natt i malmö



Det är strömavbrott i Malmö. P-huset mitt emot mig är släckt, lyktorna över drottninggatan och min gata är helt slockna samt det blåa neonljuset under kaptensbron. Det ser ut som att hela malmö sover, allt ser så fridfullt och mysigt ut. Nästan så man bara vill gå ut och lura i mörkret, fast farligt farligt.

Fick ett gulligt sms från en kille i min klass precis. Väldigt otippat och nått som man blir väldigt glad av o höra bara pga omtanken :)

Systrarna samlades i mitt rum samt Mamma och diskuterade allt mellan himmel och jord. Vi är så lika allihop och det är så roligt när alla agerar likadant när vi snackar skit, skvallrar och provar kläder tillsammans. Sånt får en att le en liten stund extra innan man somnar.



Sov gott främling och ofrämlingar!
/ My

Lördagsmys



Såhär myser man till det om man heter My och har haft en varm/ansträngande dag i solen :)
Hade dock velat ha ett visst myssällskap men man kan inte alltid få som man vill och 'datten' till höger är inte så pjåkig heller.



/ My

Jobb-lunch

Idag var jag trött, halv bakis och inte alls pigg när jag var på väg till jobb. Jag tröstade mig med en medtagen Esspresso House-fika till jobb som blev min lunch.

Obs. Tant-tidningarna är dock inte mina men lika roliga att läsa för det ^^

Lite piggare blev jag :)

Kram Liza

Gårdagens klipp :)

Jag klippte mig ju igår. Blev som vanligt jätte nöjd! Hade en bra hårdag inför spelningen ^^



Ursäkta minen, haha

Är nyss hemkommen från jobb och ska iväg om några timmar till nästa spelning! Jag är trött och ska nog sova middag en liten stund nu ^^

Kram Liza

phew

Är hemma från Lund nu. Dagen gick bra ändå trots allt. Först fick jag ta mig en tur ner till Hansa för att leta efter ett kuvert som var väldigt svårt o få tag på, men attans den som ger sig. Mötte upp Michelle vid Konserthuset och sen satt vi på en 40 min lång bussfärd och svamla.

Vi börjar med listening-delen. Går helt okej även om jag himlade och dagdrömde en hel del. Lunch blev det sen på Donken med världens sämsta service. Det hela fortsatte sedan med speaking-delen där jag pratade med en Sebastian från min skola. Det flöt på och jag lät inte så pjåkig ändå (även om jag hade kunnat det 200 gånger bättre). Tror att det var pga att det satt en engelskdam med ett block i handen bakom oss och antecknade efter allt vi sa, hmm.

Påväg hem strulade tågen så vi fick ta en lång bussfärd till malmö (utan AC :| ). Men nu är jag hemma, varm, trött men ändå med ett litet leende på läpparna. Nu är det bara studenten och sen är jag FRI!

Nu ska jag städa, duscha, fräsha upp mig och sen sätta på en lugn film, bara ta det lugnt och hoppas att allt annat löser sig.

/ My

utspark!

igår var det utspark och det var riktigt riktigt kul
en klass var utklädda som 80-talare, vår klass var ninjor och en annan var star wars














puss! / kim

Lördag

Nu har jag äntligen vaknat efter en äcklig natt med säkert 10 tals uppvaknanden. Klockan är halv tio en Lördag och jag ska strax göra vid mig för att dra iväg och göra EngelskaC/Camebridge-prov i Lund.

Jag vill verkligen inte och ångesten har jag haft konstant i 2 dagar nu. Men om jag hade skitit i det så hade jag fått betala för provet och det är några tusingar som jag tyvärr inte har nu innan studenten. Ska ha 'listening' och 'speaking'-delarna idag. Den första övningen är lugn, det är mest den sista 'speaking'-delen som får mig att må illa. Jag kommer sitta med en professor från England (som inte kan ett ord svenska?), sen ska han prata med mig samtidigt som jag ska prata med en främling om något ämne som jag inte vet ännu. Det kryper i mig av tanken att han ska fråga något "Explain the blablabla in the context blabla" och att jag inte ska förstå ett skit av vad han säger. Jag hatar o bli satt i situationer där jag inte får fram ord eller kan förklara mig, fick mer än mycket reda på det igår natt också.. fast det är en helt annan historia.

Jag står fast vid att om man rakar benen och råkar skära sig så får man otur under den dagen. Jag är inte perfekt och om folk på nått sätt letar efter en perfekt människa så kan jag inget mer än o be dom leta vidare även om jag mer än gärna velat vara felfri.

ähh nu blev det lite djupt och lite väl ångestfyllt.. Men snart är ångesten och proven klara och det kan faktiskt inte gå mer än åt helvete? inte direkt som att jag inte är van vid det.

Wish me luck.


Två pussande rävar ger tur.. Det är nått mer rävar som jag älskar.

/ My

utsparksbilder

Här bjuder jag på lite bilder från min utspark i Onsdags :)
Den var mysig och galet rolig på samma gång.

Först var det inte meningen att man skulle dit för att man kände sig lite gammal och krasslig, hehe. Man kände att den tiden lite var förbi för trams men sen slog det en att detta är sista gången man får vara med om något liknande så man måste passa på.

Kuuuuul hade jag iafl och dessa bilderna bjuder jag på!














/ My

Fredag!

Nu är jag nyss hemkommen efter en lååång ledig dag! Jag var hos frisören, solade hos Mysan, träffade broren för att inhandla studentpresent och åkt med pojkvännen för att handla Guitar Hero :)



Phew! Nu är jag precis klar-sminkad och ska lira lite Guitar Hero mot pojkvännen innan det bär av till lite drinkar med Mathias i bandet innan spelningen!

Ha en go kväll!

Kram Liza

SATC

Så här såg alla huvudpersonerna ut i Sex And The City ut på New York-premiären:



Sarah Jessica Parker
har blivit mycket omtalad i sin folie-dress, tydligen inte många som föll för den. Däremot tycker jag att den var riktigt snygg på henne! Hon ser fräsch och riktigt smärt ut!

Kram Liza

Misha Barton 'Walled in'



Misha bartons senaste skräckfilm 'Walled in' har fått riktigt dålig kritik och alla menar att hennes karriär inte går att rädda efter Oc-avhoppet. Men vems karriär i den serien har det gått bra för? ^^

Kankse bättre film än den ryska/lesbiska-dramafilmen som hon var med i innan?

/ My

Gossipgirl privata foton


Chuck Bass i gossipgirl verkar mer än kär på detta fotot :')
Finns inget finare än pussfoton.

Jag hittade en sida som hade fiskat upp en hel drös med privata fest-foton från gossipgirl-killarnas liv. Här är dom som helt vanliga människor (vet att det låter fel men det känns verkligen så :))



/ My

Fredag

Idag har jag varit ledig, dock är det inte vilken fredag som helst för imorn ska jag göra mitt näst sista prov "Camebridge-engelska". Ska vara i Lund för att göra 2 av 5 delar. Usch jag tycker inte om Lund, krånglig stad som bara är mysig att gå i (om man inte begär att man ska veta vart man är nånstans).

Okej nu låter jag pessimistisk, har bara lite ångest för imorn :)

Annars är jag glad och längtar till Söndag. <3

Idag skall jag möta Nathalie en kort stund och sen kidnappar Liza mig för o sola. Ha en mysig dag allihop!

Kram
/ My

Frisörbesök

Nu ska jag bege mig till stan. Har en frisörtid om en halvtimme. Ska få mig nyklippt till gummornas student! :)



Ikväll blir det spelning! Kul! Ni som vill festa lite, ta er till Paddys (mitt emot Hipp) kl 23:30-02:00 och festa med oss! :)

Kram Liza

Torsdag

Ni får alla ursäkta den dåliga uppdateringen från mig ^^ Har haft lite svårt o få energin/huvudet uppåt efter igårkväll.

Blev utsparkslekar igår för mediegymnasiet på bo01. Det var himlarns kul och det blev lite för mkt av det goda + ångesten över att morgonen efter ha prov, så jag har varit lite ur form =D men nu är det okej igen.

Bilder kommer i något inlägg senare. Just nu ska jag sätta på en bondrulle och äta något fettigt *mums*

Godnatt!
/ My

Torsdagskväll



Är nyss hemkommen från Kimsans öppet hus på hennes skola. Det var så kul att se vad dom skapat och gjort under dessa tre åren! Fast roligast var nog att träffa och se alla hennes söta kompisar. Det känns som att man känner allihopa redan trots att jag nyss träffat dom. Jag har ju sett så många filmer och bilder på dom så det känns som vi träffats hundra ggr innan. Haha.

Nu sitter jag här och väntar på pojkvännen. Han har varit på skolan sen kl. 9 imorse och är där ännu. Tentaveckan är full igång och pluggandet verkar aldrig ta slut. Vad roar jag mig med då? Jo, jag äter plättar, jordgubbsylt och glass! Man får trösta sig med ngt när man är ensam! :)



Kram Liza

designerskor

Ja, jag finner inga ord.. När sjutton ska man ha denna sko på sig?



Jag dog lite när jag läste att det var självaste Marc Jacobs som designat skon! Jag menar, visst är alla designers lite halvgalna. Men detta tar priset ^^

Kram Liza

Dagens outfit

Nu har jag precis vaklarat jobb nr 1 och ska iväg till jobb nr 2 nu. Så här ser jag ut idag:



Kjol - H&M
Top - H&M
Ballerinas - Skopunkten


Ikväll direkt efter jobb ska jag iväg till Kims skola där hon har en utställning och uppvisning på allt hon gjort dessa tre åren i gymnasiet. Ska bli kul att se!

Kram Liza

Mobil, någon?

Dior har kommit ut med en egen mobil. Det berömda mönstret är på och ges ut i riktigt flickiga färger. Vad själva mobilen har i sig, minnet, kamera och liknande vet jag tyvärr inget om.



Priset har jag dock rätt koll på. 3500euro!

My god! För en mobil? Nej, tack! Jag är rätt nöjd med min Nokia N95. ^^



Kram Liza

Dagens söta

Hur söt är inte denna korta kavaj från Asos? Älskar färgen, skurningen och inte minst de underbart söta små volangerna baktill!



Kram Liza

Födelsedags firande :)

Jag blir alltid så rörd när människor gjort saker för mig. När ngn gjort sig besvär för lilla mig. Detta fina väntade på mig från mina fina arbetskollegor på jobb:



Så sött! En vinare, en blomma, ett kort och ett presentkort H&M. Va glad jag blev!

Kram Liza

Dagens Outfit

Är nyss hemkommen från jobb. Här har vi Dagens lite sena Outfit :)



Tunika - Ebay
Leggings - Gina Tricot
Sandaler - Skopunkten


Älskar tunikan! Det är egentligen Kims men jag lånar den lite ^^ Kan inte bli mycket somrigare än gult och en massa blommor! :)



Kram Liza

Onsdag

Lill-lördag idag!

Nathalie kommer om en stund och underhåller mig i solen. Mycket har hänt som behöver skvallras om :) Ska bli skönt o träffa henne igen.

Senare idag så ska jag till Bo01 med några killar från min klass och pimpla lite, hehe. Michelle och jag bestämde oss för att gå till våra utsparks-lekar som kommer hållas på musikkullarna idag vid bo01. Ska bli himla kul!

Imorgon är det prov men man får lov o festa dagen innan, inte ofta det händer.

Nu måste jag rota genom skafferiet efter något ätbart.

Kram
/ My

Topshop

Vilken underbar kjol dom har fått in på Topshop! Sååå söt! Så här hade jag mer än gärna matchat den om jag hade fått gå loss inne på hemsidan :)



Kram Liza

SATC-premiär

Sex And The City-filmen har nu haft premiär i New York! Precis som jag trodde så sparade Sarah Jessica Parker på sin bästa klänning till sist! Hon ser underbart snygg ut!



För övrigt var inte Ashley Olsen så pjåkig heller. Less is more ibland! Älskar det!



Kram Liza

Gottis

Ojoj, vad jag är mätt! Det blir alltid för mycket kalori-intag när jag är med systrarna, haha.

Har precis haft lite födelsedagsfirande med systrarna, pappa och pojkvännen här hemma. Det blev glass-skålar med färsk frukt och daimkulor i, och en massa småkakor.





Ikväll blir det pojkvänsmys med en bra film.

Kram Liza

Gossip girl!



AHHHH jag visste det!!
'Serena van der Woodsen' och 'Dan Humphrey' är tillsammans utanför showen också.

Hur gulligt är inte det?

Men det kommer säkerligen sluta lika illa som med 'Summer&Seth' i 'The Oc' och 'Noah&Allie' från den romantiska filmen 'The Notebook' =(
Synd när sånna fina par tar slut.

/ My

=D

Oh vad jag är glad.

MVG på PROJEKTARBETET och MVG i min medieproduktionB-kurs. Båda två på samma dag =D ahhhh!
Måste få skrika ut det lite även om 99% av alla som läser inte kunde bry sig mindre ^^

Sen stan med en av dom sötaste människorna och sedan tårta hos Liza med pappsen o hela flocken.

Nu sitter jag här med en snodd sockerkaka som jag stoppade i väskan heheheheh.

Ha en skön Tisdagskväll allihop <3

/ My

Stylish

Oj, vad jag gillade denna outfit på Nicole Richie! Så himla underbar!



Kram Liza

Birthday-outfit

Denna outfit hade jag mer än gärna haft på mig idag på min födelsedag! Jätte söt och somrig!


Klänning - Topshop, Solglasögon - Gina Tricot, Väska - H&M, armband - H&M, pumps - Din Sko.



Dock sitter jag här i ett par jeans-shorts, en H&M-topp, osminkad och med håret i en tofs, haha. Ja, man får vara ofräsch även om det är ens födelsedag :)

Kram Liza

Födelsedag! :)

Mina systrar är nog dom sötaste som finns!

Ja, idag är min stoooora dag! 25år blir jag, jisses! Vad stora alla andra var när dom fyllde 25år (när man var yngre) men inte fan känner jag mig vuxen, haha.



Idag blir det lite firande med pappsen, systrarna och pojkvännen. Inget jätte seriöst. Lite tårta och så :) Mums!

Sen får jag fira resten av födelsedagen i helgen! Vi har spelningar både Fredag och Lördag. Kul!

Nej, nu ska jag se om jag kan få tag på systrarna, det är ju strålande väder! :)

Kram Liza

GRATTIS LIZA



Nu tycker jag att vi alla ställer oss upp från datastolarna och sjunger för Liza som fyller år IDAG! =D

Hatte Batte to jo, Hatte batte to jo!
(Hatte Batte = Happy birthday)
Liza sjöng alltid 'Hatte Batte' när vi var små så nu ger vi igen ^^

GRATTIS!!
Vi ses snart Älskling.
Älskar dig jättejättejätte mycket!

/ My & Kim

Studentpyssel

Regniga dagar för ändå ngt gott med sig. Man får tid för sånt som inte är lika kul att göra när det är sol ute :)

Nu har jag pysslat klart gummornas studentplakat! Dom blev jääätte fina om jag får säga det själv! ^^ Älskar bilderna vi valde!



Såklart är det inte dom aktuella plakaten på bilden, haha

Kram Liza

drömmar




jag vaknade imorse och låg och drog mig i sängen medan jag hörde bilar där utanför köra förbi med ett efterföljande svisch-ljud. regn, underbart, regn!

hade precis drömt en underbar dröm. jag stod mitt i en glänta med en stor äng framför mig, gräset var jättehögt. det var skymning och allt låg i ett blått mysigt ljus. plötsligt så kommer tre personer fram i bakgrunden.. det är snövit, odjuret och en häst. hjärtat slår så fort, det var så fint.. snövit var så fin och hon log mot mig och odjuret var väl sådär och hästen var så fin. alldeles ljus-beige och med en lång magisk man. jag tittade på dom länge och dom bara log åt mig.. gud vad magiskt det var.
efter en stund flyger en eldfluga förbi.. när den kommer närmre ser jag att det är tingeling. hon glimmar och flyger framför mig och jag tittar ner på mina händer och inser att jag håller i en stor utslagen blomma. tingeling flyger ner i blomman och lägger sig för att sova, blomman stänger sig.

herre gud jag har ALDRIG drömt en sådan vacker dröm.. det var himmelriket.
har ni drömt en sådan fin dröm någon gång?

/ kim

usch

äntligen har man kommit hem efter en 30 minuters promenad från skolan ditt lägenheten...

Om man kan dö av ett regnväder så dog jag nog precis två gånger..

Nu, Kudde-täcke-simpsons-varmaMackor-oboy och framförallt varma strumpor!

/ My

Sommarkänslor

Det har inte blivit mycket shopping på sistone. Studenterna närmar sig och pengarna går till viktigare saker :)


Däremot kan man ju komma med lite modeinspiration ändå. Här har vi en outfit som jag gärna hade burit till midsommar!

Kram Liza

Sommarkänslor

Man blir verkligen påverkad av det tråkiga vädret! Trots att jag är inne och inte har så mkt mer planerat än städning idag så känner jag mig så grå pga vädret! My verkade inte mycket piggare heller ^^

Nej, nu får jag ta och starta städningen! Inget mer Rachel Ray, haha!

För att pigga upp er som också har regn och rusk så har vi en sommarbild Kim från igår :)



Kram Liza

Honeymoon <3

Ny Gifta Ashley Simpson och sin Pete ska på en härlig smekmånad till Karribien.



Ja, jag kan ju inte neka att jag blir lite avundsjuk! Ute ösregnar det och är kallt. Bilderna visar ju ett riktigt paradis! Åh, jag vill också!



Kram Liza

Måndag

Godmorgon!

Jävlapissefanväder, ah jag är på dåligt humör. Det regnar och jag har gått till skolan en lång promenad, varför? För att jag inte tänkte på det sliskigt fuktiga regnet. Usch, måste rycka upp mig.

Ska redovisa idag på graflektionen sen ska vi ha diskussion på Engelskan C. Ohhh rädda mig!

Nu har jag t.o.m väntat på läraren i 20 minuter..

Dagen börjar inte bra ^^

/ My

Cupcakes

Idag fick Kim och jag lust att ta lite bilder. Sagt och gjort. :)

Jag måste ha världens vackraste systrar.



Fler bilder kommer sen.

Kram Liza

Rakad

Det verkar ha blivit en rakad-trend i världen just nu. Håret faller av på många kändisar och på somliga faller ALLT av.

Såg härom dagen en bild av Carina Berg som rakat av sig allt hår. Måste säga att hon är otroligt vacker utan hår! HBennes ansikte får en helt annan fokus och hon är ursnygg i det!



En annan som också låtit huvet falla under rakbladet är våra kära Cameron Diaz. Det är till en film men enligt källor så är det äkta och inte en peruk (eller vad man nu ska kalla det ^^)



Dock får jag säga att det inte är alls lika snyggt på henne! Jag som trodde hon hade det vackraste ansiktet på jorden, men här blir det fel. Inte jätte snyggt. Som tur är så växer det ut igen :)

Kram Liza

HAHAH!



asså, jag dör av den killen. Hahahahaha. Så himla rolig!

Björn Gustafsson-humor är den ultimata humorn!

"nonono you can't vote on your own country, hehehehe"

/ My

Söndag

Goddagens!
Varit lite dålig uppdatering dessa dagarna, usch usch. Har haft en underbar helg :)
Systrar, Pappsen, Sebastian och Stranden <3

Har precis kommit hem från stranden där jag varit i några timmar o solat med duon. Sand precis överallt på hela mig, myyyysigt.....

Sol gör mig gladare än gladast.

Nu ska jag ta en dusch och göra nått gott o äta.

Kramar
/My

mästerfotografen kim ^^

här kommer fotona som jag tog på my och nathalie för omkring en vecka sen - helt färdigredigerade
är grymt nöjd måste jag erkänna :)


































ha en fin söndag sötnosar / kim

Eurovision

Idag blir det lite eurovision-mys hemma hos mig. Är inte jätte intresserad av det egentligen men man måste ju heja på Sverige! :)



Fick ett bak-sug och beslöt mig för att bjuda på ngt hembakat. Det blev enkla kokosbollar! Jätte gott! ^^

Hoppas ni får en kul kväll!

Kram Liza

Dagens halva outfit

Jag hade ingen tid att ta en hel outfit-bild idag så jag passade på att ta småbilder medans jag väntade på pappa och systrarna i det gröna :)



Jag har på mig en A-linjeformad klänning från H&M,
silvriga Jesus-sandaler från Skopunkten

och en
svart liten väska från Ebay.

Nu ska jag iväg och sola lite :)

Kram Liza

Sommarens bästa!

Sommarens bästa måste helt klart vara jordgubbar! Älskar jordgubbar! Det är nyttigt, otroligt gott och slår alla chokladsorter med hätslängder! :)

Kim i bilen efter Torghandeln :)

Kram Liza

Frukt och grönt

Idag for jag, systrarna och pappa till Möllan för att handla lite nyttigheter. Älskar Möllevångstorget!



Det är alltid en sån härlig stämning där, myller av folk, dofter från världens alla hörn och försäljarna ropar över varandra för locka folk till det bästa erbjudandet. Älskar det!


Kim

Det blev en massa vitaminer! Jordgubbar, meloner, vindruvor och tomatplantor. Idag ska det frossas i nyttigheter :)


Kim och Jag.


Kram Liza

Gårdagen

Gårdagen blev jätte mysig med massa mys, mat, prat och godis (som alltid när vi ses, haha)



Ikväll blir det melodifestivalen! Är inte super hypad över det, men har man inget annat inplanerat så kan ju iaf fördriva tiden med att heja fram Sverige :)

Först blir det ut i solen för lite solning!

Kram Liza

Solglasögon



Kanye West
försöker starta en ny trend med sina Shutter Shades (som dom kalls) Asos har också börjat sälja dom för 150kr/st och man börjar se dom ploppa upp lite över allt.



Förstår inte grejen med dom? Det ser inte bekvämt ut att kisa mellan persiennerna, haha!

Kram Liza

Fredags-mys i solen!

Idag har varit en mysig dag! Jag jobbade först från 7-11, sen stegade jag mot stan och mötte upp mamma, Kim och My för en liten shoppingrunda.



Vädret var fint och humöret var på topp! Fikan hamnade idag på Gustav Adolfs torg. China-boxes i solen, gotti! Till det tog vi varsin Slush Ice som gjorde att vi fick brainfreeze varje klunk vi tog, haha.



Nu blir det snart tacos här hemma och en massa tjejsnack :)

Kram Liza

Dress Of The Day :)

Denna underbara skapelse hade jag så gärna velat ha! Färgen och modellen är så fin!



En riktig tio-poängare :)

Kram Liza

Fredag

Gooooodmorgon! =D

Idag är det freeeeeedag och jag är suuuuperglad.
Kort dag i skolan och sen ska jag möta upp mina systrar för att kolla i stan lite. Är på jakt efter några fina underkläder till studenten :) Har en axelbandslös-klänning så måste leta efter nått som kan sitta fint under så man inte ser en massa band o mojjs.

Mah, solen skiner, himlen är blå och jag har en good hairday :') hahaha.


ett till foto från Lördags. (obs ingen retusch)
Fotograf : Kim
På bilden : Jag


Ha det fint allihop.
Kramar
/ My

Min garderobs-tur

Ok, Kim kom ju ut ur garderoben igår med sin mörka hemlighet... Hon är galen i Andra Avenyn.

Nu är det min tur...

Jag är helt och hållet, tokigt mycket besatt av American Idol, haha! Det finns inget annat program som jag är så galen i som det! Laddar ner det sekunden efter att det visats i USA och tittar, haha.



Iaf.. till min lilla depression nu.. Igår visades det sista final-avsnittet! Vad ska jag nu följa Ondsagar och Torsdagar??

Aja, min absoluta favorit sedan det startades vann! Yei! Har aldrig sett en hetare människa än denna! Come to mama, hahaa! Men allvarligt.. fy fasen vilken snygging och vilken talang!!

HÄR kan du se vem som vann.

Ja.. ett år till.. sen börjar det igen!

Kram Liza

Glass i solen

Det finns inget bättre! Igår när Kim och jag var i stan och shoppade så passade vi såklart på att ta en glass i solen vid kanalen. Älskar glass under solstrålar! :)



Kram Liza

dagens

idag intog jag ett av mina shoppingoffer från igår
jag älskar den! fanns i klänning också men denna var mycket mysigare
kunde sett lite gladare ut..ehehe



skjortklänning - h&m, 249 kr
leggins - gina tricot
skor - skopunkten




nu ska jag ut i solen och cykla till skolan
idag är det exakt två veckor till studenten, vad vemodigt..
puss! / kim

Jammla

Jammla.com har börjat lansera nya smyckekollektioner. Black, Trelise, Wicked och One. Beskrivningar av dom står under bilderna :)

one - Den exklusiva kollektionen som innehåller smycken i endast ett exemplar. Kollektionen fylls med jämna mellanrum på med nya smycken.

trelise - Den romantiska kollektionen med rosor, hjärtan och ljusa färger.

black - Den mörka och till formerna enkla kollektionen där det mörka möter skimrande pärlemor och färg. Kollektionen bjuder på kontraster som skapar passionerad dramatik. Inspiration från naturen.


wicked - Kollektionen som sjuder av lekfullhet, starka färger, härliga detaljer och humor.

Kika in tycker jag!

/ My

dagens hmm ^^

Alltid när jag står vid centralen och väntar på mina vänner så är det nästintill alltid en främling som kommer fram och pratar med mig. Det kan vara allt från metro-folk, radiointervjuare till danskar som frågar efter vägen. Blir alltid lika nervös när det är en dansktalande, för jag har så svårt för o förstå danska. Vet inte om det är en spärr i mig som ger upp när dom börjar prata eller om jag helt enkelt inte bara förstår.

Lite roligt att folk ändå väljer mig av alla på centralen att fråga ^^. Ser jag snäll? Harmlös? Vetande ut?

Idag kom ändå världens skummaste man fram till mig. Han kom från hörnan nästan halvspringandes mot mig och stannade upp.

- Ursäkta mig.
- Jaa? :)
- Heter du Isabell?
- hm ehh nej det gör jag inte?
- Ahh okej, Jag tyckte jag kände på mig att du hette det. Såg ut så.
- Jaha, okej.. (??!!?? ta mig härifrån)
- aja.. hejdå.


hahaha, det enda som jag tänkte på var "döda mig inte"..

Nu kan inte Torsdagen bli mycket sämre? ^^

/ My

Jelly-skor

Ett mode som smög sig fram lite förra året var gummi-ballerinorna. dom sågs bland annat på Topshop. I år smyger dom sig sakta fram igen och vi säljer dom även på Skopunkten.



Nja, dom kanske inte är dom snyggaste skorna. Men om man ska iväg till sommaren och hatar havsbottnar (som jag) så är dom ju perfekta! :) Dom glider inte av och dom förhindrar krabb-bett, haha!

Kram Liza

Torsdag

Godmorgon!
Snart har veckan gått lika fort som den förra. När jag är ledig varje onsdag så känns det verkligen som den bara springer iväg.

Hade fotat en morgonoutfit om det inte vore för att min sovande syster vägrar berätta vart hon har gömt kameran..^^
- Kim, vart e kameran?
-...öööreeehmmm...
- KIM..!
-...mähhmm, stäng dörren


jag ger upp!

Denna dagen måste jag verkligen få tag på biljetter till min studentfest, alltid sent ute med sånt?
Måste kila till bankomaten innan jag träffar upp min promenadsklasskamrat Hillevi!


Ännu en bild från Lördags. (obs ingen retusch)
Fotograf : Kim
På bilden : Jag


Ha en bra dag.
Kramar
/ My

Isglass

Har haft en underbar dag, en massa shopping i stan med Liza.. kläder som ni kommer att få se inom kort :)
Sedan färgade vi håret, så nu har jag brunt hår igen.. hade svart innan och det var fint med pagen men nu till sommaren kände jag mer för brunt.

Titta på dessa bilder! Det tog mig ett tag för att fatta att det var tvål och inte glassar..
Man kan ju låtsas i alla fall, gud vad sugen jag blev på isglass nu..
Nej, tillbaka till Greys :)


















puss! / kim

John Mayer - Your body is a wonderland



Oj vad jag blir kelig när jag ser denna musikvideon :)
Texten, videon, rösten.. allt är så mysifierat! (ett ord som borde finnas :$)

John Mayer - Your body is a wonderland

"Something 'bout the way your hair falls in your face
I love the shape you take when crawling towards the pillowcase
You tell me where to go and
Though I might leave to find it
I'll never let your head hit the bed
Without my hand behind it


you want love?
 We'll make it
Swimming a deep sea
Of blankets
Take all your big plans
And break 'em
This is bound to be a while

Your body Is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body Is a wonderland

Damn baby
You frustrate me
I know you're mine all mine all mine
But you look so good it hurts sometimes"

/ My

fan

nu slog det mig precis att jag måste börja spara. Inga onödiga klänningar, matköp, godisköp och spontan tripper!

Jag brukar inte ha problem o spara, har växt upp i en ekonomisk familj så det borde inte vara något större problem ...

Fan vad jag hatar pengar och vad det kan göra med människor. Fast mina prioriteringar ska inte försvinna med de slantarna jag har. Man ska lägga pengar på tillfällen och människor som gör en glada :) En klänning skapar inte ett minne i huvudet som jag kan berätta för barnbarnen..

Ärh, nu blev jag på dåligt humör ^^
Tur 'Bonde söker fru' har säsongspremiär om 20 minuter på fyran..

/ My

Dagens shopping

Jag skulle egentligen bara gå med Kim och köpa hårfärg en kort sväng i stan men kom hem med en massa påsar och en hel del shopping! :)

Här är lite av det jag kom hem med:



En underbar och billig kjol från H&M! 199kr kostade den bara! Är så fin och vippig! Köpte en lila top till det för 69kr.

Kram Liza

Gårdagens köp

Igår var jag i stan med Sebastian i ett desperat försök att hitta en studentfestklänning som man kan ha när ens kompisar går ut. Man får inte lov att ha något vitt på sig (då det inte är en själv som tar studenten) så efter många om och men så fick det bli denna jättesöta sailor-klänning från GinaTricot.

Den är kortare i verkligheten och sitter mycket finare på en människa än på bilden :) Snyggt med vanligt nersläppt hår till den, behövs inte så mycket asseccoarer om man är lite solbränd.

/ My

Onsdag

Jag har haft en dundermysig morgon!

Började med att jag vaknade av att solen sken in genom fönstret, världens största leende på läpparna också. Några minuter senare kom Liza upp med goda bullar och kakor från Hollandia-Bageriet, gott!

Man loggar in på mejlen och ser att man fått en förfrågning på en Fotografering med en Clean-Beauty sminkning. "clean beauty sminkning med mycket skugga, lösfransar, perfekt mun och lite sånt." som hon själv beskrev det. Sånt är man alltid pepp för! Så den 8 Juni är jag bokad, hoho.

Nu får man tyvärr bara förhålla sig till två rum här hemma då min Mamma och Liza är inne och gör hemliga studentgrejer som jag inte får kika på :)

Ha en underbar dag allihop!


Ännu ett foto från i Lördags :)
Fotograf : Kim
På bilden : Jag och Nathalie


Kramar
/ My

Student

Nu ska jag till mamma och studentplanera lite med henne! :) Mycket som händer nu, hihi. Bara två veckor kvar ju!



Kram Liza

Ny trend?

Paris Hilton sågs igår vandra på LA´s gator i solen med ett par annorlunda shorts. Tydligen försöker hon sig på att starta en ny trend eller ngt? Cityshorts är riktigt snyggt! Men med en reva som blottar båda benen så där?



Nej, jag hoppar inte av förtjusning ^^

Kram Liza

ahh!!

COLDPLAY KOMMER TILL SVERIGE I NOVEMBER! Min födelsemånad ju :')
Hur underbart är inte det? KNIP MIG!

Jag är så glad nu av en jäkla massa anledningar, ah!!

"– Alla är så vackra i ert land. Ni måste bli kära vid första ögonkastet hela tiden." / Chris Martin

 
(sångare i Coldplay) i intervju med Aftonbladet.

/ My

Ut ur garderoben!

Okej, jag måste outa mig.
Som ni har märkt så har jag inte suttit här många vardagskvällar, i alla fall inte i början av veckan.
Jag måste erkänna att jag är ett VÄLDIGT stort tragiskt fan av Andra avenyn.
Har man en gång börjat kan man inte sluta, det hjälper inte heller att man inte kan missa avsnitten pga Svt play, där man kan se avsnitten online.
Men idag var det säsongsavslutning och jag måste faktiskt erkänna i all geek-anda att jag blev lite ledsen.
Hm, så nu har jag inget speciellt att följa fram tills den 21:a September..då det börjar igen, då blir Kim och alla andra 15-åringar lyckliga igen, hehe.
Jag måste faktiskt erkänna att jag är en aning förvånad över att svensk tv kunde göra en såpa som blev så pass uppskattad, inte för att vara sån men jag tycker att det mest går skit när det gäller svenska såpor.. Trodde aldrig att det skulle gå så bra faktiskt.
Borde man börja glo på Gossip Girl? Känns inte som min grej.. Liza är på mig jämt för att jag inte har börjat men jag har inte haft tid..


Natti natti sötnosar
/ Kim

Tisdag

Idag känns det som Fredag för mig ^^ Efter att ha jobbat hela helgen är jag äntligen ledig imorgon och kan sova ut! Mysbyxorna är på, pojkvännens stora tröja är framletad och det nyaste avsnittet av Gossip Girl är nerladdat! Tisdags-mys!



Imorgon blir det lite studentpyssel, lite mamma-planering och fika!

Kram Liza

Chanel

Chanels 2008 collection´s-bilder är helt undebara! Coco är modellen och bilderna visar en lite mer vassare sida, lite mer attityd och lite rockigare än vi är vana att se Chanels bilder i.



Gillar det verkligen!

Kram Liza

SATC-premiärer

Överallt i världen får folk se den eftterlängtade filmen! Åh! Jag vill också! Den har dock inte fått så bra recensioner av tidningarna som sett den (?) Tror dock inte att jag kommer bli besviken! Det är ju SATC-tjejerna vi snackar om! :)

I dagarna så hade filmen premiär i Berlin, Tyskland och så här vackra var tjejerna:



Jag tycker att Kristin Davis är otroligt vacker här och färgen klär henne jätte bra! Dock väntar jag på den där riktigt snygga omgången med tjejerna, kanske har dom sparat det bästa till New York-premiären? :)


Vad har Kim Catrall på sig? Jag gillar varken skurningen eller färgen!

Kram Liza

Ellos

Jag tittade lite på Ellos och hittade lite som jag gärna hade klickat hem om det varit löning några dagar tidigare ^^



Rean är igång för fullt och det finns faktiskt en del guldkorn bland tantkläderna! :)

Kram Liza

Nicole Richie-snygg

I helgen gifte sig Jessica Simpsons lillasyster Ashlee Simpson med sin pojkvän och blivande pappa till barnet i magen, Pete Wentz.



Dock är jag rätt mätt på Simpson-familjen och mina ögon fastnade direkt för vackra Nicole Richie som var gäst på bröllopet! En underbar klänning som få kan bära!

Älskar det luftiga, det sexiga och den havsblåa nyansen! Dock är det inget som jag själv skulle vilja äga. Jag hade sett tokig ut i den, haha! Men Nicole ser ut som en älva i den och är nog faktiskt den enda som kan göra den rättvis :)


Kram Liza

Tisdag

Godmorgon!
Det är sol och blå himmel, en bra start på dagen :)

Sitter och testar mitt nya smink från Kicki.be. Mascaran är faktiskt bättre än förväntad (Loreal Telescopic).

Idag går man till tolv och sen ska man möta upp Sebastian för att kolla lite klänningar till studentfesterna :).
Härlig dag både för mig och min kompis Nathalie, heheh.
Ha en bra dag i solen!


Bjuder på ett till foto från Lördags.
Fotograf: Kim
På bilden: Jag


Kramar
/ My

RAPCAT



Är ni redo för RAPCAT?
Min nya idol :')
Och vem sa att jag inte tyckte om Hiphop?, hehehe.


/ My

Sno stilen på Forever 21!


Underbar outfit! Precis lagom idag när det inte är jätte varmt men ändå tillräckligt för att välja bort jeans.

Allt från Forever 21

Kram Liza

Gina



Små karameller från Ginatricot :)

Den blåa tubklänningen måste jag införskaffa!

/ My

Nytt på Skopunkten

Dessa två sötingar är nya på Skopunkten. Jätte söta och sköna! Dom är gjorda i tyg vilket gör att dom är både mjuka och att dom andas.



Kram Liza

Grafiskillustration



Sitter i skolan och misshandlar den nya Coldplay-låten samtidigt som jag fingrar på det sista som ska bli klart i mitt grafiskproduktion-betyg.

Jugend Art Nouveau..!
Folder för tapet/klinker.

Nu kurrar magen..Matsalen öppnar om 6 min.

/ My


Coldplay - Viva la vida



Coldplay - Viva la vida

Hur bra är inte denna? Fast jag blir inte chockerad längre, för dom gör ju bara bra musik :)

"I hear Jerusalem bells a ringing
Roman Cavalry choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can't explain
Once you go there was never, never an honest word
That was when I ruled the world
(Ohhh)"

/ My

Måndag

Jag har nog haft världens mys helg :) tror det är rätt svårt o slå den. Fast den gick så fort, ville bara stanna tiden o vila/njuta. hih

Idag är det redan Måndag, jag har fruktat denna långa dagen. Inte för att det är speciellt jobbiga lektioner utan mer för att helgen hade varit slut då och en ny omgång lektioner pågång. Men det är väl bara o flyta på o göra allt innan det är försent.

Jag fick höra från dom finaste källorna att Coldplay kommer till SVERIGE!? och även en ny låt med dom som kommit på vift på internet.

Låten får ni höra i nästa inlägg.


Ännu ett foto från Lördags. (obs ingen retusch ännu)
Fotograf: Kim
På bilden: Jag


Kramar
/ MY

Guns

Ja, detta var minst sagt en annorlunda klack!




Tycker nästan det är att gå lite för långt. Ser varken det snygga, det praktiska eller ens tanken bakom. Karl Lagerfeld har verkligen haft brist på fantasi när Chanel Cruise 2009 hade sin modevisning och dessa kom upp på scenen.

Nej, inget för mig med andra ord.

Kram Liza

Videoblogg

Satt och försökte sammanfatta alla mina tre senaste år med en film men insåg snabbt att det var omöjligt.
Jag kom i alla fall en bit på vägen, här får ni kika på filmen :)



/kim

Gårdagen

Igår efter grillningen bojkottade jag och Kim allt festande och alla utgångar som helgerna vanligvis bjuder på och stannade hemma och hade mysigt! Vi åt chips (coops, haha) och åt kladdkaka med grädde. Vi snackade en massa tjejsnack och tittade på tv. Jätte mysigt!



Nu är jag nyss hemkommen från jobb och tänkte så smått börja på middagen. Det blir kotletter, potatiskroketter och tzatziki-sås, mums!

Kram Liza

Topshop

Många gånger sitter jag framför Topshops websida och dreglar över deras underbara kläder! ^^ Men idag blev jag svårt chockad då jag såg det nyaste dom har.



Haha, en baby-sparkdräkt för vuxna! Men hur sjutton hade man sett ut i den? ^^ Nej, denna går riiiiktigt mycket bort! 600kr ska dom ha för den också. Hade inte direkt tagit den på mig om jag såg hade fått den gratis om man säger så ^^

Kram Liza

Smakprov

Här kommer ett litet smakprov fotona som jag tog igår på Nathalie och My
Ska redigera massor i skolan så resterande foton får ni se i slutet på nästa vecka!



nu blir det solningen på balkongen!

puss / kim

Grillmys!



Då har vi precis kommit hem från grillmys hos pappsen! Det var en fin kväll med myyycket mat och hur gott som helst!



Nu blir det nån film i soffan med Kim!

Kram Liza



Foto foto

Great, åkte på fetaste dissen vid frukostbordet av Julius 3 år.
I MAY NOT WEAR MAKEUP FÖR TILLFÄLLET MEN DET GER DIG INGEN ANLEDNING TILL ATT INTE VILJA SITTA BREDVID MIG

Visst älskar vi att bli betraktade en halvtimme efter att vi vaknat när vi äter rostade mackor?

Idag ska Nathalie komma och jag ska fota henne och My på gården till ett bildprojekt.
Det måste bli bra nu, så jag får mvg i kursen. Drömde inatt om att jag hade hittat mina betyg och fått alla mina mvg till fyra stycken, FYRA?! Gud vilken panik jag hade när jag vaknade.. jag räknade upp minst 8 stycken igår när jag solade, som jag redan har.. Har jag tur får jag 6 stycken till och 14 Mvg, 4 G och resten Vg är väl inte fy skam? Snacka om att ta studenten med ryggen fri.

Så nu ligger klänningar och hattar framme på min säng och väntar på mina flickor. Hoppas inte dom fryser ihjäl..det är inte varmt i skuggan idag och vi säger så..
Sen blir det grillning hos Papps och sedan mys hos syster.


Ha en fin lördag! / Kim

Lördag

Oj vad jag har sovit gott!
Om en dryg timme kommer min älskade Nathalie hit, vi ska fotas och skvallra. Längesedan man träffade det lilla trollet nu :)

Igår var jag hos min killkompis Jesper. Vi gick en promenad, handlade gott godis, skrattade åt idioterna på 'talang 2008', såg på filmen 'The Bucket-list', kela med hans underbara katt (som jag inte kunde sluta fingra på) och gick en nattpromenad där vi titta på dyra villor i hans område ^^
Jättemysig kväll! Tack gubben.

Idag ska jag grilla hos pappsen! Han ringde mig igår o berätta hur roligt det kommer bli :). Jag blir glad när han är glad.
Senare ska jag åka och träffa Sebastian. Uppbokad dag, men jag klagar inte.

När jag kommer hem från honom så kommer jag inte kunna sova i mitt rum ^^ En liten kille på 3 år om heter Julius ska ligga invirad i mitt duntäcke o sova. Min mamma's sambos dotters son är det som ska ockuppera mitt rum. Får leta upp en soffa eller tigga en hörna i Kims rum, haha. Fast ändå underbart att min säng kommer lukta bebis sen. Finns ingen underbarare doft. Nästan så man ska smyga in under natten o lägga sig o krama om honom hela natten. Sånt är man svag för <3

Nu ska jag äta frukost!

Kramar
/ My

Dagens Outfit

Idag blir det mys och grill med systrarna och pappa. Det blir grillkotletter, potatissallad och grönsallad i solen!

Detta blir min grill-oufit :)



Skjorta - Ebay
City Shorts - Ebay
Väska - Ebay
Tygskor - Skopunkten


Älskar tygskorna från Skopunkten! Super sköna, billiga och ursnygga!

Kram Liza

Vacker

Åh, finns det ett vackrare par än detta??



Angelina Jolie och Brad Pitt

Så underbart vackra och fina dom är tillsammans! <3 Angelina väntar till och med små tvillingar. Naw!

Kram Liza

Fredag update

Provet gick galant! Tack för alla lyckatill-sms ^^ Blir lite orolig när jag ser att så många tagit provet på allvar, svårare för mig att glänsa då *hehe*.

Alexanders tjat om att jag ska se en "geeks and freaks"-serie på veoh.com gick mig lite på nerverna på vägen hem ^^ skämt o sido. Det blir inget Veoh för mig snäckan om du inte skickar några filer till mig. "Världen är inte redo för en så ball serie" hmm. Kankse nått o titta på?

Några kineser stoppade mig på centralen för att jag skulle agera fotograf med deras dubbel-Hitech digitalkameror innan stegen tog mig ut på balkongen för solning med Kim i 4 timmar. Mamma beundrade mina bruna ben och allt jag kunde säga var "BEARLY LEGAL!!!" ^^

Nu har jag precis kommit ur duschen och ska börja föna håret. Ska strax ner o handla nått gott o äta med ett visst troll och sen bär det av till Limhamn där min kära kompis bor. Jag fick reda på att han har en katt.............. ohh..<3

Ha en skön fredagkväll.

Kramar
/ My

en dagens

igår kom min nya hjärttröja och den är alldeles alldeles underbar.
älskar när det hänger lite över axeln, snygga kläder som man känner sig bekväm i är det bästa som finns
klänningar i all sin ära, men ibland har man dagar då man bara vill gå i bekväma bomullstyger









tröja - ebay
byxor - ebay
skor - skopunkten
solglasögon - ebay

puss! / kim

Fredags-inspiration

Denna outfit hade jag mer än gärna burit idag! (om det varit mer varmt också^^) Älskar det vita och fräscha!



Kram Liza

Hjärtan!

Nu har både jag och Kim fått hem våra fina hjärtformade solglasögon! Vi älskar dom! Dom är verkligen lika söta i verkligheten som på bild!



Klicka hem ett par på Ebay vettja! :)

Kram Liza

Fredag!

Michelle ska iväg idag och Hillevi kommer inte..Jag ska alldeles strax gå till min kära skola ensam o göra världens största historiaprov om 1 världskriget. Låter inte så svårt men när dom drar in Imperialismen och Europas kartförändringar samtidigt så blir jag galen :)

Gick t.o.m upp en hel timme innan jag skulle vakna för att plugga på det! Dock resulterade det i en kvarts anteckningscheck och slutade med 45 min Snoose :$

Wish me luck!

Vilken press som åker av axlarna sen när det är klart.. Får fira med solning på balkongen och lite Filmmys hos min killkompis Jesper? Ska se "What happens in Vegas" med den alldeles underbara Cameron Diaz i en av huvudrollerna, najs!

Nu måste jag kila!

/ My

SATC

Min absolut favoritfotograf Annie Leibovitz har tagit några SJUKT vackra bilder på Carrie och MrBig från 'Sex and the city' i det senaste nummret av Vouge.

Jag smälter och dör på sammagång när jag ser dom. Så himla...
I'm speachless..










/ My

Skepp och hoj!

Älskar verkligen sailor-modet som tagit över modevärlden! Det känns som en frisk fläkt!

Denna underbara oversize kuvertväska är bara så himla fin!! Hade mer än gärna velat ha den i min väsksamling!



Dock är priset lite för högt för mig just nu innan löning och allt ^^. Den är uppe i 120kr på Ebay och bara ca en timme kvar på den. Fakten går på 40kr. Buda på!

Kram Liza

Sommarskor

Dessa små söta saker fick vi in i butiken idag. Eftersom jag var ledig och hade bättre saker för mig än att spendera min lediga dag på jobb så blir det första jag gör imorgon att kolla in dom :)


Skopunkten

Hoppas dom är lika söta i verkligheten!

Kram Liza

Härlig Torsdag!

Finns det ngt mysigare än en dag i stan med systrarna och broren vår? :)



Idag har varit en solig dag och vi har myst på Subway och shoppat lite sommarplagg!

Kram Liza

Hermés-väska gratis!

Jepp, ni läste rätt. Nu kan alla som vill få en helt egen Hermés-väska utan att betala en krona för det. Det vill säga om du har en skrivare och du har laddat den med papper :) På deras hemsida kan man nu skriva ut deras väska, själv vika den och själv bestämma mönstret och dekorationerna.



Förstår inte tanken egentligen. En pappers-väska lär ju inte hålla många minuter och är det verkligen en Hermés-väska om den är gjord av tunnt papper och då man själv dekorerar den? ^^

Märklig idé, men såklart måste man tipsa om den!



Kram Liza

Blah

Jahapp då sitter man här i skolan. Har suttit här i 1 timme och 20 minuter. Har man börjat jobba med det man egentligen ska göra? NOPE!

fan fan fan, vart är motivationen?
Istället sitter man o tramsar med skolans webcameror och försöker ladda upp inför pluggningen ikväll..
Snart är studenten nära..


/ My

Torsdag

Jag vaknade på helt fel sida idag. Inte det att jag vaknade arg, för arg är jag verkligen inte. Jag vaknade ur en mardröm där jag blev jagad och sprang vilse. Hatar drömmar där folk jagar mig, det värsta jag vet. Fast nästan alltid så lyckas jag få en 'kraft' som gör att jag kan flyga iväg från vad som än jagar mig :) Nästan alltid samma räddning.
Nu måste morgonen få en glad vändning tycker jag.


Ska ha en lång dag idag också. Jag bryr mig egentligen inte längre, alla läxor mot slutet har bedövat mig. Förstår inte hur lärare tänker när dom pressar in allt under dom sista tre veckorna.. Dom vet säkerligen om att vi redan har mkt o göra, så vi får lida pga deras kassa planeringar, tack..

ah, jag är glad ändå =D <3 svårt o inte vara.

Nu ska jag äta frukost.

Kramar
/ My

I die :')

när man är nere kan man alltid googla kattbilder
helt plötsligt så försvann läx- och studentångesten!












/ kim

Topmodel 9

Det är ju final ikväll klockan 21:00! Ah det hade jag ingen aning om. Vilken rolig överraskning. Fast min favorit har redan åkt ut ändå =/ Heather var så himla cool.

Topmodel 9
21:00, tv3


/ My

Små drömmar

Gina Tricot har fått in så himla mycket fint! Dock känner jag inte samma känsla när jag går i butiken men på internet hittar jag dröm efter dröm!



Hur underbar är inte denna blommiga kjol?? Vill ha!






Kram Liza

Mer sommar!

Åh, vart har sommaren tagit vägen? På en dag vände allt och det blev kallt och blåsigt :(

Ge mig förra Lördagen igen, systrarna, parken och en värmande sol!



Kram Liza

Tisdags-plock :)

Denna outfit hade jag mer än gärna haft på mig idag! Dock är vädret kallare och sommaren är som bortblåst :(



Men snart! Snart kommer den nog igen!

Kram Liza

Onsdag

Godmorgon kära vänner, hehe. Jag vaknade för en timme sedan utan ångest av att klockan var så mkt :) Är på ett ljuvligt humör och har inte sovit såhär gott på länge.

Idag är jag ledig och då ska man göra sånt som vilar upp en inför slutet av veckan. Dagen blir väldigt enformig för mig och består endast av solning på balkongen och pluggning. Tänkte alldeles strax gå ut o göra en mysfrukost med egenpressad apelsinjuice, kokta ägg och något annat gott. Kan inte någon göra det åt mig? hade inte suttit fel.

Bearly Legal ska också på! Ska se om det funkar bra i solljus också. Om inte så kommer jag locka till mig alla Malmö's getingar med den extrema cocos-doften.

Ha en skön dag!

Kramar
/ My

Dagens outfit


Dagens outfit fick bli BLÅ!
längesedan man tog en outfitbild..får skylla på min lathet ^^

Klänning - Cubus
Leggings - Lindex
Kofta - Zara


/ My

Tisdag

Precis hemkommen från skolan. Hade världens krångligaste lektion. Tror jag förstod 80% av allt han snackade om och det räcker inte på långa vägar. Sen fastnade jag säkert 45 minuter på banken också. Var alla tvugna att gå bankärenden precis samma tidpunkt som mig? ^^

Aja jag ska inte klaga. Nu ska jag ut o göra 'Fattiga riddare' och dricka iskall cola, MUMS!

/ My

Louboutin

Christian Louboutin kan verkligen det där med att designa skor. Hans nya kollektion innehåller så många otroligt snygga pumps att jag nästan blir överväldigad! ^^



Ge mig dom knallrosa med rosetten! Eller varför inte dom blåa med den lilla puffen på?

Kram Liza

Sex And The City!

Igår hade den efterlängtade filmen premiär i London! Åh, vad jag hade velat vara där! Rätt märkligt ändå att filmen har premiär i London före sin födelsestad, New York.

Det har spekulerats så i vad tjejerna skulle bära. Måste säga att jag blev lite besviken. Inget att hoppa över här. Men visst är det grymt snygga tjejer!





Vad sjutton är det på huvudet? Inte snyggt iaf!


Kram Liza

Coldplay - X & Y



Coldplay - X & Y

"You and me are floating on a tidal wave… together
 You and me are drifting into outer space
and singing

Oooohh, oooohh"

/ My

Mah

Okej, nu la jag mig väldigt optimistiskt tidigt. Tanken slår en ibland att "kankse man ska ta o lägga sig lite tidigare idag så man är pigg och glad till imorn?" men det hela slutar alltid med att man istället vaknar 03:00 hur pigg som helst och slår på tv'n. Alltid samma visa så varför hålla på o lura sig själv? ^^

Istället får det bli ett litet nattinlägg från min sida. 'Coldplay - Sparks' i bakgrunden medans jag skriver är det finaste mitt öra har hört på hela dagen <3

Jag har studerat naturkunskap hela eftermiddagen och det är inte så jobbigt men det tar ändå väldigt mycket på en, speciellt när man har grymma koncentrationssvårigheter som jag har. Kommer alltid tänka på nått mycket roligare än 'Biobränslens argument för framtidens användningsblahblahblah". Tur man fått lite hjälp på traven av hemliga källor :)

Kvällen slutade med att man däckade lite i sängen framför CSI och mös. Det roligaste var nog när jag i dom sista fem minuterna slängde iväg ett sms till en av mina närmsta vänner i hopp om att hon också sett programmet : "Tår :( hatar sorliga slut... Dom var så fina ju, hon måste tillbaka till honom". Och exakt 1 sekund och 15 millisekunder efter att jag sänt det så fick jag ett från henne : "Var det bara jag som fick en tår eller två i ögat där?".
hahahaha. Ett gott skratt fick man, samma tankar <3 Hon är nog det bästa jag har..

Måste träffa henne snart. Fast jag har rätt mycket att göra i skolan, men man kan alltid klämma in en stund?
Tänkte även ta en tripp till solariet imorgon. Måste nästan uppehålla denna brännan som jag kämpat och lidit för att skaffa under föregående dagar. Ska pröva vår kära "Bearly Legal"-kräm då. Hahaha jag kan inte sluta säga det namnet. Det är nog det mest töntiga namnet jag hört på en kräm. Bearly Legal! Hash-plantan i bakgrunden gör det hela helt skrattretande. Vem sjutton kom på idén och vem är puckot som godkännde det? (och nej den är helt laglig, inga droger i den ^^).



Nej nu ska jag sluta prata strunt och försöka lägga mig igen.

Kramar
/ My

Leggingsyra

Lindsay Lohan har kommit ut med en ny kollektion av leggings. Märklig grej att bara designa leggings tycker jag? Och var kommer knäskydden in i bilden? :)


Hennes nya märke heter 6126. Namnet kommer ifrån Marilyn Monroe's födelsedatum., 6/1/26.

Lindsay har verkligen fått Marilyn Monroe-yra! Med tanke på de gamla bilderna som togs för inte så länge sen ^^



Kram Liza

Mi Lajki på Kyssjohanna


Hur fräcka är inte dessa öronhängen från Milajki?
Amanda Jensen bar ett par fräcka under sin Idol-tid.

Man kan köpa alla dessa för 499 :- styck på www.Kyssjohanna.se.
Jag hade nog aldrig köpt ett par öronhängen för 500 kr, men finns säkert dom som gör ^^

Sen har jag inte hål i öronen iheller.


bo01



Fasen vad fint Bo01 är nu under sommaren :)

Jag gick ner med Michelle i min klass en stund när vi hade håltimme.
Underbart när solen bränner på ens bruna hud.

Lagom mycket folk var där också så det blev extra härligt. Brukar vara smockfullt annars, tyvärr.

Nu ska jag ha Engelska C i 2 timmar och 20 minuter...

/ My

Solbrillor

Wayfarers är verkligen hett i sommar, både för killar och för tjejer. De flesta kändisar ses bära på ett par nu i värmen.



Såklart ska vi itne vara sämre, haha. Kim budade hem ett par Wayfarer-liknande Ebay igår för 30kr med tillhörande rosafodral.



Söta!

Kram Liza

My vill ha

Allt kommer från www.Kicki.be


Mascara - 99 :-
Lösögonfransar - 49 :-
Ögonskugga - 55 :-
Foundation - 59 :-
Rouge - 49 :-


Frakt på 29 :- tillkommer vid all beställning (kvittar vikt och antal produkter).

Jag har själv beställt från Kicki.be vid ett flertal tillfällen och kan rekommendera det :)

/ My

Måndag

Nu sitter jag redan i skolan o finurlar på mac-datorerna :)

Ännu en vecka har börjat med prov, hemläxor och diskussionsövningar, usch! Är ledig på Onsdag och då är det plugg som gäller. Ska även ta mig friheten att sola solarium med våra nya solkrämer 'Australian Gold', hoppas på fin fina resultat.

Det ska bli 15 grader och moln idag? än så länge ser vädret lika fint ut som det gjort dom senaste dagarna, håller tummarna för att det inte ska bli mkt skillnad. Jag e så glad när solen är framme =D

Jag kan inte sluta vara inne på Stylesearch.se! Har blivit lite fast där, hoppsan!

Ha en fin dag allihop

Kram
/ My

Stylesearch.se

Måste nästan rekomendera den sidan för er :)

www.stylesearch.se

Här kan man skriva, diskutera, fråga och läsa om allt inom mode och skönhet. Skriver man en fråga på sidan så dyker den upp som en liten ruta i hörnan som alla inloggade kan se och svara på om dom vill.

Här kommer jag vara fast många timmar o hjälpa folk med 'problem', hehe.

/ My

Underbara Forever 21



Åh, denna söta, spralliga och flörtiga outfit hade jag mer än gärna haft i min garderob! Urgulligt både till stranden och till stan.



Kram Liza

Söndag!

Idag har vi varit iväg hela dagen och hjälpt pappsen att flytta lite grejer.
Självklart så var kameran med så vi kunde dokumentera :)



Vi smet iväg en stund och köpte söta glassar ^^



I källaren såg vi två mexikanare smyga omkring i höga hattar, Haha ^^



I pappas söta trädgård kan man hitta det mesta, som en blommig fontän/damm i alla regnbågens färger...



Eller varför inte en dinosaur? Hahaha .. ^^

Kram / Liza, Kim och My


Dagens aktiviteter

Idag skiner solen medelhavs-strålar igen. Det är varmt, jag är bränd och det luktar gott ute. Alla nyblommade syrener täcker hela mitt område och det luktar sommar. <3

Idag bär det av med systrarna till pappa. Vi ska hjälpa honom flytta en massa grejer, kartonger och liknande. Kul i denna värmen!

Ha en underbar sol-dag så länge så hörs vi senare!

Kram Liza

Madden-familjebilder

Åh, dessa familjebilder är så underbara! Något har hänt med skandal omsusade Nicole Richie sedan hon blev mamma. Hon ser friskare ut, har omprioriterat sitt liv och hjälper till i många välgörenhets-orginisationer.

Älskar dessa äkta, avskalade och lugna bilder! En bild säger mer än tusen ord!

Kändisar kräver alltid miljoner för att ge tillstånd till bilder och fotograferingar som denna. Men inte Richie-Madden-familjen. Dom gjorde denna gratis. :)







Kram Liza


Mums!

Perfekt avslutning på en solig dag!



Hemmagjord Jordgubbs/hallon&blåbärs-smoothie!

Kram från oss!

Sol i det gröna :)

Nu har vi precis kommit hem från en dag i solen i vår sköna park brevid mitt hus. Det är underbart väder och vi är underbart brända, b r ä n d a !


Aja, vad vore sommaren utan den röda svenska solskygga hyn!

Kram Liza (Kim&My)

Lördag

Har precis vaknat upp i min syrras lägenhet vid kronprinsen :) här är solen alltid framme!
Vi fick hem 'Australian Gold' igår på posten som vi tänkte prova idag. Jag måste få lite mer färg på mina ben och armar, allt annat är i principen bränt ^^ Istället för att gå ända till stranden igen så planerar vi att traska till Rönneholmsparken som ligger 5 min från Liza's lägenhet. Mysigt.

Ska köpa bullar och iskall apelsinjuice!
Ha en mysig dag och ta det lugnt i solen =)
Kramar
/ My

Beachen 08

Ja, igår blev det första doppet och första strandbesöket! Enligt väder-rapporter så skulle det bli över 20grader hela helgen!

image5907


Nu är det därför dags att börja tänka på bikinin! Som jag skrivit innan så önskade jag att jag också kunda inhandla sommarens badkläder i normala-affärer och framförallt i normala storlekar. Men då en man högt uppe inte ville att jag skule vara som alla andra när jag föddes så får jag leva med det :)

När man har över C-kupa så kan man inte handla på H&M eller liknande affärer och tunna trekants-bikini är att glömma. Därför blev jag glad när jag såg att för första gången så fanns det faktiskt ett par söta bikinis på nätet i min storlek! (annars brukar det mest vara svart och grå)

Dessa funderar jag mellan:

image5906

Gillade den brun/guldiga rätt mycket!

Kram Liza

Dagen i bilder

Här är lite bilder från vår mysiga dag :)
Stranden, Glass, Promenad och pizza.

Måste göras om!
Solen är underbar.













/ My & Liza

Fredag uppdatering

Nu har man kommit hem från en heldag i solen med systrarna :)

Det har varit så himla fint väder under hela dagen och vi har bränt oss grymt mycket alla tre, aj aj aj. Inte bra att glömma smörja in sig! Inte att rekomendera.

Har fått soleksem o allt nu som mer än gärna vill bli kliade. Måste ta en kall dush och smörja in mig innan jag tar en svinto-tuss o kliar mot huden hehe.

Bilder kommer senare!

Kram
/ My

Stranden!

Nu har jag jobbat ett par timmar, precis varit och inhandlat fika för stranden och packat klart min väska. Nu jäklar ska vi mysa idag! :)


Kim&My har ett par lektioner innan så Vi ska träffas vid 11:30, tur att jag bor så nära stranden!

Nu ska jag en sväng till på jobb innan det bär av!

Kram på er! Liza

Dagens låt



Robin Thicke - Lost without you

Denna låt snubblade jag över igår när jag såg på 'So you think you can dance'.
Mysig röst.

"I’m lost without you
 Can’t help myself
How does it feel
To know that I love u baby"

/ My

Mischa Barton

Ja, jag gillade ju inte riktigt Mischas Lördagsklädsel förra veckan. Men denna outfit älskar jag! Trots att byxorna inte alls är speciellt snygga så är dom så klockrena! Toppen är en dröm!



Kan inte bli mer rätt just nu :)

Kram Liza

Fredag

Fredag allesammans!
När man som minst anar det så springer veckan fram i maratonspeed, äntligen helg!
Min helg kommer bli lugn och mysig. Måste spara igen lite grann och ta det lugnt med allt vad utgång heter. Inte bra för kroppen på något sätt :O

Har bara historialektion idag men har bytat ut historiaboken mot en handduk och en vattenflaska, ska till stranden direkt efter skolan så här sitter man i bikini under kläderna och ett osminkat ansikte.
Blir nog antagligen ribban, brukar alltid vara där med Liza.

Liza och jag kan btw inte sluta prata om våra utlandsvistelser! New York, Thailand, Kroatien m.m. Är inne nästan varje dag o kollar res-sidor. Snart när Kim och jag börjat jobba i mitten av Juni så ska vi börja spara och sen åker vi i slutet av sommaren, woho!



Men än sålänge medans vi väntar på dom pengarna så får man njuta i Sverige :)
Stranden, Picknick imorn och förmodligen träffa pappsen på Söndag.

Ha en bra dag!
/ My

Grillning

Här är lite bilder från grillningen hos Michelle i Tisdags :)

Grillning, Vattenpipa, Tårta och ett helt gäng trevliga tjejer!








/ My

bloggflytt

Bloggen har nu flyttats och kanske kan vara lite seg :) hoppas inget är fel på den nya plattformen. Hittar ni nått så säg till!

/ My

Fransar

Såg att fransar gör en liten comeback igen. Förra året var fransarna heta och även i år ses dom lite här och var. Bland annat Bianco säljer en fransväska för 350kr.

image5943


Som tur är har jag kvar min snart 10åriga gamla fransväska från Turkiet som jag fick för en tjuga. Hahaa.

image5944


Kram Liza

Badkläder



129 :- Överdel
99 :- Underdel


Jag hittade dessa sötingar på Lindex hemsida.
Jag är i stort behov av en ny bikini men har alltid så svårt att hitta en som faller mig i smaken och som sitter fint. Har fått för mig att om man har en storlek över B-kupa så sitter bikinis ( trekantsformade och sånna som inte har någon direkt pushup) slappt och tråkigt. Men nångång hittar man väl nått som är perfekt.
Dessa rutiga och grafiskt mönstrade bikinisar måste jag nästan in och titta på.

/ My


Dagens

Har här vi Dagens Vill-Ha-Outfit:

image5945


Underbar! Älskar blandningen av romantisk och Rock N Roll!

Kram Liza

Ellos

image5947

Ah vad söt denna var :)

Ellos är en sida som jag tyvärr nästan aldrig är inne på så ofta, men när jag väl trampar in där så kommer dessa guldkorn upp.

Kankse en studentklänning eller bara 'den lilla svarta'?



249:-

/ My

Torsdag

Imorn är det Fredag, jäklar vad denna vecka har gått fort!

Idag har jag en lång dag i skolan, går ända till tre (det är mkt för mig ^^). Det är varmt som attans också, ångrar att jag valde jeans i sista sekund. Jag är alltid den som hellre tar på mig för mycket än för lite, grymt jobbigt.

På Fredag ska man till stranden med systrarna!! Hoppas vi har fått våran 'Australian Gold' så vi kan bli extra bruna, hihi. Den är grymt bra o spraya på när man vill ha en lite snabbare bränna.

Snart börjar graflektionen, men mitt liv leker för fullt ändå :)

Ha en skön dag i solen!
image5946
/ My

grottmänniskan kim

efter solningen satte jag mig ner och gjorde lite läxor.
kom en liten bit och sedan sa det stopp, insåg att jag måste rådfråga en massa lärare om en massa grejer innan jag kan göra något alls. tack teknikprogrammet för att ni ger oss 4 parallella projekt precis innan studenten!
blev matt i kroppen av allt som måste göras och ramlade nästan rak-lång ner i sängen.

där låg jag; utmattad, proppfull av frågor och allmänt ångestfylld/förvirrad.
kände mig ungefär såhär:

image5942

hahaha! ^^
kände mig verkligen exakt såhär när jag inte förstod något

/ kim

Sno stilen!

Åh, vad jag älskar Forever 21! Snacka om sjukt snygga kläder till riktigt budget priser!

image5940


Denna look hade jag gärna stulit rakt av imorrn! Somrigt, ledigt och riktigt snyggt!

image5941

För att inte snacka om billigt!

Kram Liza

Sommarbrun!

Ja, det försöker vi bli iaf ^^

Har precis kommit hem från en solig eftermiddag med Kim på hennes balkong. Super mys! Solen tar verkligen riktigt mycket och det var säkert över 30grader på deras balkong! Phew!

image5939


Lite Espresso House-fika, lite saft och på med bikinin! Till hegen blir det stranden, tur att man bara bor 5 minuter bort! :)

Kram Liza

Studentfin!

Här har vi den ultimata studentklänningen för alla er som inte hittat den ännu!

image5908

BARA 8000kr också!

Haha, allvarligt. Det skulle vara roligt att se hur många som faktiskt klickat hem denna märkliga skapelse. Tur att modellen är snygg iaf, annars hade ju bilden varit en katastrof ^^

HÄR
kan ni klicka hem den.

Kram Liza

Kate Bosworth

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om Kate's utstyrsel i förrgår i New York.

image5935


Klänningen var ingen hit för mig iaf, och skorna var faktiskt rätt gräsliga. Gillar inte plastremmar. Men dock fastnade jag lite för sminket! Älskar smink och älskar när man vågar provocera lite med färger och linjer. Varför alltid brunt och sotigt? :) Mer vågade ögon!

Kram Liza

Dagens outfit

Här har vi Dagens Outfit:

image5936

Klänning - Vero Moda
Leggings - H&M
Rem-sandaler - Ebay

image5937

Idag jobbar jag bara dag, jag stänger alltså inte butiken som alltid annars. Skönt! Efter jobb ska jag träffa syster/na och äta glass, sola på deras balkong och mysa i sommaren!

kram Liza

gosigt

hittade världens sötaste bilder på trottoarkanter och dylikt
varför finns inte sånt smått och sött här i malmö?


image5933

(en trottoarkant fotad uppifrån)

image5934

/ kim

Tisdag

Nu är jag hemkommen från jobb och ska ha en lugn kväll. Jag har pecis kommit hem från ett besök i solariehuset här på gatan brevid mig. Ja, jag vet att det är tokigt att sola solarium när det över 20grader ute, men jobbar man 10-19 varje dag så hinner man inte med det, haha.

Måste ju lägga grunden nånstans :)

image5931


Idag blev det en rktigt sommarmiddag. Mums! Kycklingsallad,vitlöksbröd och jordbgubbar!

image5932


Kram Liza

Kvällens planer

image5930

Nu ska jag strax iväg på grillkalas hos Michelle :)
Här är mitt väldigt oproffisionella-kort som jag var fyndig och ville göra, dont judge me! haha.

Ha en mysig kväll!

Kramar / My

Dagens Outfit

Här har vi Dagens outfit. Jag är så glad att man äntligen kan gå barbent och med klänning! Som jag har längtat!

image5929


Hello obefintliga solbränna, haha!

Top - H&M
Kjol - Gina Tricot (avklippt klänning)
Kilklackar från Skopunkten

Ha en skön dag! Nu bär det av till jobb!

Kram Liza

Kändisyra

Igår var det Superheroes: Fashion and Fantasy - Costume Institute Gala The Metropolitan Museum of Art i New York City. Alla de största kändisarna var där. Som vanligt skulle den ena vara vackrare än den andra, och vissa så skulle stå ut mer.

Här har vi ett urplock av kändisarna som kom:



Paret Beckham, Beyonce, Rachel Bilson, Christina Ricci, Eva Mendez, Scarlett Johanson, Julia robrts, Kate Bosworth, J-lo och Tvillingarna Olsen.

Snyggaste på hela kvällen var helt klart Gisele Bundchen och Katie Holmes! Vilka underbara klänningar!!

image5926


image5927

Största besvikelsen var Mischa Barton som annars är så vacker och klär sig så int. Denna klänning gjorde inget alls för figuren, ser märklig ut och matchade inte alls Mischas skönhet.
image5928

Kram Liza


80talet

Satt igårkväll och hjälpte pojkvännens syster som ska gå på 80tals fest om några veckor. Hon behövde tips och moderåd (hon var dock äldre än mig å 80talet så mycket hjälp kan jag inte vara till, haha)

Jag har alltid avskytt 80talet! Håret var hemskt, färgerna var för skrikiga, benvärmarna var fruktansvärda!

image5909


Min barndoms kompis Kinga kan gå i god för det, haha. Kommer ihåg min första fotografering i en studio här i Malmö när jag var 18 år. Jag skulle fotas inför en skiva jag spelade in. När jag kom dit fick jag höra att det var 80tals tema, haha. Nooooo! Jag försöke springa därifrån fortare än kvickt, haha.

Dock har jag kommit på mig själv med att faktiskt lite smågilla 80talet nu. Modet är ju i allra högsta grad 80tals-influerat just nu och jag gillar det! Nu är allt det jag förr tyckte var så hemskt och skrikigt så personligt, så rockigt och med så mycket attityd!

image5910


Mer krusat hår, mer färger, större smycken och fler bodies till folket!

image5912

Kram Liza

Tisdag

Gratulerar Michelle, 19 år!!

Idag är det snart halva veckan, hehe. Jag drömde inatt att jag letade efter ett sims-spel "prylpaket" så mycket att jag vaknade och fortsatte leta. När jag verkligen inte kunde hitta det så började jag ifrågasätta mig själv och skickade iväg ett sms till Kim "har vi ett prylpaket till Sims2 eller har jag drömt?". Tyvärr var det bara en dröm då jag fick svaret "Du måste ha drömt ganska hårt :P" Så det var inte mer än att lägga svansen mellan benen och skämmas ^^
image5913

Jag ska inte bli beroende av Sims igen! No way.

Jag vet anledningen till varför mer än halva min klass är borta och tänker inte bli en av dom ^^ ( GTA4 )

Idag är det kort dag och imorn är man ledig, underbart!

Ha en bra dag!
/ My

Ebay-tips!

Nu får jag nog snart hem min hembudade lång-skjorta. Vill ha den! Den hade varit så fin med ett par jeans-shorts och tygskor!

image5897

HÄR kan man köpa en likadan. Den är bara uppe i 26kr. Frågar ni snällt så kan säljaren också sätta upp en ny Köp-nu-auktion till er om ni inte orkar vänta. Det gjorde han till mig. Köpte den direkt för 47kr.

Sen hittade jag en annan jätte snygg vit långskjorta som jag också är sugen på! Så himla fin och somrig! 58kr är den uppe i och tror inte att den kommer komma upp i så mycket mer då säljaren har rätt många likadana uppe.

image5898


HÄR har ni den auktionen.

Kram Liza

Solglasögon

För er som kanske också är intresserade av solglasögonen som jag och Kim budat hem så har säljaren faktiskt satt upp ett gäng nya hjärtglasögon till försäljning.

image5900


HÄR kan ni kolla in dom! Skit coola och härligt oversize! Utropspriset ligger på ca 60kr.

Kram Liza

Rosa

image5903


Så fort Kim och My tagit studenten och jobbat i sommar så ska vi ut och resa! Längtar! Jag hade inget att göra så jag kolla på nätet efter söta resväskor. Vill ha en rosa! Snd att det inte verkar finnas så många ställen att köpa det på!

Hittade Wedins resväska och en på Halens.

image5902

Men var finns alla supersöta som man hittar när man googlar? haha.

image5905

Kram Liza

Måndag forts.

Idag är en såndär riktigt konstig dag. Jag känner det i luften, lite mystiskt.

Hade precis redovisning för alla högt uppsatta i Malmökommun om sexuellhälsa uppe i Penthouse på 8onde våningen i min skola. Jag gick fram, ställde mig vid projektorn, gjorde mitt, fick applåder och satte mig.

Håltimmen på 2 timmar fick mig och Michelle att rysa så jag stack hem och nu är jag här. Totalt likgiltig. Verkligen inte sur/lessen och inte glad heller. En konstig känsla. Man bara blinkar och andas. Känns som att nästa sak som händer kan avgöra om min dag blir bra eller dålig, mysko!

Ännsålänge så har klarat mig oskadd hem, ringt viktiga samtal, bokat om viktiga tider och t.o.m upptäckt ett prov som vi har nästa vecka. Jag kankse ska vara i detta neutrala läge hela dan, fan vad tråkigt. ^^

Nu ska jag göra mig några goda mackor, sätta mig på balkongen iförd bikini och läsa min historiabok! Brukar inte plugga på prov så "tidigt" innan de är (har aldrig behövt, alltid fått bra resultat ändå) men nu minsann.

/ My

Ebay-shopping

Kim hade siktet på en härlg oversize-tee, ni vet en sådan som har en sne urringning och lämnar ena axeln blottad? Så himla snyggt! Som tur är så är man ju inte Ebay-nörd för inget utan kunde utan problem hitta Kims önskemål ^^

image5901


Det blev hembudat en sådan här för 47kr i köp-nu-auktion.

HÄR kan ni också buda hem en om ni är intresserade :)

Kram Liza

Morgonlåt



Morgonens mysiga låt :)

David Gray - This years love

"When you kiss me on that midnight street
 Sweep me off my feet
Singin' ain't this life so sweet?
This years love had better last.."

/ My

Måndag

Ny vecka, woho (?)

Börjar med en stor redovisning för Malmöstad och alla deras högt uppsatta. Hur kan man starta en vecka med en redovisning? ah, jag orkar inte mer redovisnings, hemtent-grejer.. ^^
önska mig lycka till... mah
Sen har jag en alldeles för stor håltimme och sedan Engelska C, yey..

Ikväll är det 100höjdare-final =D

Har inte så mycket roligt o säga just nu, måndagmorgon ger mig inte direkt motivationen som behövs.

Ha en bra dag

/ My

Hjärtan!

Jag föll också helt för solglasögonen i hjärtform som Kim budade hem häromdagen! Kim ställde snällt klockan på 3 igår natt (dom är i USA) och gick upp och budade på ett par till mig med (hon är ledig , jag skulle jobba och hon är en snäll syster^^)

image5899


Vann dom för 60kr! Yei!

Kram Liza

Brun brun bruun!

Nu är den stora brännan inte långt här ifrån! ^^ Jag har precis köpt två stycken Australian Gold-flaskor av en återförsäljare på Ebay. Hon har alla flaskor inom märket och det var svår att välja två då jag inte är så insatt i det.

Men det blev dessa två:

Cheeky Brown
Cheeky Brown's is a Dark Tanning Accelerator Plus Bronzer...The No. 1 dark tanning lotion-now has Bronzer! Get dark fast with Cheeky Brown's advanced formula with natural bronzers. Native Australian oils, Vitamins A and E, create a skin-hydrating formula for a maximum tanning experience.


Bearly Legal
Bearly Legal is a Dark Bronzing Accelerator with Hemp. Get a tan so dark it is almost illegal with Bearly Legal- lotion. You'll crave this hemped-out dark bronzing formula, infused with Vitamins A and E and potent hemp seed extract for extra hydration and maximum darkness. A fragrance of orange, banana, and pineapple complete this Bearly Legal's experience.


image5896

Jag pratade till mig ett bra pris med henne utanför auktionerna. Fick båda flaskorna för 82kr.

Så nu jäklar ska det solas! Kim och My är rätt besatta av brännan oc solen då studenten är om exakt 1 månad och en dag! :)

Kram Liza

Sol!

image5895

Här är anledningen till det inte så aktiva bloggandet idag :)

Sol, sol sol och Nathalie.

Jag har bränt mig!

/ My

Skonytt

Dessa söta sandaler från Din Sko ska jag allt ta och checka in nästa gång jag är i stan och härjar! Älskar alla remmar och det faktum att där är en kilklack!

image5894


349kr

Kram Liza

Sommarskor

Sandaler eller inte. Ingen kan ha undgått sommarens måste i skoväg, remsandalerna. Hittade en sida på nätet som tagit steget längre, sandaler utan remmar. Hmm...

image5891


Det är helt enkelt en sula med ngt klistrande som gör att man kan gå på själva sulan. Priset är inte så högt, 8 dollar (ca 50kr). Men är det nödvändigt? Behovet för det?

Jag kan ändå förstå att det kan vara skönt när man är ute och solar, vill slippa kånkandet med ett par skor och man undviker solmärkena från remsandaler..

Men ändå? Är det verkligen nödvändigt?

Kram Liza

Söndag

Nu har man precis blivit väckt av att en viss Nathalie klev in u rummet och skrek ^^

Ska ut och sola på gården med henne och Kim nu en lång stund.

Jag är glad glad glad.

Ha en solig dag!

/ My

Sex And The City - The Movie

image5892

Åh, nu närmar det sig! För några dagar sedan var hela Sex And The City-gänget gäster hos vår talkshow-gud Oprah och pratade om den nya filmen och allt annat där emellan. Filmen visades för första gången inför publik för Oprah's gäster men dock, för första gången nånsin i Oprahs historia så visades inte filmens slut! Nejnej, allt är topsecret angående denna omtalade film.

Här kan du se hela programmet:

Del 1, Del 2, Del 3, Del 4, Del 5.

Alla gäster fick svära med händerna i luften att inte berätta ngt om filmen för omvärlden. För att citera Sarah Jessica Parker:

You Can Brag, But You Can't Blog!

Haha.. klockrent ^^

Kram Liza

image5893


Dagens outfit

Här har vi Dagens Outfit med Mys student-klännings-postavi i handen! :)

image5890

Byxor - Vero Moda
Vitt linn - H&M
Ballerinas - Skopunkten
Kofta - MQ
Kavaj - Topshop
Väska - Ebay

Kram Liza

Kim-mys!

Idag fick man mysigt besök av Kim efter jobb! :) Vi beslöt oss för att mysa till det lite extra och äta ute. Det blev hamburger-tallrik på Bakfickan.

image5889


Jätte gott! Nu är vi så mätta att vi inte kan stå upp ^^

image5888

Kram Liza

Gossip Girl

Jag såg igår dom två nyaste avsnitten av Gossip Girl. Åh, vad jag älskar den serien! Så mycket nytt som kommer hända!

image5874


Läste på nätet att programskaparna är oroliga för Gossip Girl-programmets framtid. Tydligen verkar det vara den största serien på länge, rent hysteri-mässigt utanför serien men det syns inte på tittar-siffrorna av någon anledning. En anledning som tros ligga bakom är att de flesta väljer att titta på det på nätet, sk. streamning eller helt enkelt att bara ladda ner det.

Hemskt ju! Hoppas Amerikanerna gör rätt för sig nu för att rädda programmet! Se det på tv istället :)

Kram Liza

image5875

Större bakdel?

Haha. Ramlade över en sida på nätet som säljer fodrade trosor. Fodrade till den grad att man ska se ut att ha en större och fylligare bak! Den formar och fyller ut precis på de rätta ställena. För 300kr kan din bakdel också bli en Jennifer Lopez-rumpa :)

image5872

Det roligaste är att det även finns att köpa till killarna. Där är den inte bara uppstoppad baktill, nejnej, här har dom inte snålat. Nu kan man förstora paketet också, haha.

image5873

Fast iof, märkligt är det kanske inte när vi tjejer ändå stoppar up bh:arna med både det ena och det andra. Killarna får väl också vara lite fåfänga ^^

HÄR kan ni läsa mer om det.

Kram Liza

Burberry Trenchcoat

Sitter här och Ebay-nördar mig med Kim. Ramlade in på denna Burberry Trenchcoat. Jag är övertygad om att den kommer få en jäkla massa bud med tanke på den relevanta bilden! Vi hade inte bangat! ^^

image5887


Vilken mysbild!

Kram Liza o Kim

oj!

Och nu har min fina Nathalie ringt och bokat upp mig för kvällen =D

Resturang (?), Cider, Möllan, Mycket helgskvaller och kramar.

<3

/ My

Dagen i bilder

Phew, en dag som aldrig tar slut :') vad härligt.

Träffade min kära tjejkompis Jesper vid tolv och gick omkring i Malmö (såklart dog batterierna i kameran då) och åt Twister, blev jagad av ankor, grod/fågelskådning och lite fönstershopping.

Sen slutade det i Pizza, chips, Kim's hemmagjorda bakelser (som han mådde illa av hahaha) och sims!

image5883
image5884
image5885
image5886
Jesper försöker göra en kopia av mig på sims :|, tack.

/ My

muffins och student

klockan kvart i sex hämtar pappa mig och sedan ska vi hämta upp liza på jobb och leta lite skor. sen ska jag hem till liza för lite fredagsmys :)

idag har mamma bakat och jag har serverat kladdkaksmuffins med smältande chokladbit i mitten, vaniljglass och grädde ovanpå. fy vad gott det blev.. ska nog lägga ner två stycken i en liten kakburk och bjuda pappa o liza.

idag syndade jag, jag provade studentklänningen med skorna och studentmössan.
gud det är riktigt nära nu, den 5:e juni smäller det. tudelat som satan, men mest efterlängtat.

idag drömde jag förresten att vi var i new york, jag my och liza. jag har säkert drömt det tre gånger nu..
någon dag kommer det också att bli verklighet. det är så konstigt när man väl kommer till en plats. det är så mycket intryck och dofter och ljud att man tycker att det är lite overkligt att man just är där.
längtar efter den känslan, att komma härifrån.

image5882

nu ska jag fixa med muffinsen. ha en fin fredag! puss / kim

som hallon och glass

dessa skönheter är på väg hem till mig inom kort, vann dom imorse för hmm.. runt 100-lappen tror jag
(liza köpte ett par likadana i svart)

image5878

dom kommer att sitta underbart med min redan lite uttjatade klänning (iaf här på bloggen)
men jag är så kär! liza fick ett mejl ifrån säljaren imorse och den är redan skickad, vilken service

image5879

image5880

image5881

/ kim

Dagens outfit

image5877

Idag är solen framme och då kände jag mig för att vara solig!

Dagens outfit snodde jag från Kim's garderob.

Orange klänning - Ebay
Svarta pumps - Ebay


/ My

Fredag

Idag kommer min Nathalie hem!!!! Fasen vad jag saknat henne.

Ska strax ut och möta Jesper i solen o äta glass. Han vill ha mjukglass och jag vill ha isglass, alltid en fajt men denna kommer jag nog vinna ;D

Känns som man varit ledig hur länge som helst men nu har man hela helgen på sig också!

Jag är glad i hjärtat och grymt hungrig :)
Ha en mysig dag!

/ My

Get Carried Away

Det är rätt märkligt att saker och kläder som man normalt sätt hade skrattat över helt plötsligt blir intressanta bara för att rätt människor bär det. Som t.ex denna Eiffeltorn-väskan som såg bära av Carrie Bradshaw i den nya filmen.

image5871


Förr hade jag skrattat som sjutton åt den men bara för att hon är så jäkla snygg i den och allt annat hon bär så blir det helt plötsligt rätt så söt, haha.

Den finns att köpa online HÄR för bara 2500kr ^^ och är designad av Timmy Woods.

Kram Liza

kärlek!

is this love is this love is this love is this love that i'm feeling?
hihi, jag snubblade över denna här gräddbakelsen idag och var bara tvungen o be liza bevaka den
nu är den min! en körsbärsdröm som nog kommer vara underbar i sommar när det kommer till att vila över solbränd öm hy.  tunn, lätt och luftig. kan se mig själv gå med den genom många sommarnätter


image5876

13kr på Ebay

/ kim

Torsdag

image5870

vakna, stan, handla, familjen, storstäda förtjänar ett värdigt slut :')
Nya Veckorevyn och ett litet ensamt vaniljhjärta, mums.

Nu börjar snart 'So you think you can dance'-utröstningen. Inte missa!

Ha en mysig kväll fina läsare.

Kramar
/ My

första maj och fågelkvitter

gick ut en stund på våran innerbalkong och hörde fåglarna kvittra. när jag hade hämtat kameran så var dom lite tystare men fortfarande kvittrandes. tänkte visa er..det var så himla fint, dock finast live
kort och onödig film men fågelkvittrig är den!




image5867


image5868


image5869


image5866

hoppas våren är hos er med! / kim

Google goes fashion

Google verkar ha haft en rad olika samarbeten den senaste tiden med de största trendsättarna just nu. Man kan på deras hemsida välja en egen personlig stil på sin Google-sida (om man vill) Varför det nu skulle vara roliga att googla? ^^

image5865


I samarbetet ser vi bland annat stjärnor som Coldplay, Diane Furstenberg, Dolce & Gabbana m.fl. Om man har svårt att välja en design på sin sida så kan man välja att ha en roterande tema-ändring så att man går runt alla de olika färgskiftningarna och mönsterna. HÄR kan du se alla samarbetena.

Ok, finns det inte bättre saker att lägga pengarna på??


Kram Liza

Ebay-span

Kim har satt mig på lite jobb. ^^ Hon har alltid velat ha ett par hjärt-solglasögon och nu har jag också blivit sugen på det. Hur sött är inte det?!

image5864


Det är lite trixigt då dom flesta solisarna går upp riktigt mycket i pris på Ebay. Men man är ju inte Ebay-nörd för inget, haha. Jag ska nog kunna hitta ett par för en lagom summa :)

Kram Liza

Valborgsmässoafton

Igår blev en trevlig kväll! Mysigt folk, vin, cider, grillat och spel. Precis som en svensk valborg ska vara! En Valborg är inte valborg utan engångs-grillarna, haha!

Vädret till trots så grillade ute :) Här är lite bilder från gårdagen.

image5863

Tog inte så många bilder dock, lite tråkigt. Men det är väl då man har som roligast? ^^

Kram Liza

Dress Of The Day

Hur underbart sockersöt är inte denna klänning från Ms Selfridge?? Älskar blommorna! Hur perfekt hade ine denna varit till midsommar??

image5862


Ja, det är länge till men man kan ju drömma :)

Kram Liza

RSS 2.0