ENGLAND, BABY!

Snart sticker jag till Kastrup (Danmarks Flygplats) =D

ENGLAND här kommer vi!
Dessa dagarna kommer att bli the time of my life.

Ska hälsa Emmett, Alice, Carlisle, Eric och Angela från Sverige!
Tänk på mig imorn.

Ska även försöka blogga dessa dagar. Har gratis internetuppkoppling på Hotellet men hela event-schemat börjar klockan åtta varje morgon och slutar klockan tre på natten..

AH JAG DÖR! Pirret i magen vägrar ge sig!


Hasta la vista!

/ My

Om jag kunde drömmaBokrean gav sina små födelar ändå :)
Jag och Moa hade bara pocketversionen av första twilightboken så idag köpte jag en bunden för 79 kr.
Det är en utökad version med en liten bit av hur Edward reagerade när han först mötte Bella. 33 underbara sidor i början!

Här är förresten några underbara utdrag som jag hittade på min kamera. Kommer inte ens ihåg att jag fotat det.
Kommer från den Tredje boken så ni som inte läst den bör inte kolla på bilderna. Inte för att det är jätteavslöjande men ändå :)


/ My

senaste gästen!Detta är den senaste "gästen" som kommer att infinna sig på twilight-eventet i Northampton ^^
BELLAS TRUCK! hahaha. Det är faktiskt helt sant också.
En 1963 Chevrolet Chevy Pick Up Truck kommer att stå parkerad utanför eventet redo för att kunna fotas med. Självklart att jag ska göra en 'Emmett' och stå på flaket ;D


Här är en 'Emmett', hahaha.


/ My

bra låtJames Morrison feat Nelly Furtade - Broken Strings
(beroendeframkallande!!)

/ My

ujuj

ujujuj

Anledningen till varför jag inte bloggat så mycket de senaste dagarna är för att jag bor i Lisas nya lägenhet med sebastian :)
Hon har inget internet där ännu (flyttade in där i söndags). Lisa är iväg på en liten resa så jag fick passa den. Mysigt mysigt mysigt!


Liza lever och snart börjar hon leva på bloggen igen :)

Igår var vi på arbetsförmedlingens utlands-seminarium. Kollade lite om jobb i Norge och på kryssningsfartyg. Kryssningar hade inte varit helt fel. Det var där vi träffade den trevliga Tanja! :D

Nu håller jag på att bli lite galen, min resfeber gör mig icke mänsklig. Känns som jag glömt något jätteviktigt.
(Moa glöm inte den lila klänningen så är du go)

Vaknade förresten ensam i Lizas lägenhet imorse (sebastian hade redan dragit till jobb) av en TWILIGHT-LÅT!
Jag spärrade upp ögonen och tappade hakan, hahah. It's a SIGN! En granne med tydligen bra musiksmak/filmsmak(?)!

Skickade iväg några chockade sms till mina vänner och fick tillbaka ett roligt från Moa : "Om det är en kille vill jag ha honom! Sån musiksmak växer inte på träd! Kolla på brevlådan och se vad han heter, honom ska jag facebooka och birthdaya!"

hahahahaha,
min lilla Moa!

Facebooka = Facebook och Brithdaya = Birthday.se där man kan få reda på ALLT om vartenda person i Sverige.

Nu ska jag försöka övertyga mina tjejer att laga middag med oss ikväll :D

/ My

Kärlek vid första ögonkastet

Är det ngt ni tror på där ute? Förut skulle jag säga nej, kärlek är ngt som man växer in i, sakta men säkert. Nu har jag blivit omvänd. För mig var det så... Sedan första gången jag och Caners ögon möttes var jag fast. Det var ngt speciellt, ngt starkt, en kraft som drog in mig...

Sedan första gången våra ögon möttes var jag fast, fast i kärleken.

Många har undrat hur vi möttes, och jag ska försöka dra det lite kort. Jag tror helt klart att ödet hjälpte till, att andra makter hjälpte oss att mötas. Jag och min kärlek...

Vi sågs på en semester för första gången för ca ett år sedan. Jag och systrarna var på en bar i Alanya. Där i hörnan satt en ensam kille. Han såg lugn ut, inte som alla andra killar. Han satt där själv och smuttade på en öl. Emellanåt kom några vänner och försökte få upp honom på dansgolvet, men han ville inte. Jag var så fascinerad av den stillhet han omgavs av.

Han var ngt utav det vackraste jag har sett. En makt liksom tog över mig, jag kunde inte sluta titta på honom. Hans stillhet, lugn och hans vackra drag fick mig att känna att rummet var tomt på folk. Jag tog ett kort i smyg på honom för att inte glömma honom. Han var ju uppenbart en turk och jag bor ju i Sverige.

Han tittade på mig, våra blickar möttes många ggr. Men vi var blyga, inget sades.

Jag och My gick på toaletten, när vi var klara möttes våra vägar. Han tittade på mig, mina ben liksom vek sig.

"Do you like it here?" sa han lite blygt. Jag svarade och blev nästan lite yr. "Is it the first time here?" Sedan kom många folk som skulle in och vi var tvungna att dela på oss. My och jag satte oss igen. Och han gick ensam igen till sitt bord. Våra blickar blev mer och mer intensiva men vi varför blyga för att våga prata igen. Vad var det för speciellt med honom, varför kunde jag inte sluta titta?

Kvällen drog sig mot sitt slut, Kim och My ville hem och jag hade inget annat val än att följa med. Men jag kunde inte glömma. Hela natten speglades hans ansikte i mina drömmar. Detta var vår nästsista natt i Alanya. Kvällen efter skulle vi åka tidigt till flygplatsen. Jag drog med systrarna igen till samma bar kvällen efter, men detta var så tidigt att inga folk var där. Kanske skulle jag se honom igen, kanske skulle vi mötas igen?

Jag tittade överallt, men vad var chansen att se honom igen? Vi träffades inte... Senare fick jag lära att han också hade sökt mig dagen efter, hela kvällen...

Vi åkte hem till Sverige igen. Men jag var som besatt av drömmarna om honom. Varför kunde jag inte glömma?? En kväll, några blickar, 10sekunders konversation, en kille av hur många som helst i Turkiet, i världen. Varför kunde jag inte glömma? Jag var i Sverige, men mina drömmar var fortfarande på den där baren i Alanya, långt här ifrån, hos en kille jag inte visste namnet på, åldern på. Jag visste ingenting, jag hade glömt fråga honom dom få sekunderna vi pratade. Vem var han? Var bodde han? Jag visste inte någonting...

Jag började söka på internet, hur skulle jag börja? Vart skulle jag börja? Hur kunde jag ens komma på tanken att söka? Jag visste inte ens namnet, landet, staden. Var skulle jag börja söka?

Jag skrev in Facebook, men hur lätt är det att hitta ngn man inte vet namnet på. Jag letade efter en kille (antagligen) från Turkiet. Det var det enda jag visste.

Jag fann gruppen som tillhörde baren vi var på den där kvällen. "The Doors" Jag kollade igen alla medlemmar, kanske kanske... Bilderna är så små, det var svårt att se. Jag fann en kille rätt så snart, kanske skulle det kunna vara hans kompis? Jag kan försöka...

Jag addade honom, snart fick jag svar. Jag sa att det var långsökt, men frågade om han möjligtvis var på The Doors för 2 dgr sedan? Han svarade att det var han faktiskt! Jag höll på att svimma. Kunde jag ha sån tur? Kunde det gå så lätt??

Jag addade honom på msn, och skickade över min "smygtagna bild" på killen jag sökte. Det visade sig att det var hans närmsta vän! Jag dog!

Det tog mig alltså ca 5minuter att finna en kille jag inte visste ålder, namn och ursprung på! Jag letade efetr en nål i en höstack och jag fann denna på mindre än 10 minuter!!

Jag fick Caners msn och vi började prata. Han kom ifrån Istanbul, han var på besök med sin famil hos sin moster i Alanya. Han hade inte glömt mig, han kom ihåg mig så väl, han drömde fortfarande om mig. Precis som jag. Han hade sökt mig varje dag sedan den natten vi träffades. Men han började ge upp, hur skulle han finna mig?

Våra samtal blev intensivare och intensivare, vi pratade flera timmar varje dag. Vi ringdes otaliga gånger varje dag, smslistan blev lång och varje kväll satt vi minst 4 timmar på msn och pratade om allt, våra liv, drömmar, framtid, ja, allt mellan himmel och jord... Känslorna växte sig starkare och starkare.

Nu är vi här idag. Efter månader av kärlek, längtan, tårar, saknad..

Jag älskar honom över allt på denna jord. Jag har aldrig känt så här förut för ngn. Han är i min själ, i mitt hjärta, i min varenda lite fräken, i mitt varje hårstrå. Han är överallt inom mig. Han är mitt liv.

Varje kväll sedan den första gången vi pratade har vi pratat minst 3timmar på msn och i telefon. Vi behöver varandra. Vi behöver den närheten och den kraften vi kan ge varandra. För varje dag som går behöver vi mer, mer, mer. Snart har vi vår dröm nära oss, snart ska vi dela varje natt tillsammans, varje dag, varje middag, varje frukost, varje andetag.Vad är chansen att finna ngn så snabbt? Utan att veta ngt om denna personen? Jag tror på ödet. Aldrig hade jag trott att min andra halva skulle vara ifrån Istanbul, Turkiet. Vad livet kan förändras snabbt...

Jag älskar dig, Caner.

Kram Liza


Helgen!

Fredagen bestod av Matildas 20års fest!
Säkert upp emot 30-40 personer? (har lite svårt att avgöra sånt) som dansade och hade kul.
Har lånat bilderna från Matilda.


Moa, Nathalie, Jag (med en pojkvän som matar mig med saltapinnar ^^)

Elin och Kim

Rasmus och Sebastian

Nathalie och jag

Mattias och Matilda

Paulina och Linn

En hel drös fina människor!

/ My

pysselpysselpyssel


Här hänger två sorgliga tröjor ^^
haha, nämen skämt o sido. Tröjor ser så ledsna och osmickrande ut när dom hänger på hängare sådär rakt och slätt. Det är samma storlek på båda även om det inte ser ut så nu.

Framsidan var enkel att göra. Gick fort och smidigt.
Baksidan var lite svårare. Såklart så klantade jag till det lite på en så klistret blev lite halvdant. Tur att grått är en så skiftande färg så man kan nog komma undan med lite klister-nyanser ändå.
Moa's tröja blev däremot perfekt!
Fotot här av den gör den dock inte heller rättvis. Skuggor från hängaren ger den nyansskillnader som inte finns.
Får nog ta på mig den istället o fota direkt :) Så ser ni hur fräsiga de blev.Här är bilderna som jag i slutet använde till mina tröjor.(Går att klicka upp)

/ My

Pandurohobby


Idag har jag hunnit baka, besöka min handläggare, shoppa och handla på Netto.
Netto är nog min favoritaffär. Låga priser, nära till mig, mycket godis och Mr Party (ett chipsmärke).


Här är förresten mina framtida "Team Edward"-tröjor!
Ska göra dom riktigt tjusiga idag. Har så ont om tid att göra det i dagarna som kommer.

Långärmad tröja - H&M, 98 :-
5 stycken transfer-papper - Pandurohobby, 129 :-
(mycket bättre kvalite än alla andra tröjor jag gjort)

= 162,50 :- tröja!
Har kollat på bland annat HotTopic.com efter fina twilight-tröjor men där kostar bara frakten till sverige lika mycket som en tröja jag gör nu :)

Nu ska jag börja pyssla!

/ My

tröjor

Imorgon ska jag ränna runt i stan och leta reda på två vita tröjor och t-shirt-tryck. Ska göra varsin "Team Edward"-tröja till mig och Moa till eventet i London =D
Här är lite smakprov på vad som kanske ska stå på tröjorna. Tänkte ha "Team Edward" där framme och sen ett citat ur boken på ryggen.. hmmmmm.. Kom med förslag om ni har något saftigt!

/ My

the cullens


Kvällens favoritbild :)

/ My

Ahh


Idag var min enda lediga dag från aktiviteter :)
Jag vaknade, städade, duschade, tog det lugnt, läste, packade, rotade i alla garderober och planerade. Känns som man får så mycket mer gjort när man stänger av datorn och slipper distraheras.

Nu är det bara en vecka kvar tills jag och töserna åker till England! Så himla mycket närmare familjen Cullen <3

Ska ta och göra en "team edward"-tröja snart också. Ska man väl vara nörd så ska man lika gärna vara det fullt ut ^^

Såhär fint väder var det när jag rullade upp persiennerna i sovrummet. Kyla är nog det värsta jag vet. Som tur var så är det iafl 5 grader i England just nu.

NÄMEN titta vad som ligger här. Storbritaniens packning! :D
(Jag har tagit med skorna, moa.)
La push-klänningen, prom-klänningen, 1901-klänningen och allt därtill. Nu är det bara att åka. JAG ÄR SÅ PEPP! Ni skulle bara ana! Tror inte någon kan sätta sig in i min situation just nu. Ska bli så jäkla kul! :D en upplevelse som jag inte tvekar en sekund på att göra.

/ My

MarknadsbörsenVar på "marknadsbörsen" idag med Sebastian, Elin och Kim och köpte billigt smink *hehe*
Helt oanvända produkter för mindre än halva priset!

Mascara - 55 :-
Foundation - 50 :-
Dagkräm - 60 :-
(inte till mig.... ännu)

Finns så himla mycket mer som man kan fynda men just nu blev det bara det nödvändigaste.
Marknadsbörsen hittar ni förresten på Fricksgatan 4 i Malmö.

Direkt efter så provade Elin falafel för första gången =D
Nu är hon snart en äkta malmöbo.

/ My

Bolt 2

Egentligen är det inte så roligt men när den här scenen dök upp på bion så skrattade jag så jag grät =D


FAVORITEN!

/ My

BOLT <3


Jag, Nathalie, Moa, Kim och Elin (Jesper tar fotot)

Såhär töntiga såg jag och tjejerna ut i våra 3D-glasögon :D
Blues-brothers är vi allihopa!

Bolt var en helt underbar film som jag verkligen skulle vilja se igen. Blev hopplöst förälskad i den lilla hamstern Rhino. 3D-glasögonen var verkligen en upplevelse. Först fick man lite ont i ögonen men sen efter några minuter så började det bli riktigt coolt. Saker stack ut ur skärmen och grafiken förbluffade en. Vi såg filmen på Engelska (utan text) och det funkade skitbra. Man kan nog inte ha undertexter när det är 3D-film?

Iafl. Ni som inte har sett den MÅSTE se den!
Min och Jespers "kärlekssoffa" vibrerade ungefär var tredje sekund av skratt och chips.
Kärlekssofforna är förresten de platserna längst bak i biosalongerna som är istället för enskilda platser en stor soffa. Vi var ju tvugna att ha de bästa platserna :DJesper ser ut att vara jagad av Paparazzis!

RHINO <3
Nu börjar man bli en riktig galning. Det märks när man kommer på sig själv att googla och ebay'a ordet "Bolt". Nog bäst att jag lägger mig och läser lite istället ^^ Twilight-världen får mig alltid in i ett annat universum.

Ha en god natt allihop!

/ My

BOLTIkväll ska jag, Kim, Elin, Moa, Nathalie och Jesper se BOLT på bio!
Efter att ha suttit och skrattat av deras trailer om och om igen så tyckte vi att det var dags ^^

Ska gå på de omtalade 3d-visningarna där man får glasögon på sig. Så spännande! Tur att det inte finns skräckfilmer i 3d, uhhh.

Blir nog middag hos Kim och Elin innan vi sticker dit :) Myspys.

/ My

dagarna!Alla hjärtans dag började med lite promenad, bibliotekbesök, allahjärtansdag-bakelser, sällskapsspelande, Melodifestivalen och gos.
En lugn och fin dag för bara mig och Sebastian.


Vitchoklad, mandelnånting, grädde, marsipan och en massa annat :)Följande dag följde jag med min pappa på loppmarknad och denna otroligt fina, stora spegel i mörkt trä fick jag hem utan att behöva betala en endaste krona! :)
Jag kan fynda minsann.

Imorgon väntar en arbetsintervju i Helsingborg angående butiksbiträde i en nyöppnad sminkaffär (som ska ligga i Malmö) Håll tummarna för mig. Jag vill så gärna!

Kramar
/My

4

idag firade jag och elin 4 månader.
min vän karolina fotograferade oss, hon är så himla duktig!

/ kim

Dagens outfit

Här är ett försök till 'dagens outfit' ^^

Mina photoshop-skills är inget att hurra över  heller, haha.

Iafl!

Tröja - Gina Tricot
Jeans - New look
Skärp - Veromoda
Flätat huvudband - Gina tricot/ My

LunchVar precis i stan och mötte upp Sebastian för lite Lunch :)
Han jobbar och jag bor nära stan så jag ställde upp på en quality-timme.
Vi gick in på ett italienskt lunchställe vid Caroli-city/Hansa (kommer ej ihåg vad det hette) och beställde pizza-slice'ar och kycklingsallad.

Billigt och gott!
Ska försöka komma på vad stället heter så jag kan tipsa.


Sebastian är inte världens enklaste att fota. Alltid 'in motion' ^^Nu ska jag ta ett bad och sen hämtar han upp mig efter jobb igen.

Ha en mysig dag allihop!

/ My

youtubeMan kan inte låta bli att älska denna.
När man tänker på deras starka kärlek så blir videon ännu finare.

/ My

mysig dag

Idag har jag känt mig nyttig!
Ställde klockan på 08:00, gick upp och gjorde vid mig, mötte Sebastian i stan (precis när affärerna öppnade!) och strosade runt.

Kändes skönt att vara uppe som normalt folk. Köpte ett huvud-band till la push-festen, Sebastian klippte sig och vi gick in i alla favoritaffärer.
Sedan blev det snabbt lunch så vi hittade det mysiga lunchstället "Barista" där vi beställde in jättemumsiga Kyckling teriyaki-mackor.Efter några timmar i stan (med en tålamodig pojkvän<3) så blev jag sugen på att måla så jag drog in och köpte akryl-färg, penslar och massa annat konstnärligt. Har alltid velat måla en tavla och har haft liknande grejer hemma innan men ingen har riktigt velat, så jag köpte om det för en billig peng och frågade ett säkert kort. Sebastian och jag delar redan så många intressen så det blev ingen kamp om att få med honom ^^


Turkos/grön, Brons och vinröd färg.
"duttare" av skumgummi
Duk att måla på och långa smala penslar
Resultatet!
(gjort av kalle 4 år)  nämen, skämt o sido :)
En tavla gjord av kärlek.
Tänkte göra två till o sätta upp på min vägg, riktigt mysiga att titta på.

Sedan bar det hem till Elin där vi visade henne det goda i Pölse och  Cops på kanal6.

/ My

TwilightDetta armband har jag precis fått hemskickat från Ebay :)
70 kr inklusive frakt. inte så farligt!

Ska ha det på twilight-eventet!
Alla inbitna twilightfans förstår nog vad detta är för speciellt armband. Även om det inte är helt likt så är det ändå en bra bit på vägen ^^

/ My

Angela Weber till TwilighteventetEn liten rolig nyhet är att "Angela Weber" från twilight-filmen kommer till eventet i London som jag ska till =D
Så kul när små karaktärer också kommer. Angela Weber är en betydligt större karaktär om man läser böckerna.
Ska bli kul att festa med dom./ My

Kbkväll!

Igår var det saaaaatans kul! Det var längesedan man hade så kul. Det började med en liten förfest hos Elin där vi satt och mös och lyssnade på musik. Sedan drog det på ostadiga ben vidare till mitt favoritställe Kb där vi dansade hela natten lång med gamla vänner. Det är rätt galet vad man saknar gamla kompisar och man märker verkligen att dom inte har förändrats ett dugg :)


Elin och jag

Kim och Elin.H

Marina och Nathalie <3

Elin och jag

Marina och NAthalie

Sedan blev vi i gänget lite twilight-sugna ^^hahaha, det blev rätt galet. Twilight kommer på något konstigt sätt alltid in i konversationerna.

Inne på Kb!

Full kille

mycket folk!

Jag, Erik och Emil (gamla klasskamrater <3)

Axel! Lika go som vanligt. (Gammal klasskamrat i 3 år)


Tack för en lyckad kväll, allihop! :*

/ My

parmysIdag ska jag och Sebastian hem till Elin och Kim för att laga tacos, se på film, spela spel och sova över :)
mums mums mums!
Väntar på att min kära pojkvän ska sluta jobb och sen ringa mig. Vi ska ner o handla de sista ingridienserna.

Eftersom Kim bara bor hos elin i en månad (då elin flyttat ner till Kim från sthlm) så får jag gå in i Kims rum och rota fram rena strumpor o massa underkläder att ge henne varje dag ^^

Nu ska jag lyssna klart på Enrique Iglesias greatest hits-album och sen kila in i duschen.

Ha en bra dag allihop!
Kram
My

ja har man inte annat att göra så..


.. kan man alltid baka twilight-kakor/kim

Temaparty!

Eftersom sååå himla mycket handlar om Twilight så har jag nu skapat en helt egen kategori som ni enkelt kan klicka er in på ^^
Här är iafl min dags-syssla! Att hitta kläder till de temapartyn som kommer på Twilight-eventet i Northampton.
Om ni inte har en aning om vad jag snackar om så klicka här.


La push-festen är nog svårast att hitta kläder till. Det står att man kan ha regnkappor med gummistövlar, Indian-klädsel eller beachkläder. Jag känner mig inte direkt bekväm med att flasha mig i bikini och vill verkligen inte synas i en plastig kappa så det fick bli en kort strandklänning (som förövrigt är köpt på forever 21) :) Finns det något ni tycker jag ska lägga till? nån accessoar? jag har riktiga problem med denna klädseln :(Prom så har jag alldeles för många klänningar här hemma att välja mellan. Just nu ser det ut som om det lutar åt att jag tar klänningen jag hade på nyår, men jag är inte helt säker. Den kankse är lite mycket? Ska man ta en kortare? Längre? Smalare? Puffigare?


På sista festen ska jag ha på mig en svart slimmad sidenklänning (armlös). Ett victorianskt-inspirerat halsband (1800 taletsslut) och en huvudbonad till nersläppt hår. Min svarta neutrala kuvertväska ska med såklart så jag tror att denna klädseln är jag mest nöjd med.

/ My

Newmoon trailerNog den bästa Newmoon "fake"-trailern jag sett :')

Gud vad jag grät..

Newmoon är den andra boken/filmen i twilight-sagan som håller på att bli filmad just nu.

/ My

Helgen

Helgen bestod av Elins nya lägenhet, vin, nära vänner och slagthuset.
En jättemysig kväll <3

Alltid roligt att stöta på människor som man inte träffat på länge.


Jag efter lite vin, heh.

Moa och Jesper är lite luriga

Och världens finaste.

hahaha, Jeppår

OJ, lite randomebild

Elin och Kim

/ My

RSS 2.0