart men dom proffsiga tar nog sin lilla tid.

Ska sitta där från tio till någongång på eftermiddagen, phew!
Wish me luck!

Kram My

BJÖRN!



Björn Gustafsson, allas våran favorit!

Hahahaha, inga ord behövs ^^
Han är så jäkla grym!

Som vi skrattade här hemma när han entrade scenen.

Charmtroll!

Kram från oss!

Liza-demo :)

image5346


Sådärja
! Nu har jag försökt att knåpa ihop en liten demo för att visa min sångröst. Jag har en hel bunte med låtar på datorn som jag spelat in men pga av tillstånd och liknande kan jag inte visa dom. Så valet blev rätt lätt. Fick ta två stycken låtar från vår demo med mitt band, Soul Attic.


Dom andra jag har inspelade på datorn är låtar som jag spelat in med olika låtskrivare och skivbloag för att det sedan ska skickas till artisten/artisterna i fråga som ska sjunga dom. Dock tog jag med en tredje låt på demon ändå. En techno-liknande disco-låt, haha. Ni som känner mig vet att det är det sista jag skulle köra då jag enbart kör soul och RnB i vanliga fall men tyckte att det skulle vara kul att visa :)

Klicka bara på spelaren nedan så får ni höra mitt lilla ihop-plock:
Det är bara tre snuttar som jag satt ihop. All Good - Stupid Girls - Tears On The Glass.





Ja, hoppas ni gillar det!

Kram Liza

Dagens kap!

image5356


Vi hann med en liten tur på gågatan och slank in på GinaTricot. Där var mycket folk men vi lyckades roffa åt oss lite ändå. Jag hittade min efterlängtade Body!

Den kommer användas flitigt i sommar till mina egensydda kjolar.
129 :- och finns i många olika färger.

/ Liza
image5357

Jag som aldrig ritkigt tyckt om färgen rosa köpte ett helrosa fodral!
Denna AA-inspirerade klänning hittade jag också på GinaTricot.
Den finns i många olika glada färger och kostar endast 129 :-

Grymt snygg och grymt tajt!


/ My

Dagens lunch

image5352

Vi valde att ta vår lilla brunch på vårt nya favvisställe Subway!

Liza tog kommandot direkt och beställde samma för alla tre, vilket de unga grabbarna i kassan var tvungna o kommentera och skämta om. ^^

Efter en liten pratstund med de snygga grabbarna så fick vi gratis läsk och rabatt på maten,
Sånt gillar vi! =D

image5353

Tillslut satte vi oss för att äta och det tog inte en lång stund innan våra nya kompisar tog en liten paus ifrån jobbet och satte sig vid vårt bord.

image5354

- Fan va kul man skulle ha det om man vore en Paparazzi och tvingade folk o le samtidigt som man trängde sig på....

- *vi tre titta på varann och skratta lite internt*
- Oh, nej inte fler kunder då måste jag ju gå ifrån er och arbeta =( Gå till Mcdonalds, GÅ TILL MCDONALDS!
- hahahaha

Dagens kommentar ifrån en söt Subway-grabb!

/ Liza, Kim och My

Barbies

Satt och sökte på bilder och hittade lite barbiebilder.. jag var knappast ensam om att vara barbietokig som liten.
Som små satt jag, My och Liza i timmar och lekte med barbies.. vi byggde upp stora hus och klädde om dom varenda kvart. Men eftersom att det skiljer 6 år mellan oss så fick Liza en period då hon tyckte att hon var för stor för att leka med barbies med sina tvillingsystrar.. så då lekte My och jag själv.

Jag blev speciellt fascinerad av de där installationerna som fanns på stora leksaksvaruhus. Där det fanns exklusiva barbies, vissa med olika ursprung som asiatiska barbies.. afrikanska barbies osv. och även finare disneybarbies.
Hittade lite bilder, blir så salig. Visst kommer ni ihåg?
Jag har tittat på lite nyare barbies och en hel del ser inte alls ut som om gjorde förr..det är lite tråkigt tycker jag. Enligt mig var dom finast på min mammas tid.. runt 60-70.. då dom hade en tjock ögonfransrad ovanför ögat :) Åhh

image5337

image5338

image5339

image5340



image5342

Gårdagens lilla shopping

Igår blev det en liten shopping till Kim. Ett par sneakers Skopunkten. Tänk när man kan gå med bara en tee, ljusa jeans och ett par vita sneakers!

image5327


Dom var jätte fina, nätta, smala i formen och kostade bara 299kr :)

Kram liza

Godmorgon!

Vet ni hur härligt det är o vakna och se att fler än 500 personer har kollat på bloggen under natten/morgonen? :)
Man får ett rus och blir jättesprallig!

Idag är det inte bara Lördag utan första dagen på mitt & Kim's påsklov, hääääärligt!
Liza ska strax ringa och bestämma en tid i stan, vi ska äta en morgon-brunch, God start på vår mysiga dag.

Senare ikväll är det ju Melodifestivalen!!!
Jag tror det kommer bli riktigt svårt o välja en vinnare, det är så mycket starquality där!

Så kort och gott : jag är gladare än någonsin, pigg, hungrig och redo för mys!

Ha en skön dag allihop!

Kram My

image5351

Hur jag sjunger?

Har fått lite förfrågningar på hur jag sjunger. Såklart kan jag visa det! Jag ska försöka knåpa ihop en liten demo med snuttar ur olika låtar jag har spelat in under årets lopp och visa er!

Titta in antingen ikväll eller imorgon så får ni höra! :)

Kram Liza

image5345

Dagens Ebay-shopping

image5343


Efter många tankar så hänger jag också på trenden om bamboo-öronhängen! (lagom sent^^) Jag är egentligen inte örhänge-typen men det är ju så fräckt! Många kändisar har setts bära dom och snart även lilla jag från Malmö ^^

image5344


Jag köpte dock ett par guldiga hjärtan, tyckte det var coolare! Fast de vanliga runda är också snygga. Det finns många olika storlekar, jag tog XL, ca 7.5cm stora. Ska det vara så ska det vara :)

Priset jag vann dom för? 25krEbay. Sök bara på Bamboo earrings så hittar ni en hel drös olika!

Kram Liza

Sno stilen :)

Det var länge sedan ett sno stilen-inlägg gjordes så här kommer ett med Vickan. Älskar den outfiten hon har på sig! Svart och gult är så himla rätt och fräscht! Nakna läppar ett verkligen mode och det är riktigt läckert!

image5335

image5336


Kram Liza

:)

Fortsätt gärna med frågestunden om det är något ni undrar!

Kram!

90210

image5333


Åh, ni som är födda i början av 80talet (och kanske tilloch med senare) delar nog liksom jag en jäkla massa minnen, skratt, spänning och ja, såklart tvkvällar med Beverly Hills-gänget! haha. Aldrig förr har jag följt en serie så slaviskt som med Beverly Hills. Deras intriger, kärleksaffärer och problem är kända världen över.

En spinoff till Beverly Hills, 90210 håller på att skapas! Så grymt otippat! Men faktiskt riktigt kul! Frågan är dock omd et går att skapa serien igen. Hade dom kanske sin tid och sin topp?

Ifall några gamla skådespelare ska vara med är förnuvarande ännu okänt för allmänheten. Pilot-avsnittet ska förmodligen köpas in i slutet av månaden i Amerikansk Tv.

Åh, vill se!

En liten kul grej är att min pojkväns faster som bor i Los Angeles var inrednings och kuliss-ansvarig för serien. så fräckt! Hon jobbade dagligen med gänget och skapade deras hem och allt annat runt omkring.

Vad tror ni? Kan det bli en hit eller är tiden förbi?

Kram Liza

image5334



Ebay-span

Åh, ibland hittar man sina drömklänningar Ebay. Dock är det rätt sällsynt att jag hittar ngt som är kärlek vid första ögonkastet (i min prisklass iaf) där men idag sa det klick direkt!

image5332

Dessa 3 underbara klänningarna finns just nu uppe och jag väntar spänt på att se hur högt upp priset går. Just nu ligger dom på 13kr, men dom lär väl gå över min budget antar jag. Three days to go.

Aja, se men inte röra då.. ^^

Fick en fråga på hur jag hittar mina fynd på Ebay. Det första tipset är att faktiskt veta vad man är ute efter. Att bara söka på Sweater i min storlek är knappt lönt. Ja, om du inte vill leta igenom dom 93 624st auktioner som kommer upp vill säga ^^ Sedan bevakar du dom billigaste som finns där och väntar med att lägga ditt bud tills dom sista 20sekunderna innan auktionen går ut. Annars trissar du upp priset i onödan. Ska se om jag kan pyssla ihop ett litet Ebay-inlägg om lite mer tips o så till er!

Kram Liza

Dagens outfit

image5331

Dagens outfit !

Idag gick jag i skogens färger, hehe !

Grön tröjja med luva - GinaTricot
Vitt långt linne - GInaTricot
Bruna Jeans - Veromoda
Svarta stövlar (köpte dom igår =D) - Skopunkten
Svart väska - Ebay
Svart mössa - Indiska


Kram My

Frågestund it is :)

image5330


Så.. då är det bara att fråga på om ni vill fråga något så svarar vi så fort vi kan i ett annat inlägg =)

Vet visserligen inte hur många som kommer att fråga något.. men vi kan se det positivt..kommer det endast fyra frågor så blir det lättare för oss att svara. :P

Kramar Kim, My och Liza

Topshop

Topshop brukar ta in lite kändis-designers som ska fylla märket med nya vindar och känslor. Den nyaste designern som ska samarbeta är Alice McCall. Alice har 10 års erfarenhet bakom sig med bland annat ett eget märke. Hon har agerat stylist åt bland annat Kelis och Destinys Child och samarbetat med Rimmel, Nike och Levi's.

Än så länge är kläderna bara på papper, men det ser riktigt lovande ut!

image5324

Kram Liza

Godmorgon

Idag är det Fredag. Michelle, det är LOV!!!

Är lite deppig, jag är så trött o mår illa av allt =S
Känner mig kinkig..

Egentligen borde jag vara hur lycklig som helst för allt går i rätt riktning, det kan ju bara bli bättre efter allt som hänt :) Men människan är väl gjord att inte fullständigt förstå hur bra den egentligen har det?

Vad händer idag? Det får vi se :) Har många dagar o planera på.

På Lördag är det melodifestivalen med hela familjen och på söndag är det fotoshoot hela dan.

Btw, Jag är beroende av "under månen" med Lars Winnerbäck :) Glad nu Alexander?

image5325
(jag blir så sugen på coldplay när jag ser denna bilden :* )

/ My

Förbättringar?

image5323

Det slog oss att vi aldrig någonsin har frågat er om vad ni tycker.
Så vad tycker ni..?
Behövs det mer av något?  Bloggas det helt enkelt för lite av något?

Mer outfits, mer personliga texter, har vi för lite text eller för lite bilder i bloggen, behövs mer musiktips eller mer modetips? Kanske en frågestund?
Hoppas att åtminstonde några säger något så vi kan bli lite bättre på det här :)

Dagens lilla shopping

Dagens lilla shoppingEbay föll på två små praktisk festväskor. Kuvertväskor i alla ära, men hur roligt är det när man är ute och festar och ständigt måste hålla den i handen eller lägga den nånstans? Nej, tacka vet jag dessa små söta väskor med långa axelband! Man trär den bara på kroppen och kan festa och dansa bäst man vill utan att behöva kånka den i händerna :)

image5322

13kr för den gråa och 6kr för den vita. Precis lagom! ^^

Kram Liza

Gårdagens mys

Ja, igår gick hela dagen i slapphetens och mysens tecken! Alltid lika gos med mina älsklingar! Vi åt så vi storknade (som alltid när vi ses) Fika, hamburgare, choklad, glass, ananas, ja, you name it ^^


image5319

Kims favorit ananas med glass bjöds det på under våra favvvis tvprogram. Mums!

Ja, i princip så såg vi ut så här från klockan 13-23 igår. Liggandes i sängen med mjukisar på. Älskar såna dagar!

image5320


Kram Liza

tjalala

En Mix megapol-intervjuare kommer fram till en icke ont anande My med en stor mikrofon och säger :

- Hej vi är från miiiiiixmegapoool och vi undrar om vi skulle kunna få ställa några enkla frågor om Melodifestivalen till dig :D?

- självklart!

- Veeeeem tror du vinner melodifestivalen?

- Linda Bengtzing, helt klart!

- Kommer du ihåg texten till den låten?

En snabbtänkt My som faktiskt kommer ihåg vartenda tonart och fras säger : ehh, nä men jag kommer ihåg att den var riktigt bra ^^

Inte fasen ska dom få mig att ta ton mitt på Centralen klockan nio på morgonen :D hahaha, aldrig i mitt vakna liv!

image5321

/ My

Britney's nya musikvideo!



VÄRLDSPREMIÄR av Britney Spears nya musikvideo blev släppt inatt.
Här är en animerad video till Break The Ice.

vad tycks?

/ My

Dagens låt



Alla älskar Wonderwall med Oasis, det är oundvikligt!
Men här är min favoritversion av den med Ryan Adams :)

Underbar, helt underbar.

Ryan Adams - Wonderwall


"By now you should've somehow Realized what you gotta do
 I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now"

...

/ My

Godmorgon

Idag är det Torsdag!
Alltså snart FREDAG! =D


Idag är det en lång dag för mig, ska gå ända till 15:00. För en som går på Mediegymnasiet så är det mer än lagom.

Ska iväg till min systers jobb också senare och köpa nått par skor, hoho sånt gillar vi!

Jag fick förresten ett samtal igår från min makeupartist och hon berättade lite om vad jag skulle ha på mig / hur hon ska sätta upp håret o.s.v.
Hon är sugen på att ge mig en "Amanda Jensen / Amy Winehouse - frisyr" hahahah. får se hur det går med min lilla kaluffs. Så kul det ska bli!

Ja det var nog allt jag hade o bjuda på idag ännsålänge :)

/ My


Pyssel

Förlåt för den kassa uppdateringen men vi myser för fullt :) Vi har tittat på Americas Funniest Homevideos, pratat skit, planerat våra framtida resor, lagat hamburgare och pysslat lite.

Sydde bland annat upp en gammal kjol som Kim fyndade på H&M för länge sen för en tjuga. Den var i en konstig längd så vi sydde upp den lite.

image5317

image5318


Nu är det användbar igen :)

Nu blir det färsk ananas med glass till två tv-program. Kim får titta på Greys Anatomy på platt-tv'n i vardagsrummet medans My får ligga i sängen i sovrummet och titta på Topmodel :) Själv har jag redan sett båda, så det blir lite hoppande fram och tillbaka ^^

Kram och ha en skön kväll! / Liza

Gossipgirl scen!



Äntligen kan jag blogga om denna scenen i GossipGirl ^^ (då den visats i sverige)
Här har vi Chuck (den coolaste i hela serien!!) och Blair i en otroligt het scen !
Om man vet karaktärerna så blir det så himla mycket bättre.

hot hot HOT!

låten : Sum41 - with me

/ My

Fika-mys på Knus

Nu är vi precis hemkomna från vårt favorit café här i mina hemma trakter, Slottstaden. Knus heter stället och är relativt nyöppnat. Super mysigt och god fikamat!

image5314

Kim och jag valde vår favorit dricka, varm vit choklad! Den är sååå god! Undrar om man kan göra sånt hemma? Älskar det!

image5315


Sen valde vi varma mackor med något som vi först trodde var chokladsås under, haha! Hur som helst så var dom också var hur goda som helst!

image5316


Mätta och belåtna ligger vi nu i min säng, äter salta katten, lakrisal  och diskuterar framtida planer :)

Kram Liza

Vår-fint

Klänningar kommer vara min besatthet detta året känner jag. Vill ha, vill ha! Trots att både Kims och min garderob består till största delen av benlösa stycken så kan vi inte få nog ^^

image5304

Dessa klänningar från Josefssons hade gärna fått flytta in till min familj :)

Kram Liza

dagens låt



Dagens låt måste helt klart bli denna klassikern med Joseph Arthur :')

Joseph Arthur - Honey and the moon

Jag kunde inte hitta orginal-musikvideon men jag hittade denna och den är minst lika fin. En massa bilder och videos på ett par som varit tillsammans i över 60 år. Man får lite rysningar :) Så fint.
Deras barn som gjort denna åt dom.


Här är en bit ur texten i låten som jag älskar :

"Don't know why I'm still afraid
If you weren't real I would make you up
 now
 I wish that I could follow through
I know that your love is true and deep as the sea
 but right now everything you want is wrong,
and right now all your dreams are waking up,
 and right now I wish I could follow you
 to the shores
of freedom,
where no one lives."

/ My

Godmorgon

Idag är det Onsdag.
Jag har sovit alldeles för länge och för bra så jag är helt slut idag ^^ vilket dilemma..

Idag blir det 1 timmes religion och 1 timmes Projektarbete sedan slutar jag.

Ska ta mig en promenad till kronprinsen där min kära syster bor <3 Vi ska fika på Knus och mysa :) Alldeles för längesedan sist, haha.

just nu väntar jag på mina ostfyllda varma mackor *mums* Dom väntar på mig därute så jag får kankse gå och titta till dom lite.

Uppdaterar om det händer något spännande...

btw så ser det ut att bli fotografering för mig på Söndag. Min makeupartist skulle ringa mig idag och prata hår,smink och kläder, yes!

/ My

Skorpionen

image5313

Har länge vetat att min stjärntecken är fräckt men att såhär mycket stämde med min personlighet tyckte jag var läskigt :D Här står lite om skorpionen :

"Din skarpa och genomträngande blick får folk att undra om du försöker se ända in i själen på dem, du kan sluka varje ord man säger till dig med passionerad koncentration och uppmärksamhet.
Du har en intressant röst och kan ofta trollbinda din åhörare. Du går med energiska steg och verkar målmedveten i allt du gör.
Man känner ofta igen dig på kläderna, den exotiska glödande looken passar dig,inte minst den riktigt djupa urringningen,särskilt i den där djupröda färgen du är så fötjust i.
Du betraktas ofta som det mest passionerade tecknet. Ofta använder du en stor del av den att behaga din partner. Vad du än företar dig, så gör du det med passion som många avundas dig.
Skorpionen tycker om att gräva i livets mysterier,du är född till detektiv. Det mesta av din oerhörda energi använder du till att nå dina mål,och du är expert på att fixa och göra affärer.
Du är lojal som vän, men svår att förstå sig på. Skorpionen har listiga metoder att fånga sitt byte,har även mani på sexuella upplevelser. Få kan hålla stånd mot din dominerande vilja och din starka magnetism, och din intensiva blick kan skrämma den modigaste.
Skorpionens kyliga intelligens döljer en lurig själ."


"jag älskar mina ögon och lägger ner stor del på min dagliga makeup till att framhäva dom. Jag är en grym lyssnare som älskar att höra på andras problem ^^ hahah ibland kankse lite för mycket. Jag är målmedveten och agerar efter det, utan tvekan. Jag har en klädstil som kan uppfattas som den skrivna och hela mitt rum är i en mörkröd färg (då rött är en av mina favoritfärger). Jag är passionerad och romantisk och älskar mysterier, är en hejjare på gåtfulla dektetivspel som Broken Sword o.s.v. Jag har hört ifrån många (en ny idag haha) att jag är lurig och mystisk."

Kan detta vara något som passar in på alla eller är det bara en slump? Hmm ^^

/ My

ihhh!!

image5309

Ohhhhh ser ni vad detta är för box?
Det är inte en vanlig box utan en underbart vacker sådan :')
mina studentgrejjer har kommit!! (nästan alla iafl)



image5311image5312
My 2008 MP3 GRAF C

<3<3<3
lovelovelovelove

/ My

Subway

Älskar fikor med mina änglar! Vi pratar igenom allt som hänt sen sist, skrattar, smider framtida planer och bara är. vi brukar gå igenom de flesta fiken i Malmö och vår stundande favorit är gamla Subway. Mest för deras goda kakor, haha!

image5302

Kram Liza

Mah

image5306

Det är sol ute nu och dagen verkar bli riktigt mysig :):):)
Hoppas det håller i sig tills jag ska ta min promenad.

Jag är mycket gladare nu, hiho!

Längtar tills imorn då jag ska fika i solen och köpa skor med systrarna <3
mahh!

Denna helgen ser ut att bli alldeles för lugn, tror jag ska avstå från mitt festande och bara mysa :)
Har inga planer än dock..

Kolla hur min klamydiakampanj har utvecklats! Nu ser den lite fräckare ut än innan (även om den är väldigt mesig).

/My


Loooove

Ännu en gång har jag råkat ut för kärlek vid första ögonkastet! ^^ Dessa små älsklingarna har jag lagt undan på jobb. Älskar dom! Beige och svart är verkligen en perfekt kombination!

image5303


249kr, Skopunkten

Kram Liza

Dagens låt



Jag får alltid rysningar av denna låten med The Fray :)
Rösten är så mysigt halvrispig och texten är underbar.

The Fray - Look after you

"If I don't say this now I will surely break
 As I'm leaving the one I want to take
Forgive the urgency but hurry up and wait
 My heart has started to separate

 Oh, oh, oh
 Oh, oh, oh
 Be my baby
 Oh, oh, oh
 I'll look after you"

/ My

Godmorgon

Idag är det Tisdag och jag slutar härligt tidigt idag :) Ska jobba lite med PA bara, ah den skiten ger mig magsår..

Jag vaknade imorse och mådde illa, ännu en gång har jag drömt att jag ätit som ett odjur! Det är riktigt läskigt o verkligen känna illamåendet när man vaknar, sätter sig psykiskt ^^

Idag är det tråkigt väder och jag känner mig dessvärre lika tråkig som vädret, tror jag ska sätta håret i en toffs och bara skynda på dagen lite.

På Söndag så ska jag förmodligen ta några ansikts-shoots på makeupstudion. Dom ville ha mig där till ett Rockabilly-tema, haha. Sotiga ögon, röda läppar a lá Dita von Teese. Får se om allt går bra för då går jag med på det :) Alltid kul o ha lite bilder.

image5305

Nu måste jag kila gott folk.

/ My

Måndag

Åh, idag har solen tittat fram i kära Malmö! Så underbart! Humöret blev på topp, solbrillorna åkte fram och jag nynnade för mig själv hela vägen till jobb imorse.. haha. Vad glad man kan bli av lite ljus! Så här såg det ut kl 8:00 imorse på väg till jobb:

image5300

Visst längtar man till alla luftiga sommarkläder!? Klänningar, ballerinaskor, sandaler, kjolar, linnen.. Åh! Denna underbara klänningen från Forever 21 hade jag gärna ägt! Färgen är så fin!

image5301

Nåja, under tiden får jag snällt dra på mig mina fårtofflor och dregla vidare efter sommarkläder, haha!

Kram Liza



H&M

image5281


Nu är det tydligen klart att H&M köpt upp 60% av Cheap Monday. Ojoj, förändringar i modevärlden. Kommer detta betyda att vi tillslut kommer att få se Cheap Monday i H&M's affärer?

Kram Liza

Sneakers

Nu när våren är här, eller sakta närmar sig iaf :) Så har det blivit dags för nya vårskor. Finns det något härligare än att kunna ta på sig ett par sneakers och ljusa jeans till en tee? Åh, det är så vår!

Då jag jobbar inom Nilson Group-koncernen så får jag bland annat personalrabatt på Radical Sport. Jag och pojkvännen ska nog ta en tur över till Köpenhamn nästa vecka och inhandla lite vårskor där. (det finns i Malmö också, men vi vill göra en liten utflykt :) )

Dessa väljer jag mellan:

image5296
Adidas, 699kr



image5297
Puma, 899kr

image5298

Reebok, 899kr


Sen ett par såna är ett måste lite längre fram! :

image5299

Fast det vet jag att Skopunkten får in för 149kr istället för 699kr som dessa från Lacoste kostar, så det kör jag hellre på ^^

Kram Liza

Dagens outfit!

image5295

Dagens outfit!

Idag fick min outfit bestå av dessa halv-tråkiga plagg ^^

Randig tröjja - GinaTricot
Jeans - Onelook
Skärp - H&M


/ My

Dagens låt



Dagens låt måste bli denna Håkan-låten ^^

Håkan Hellström - För en lång lång tid

Låten är ett mästerverk tillsammans med texten!
Magnifikt!


"Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
nåt säger mig att du blir borta en lång lång tid

För en lång lång tid
 För en lång lång tid
För en lång lång tid
 För en lång lång tid"

/ My

Godmorgon

Idag är det min lååånga dag i skolan ^^
Får hoppas att denna veckan blir lite mer seriös än den förra.
Ska lämna in en rescension och en hemtenta, inga problem då de skulle vara klara för två veckor sedan, haha jäkla skola.

Vad händer idag?
Jag får se vad som händer, jag är inte planeraren.

Snart är det Påsklov, behövande? ^^
Tycker vi kunde skjuta upp det lite till när vi verkligen är skoltrötta.

Jag har fått en jättedålig vana att tänka för mycket när jag ska lägga mig, jag tänker och tänker på allt och alla och tillslut blir jag så exalterad att jag får jättesvårt o koppla av. ^^ Låter jättekonstigt..
Men även om jag tycker det är jobbigt så kommer jag fram till så otroligt bra val mitt i natten när man verkligen har tid o tänka efter.

Okej detta börjar låta för utsvävande ^^ jag är nog lite trött i huvudet.
Tror jag ska gå o fota en outfit istället..

/ My

Andra fotningen

Klockan åtta steg en väldigt trött Kim upp och tog med sig sin Nathalie för andra och sista fotningen.
Lite vemodigt och trist men nu tar jag tillbaka ALLT! 60-talet var ju riktigt kul.. fick världens ögonfransar och twiggy-frisyr. Min sminkös har slutprov nästa söndag så nu bad hon mig vara modell igen, ska vara geisha..eller ja något kinesiskt..kommer inte ihåg. Hon frågade också efter Nathalie , så nöjda och belåtna gick vi hem efter att ha lämnat våra nummer.
Här kommer lite bilder.. okej MYCKET bilder. Mamma var så söt när hon såg bilderna "Åh du liknar ju mig när jag var ung" Får nog ta och slänga in lite bilder för att ni ska se likheten.

image5291

image5292


image5287


image5290


image5293


image5294


image5289


image5288

Underkläder

image5283


Katie Price
a.k.a Jordan lanserar nu sitt underklädesmärke med kläder för alla kroppsformer, alla vikter och alla storlekar.

image5282


Kul att se att folk faktiskt använder sig av modeller i mänskliga former och inte bara tar ut undernärda modeller med fotnoter om att det finns i alla storlekar. Go Jordan!

Kram Liza

Hot mama!

image5285


Igår tog superstjärnan Victoria Beckham ledigt i sitt faboulösa schema för att tillbringa en eftermiddag med sönerna i en park i Los Angeles.

image5286


Måste säga: Godamn! Vilken Hot Mama! Hon är riktigt snygg i den outfiten! Gult och svart, en grym kombination!

Kram Liza

Dagens mysiga låt



Dagens låt får bli denna mysiga med The Fray.
Det är galet vad man kan koppla låtar med folk, kankse inte ordagrannt men melodi och tillfälle :)

The Fray - Vienna

"The day's last one-way ticket train pulls in
 We smile for the casual closure capturing
There goes the downpour
There goes my fare thee well
 There's really no way to reach me
 There's really no way to reach me
 There's really no way to reach me
 'Cause I'm already gone..."

/ My

Godmorgon

Söndagen är kommen :)

Helgen har återigen gått ovanligt fort, hoppsan.

Igår blev det resident evil på tv, och jag kunde ändå sova ovanligt bra efter det ^^

Idag är Kim iväg och fotar sig och jag är hemma och latar mig, vilken härlig kombination.

Återkommer om det skulle inträffa nått roligt.

/ My

Dagens outfit

Idag jobbar jag i denna klädseln:
image5284

Top från Gina Tricot
Svart linne från H&M
Svarta stuprör från Vero Moda
Höga stövlar från Skopunkten

Nu bär det av till jobb!
Kram Liza

myslördag

image5280

Jag och mina eviga mys-bilder :)
Fast det ser faktiskt mysigare ut än vad det är.. jag är sällskapssjuk :$

Melodifestivalen nu!
Hejja Ola! Brukar inte gilla hans musik alldelles för mycket men denna går faktiskt hem :)

Nu är nordman över så nu får jag sätta mig vid tvn igen, haha.

/ My

Lördag

Efter att ha jobbat hela dagen så är man rätt trött när det är kväll, även om det är Lördag ^^ Jag är hemma själv och efter några misslyckade försök att försöka flörta hit systrarna så accepterade jag ödet att vara hemma själv, haha! Min pojkvän är och pluggar till stora tentor som han har nästa vecka.

Det är rätt skönt att vara hemma själv ibland, men hade varit ännu skönare om Kim&My kommit hit! :)

image5279


Det blir enkel middag nu innan Melodifestivalen. Varma mackor med bacon och grönsaker. Jummy!

Kram Liza

Utgång + Lykke Li

Igår blev det som sagt Lykke Li på Kb med ett helt gäng tjejer :)

Konserten var jättebra, verkligen över förväntan!
Hennes röst hade man kunnat döda för.

Här är lite foton från utekvällen ^^

Började med en liten förfest med spel och roliga lekar hos Matilda sen fick vi skjuts in till Kb :)

Tack för en mysig kväll allihop!

image5274image5275
image5276image5277

image5278


Här är en suddig lykkeli-låt ^^



/ My

Fotografering

En bekant till mig gör en slags fotobok över olika sminkningar (när det gäller tidsepoker) som projektarbete.
Jag blev tillfrågad som modell och sedan tilldelad 20-tal och 60-tal.
Eftersom att det tar så sjukt lång tid när det gäller sminkning och allt det där så hann vi bara med 20-tal idag.. men här har vi lite foton som en vän till mig tog under fotningen.
Originalfotona kommer en annan dag..när jag har fått dom :)
Imorgon följer Mysan med när jag ska vara 60-tal a la twiggy. Ska bli så kul!

image5271

image5273

image5272

/ Kim

Youtubesnubbe



YOUTUBESNUBBEN idag igen! Det var som tusan :)

ryyyyyyysningar!

How to save a life (cover) - The Fray

/ My

Shopping-planer

Mitt nästa inköp måste bli en tunnare kappa/jacka. Vill bli av med mina tjocka vinterjackor nu ju! En fin beige Trenchcoat ska jag sikta mig in på! Det är så elegant och fint! Ska kolla lite på Ebay tänkte jag.

image5226

Kram Liza

Godmorgon

Idag är det lördag!

Jag såg LYKKE LI igår och hon var nog nästan bättre live än inspelad :') Underbart o höra! Rysningar genom alla fina låtar :)

Kim och jag var nog dom enda som verkligen kände igen alla låtar och sjöng med, haha. Vi borde stått längstfram, ahh!

Har en video och några foton men Kim har snott kameran idag då hon fotograferas (hon berättar nog senare :)). Bilder kommer senare iafl.

Jag fick nästan panik igår när alla skulle gå ifrån konserten och nattklubben skulle öppna, det var så mycket folk och det blinkade med lampor och rökmaskiner, Ahhh, jag blev nästan lite galen :O har aldrig kännt så innan men nu trivdes jag verkligen inte. Sen saknade jag Moa osså, blöö <3
Men sen satt jag med mkt snälla rävar hela natten :) så jag klagar inte alls faktiskt.

Idag ska jag frossa Ben & Jerry glass (cookie dough) och bara ta det lugnt. Ska strax ut och lägga in bullar i ugnen för en riktig mysfrukost sen ska jag bädda ner mig i duntäcket och försvinna ett tag, skönt.

Ska bli skönt o få i sig nått gott. Var precis ute på balkongen en stund och mös i solen i min morogonrock, längesedan solen lös en i ansiktet, gud vad jag är vit nu, hade varit skönt med en lätt solbränna.

Nog med onödigt snack, hejssvejs !
image5270
/ My

Christina Aguilera

Christina Aguilera kommer synas som smyckemodell fram över. Märket är Stephen Webster och har funnits i branschen i 30 år.

image5248

Underbara bilder!! Härliga 50tal! Att hon är vacker kan nog ingen säga emot.

Kram Liza

Pumps

Ett par skor som man helst ska äga är ett par svarta pumps. Precis som den lilla svarta så funkar det överallt och alltid. Man kan lätt klä ner med jeans och en topp eller klä upp med en klänning och bara ben. Kort sagt funkar dom små svarta alltid :)

Skopunkten finns en hel del att välja på när det gäller just svarta pumps. Här har jag fotat ett urval av dom. Alla pumpsen går på 249kr och köper man tre så får man ju dom för 498kr :)

image5261

image5262

image5263

image5264

Kram Liza


Stora väskor

image5259


Stora väskor
är tydligen det hetaste just nu. För inte så länge sedan så skrev vi om Katie Holmes extremt stora handväska som hon gick runt med och nu verkar det som att trenden startats.

image5260


Mulberry's nya väskor ska vara s t o r a och färgglada. Nja, kanske inget för mig. Det ska vara praktiskt, lätt och snyggt för att få mig på fall. Att bära på en väska som hade kunnat få plats med en människa i symboliserar inte praktiskt för mig.

Kram Liza

Dagens outfit

Idag är det Fredag och jag ska jobba hela helgen. Idag börjar jag dock inte förrän kl 14 och det blir en mysig fika i stan med systrarna innan jobb.

Så här ser jag ut idag:

image5268

Top - H&M
Stuprör - Vero Moda
Stövlar - Ebay

Kram Liza

Youtubesnubbe



Här har vi youtubesnubben igen:)

Gosh han har så bra musiksmak, t.o.m SPARKS, det är rätt sjukt..

Sparks (cover) - Coldplay

/ My

Godmorgon

Idag är det FREDAG, MICHELLE! :D

Veckan har gått så fort och nu är vi framme vid mina favorit-dagar ;)

Idag ska jag ha en lektion sen slutar jag *woho*. Två systrar väntar på mig i stan när jag promenerar hem. Vi ska shoppa och fika lite innan Lisa drar iväg till jobb :)

Mot kvällen ska jag vara med ett gäng tjejer och förfesta för att senare åka in till stan och se Lykke Li! Hoppas verkligen där inte är för mycket folk, jag har en tendens att bli nertrampad ^^

Senare blir det nog nattklubb, så man får skaka av sig lite :)

Livet leker.
Todeloo!

image5269
(ignorera den töntiga bilden ^^)

/ My

Studentskor

Då mina små gummor snart tar studenten så är jag i högsta grad inblandad i alla studenthysteri som råder ^^ Då det är vitt vitt som gäller så spanas det för fullt efter vita pumps.

image5265


Skopunkten har fått in ett par vita pumps än så länge och dom är faktiskt riktigt söta! finns även i svart. Det är lite Nicole Richie-stuk över dom. Kostar 249kr.

image5267


Kram Liza

Spontan-mys del 2

image5255

Efter glassen fick vi ett ryck och stack ner till mataffären för o köpa chips&dipp :$

Sourcreme and onion + Holidaydipp = oslagbart!

På några ynka 20 minuter så var skålen TOM!
image5256

Jag och Nathalie ser lite skyldiga ut här, hahah men Kim var faktiskt också med på ett hörn :)
image5257image5258

En myskväll på en torsdag, underbart!

/ My

Sex And The City

Sex And The City hit och Sex And The City dit... Överallt pratas det om denna efterlängtande film. Såklart läser jag och tittar på allt som har med filmen att göra, vill se den nuu!

Här har vi ett klipp från tjejerna där dom pratar om modet i filmen, om Patricia Field som ordnat med alla outfits i filmen och så.

Enjoy ^^



Lindsay Lohan

image5246


Visst börjar Lindsey ser mycket friskare och hälsosam ut? Det är som att rosorna på kinderna börjar titta fram igen och det finns liv i blicken. Härligt!

Men vad tycks om kjolen? Den är faktiskt riktigt cool när man tittat på den några gånger! Piffar verkligen upp!

image5247


Kram Liza

Spontan-mys!

image5254

Vad fattas på dessa bilderna?
JO, någon o dela denna underbart gudomliga Ben&Jerry-glass med ^^

Fick ett spontan-sms ifrån min Nathalie innan idag där det stod :

"Har du lust att få lite besök i eftermiddag? Jag behöver lite sällskap och Lykke Li efter mitt prov! Är du hemma?"

Tog inte många sekunder förrän jag var iväg och köpte godsaker :)

Imorgon ska jag mysa med syster i stan också, skulle igentligen göra det idag om hon inte somnat, hahaha <3
inte lätt o va trött.


/ My

Miu Miu's skomode

Konstiga klackar, många färger och originella former är orden för att beskriva Miu Miu's senaste skomode. Coolt att titta på men kan nog inte komma på en enda outfit som hade gjort dom rättvisa ^^

image5249


Kom dock att tänka på Din Sko's lilla variant av Miu Miu's högra pumps på bilden. Mindre klack, skönare att gå i och kostar bara 100kr :)

image5250


Kram Liza

argh

ahhhhh jag blir galen på min skola, detta var droppen!
Mediegymnasiet är nog den mest slappa och slöa linjen jag någonsin hört talas om..

Måndag - går till skolan nio, får reda på att lektionen är inställd och att nästa börjar ett. Lektionen klockan ett var en genomgång av provet sen får vi gå hem. = onödig dag

tisdag - läraren är sjuk, som tur var får jag reda på det dagen innan. = onödig dag

onsdag - Religion en timme sen får vi arbeta med projektarbetet, vilket resulterar i att man går hem. = Onödig dag

torsdag - Går till skolan klockan tolv, får reda på att hela dagen är inställd så man traskar hem igen = ONÖDIG DAG.

Fredag?

Fan vad jag är sur nu, jag hade kunnat vara hemma hela denna veckan och inte missat ett SKIT!
Nästan så man borde skippa morgondagen bara för att protestera. Mediegymnasiet har förstört min framtid :|
image5253
/ My

Youtubesnubbe



Här har vi samma youtubesnubbe igen som jag visat några gånger innan :')

Underbart!!

See you soon (cover) - Coldplay

/ My

Godmorgon

Idag är det torsdag och jag har haft en gryyym sovmorgon, ända till halv elva har jag sovit!

Igår såg jag på "Det okända" och det skrämde skiten ur mig så en viss tvillinsyster fick campa i mitt rum :D hahah.

Idag är det Redovisning inför hela klassen som gäller. Jag och mina två tjejkompisar i klassen ska redovisa om I & U-länder. Wish me luck..

Gud vad jag längtar till jag o flickorna ska se Lykke Li på fredag !! Har lyssnat mig igenom alla hennes låtar nu denna veckan tsm med Kim så vi är väl förberedda. Vi ska stanna på nattklubben senare också och ha kul, det blev ändrat så nu :)
Jag har festat 11 helger i rad nu, ELVA det är rätt sjukt, men jag klagar inte ^^

image5252

/ My

skepp o hoj!

Åh, jag är förälskad! Asos klänningar är så underbara och denna föll jag verkligen för!

image5251

Ja, man kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet.

Kram Liza

Miu Miu

Åh, precis som alla andra bloggare så verkar jag ha blivit förälskad i den omtalade Miu Miu-klänningen! Åh, så FIN den är!

image5227


Har dock inte råd att lägga så mkt pengar på en klänning så det blir till att sy en kjol som är likadan istället! :)

Kram Liza

Bilder

image5243

Var ute och traskade i solen innan idag med en stolle :)
Glömde kameran, såklart.

men ville ändå fota lite på min gård och mina ljuvliga utsikter :D
vår vår vår vår <3

image5244
Här är bilder på min innergård :)
Lite grillar, matplatser, en lekplats och lite annat smått och gott.

image5245
Och sen här har vi min sovrumsutsikt, hahaha. Rakt in i ett P-hus, vackert!....
Ja jag valde inte rum pga utsikten iafl :)

Lite läskigt när man ska byta om och sånna saker, man vet aldrig om det sitter en läskig människa i en skåpbil och tittar ^^ skämt och sido.

/ My

Hårfärgning

När vi myste hemma hos mig i helgen så fick Kim ett ryck att hon ville färga sitt hår. Sagt och gjort, på H&M hittade vi det hon sökte. Hon ville färga det svart! Coolt!

image5232

Så här såg hon ut innan färgningen. Brun som vi andra i familjen :)

image5233

Och så här fin blev hon efter färgningen!:

image5234

Det blev jätte bra!
Hon passar verkligen i det min Kim! <3

Kram Liza

Jessica Simpsons nya lägenhet

image5240

Jessica Simpsons har nyligen köpt en lägenhet i Las vegas för 600 000 dollar, PHEW!
Snälla bara ge mig den :') Färgerna, trädslagen, allt!

Coolt, modernt och inte för flickigt!



/ My

Fika-time

Jag har blivit helt frälst i Keso den senaste tiden. Knäckisar, keso och en C-vitamin is da shit, haha.

image5235

Testade en ny sort idag. Keso med grillad paprika.

image5236

Den var jätte god och lite kryddigare. En färsk apelsin till det och jag är en levande vitamin-bomb, haha.

Kram Liza

Youtubesnubbe



Våran käääära youtubesnubbe får komma upp idag på bloggen :)

finfinfinfin låt.

I will follow you into the dark - Death Cab for cutie

/ My

Godmorgon!

Idag vaknar jag och ser att ett lagom tjockt lager snö ligger på balkongen :| Nej nej nej, jag vill ju ha gräs, blommor och blad!! Det är ju ändå mars..

Jag har sovit som en gud inatt. Tror det är pga min om-möblering och för att jag har en så kort och mysig dag i skolan :')

Btw så har äntligen har vår klass fått tag i ett flak till studenten :D
Det är så himla orginellt och fint, fyfasen vad jag ska skrika på det, hahaha.



Lite lagom vintage ;) och med plats för 15 pers! STUDENTEN KOM NU!

/ My

Vart tog våren vägen?

Häromdagen sken solen helt underbart, blommorna hade börjat knoppas och våren var på väg! Men nu... nu när man tittar ut så möter man det här från vår balkong:

image5237

För sjutton! GE MIG VÅÅÅR!

Kram Liza

Christian Luuk dansar



Ahhhhh, denna dansen mellan Christian Luuk och "okänd dansare" är så himla fin!

Dom körde den i röstningspausen och jag blir galen så intensiv spänning det är mellan dem :'D

Kan de inte bara kyssa varandra i slutet så jag kan gå vidare, jag vill så gärna! XD haha.
KYSS VARANN!

/ My

Muffins-doft

Det doftar ljuuuvligt här hemma. Doften av nybakat kan ingen annan doft slå! Mums! Jag provar lite olika recept nu inför Kim&Mys student där jag tagit på mig att baka efterätterna. Det blir en rad olika tårtor och cupcakes. Men jag måste testa lite olika först för att veta hur dom smakar.

image5231

Dagens projekt blir då Kardemumma muffins med choklad och nötter i och toppingen blir en sorts toscaröra med havre i. Tog dock några utan toppingen ifall det inte skulle smaka gott ^^

Resultat kommer sen! Ska ha frosting på också men kan tyvärr inte visa det då mina små efterrätter ska bli en överraskning på mina gummors stora dag :)

Kram Liza

Gynning!

Ikväll är det Carolina Gynning, woho!

image5230

"Avsnitt 8 av 10. Sverige har blivit för litet för Carolinas talang och hon beger sig till Hollywood för att ta världen med storm. På Venice beach går hon till en tarot-tant och låter korten berätta om hon kommer att lyckas som filmstjärna. Du kommer att lyckas, men du måste ha tålamod, blir budskapet som Carolina tar med sig. Alltså går hon direkt och anmäler sig till en kurs som lär ut allt om hur man gör för att bli känd - på tre timmar. Dessutom träffar hon agenten Larry och skaffar en coach, den internationellt kända svenska skådespelerskan Helena Mattsson. Carolinas agent försöker övertyga henne om att hålla en väska i "Deal or no deal" men hon rynkar på näsan och satsar allt på att få en stor filmroll istället. Även 09/03."

hahahaha, en väska i deal or no deal, hahaha :D

Hon är rolig hon.

21:00 kanal 5

/ My

Tisdagsmys

image5228

Jag älskar när ens vänner är sådär spontant glada och pirriga :')

Idag kom min kära Nathalie upp på besök under min lediga dag. Vi åt och jag försökte lugna hennes nerver lite.
Jag är också sugen på lite rosa moln :') bara en liten gnutta..

Lycka nu till ikväll älskling!
Skitsamma om du missar Gossip girl, jag har alla avsnitt här hemma som du kan få :P

image5229

/ My

Björn Gustafsson x2


(OBS AKTA ÖRONEN FÖR LJUDET PÅ DENNA^^ hahah)

hahahah, jag dör av Björn Gustafsson, hahaha
Han är så rolig :')

"Var får jag allt ifrån?..... Glöggen hähähä"

Och denna låten han sjöng för Carina Berg, hahaha.
Du är doften av viol, du är restskatten från ifjol :'D



STAGEDIVE!

/ My

Hayden Pannetterie

image5220



Hayden från Heroes har ju som vi nämnt tidigare designat egna väskor. Nu är hela kollektionen ute för förssäljning och dom är riktigt fina! Alla faller mig verkligen i smaken!

Kram Liza

Strumpor med klackar?

image5218


Ja, strumpor i pumps, sandaler och ballerinas är något som har synts allt oftare i modevärlden nu. Lite 80tals känsla över det. Vi såg det bland annat på Mat-Tina i Let´s dance i Fredags om ngn va ruppmärksam ^^

Jag klickade runt lite på Vouge där även dom diskuterar det nya modet. Snyggt eller ej? Ja, det beror väl lite på helheten tycker jag.

Dom är iallafall tusen gånger snyggare än dessa klckalösa från Antonio Berardi som både Victoria Beckham och Uma Thurman precis lagt in en bestälnning på. Fy!

image5219




Kram Liza

Dagens outfit

Dagens outfit idag blir en mysig en. Jag fick hem min tee från Delias som jag budade hem på Ebay häromdagen oh den får ingå idag :)

image5217

Jeans - Gina Tricot
Tee - Delias

Kram Liza

Repris

Melodifestivalen, 23:20 svt1.

Ohhh reprisen från Melodifestivalen kommer inatt :) haha! det får jag bara inte missa..

Charlotte Perelli och Linda Bengtzing ska få sjunga in min ledigadag! XD

/ My

Måndag

Denna dag har verkligen känts som en Söndag av någon anledning. Märkligt hur man kan bli förvirrad på dagarna så där.

Jobbade först och sen var jag på begravning (på min pojkväns sida av familjen) och kom precis hem efter en stillsam och ändå trevlig dag hos svärföräldrarna med släkt. Har ätit så mkt att jag har mår illa.. haha. Smörgåstårta och kladdkaka, mums!

image5216

Nu blir det lite Cityakuten, my favourite! :)

Kram Liza

Muffins-recept

image5213


En del undrade över recepten till våra super goda muffins som vi bakade i helgen. Här kommer det:

Muffinsen:

♥ 5dl mjöl
♥ 3dl strösocker
♥ 3tsk bakpulver
♥ 1tsk vaniljsocker
♥ 3msk kakao
♥ 2dl mjölk
♥ 150gr margarin
♥ Vit blockchoklad

Glasyren:

♥ 170gram philadelfiaost
♥ 50gr margarin
♥ 2tsk vaniljsocker
♥ Florsocker. (nästan ett helt paket går åt)

Blanda först mjölet med bakpulvret och släng sen ner alla torra ingredienser i en bakskål. Smält smöret och blanda ner det + mjölken i skålen och vispa till en jämn smet. Häll sedan smeten till hälften i muffinsformarna och bryt ner små bitar av vit blockchoklad i varje form och in i ugnen i ca 10 minuter.

Nu är det dags för glasyren. Smält smöret och låt det svalna en stund. Blanda sedan ner övriga ingredienser och kör med elvispen tills att glasyren blir jämn. Ta så mkt florsocker som behövs. Nästan hela paketet gick åt för mig. Det ska vara en rätt tjock glasyr. Droppa gärna ner lite karamellfärg för att få önskad färg på den. När muffinsen har svalnat så spritsa ut önskad mängd på varje muffins och toppa med lite strössel. Voila! Muffinsen är klara att ätas :)

Kram Liza

Dagens nyttiga!

image5215

dagens nyttiga fick bli min stoooorstädning/om-möblering i mitt sovrum :)

Förut såg det ut som en mindre svinstia med en isittande pizzadoft som vägrade gå ur, haha.

Nu har jag dammsugat, skurat, putsat, möbleratom, rensat garderoben och min smycke-garderob.
PHEW!

Fem stora kassar med kläder som jag inte använder längre, ska ge bort om inte nån vill ha dom? :P hehe

nu ser mitt rum ut som det ska göra :)
Tog bara 4 timmar...


/ My

Krull

Jag hade en riktigt bra hårdag igår när jag skulle ut och festa! Måste tipsa om en hårprodukt som jag köpte sist jag var och klippte på på Larson&Lange. Osis + Dust it, från Schwarzkopf heter det.

image5195

Det är som ett vitt pulver som du pepprar över håret och sedan bara rufsar du till ditt hår som du vill ha det. Frisyren stannar precis så som du stylar det hela natten lång! Till och med nu när jag vaknat, snart 20 timmar senare är håret nästan lika snyggt som det var när det var nystylat. Det kostade ca 120kr och varar länge.

image5196

Jag som redan har så lockigt hår lockade till det lite extra med min afro-locktång, 9 mm.

image5197

För att piffa upp frisyren ytterligare så snodde jag ihop en svart rosett på två minuter, band fast den på en hårnal och satte på plats.

image5198

Så, nu var det slut med skönhetstipsen, haha!

Kram Liza

Vem bär den bäst?

image5214

Här har vi den nygravida Jessica Alba och skådespelerskan (som precis kommit ur rehab erhm) Eva Mendez.

Båda två bär identiska klänningar ifrån Fendi.

Bilden är orättvis på Jessica, det ser inte så bra ut alls från hållning till frisyr så jag tycker nog Eva bär den bäst.

Vem tycker ni bär den bäst?

/ My

Dagens låt!



Dagens låt!

Eftersom att jag sitter i solen och njuter av min härliga dag, erhm så måste jag nästan visa den mysigaste videon med den mysigaste låten :) Gillar speciellt scenen där alla kärlekspar ligger som strandade valar och myser, haha.


Melee - Built to last

Melee är definitivt något för alla Keane-älskare!

Karlejk, karlejk karlejk :´) <3

/ My

Godmorgon

Idag är det Måndag, jag kan inte riktigt förstå hur veckan har börjat så fort!
Det är redan dags för Grafiskillustration och EngelskaC, sjukt!

Såklart så vaknar jag runt sjutiden och stressar som en gnu för att hinna med alla morgonrutiner för att sedan komma till skolan klockan nio och höra att lektionen är inställd :) YES..... nästa lektion börjar ett, fan...

Veckan börjar inte bra, får hoppas att något trevligt dyker upp. :)

Nu ska jag göra lite nyttiga saker, kankse Projektarbetet?
Imorgon är jag ledig, nice..

På fredag ska jag se Lykke Li med ett par töser, är någon med?



/ My

dagens ögongodis



image5212

image5210




image5211


image5209

Elyseé

Nu ska jag och min pojkvän bli bjudna på restaurangbesök Elyseé av svärföräldrarna! Ska bli super trevligt och gott! Fondue står på menyn ikväll, my favourite!

image5207


Ha en mysig kväll!

Kram Liza

Gårdagens utgång!

Igår drog jag, Kim, Marina och Nathalie till en klubb som heter Wonk.
Det är ingen "vanlig" klubb utan en mixad gayklubb.

"Klubben tillhör en av Malmös få mixade gayklubbar men här dansar de flesta - gay som straight. Klubben Wonk har fått sitt namn efter den glamourösa dragqueen Wonk. WONK vann Öresundspriset på QX Gaygala 2004 och tog sig till final i bäst i stan 2003 som anordnas av Allt Om Malmö." / Wonk.se

Det var himla trevligt att vara där.
Dragqueens är så snygga!!
Jag ville så gärna hitta min STANFORD! ^^ (bilden under)
men det var svårare än vad jag trodde



Här är lite foton för de nyfikna!

image5200image5201
image5202image5203
image5204image5205



Ta videon med en GRYM nypa salt :) Vad passar inte bättre att värma upp inför en gayklubb med britney spears? :D

/ My

godmorgon

Godmorgon Sverige!

Idag är det söndag (fyfan).
Helgen har blåst bort, bokstavligen! Har aldrig varit med om att en helg försvunnit så fort.

I Fredags hade jag mys med mina systrar <3 längesedan. Vi bakade och mös till tvn hela kvällen :) Pappse kom också på besök

I Lördags var jag ute med några fina flickor.
Bilder kommer i nästa inlägg.

Idag ska jag (blir tvungen) att skriva två bokrescensioner, ska även se filmen "Stand By Me". Har hört så mycket om den och måste se den nu :) nån som vill se den med mig? jag är i stort behov av socialt umgänge idag ^^ annars blir jag galen.

Tänkte röjja upp i mitt rum också, måste få lite plats o gå på :P Kom på mig själv igår med att ta det som låg längst fram i garderoben bara för att jag inte orkade leta (allt rasar ner på marken så full den är).
ÄNDRING MÅSTE DET BLI :) Skam!

Ska ändra om på rummet också, har märkt att jag konstigt nog blivit mer sjuk när jag har min säng på en viss plats i rummet, tro det kan bero på ventilen.

Så mycket planer, så lite tid!
Jag måste nog ta av mig morgonrocken och börja leva dagen lite!
image5199
/ My

Vår kappa-tips :)

Denna underbara gula trenchcoat-liknande vårjackan hittade vi på H&M igår och både jag och Kim blev förälskade direkt! Så söt! Tror att den kostade 398kr. finns det ngt som symboliserar våren mer än en härlig gul färg?

image5194


Kram Liza

Natta-mat

Åh, finns det ngt godare än när man varit ute, kommer hem sent och sätter i sig lite fylle/natta-mat? Mums!

image5188

Mackjärnet, osten, smörgåsarna och skinkan kom ut i högsta hugg och varma mackor åts i godan ro! ^^ En super trevlig kväll har det varit! En av mina absolut närmsta vänner har fyllt år och hade fest. Super kul! Kanske en drink för mkt, men vem räknar? ^^

God natt och sov gott! Det ska jag göra!

Kram Liza

RSS 2.0