Ovanlig bröllopsmarsch

Sitter här och störtler för mig själv, kom på mig med att ha tårar i ögonen och bara njuta av denna videon.

Den är ju för underbar!!Snacka om en originell bröllopsentre! Fan va störtskönt att inte ha den där stela och spända entren som alla andra har (även om det självklart finns charm med det också) Detta var den underbaraste marschen jag har sett!

Mer personlig än så här kan det inte bli! Det är inte halvdant gjort, tänk vad dom måste ha övat för att sätta det där! (det är ju inga proffesionella dansare direkt :)) Allt som är så personligt som detta blir det vackraste som finns.

Det är verkligen vackert när människor vågar göra sin dag till sin dag.

Fan, jag är kär i dessa människor!!

Kram Liza

kroppshår?

Ja, det är en diskussion för sig... Men vad sägs om dessa kläder med hårs-tryck? :) Hade kanske varit ngt?Iden är rätt bisarr faktiskt... Men visst, vill man stå ut från mängden kan man absolut gå med en sån här! :)

Njaaa, jag hoppas nog och fortsätter raka mig ^^

Kram Liza

Ni är så fina...

Sitter här hemma i min säng, ler och blir alldeles varm inombords av era fina fina kommentarer! Ni är för underbara! Jag har alltid varit rädd för att öppna mig på bloggen, håller ofta saker inom mig, men tänkte att det kändes dags försöka berätta för er om mitt lilla liv...

skulle vilja krama er allihopa! Tack för alla fina kommentarer! Dom värmer så himla mkt! Självklart kommer jag berätta mer för er om allt! Det kan vara en cirkus att ha en pojkvän i ett annat land, en annan kultur och medandra vanor än en själv, det ska jag säga! :) Ni ska få följa med på min resa...

Kram på er allihop och God natt!! // Lizasöta väskor

... bokstavligt talat, hihi.
Men guuud vilka udnerbara små väskor som finns på Topshop! I form av små karameller! Älskar dom!

Billiga är dom med, 22 pund.

Kram Liza

Kärlek vid första ögonkastet <3

Är det ngt ni tror på där ute? Förut skulle jag säga nej, kärlek är ngt som man växer in i, sakta men säkert. Nu har jag blivit omvänd. För mig var det så... Sedan första gången jag och Caners ögon möttes var jag fast. Det var ngt speciellt, ngt starkt, en kraft som drog in mig...

Sedan första gången våra ögon möttes var jag fast, fast i kärleken.

Många har undrat hur vi möttes, och jag ska försöka dra det lite kort. Jag tror helt klart att ödet hjälpte till, att andra makter hjälpte oss att mötas. Jag och min kärlek...

Vi sågs på en semester för första gången för ca ett år sedan. Jag och systrarna var på en bar i Alanya. Där i hörnan satt en ensam kille. Han såg lugn ut, inte som alla andra killar. Han satt där själv och smuttade på en öl. Emellanåt kom några vänner och försökte få upp honom på dansgolvet, men han ville inte. Jag var så fascinerad av den stillhet han omgavs av.

Han var ngt utav det vackraste jag har sett. En makt liksom tog över mig, jag kunde inte sluta titta på honom. Hans stillhet, lugn och hans vackra drag fick mig att känna att rummet var tomt på folk. Jag tog ett kort i smyg på honom för att inte glömma honom. Han var ju uppenbart en turk och jag bor ju i Sverige.

Han tittade på mig, våra blickar möttes många ggr. Men vi var blyga, inget sades.

Jag och My gick på toaletten, när vi var klara möttes våra vägar. Han tittade på mig, mina ben liksom vek sig.

"Do you like it here?" sa han lite blygt. Jag svarade och blev nästan lite yr. "Is it the first time here?" Sedan kom många folk som skulle in och vi var tvungna att dela på oss. My och jag satte oss igen. Och han gick ensam igen till sitt bord. Våra blickar blev mer och mer intensiva men vi varför blyga för att våga prata igen. Vad var det för speciellt med honom, varför kunde jag inte sluta titta?

Kvällen drog sig mot sitt slut, Kim och My ville hem och jag hade inget annat val än att följa med. Men jag kunde inte glömma. Hela natten speglades hans ansikte i mina drömmar. Detta var vår nästsista natt i Alanya. Kvällen efter skulle vi åka tidigt till flygplatsen. Jag drog med systrarna igen till samma bar kvällen efter, men detta var så tidigt att inga folk var där. Kanske skulle jag se honom igen, kanske skulle vi mötas igen?

Jag tittade överallt, men vad var chansen att se honom igen? Vi träffades inte... Senare fick jag lära att han också hade sökt mig dagen efter, hela kvällen...

Vi åkte hem till Sverige igen. Men jag var som besatt av drömmarna om honom. Varför kunde jag inte glömma?? En kväll, några blickar, 10sekunders konversation, en kille av hur många som helst i Turkiet, i världen. Varför kunde jag inte glömma? Jag var i Sverige, men mina drömmar var fortfarande på den där baren i Alanya, långt här ifrån, hos en kille jag inte visste namnet på, åldern på. Jag visste ingenting, jag hade glömt fråga honom dom få sekunderna vi pratade. Vem var han? Var bodde han? Jag visste inte någonting...

Jag började söka på internet, hur skulle jag börja? Vart skulle jag börja? Hur kunde jag ens komma på tanken att söka? Jag visste inte ens namnet, landet, staden. Var skulle jag börja söka?

Jag skrev in Facebook, men hur lätt är det att hitta ngn man inte vet namnet på. Jag letade efter en kille (antagligen) från Turkiet. Det var det enda jag visste.

Jag fann gruppen som tillhörde baren vi var på den där kvällen. "The Doors" Jag kollade igen alla medlemmar, kanske kanske... Bilderna är så små, det var svårt att se. Jag fann en kille rätt så snart, kanske skulle det kunna vara hans kompis? Jag kan försöka...

Jag addade honom, snart fick jag svar. Jag sa att det var långsökt, men frågade om han möjligtvis var på The Doors för 2 dgr sedan? Han svarade att det var han faktiskt! Jag höll på att svimma. Kunde jag ha sån tur? Kunde det gå så lätt??

Jag addade honom på msn, och skickade över min "smygtagna bild" på killen jag sökte. Det visade sig att det var hans närmsta vän! Jag dog!

Det tog mig alltså ca 5minuter att finna en kille jag inte visste ålder, namn och ursprung på! Jag letade efetr en nål i en höstack och jag fann denna på mindre än 10 minuter!!

Jag fick Caners msn och vi började prata. Han kom ifrån Istanbul, han var på besök med sin famil hos sin moster i Alanya. Han hade inte glömt mig, han kom ihåg mig så väl, han drömde fortfarande om mig. Precis som jag. Han hade sökt mig varje dag sedan den natten vi träffades. Men han började ge upp, hur skulle han finna mig?

Våra samtal blev intensivare och intensivare, vi pratade flera timmar varje dag. Vi ringdes otaliga gånger varje dag, smslistan blev lång och varje kväll satt vi minst 4 timmar på msn och pratade om allt, våra liv, drömmar, framtid, ja, allt mellan himmel och jord... Känslorna växte sig starkare och starkare.

Ett år senare är vi här idag. Jag älskar honom över allt på denna jord. Jag har aldrig känt så här förut för ngn. Han är i min själ, i mitt hjärta, i min varenda lite fräken, i mitt varje hårstrå. Han är överallt inom mig. Han är mitt liv.

Varje kväll sedan ett år tillbaka har vi pratat minst 3timmar på msn och i telefon. Vi behöver varandra. Vi behöver den närheten och den kraften vi kan ge varandra. För varje dag som går behöver vi mer, mer, mer. Snart har vi vår dröm nära oss, snart ska vi dela varje natt tillsammans, varje dag, varje middag, varje frukost, varje andetag.Vad är chansen att finna ngn så snabbt? Utan att veta ngt om denna personen? Jag tror på ödet. Aldrig hade jag trott att min andra halva skulle vara ifrån Istanbul, Turkiet. Vad livet kan förändras snabbt...

Jag älskar dig, Caner.

Kram LizaJag har så mkt mer att berätta, om ni vill höra så komme rjag skriva mer. Men nu är min rast slut, så nu blir det att jobba igen!


update fran rhodos

hej alla sota lasare, nu har jag och my antligen tagit oss lite tid att sitta vid datorn har vid lobbyn.

vi har underbara 35 grader och turkost vatten, god mat och bra uteliv. vi lever vid poolen eller i medelhavet om dagarna.. med en paborjad fin solbranna njuter vi verkligen av veckan har.
vill bara visa att vi lever, bilder och mer info kommer nar vi har kommit hem pa sondagen..
vi saknar er sa mycket dar hemma! (mest liza och mamma som laser detta sa ni vet att vi menar er)
vi har mobilerna inlasta storsta delen av dagen sa blir inte sa mycket kontakt.. men vi ar hela och rena mestadels av tiden.. haha

puss pa er! njut av sommarvarmen for det gor vi har :P

kim och my

Myskväll

Idag efter jobb ringde mams och underade om jag ville grilla med henne och Tompa... Såklart! Sagt och gjort, jag stegade dom låånga 20meterna från jobb till mamma och blev bjuden på dukat bord! Mums!
Mammas supergoda pastasallad, kotlett och mammas hemmagjorda citronbröd! Är mätt så jag kan spricka ^^
Dagens outfit blev en nyinshoppad tunika från Vero Moda för bara 30kr :)Nu blir det msn-dejt med älskling <3

Ha en skön kväll!

Kram Liza

Malmö

Sitter och saknar min älsklingar... Hoppas dom tar det lugnt i Rhodos och inget dumt händer :/

Har pratat min dagliga stund med pojkvännen... Saknaden är som störst på kvällarna när man sitter här ensam i tystnaden :( Bläddrade igenom våra otroligt många bilder vi har tagit tillsammans. För inte så länge sedan var han i Malmö. För inte så länge sedan delade vi min vardag, andades samma svenska luft och det var underbart...

Det slog mig hur vackert Malmö är. Vilken fin och grön stad det är. Därför bjuder jag på lite Malmöbilder så här på kvällskvisten :)

Enjoy :)

Ok, det blev många på pojkvännen såg jag ^^¨Får jämna ut det med en bild på mig i Istanbul :)Kram Liza

AHH!!Nu är vi så spända att vi biter på naglarna =D

Vi bestämde oss alla fyra för att ta en "nap" klockan 6-8 för att vi sticker mitt inatten. Jag och Moa fick panik för att vi inte kunde sova och jämrade oss för varann. "ÖGONLOCKEN LA SIG ALDRIG NER!!!"

hahaha ^^

Nu är Kim i hallen och försöker trolla bort några extra kilo från resväskan genom att placera det annorlunda. Låter henne stå där 20 minuter till, sen går jag ut o plockar ut det onödigaste hon tagit med sig ^^

"MY HJÄLP MIG, OM JAG STÅR PÅ VÅGEN OCH SEN HÅLLER I VÄSKAN SÅ KANSKE JAG FÅR EN MER EXAKT VIKT, KAN DU LÄSA AV DEN?? JAG SER INGET! HELVETES SKITVÅG DEN STÄNGER AV SIG SJÄLV"
hehehehehehehehe

Själv väger min bara 17,5 så jag är räddad (och då har jag ändå med mig farligt mycket bra grejer).

Hela dagen har varit en stor planering!
Träffade tjejerna för att gå på Ginatricots rea galgar. 49:- för klänningar kan man bara inte säga nej till!
Kim köpte en vit med volanger, får visa nästa vecka ^^.
Sedan bar det av till polska marknaden för att köpa en ny mascara, forex för att växla fickpengar till resan och coop för att köpa lite "nattmat" som vi ska tillaga hemma hos Moa klockan ett på natten för att vi ska få nått i oss innan taxin hämtar oss halv tre.

Fläskfile med pommes och bernaisås ^^ alltid samma visa, men gott är det!

Jag kan inte låta bli att avsky plan när det har stått så mycket om det på blandannat aftonbladet.se o.s.v :(
Men jag vet att fler olyckor sker i trafiken än på flyg. Mår bara pyskiskt dåligt av kännedomen att jag inte kan göra ett jävla piss, kontrollfreak ^^

NU fick jag ett samtal att en viss Moa är på intåg så jag får nog sluta blogga. =D

Alla mina nära glöm inte att jag älskar er mer än allt i världen..

Många kramar
My (Kim hälsar nog också ^^)

:)

"jag pussade precis din tandborste hejdå"

"först tvättade jag av det vita som du alltid har kvar och sen pussade jag på stråna för det är ansiktet"

"den kan ju inte ligga där ensam och ovårdad när jag tog bort min egna tandborste"

/ Sebastian


Det första Kim sa var "uee" hahah, det är lite uee för utåt folk men för mig är det smältande :$

Jag har en tendens att aldrig skölja bort all tandkräm från tandborsten, så den är alltid vit. Att Sebastian ens lägger märke till att jag alltid har det kvar är gosigt för mig.

Idag lämnade han Sverige för en vecka i Magaluf, själv lämnar jag imorn för en vecka på Rhodos. Känns skönt att vi delar samma medelhav tillsammans ändå :) Hoppas inte han pissar i havet. OKEJ nä nu blev det inte gulligt längre, hahah. Fan, jag har det svårt att vara lika gullig som Liza och Kim :'D

Sov gott!/ My

RYSNINGAR

NYA BILDER NYA BILDER NYA BILDER FRÅN NEWMOOOOOOON!!!!!!!!


Kolla in Emmett's grepp, grrrrrrrrrrr. Hot mama jama


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHHHHHHHHHHHHHHH


RYSNINGEXTREME!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Till och med en liten tår i ögat för man vet ju.. från böckerna.. svårt o förklara :')

/ My

brev

det ramlade nyss in 6 stycken brev till bara MIG i min brevlåda.det första var från cattis och alex, ett par vänner till mig. ett par tingeling-öronhängen . de tänkte väl på mig när de såg dom.. jag älskar att få brev. ska matcha dom med mina sexiga tingeling-mjukis i rhodos. det är så fint att få brev när man minst anar det.
de fem resterande var från elin.. och på ett stod det "läs detta först!" det visade sig att det var 4 brev som jag skulle ha med i grekland och läsa under resans gång när jag saknar henne, höll på att dö.

ungen avslutade brevet med "läs nu inte de andra breven förrän sen! gud ser allt!" haha..
och så luktar alla som elins parfym. jag är så himla lyckligt lottad tack min fina älskling, ska tänka på dig jämt. har till och med gjort en spellista på ipoden som heter "elin" :)


 / kim

2


då jag fick semester igår har det inte slått mig förrän nu
vi åker snart!!

om 2 dagar har vi precis landat i GREKLAND =D

/ kim


=DRHODOS PÅ SÖNDAG, TJEJER!!

Åhus 09


Pandi panda

Frukost

En badboll som vi fick av vår pappa. Innuti finns ett "paket grillkorv" som åker runt när man skakar den ahaha.

=D


hehehehe

Vi gjorde kanelbullar!

gotti

Vi gick på bio och såg "The Proposal"

Filmen var jäkligt bra faktiskt =D


Sen for vi hem!

Nu är alla upplagda :D förlåt för den korta texten, måste rusa till jobb snart.

/ My:$

Okej, alla skriver om sina kärlekar och jag skriver om vad jag köpte på rusta, hahaha. Känner inte riktigt att jag passar in med mina blogginlägg just nu så får slänga in en nytagen bild bara för grupptrycket =D


13 månader idag <3

/ My

rustaDagens nödvändiga till resväskan :D

från Rusta

/ My

Dagens kap


(ursäkta bilderna, den blåa är inte så kort som den ser ut och bh'n under är korvig för jag var så varm av allt ombyte ^^)

Idag så hittade jag äntligen två helt underbara klänningar på Gina tricot!

Var o rotade bland rea-galgarna med LIza och kom över dessa två för 49 kr styck!

INTE ENS FEMTIOKRONOR!!!

Ska ha med dom till Rhodos såklart =D

"Du behöver inte böja dig väl?"/ Sebastian

/ My

Dagen idag..

Sitter på jobb och har rast... Hade min laptop med till jobbet idag, så skönt att fördriva tiden online när man har en timmes rast :)

Ikväll när jag slutat ska jag hem till mamsen och systrar <3 <3 Ska äta mammas berömda kycklinggryta, muuums! Ska visa alla mina miljoner bilder från Turkiet.

Sitter och pratar med pojkvännen tvärs över jordklotet, saknar honom så :(

Nej, nu är rasten snart slut! Nu får jag göra nytta...

Kram Liza

CubusEftersom Kim visade sin bikini igår så tänkte jag visa min idag :)

Den är från Cubus och kostar runt 100 kr överdel och 70 kr underdel. Var ett tag sedan jag köpte den nu så kommer inte riktigt ihåg priserna. Visade bara när den låg på golvet så tänkte visa den "in action" :)

RHODOS, jag längtar efter dig!

/ My

fler till samlingen

fick fler bilder från våran fotning i kungsparken! :)


 / kim

minishopping


efter jobb mötte jag upp liza i stan som hade lite rast..
gina tricot hade rea och jag ramlade över en bikini!
tycker bikini är så himla tråkigt att köpa, alla ser ju likadana ut?men denna gula var helt klart värt sina pengar.. alltså 29 kronor delen ;)
gul gör en så himla brun! ska bara sola bort lite av min ickebränna (som ni ser på bilden..)
det fixar vi i grekland det!

is
skulle precis gå in på h&m och köpa lösögonfransar till grekland men hejdade mig
köpte istället ett par på kicks som kostade.. 12 kronor mer kanske?
då får man hoppas på att de håller lite längre med :)

det var det hela från idag
hoppas ni har en fin dag i solen
nu är det bara 4 dagar kvar till grekland!

/ kim

Lite åhusfilmerVi älskar vatten!

090721

Nu är det dags att jag updaterar lite igen :)

Har blivit så stressigt för mig de senaste dagarna (som varit och som ska komma).
Kom hem från Åhus och jobbade direkt. Imorgon är enda dagen jag är ledig fram tills semestern.
Ska försöka lägga upp bilder från Åhus (om inte kim gör det först).

Har även precis tagit ner resväskan till Rhodos =D
Jobbar kväll alla dagar som kommer så tyckte det var lika bra att jag var ute i god tid.
Har även en lapp med massa saker att göra som jag kryssar i för att komma ihåg vad jag gjort och inte gjort.
När jag verkligen vill det så kan jag ha total koll över mitt liv ^^ trodde jag aldrig för ett halvår sedan.

Idag kommer en viss Nathalie till mitt jobb och gymmar =D
Underbart med fint besök när man sitter i receptionen och gungar på stolen.

När jag kommer hem är det "So you think you can dance" på tv. Får inte missa! Hinner precis hem till det.

Imorgon kommer även Liza hem till oss och äter middag/lämnar lite kläder o skor till mig, hehehe.

Ha en underbar dag allihop!

Kram
My

Converse i all ära, men...

Vad tänkte dom på när dessa skapades?!Själv är jag inget stort fan av Converse, men vet att många gillar dom där ute. Men detta är väl ändå att ta i lite? :)

ca 1200kr går dom på med.

Kram Liza

Att sakna...

Saknar min fina lilla turkiska by, Mudanya... Saknar att en gång i månaden åka ner där och möta denna udnerbara by. Saknar att vakna varje morgon, att äta frukost på balkongen och se ut över vattnet...Saknar att ta promenader i 36graders värme och blicka över det oändliga havet...


Saknar att fika i hamnen, den traditionella vita Magnum som jag, systrarna och moa åt varje dag i Alanya :)Saknar...
Kram Liza

Saknar att ha en och samma värld...

Stiletto

Vem kom på idén att göra halsband av klackar? En grym idé måste jag säga! Originell och fräckt!


HÄR kan man finna dom.

Kram Liza

Mys i parken

Har precis kommit hem från en helmysig kväll i Folkets park med mina närmsta vänner. Alltid lika mysigt att träffas och prata om allt mellan himmel och jord.

3 timmars mys i kvällssolen, mycket folk runt omkring och en massa skitsnack :)

Kommer sakna mina gummor som lämnar mig idag för 3dgr semester :(

Ha en skön kväll!

Kram Liza


=)

Förlåt! jag hinner inte updatera =O

Ska till jobb om 30 min och sen åker jag och Kim direkt upp till Åhus.

Ska vara där i helgen med mina flickor =)

Hoppas ni alla får en fin helg med mycket sol!
Kram
My

<3Jag och mina bästa <3

(Obs 3 år gammal video typ ^^)

HP idag!

Vad har hänt med bloggen? Vi har fått en himla massa fler läsare än innan =D
Välkomnar alla nya läsare! Kul att ni hittade hit.
Välkomnar såklart våra älskade o trogna läsare också <3

Vet ni vad som händer idag?
Börjar på H...... slutar på arry Potter.. =D

Ska gå på Harry Potter premiär på Royals biograf i Malmö idag med tjejerna!
Har hört från min goa vän Nathalie att den ska vara himla kärleksfull <3 Sånt gillar vi.

Recension kommer senare inatt =D

Kram
My

På svensk mark...

Nu är jag återigen i Sverigeland... Med hjärtat halvt och lägenheten tom så känner man sig lite off...

Dagen kunde då inte bli bättre än att träffa mina fina gummor!! Åh, vad jag saknat dom! Kände mig så varm inombords när dom överraskade mig på jobb! Mina älsklingar <3 <3 Om ni bara visste hur mkt jag älskar er! Ni kan alltid få mig att må så bra igen...

Mina fina systrar <3

Kram Lizaawkwardfamilyphotos.com


HAHAHAHAHA
som jag satt och GRÄT när jag såg dessa fotona
my fick spel på mig
dom är så himla roliga :')/ kim

HIMMA IGEN!

Första dagen i Sverige så tog vi lisa till MCDONALDS!
hahahaha.
Fråga inte varför ^^ ren impuls.


En trött Kimme efter jobb och en varm pappa.

lisen!

gottigotti.

Söta, fina och underbara Liza <3

/ My

Presenter från Turkland

Liza kom såklart hem med en massa godsaker från Turkiet till hela familjen :D :D
Världens bästa syster med världens bästa smak!
Tror inte ni anar hur glada vi är att ha henne tillbaka. <333


Denna långklänning är superfin! Den kommer från ett stooort turkiskt köpcentrum i Istanbul.
(Obs jag är 163 cm lång och jag tycker inte alls jag ser så tomtenissig ut som jag först trodde jag skulle se ut i långa klänningar)


Härlig rygg!


Söta trosisar kom hon också med :D
Denna underbara tunika fick vi också! Sval och härlig för kvällar på Rhodos, hihi.


Man ska våga ha lite vilda mönster! :)

Tack så hemskt mycket Liza för alla saker!
Glömde såklart att fota nagellacken som vi fick också, kommer nog i ett senare inlägg om jag orkar böja ner mig till usb'n. :)

/ My

090714


Idag var jag på stranden ENSAM och solade i några timmar :)
Har aldrig varit på stranden själv faktiskt men det är något jag absolut kommer göra igen. Här kan man vara skabbig och svettas flodor i sin ensamhet ^^ hahah.


Btw, detta är jag på jobb ^^ En lite komisk bild som jag tog till mina tjejkompisar som vet hur otränad jag är :D

IDAG SKA VI TRÄFFA LISA IGEN! ! ! ! ! !
Har saknat henne jättemycket <3
Vi ska äta något gott och så fick jag höra att hon köpt presenter till oss :O.. sånt där kan jag inte motstå.

Nu måste jag hoppa in i duschen!
Ha en underbar dag alla fina läsare!

Btw, Hamstern LEVER, hahaha. Skrattar lika mycket när jag läser kommentarerna som kommer in då och då om "mimi på grillen"-tanken. Jag lovar, jag hade inte grillat till henne även om hon var den sista vandrande köttbiten på jorden! (Och då är jag jättesvag för köttbitar)

Kram
/ My

rhodoslistan!

http://open.spotify.com/user/kungmy/playlist/51xBOlHmqTcQYBQR86f2Vk

MY'S OFÄRDIGA RHODOSLISTA!

^^

/ My

bullmammamisstänker att jag kommer få tjocka barn när jag blir stor..
mina kanelbullar har redan frälst hela familjen och ytterligare en handfull till
visste väl att min talang skulle innehålla en hel del kalorier.. suck!

har redan smygit in i lizas lägenhet och lagt in en påse i frysen, hihi
hon blev så besatt av dom förra gången så det fick bli min välkommen-hem-present

/ kim

blandade bilder


Mitt namn är mimi

jag vill ut

släpp ut mig

uuuuutttttt

kankse kommer jag ut om jag springer lite?

*klump klump klump* lilla mimi har blivit lite för stor för hjulet snart =D

Grillning hos papps!

/ My

tillbaka igen!


efter en underbar vecka har min fina elin åkt hem :(
hatar verkligen att se henne åka ifrån mig, man blir så trött på att vara ledsen..
men i torsdags fick vi reda på att elin kom in på lunds universitet i höst! så om drygt en månad börjar inflyttningen..
det känns konstigt, att ha elin 15 min bort med tåg.. men jag är så himla glad!vi har ätit mjukglass i parken
elin var massa söthar hunnit vara riktigt pariga också

idag firar vi 9 månader tillsammans! grattis till oss <3


 / kim

inköpdenna guldglittriga secondhand-klänningen köpte jag i torsdags (60 kr)
jag var bara tvungen att ha den, det är en sådan där klänning som man ser och tänker
"den måste jag ha i min garderob"
jag hatälskar den.. finns bara två tillfällen då den kan träs på.. nyår och gayklubb
så den fick åka på igår när jag och elin var på wonk :)detta skärpet hittade jag på h&m förra veckan, gick på endast 99 kronor
min bästa investering på länge! den går att ha till alla tröjor och klänningar
uppiffning till tusen :) ni borde verkligen kika efter den på erat h&m
ska ta en bättre bild på den :)/ kimSista uppdaterıngen..

Jag ar ledsen att jag inte skrivit pa ett tag! Jag aker ı overmorgon och de sista dagarna och timmarna ar sa vardefulla...

For varje tımme som gar gor hjartat mer och mer ont for oss och snart har vı aterıgen en varld mellan oss... Jag kommer ınte uppdatera nu dessa sısta dagarna, kommer tıllbaka pa Tısdag ıgen! Vıll njuta av varje sısta sekund har...

Dagarna har varıt mysıga, solıga, varma och fına.. Vı tar verklıgen vara pa varje sekund vı har tıllsammans...

Saknar mın fına famılj, snart ses vı <3

Ha en kul helg!

Kram Lıza


ZombieKoncentrerad och fnittrig kim, Arg och frustrerad My och en videofilmande och skrattande Nathalie bakom kameran =D

Såhär ser vi ut när vi spelar zombie med alla "tuffa" pojkar.

/ My

:):):)

Egentligen, för att vara 100% ärlig så har mer än hälften av oss tjejer inte råd med denna utlandssemestern. Den är verkligen det enda stora vi har råd med på hela sommaren. Men eftersom ett av mina/våra nyårslöften var att "pricka av livslistan" (ex: spontan-nörd-resan till ett 3dagars twilightevent i northampton/england) så har jag 0,00 ångest trots allt. :)

Allt ordnar sig. Prov, Pojkvänner, Flickvänner, Jobb (TRO DET ELLER EJ ^^), familj/kompisproblem, klädproblem. Sår och blåmärken. Precis allting kan bli bättre. På ett eller annat vis. Vi svenskar är så rädda för att utsätta oss för risker. Vi har så mycket mer än vi behöver (överlag) jämfört med vissa delar av världen. Vi borde unna oss mer nöje, glädje och njutning :)

Jag tänkte såhär igår när jag hade lite ångest : "Hur många gånger kommer jag att vara 20?" "Hur många gånger kommer jag att kunna säga att jag unnade mig en semester med mina bästa vänner när vi var 20?"
Svaret : 1 gång.. :)

En enda gång lever man..
Gör nu något galet!

Kram
My

gissa vart! :D

NU ska jag publicera vart vi ska resa :D
Det blir jag, Kim, Moa och Nathalie!

Ni kan ju gissa vart vi ska genom att se bilderna i ordning.


Vackert hotell! Men vart?

Här kommer man sitta många kvällar.

djungel?

sola och bad!hmm. Säger denna stranden er något? ( :

Lite "Volterra"-känsla men NEJ tyvärr inte italien :D

Hmm, dessa vitmålade hus säger kankse många något?

Med denna kända byggnaden så måste ni nästan veta vilket land iafl :D

JA, DET ÄR GREKLAND!!! :D:D:D:D

och ön heter... RHODOS! :D :D :D

RHODOS HERE WE COME!
26 juli -2 augusti far vi iväg och har en kanonvecka tillsammans! Åker med Apollo och hotellet är 3+, heter Hotell continental och ligger i Rhodos stad.

Jag och mina tjejer vi är som en liten familj så detta blir vår första familjesemester tillsammans(:

JAG LÄNGTAR!
ngfosjeingowengåowengiwe

Någon läsare som varit där får mer än gärna lämna en kommentar om stället :D

/ My

:D:D:D:D

Öppningen gick skitbra igår! tack för alla kommentarer :*
Kände mig riktigt viktig, hih.

En annan sak som gick riktigt bra igår är att jag och tjejerna beställt en utlandssemester!!!!!!!!! (OHHH) :D:D:D

Men mer om det kommer i nästa inlägg. Är hos Sebastian nu så kan inte skriva noveller ^^

ÅTERKOMMER!

Kram
My

:O

Idag ska jag jobba från 09:00-15:00. Detta är första gången jag öppnar gymmet själv. Lite skraj måste jag erkänna att jag är :O

ahhh.

Wish me luck!
/ My

Snart hemfard..

Om ett par dagar bar det av hem mot sverigeland igen.. Det ar med sorg ı hjartat vi ater igen skiljs :(

Saknar dock mina gummor sa mkt sa jag dor.. ska springa till dom sa fort jag kommer hem, mina alsklıngar..

Har kommer lite bilder fran nagon dag sedan.. Nar man ska ga till cafe i turkiet ar det inte sunkiga och nedgangna som galler. Hade vi haft ett sadant cafe i Malmo sa hade det helt klart legat nanstans vid Vastra hamnen :) Har ar detta dock sa vanligt...Tunıka fran USA
Byxor fran H&M
Skor fran Jerns


Dagarna har ar varma och svettıga. Men dock underbara... Hjalper mın famılj att packa sa smatt da dom ska flytta tıll Alanya om en manad. Packa ı 30graders varme och ıngen hıt. Saknar svenskt vader ıbland :)

Ikvall ska vı aterıgen tıll en brollopsfest. Jaklar vad folk gıfter sıg ı detta landet, haha. Ar dock ratt trott efter dagens solnıng och strandbesok men man blır nog pıggare nar man duschat och gjort vıd sıg :)

Hoppas allt ar bra med er dar hemma!

Saknar mams, papps och systrar sa mkt. Alskar er sa <3<3<3

Kram Lıza

MUMSLÅT


The Fray (Kanye West cover) - Heartless

Okej, okej okej okej okej
Jag dör så mycket jag tycker om denna låten.
(Ja jag vet att jag säger det ofta, men när jag väl gillar något så avgudar jag det :$)

Denna låten är helt fantastiskt underbart jäkla bra!
Lyssna!!

"You run and tell your friends that you're leavin' me
 They say that they don't see what you see in me
 You wait a couple months then you gon' see,
You'll never find nobody better than me"

/ My

dagens planer

Dagens planer :

Vakna (klockan 12), sola från klockan 13 till 14, göra vid mig till klockan 15, ta mig till jobbet till klockan 16, jobba till klockan 21, komma hem till klockan 21:55, se 'so you think you can dance' till klockan 23:30 och sen lägga mig.

:|

/ my

Dagens låt!


Snow patrol - Crack the shutters

Jag kan inte sluta tycka om denna låten!
Det går bara inte!
När alla andra låtar har haft sina tider så har denna alltid en plats nära hjärtat.

-

"Crack the shutters open wide, I wanna bathe you in the light of day
And just watch you as the rays tangle up around your face and body

I could sit for hours finding new ways to be awed each minute
Cuz' the daylight seems to want you just as much as I want you"


/ My:(

har haft en hektisk dag, det regnade på vägen hem och jag saknar liza..
har inte träffat henne sen midsommar. vi brukar visserligen inte ses mer än ett par gånger i veckan numera men jag kan inte ens uttala hennes namn utan att bli ledsen...

lisen kom hem nu! vi har lånat ut dig för länge :( <3turkiet 2008
/kim

Mitt rum


Såhär ser mitt rum ut en riktigt riktigt riktigt städat dag ( :
Var tvungen att fota det. Här har vi mina favoritfilmer på väggarna (Moulin Rouge och Twilight) fattas dock en på "The Notebook" :) Ska ebay'a lite efter en sån. Har även Coldplay på andra väggen.


Underbart att vakna med detta fina över huvudet :D

En 100x70 cm stor Twilightplansch som jag fått från vår söta läsare Tanja :D

/ My

Dagens tripp!

JAG KOM UT ÄNDÅ! :)


Här är min söte papps! (busen vill aldrig vara still på bild)

Vi hade tråkigt så han körde till Ikea med mig för att äta.

"På Ikea har dom riktig mat! muuuuums. Och gott kaffe :D" / Pappa

Kycklingklubbor med pommes, BBQ-sås och coleslaw.

"Ohh du mitt lilla troll, nu är jag MÄTT. Tror jag stoppar dom sista köttbullarna i en servett i bröstfickan, hihi. Är du sugen på glass? :D"

Så nu är jag hemma, mätt och belåten. Tror att jag ska ta en liten slappis vid tvn och mysa ner mig. Kimme är hemma vilken sekund som helst o då ska jag bjuda på goa Ikea-nötter :)

Kramar!
My

Måndag

Dagens lycka : att hitta en kvarglömd subway-cookie i väskan från igår. *mums*
Dagens olycka : att ha magont pga jobb imorn (semester i 1 v gör det alltid lite kämpigt att gå tbx)
Dagens humör : neutral. Varken glad eller sur. :)
Dagens planer : Att sola på balkongen o kankse kontakta pappa för en tur i stan.
Dagens planer (detta kommer hända) : Det blir molnigt jag sitter vid datorn, orkar inte göra vid mig och tänker på att träffa pappa en annan gång.
Dagens hoppfulla : min söta mamma. Önskar henne lycka till idag klockan 1 <3 Det kommer bli skitsnyggt!
Dagens saknade person : Lisa :(
Dagens fanskap : Min mage
Dagens frågetecken : Undra vem som vunnit platsen i mammas mage av Kim o mig om vi inte blivit tvillingar?
Dagens hungriga : Subway-cookie'n :O

tack tack för denna lilla korta och totalt onödiga tid :D


Bebis kim och bebis my äter kladdig gräddbulle :)


bulldogmy a la creme

/ My

Sommaren 09

Nu tänkte jag presentera för er
Sommarens höjdpunkter!
:)16 - 19 Juli. ÅHUS!
En fyraårig tradition som aldrig blir tråkig ^^
27 Juli (?) - 3 augusti.
SISTA MINUTEN med tjejerna! Alla har ledigt den sista veckan i Juli så vi hoppas på en härlig solsemester i nått varmt land :D22 augusti. COLDPLAY med Moa, Anna (Moas kompis) och Sebastian :D
Sthlm här kommer vi igen!!

Underbara tillfällen framför oss !
/ My

twilightbilderhahaha, denna sista är ju en dröm!/ kimAnnu en varm dag..

Oj, vad varmen kan ta kal pa en! Varje dag ar so otroligt varm och all energi sugs ur en... Man orkar inte gora sa mkt under soltimmarna...

idag blev det en heldag pa stranden med mina 2 pojkar :) Vi akte till en liten vik har utanfor och vattnet var bade varmt och blatt. Ett jatte mysigt stalle! Inte sa mkt folk och stranden var ren och fın. Det blev aırhockey, mat, solning och bad.


Jag ar rejalt rod idag och kroppen varker pa alla stallen. Sa vı ska ta det lugnt ikvall.

Nu ska jag ut och gora svenska kottbullar al'a mamsen :) Forsta gangen pa notkott men det ska nog blı gott :)

Kram pa er!


Saknar er Kım, My och mamsen <3 <3

// Liza

dagens outfitdagens outfit borde egentligen heta "dagens svala outfit"
det är så svårt att klä sig när det är såhär stekhett..

drog i alla fall på mig något :)


lång skjorta från hvila och shorts från forever 21, new york


nu blir det grill!
puss / kimhåretidag har jag gjort vid mig, det var länge sedan. har varit sjuk och sedan jobbat.. man prioriterar annat då :)
den nya klippningen fick  löshåret att smälta in ÄNNU mer. kan ni se?
att sådana ytliga grejer kan göra en glad ;)

mer uppdatering lite senare!
sista sommardagen på ett tag enligt smhi ..
kram / kim


<3


 
Lisen kom hem. Vi saknar dig <3 :(

Twister!


Twister är nog världes godaste glass när det är stekande hett ute :D

/ My

världens finaste film
igår så jag och my världens finaste film! tingeling
trodde inte att bra disneyfilmer gjorde numera :)

filmen handlar om tingelings uppkomst , hur hon blev älva osv. hon kommer till älvdalen där det finns massa älvor, olika slags älvor. vissa är vattenälvor och dom lägger ut daggen på morgonen och tinar sjöar och vatten, vissa är ljusälvor och dom fångar solstrålar som de kastar på eldflugor och de värmer marken efter vintern med solljuset, vissa är vindälvor som sprider pollen och fröer om våren.. de målar nyckelpigor, sprider ut regnbågar på himlen.. dirigerar små söta gående lökar till ställen där de ska hoppa ner i jorden och planteras så att de blir blommor, målar om löven osv.

i filmen säger de att det är älvorna som får årstiderna att ändras, som får vinter att bli vår, sommar att bli höst.
och här får man se hur de gör vinter till vår, visst är det underbart fint?!
/ kim

psst

jag har förresten klippt mig
men det syns inte på dessa dåliga bilder.. håret blir som det vill i sommarvärmen
men det är mycket mycke tunnare och uppklippt, fick en fin snelugg som är underbar - NÄR DEN ÄR FIXAD
ni får hålla ut så får ni se en bild på håret imorgon.. tror det kommer bli underbart med mitt nya löshår, det behövs alltid en "ut-tunning" av håret när man skaffar löshår.. annars lägger sig håret som två lager tycker jag :)

min frisör tvinga mig att svära på att komma dit oftare. med så fint hår som jag har så borde jag ta hand om det bättre sa hon.
hiss och diss i en mening, jag fokuserar på det första istället  ;)

nej ut på balkongen nu!

puss / Kim


sommardet här var våran "dagens utsikt"! (haha alltså vyn a la bo01 och havet..inte kvinnan som står och byter om)

idag blev det stranden med ett gäng kompisar, alltid lika uppskattat
jag sitter hemma nu och är alldeles röd, tar det lugnt för första gången på snart en vecka
det har mest varit jobb och ärenden nu om vardagarna
men jag gillar det, jag blir en mycket mer lyckligare människa när jag blir sysselsatt och känner att jag gör någon nytta
många i min omgivning har märkt hur jag har förändrats i dagarna, det är skönt :)

nu ska jag läsa twilight på balkongen och bara njuta!
imorgon blir det bullbak och grillning hemma, för att senare avsluta den ljumma sommarkvällen hemma hos pappa i hans trädgård..

kram på er! trevlig helg
/ Kim

Vackert

Turkiet ar verkligen himla vackert. Man kan pa 30minuter kora fran en riktig storstad till landsbygden. Jag kan sitta nara vattnet i timmar och bara titta ut over vattnet.Gardagens outfit blev en klanning fran USA samt ballerinas fran Skopunkten.Nu ska vi ivag och handla gronsaker pa bazaren! Jag tankte baka en hallonpaj idag. Ata kan jag minsann gora i denna varmen! :)

Kram! Lıza

hahahaha fatzo

Hahahahahahaha.
Det krävs nog en viss sorts humor för att gilla dessa youtubeklipp som jag kopierat in här nedanför ^^

Den första är en låt med katten "Fatzo aka keyboardcat" och klippet under är en liten biografi om fatzo's liv innan och efter hans kändisskap. Hahahahaha. Allting är baserat på den lilla sketchen med katten som spelar piano ^^
I love it! Sjukhumor är så härligt, speciellt när det är överdrivet som detta är.


Keyboardcats hetaste singel!


E true story. Fatzo's liv.

^^

/ My

Salem Al Fakir - Astronaut


Salem al fakir - Astronaut

Härlig låt till en härlig dag ( :

"He loved her so
 But she was already gone long ago
He really wanted her to stay
She couldn´t wait to getaway

 And I was stuck in the middle

He tried to work it out
But that was hard cause she´s an astronaut
He didn´t know a thing
mmmm behind his back the story was happening

 And I was stuck in the middle"


/ My

Moské-besok

Da grannen behovde skjuts till affaren sa fick jag lite tid till att skriva om gardagen innan det ar filmdags :)

Vi besokte som sagt den nast aldsta moskén i Turkiet ıgar. Da den byggdes pa 1300talet sa har den nagra ar pa nacken :) Stor som attans ar den!Den ligger mitt inne i centrala Bursa och shoppingen och bazarerna kryllar utanfor.

Man fick inte besoka den med varken utslappt har eller kort kjol/shorts. Val inne blev jag forbluffad! Vad vackert det ar ınnutı! Gammalt, enormt stort och en massa arabıska texter overallt.

Mitt bland alla turister och andra nyfikna satt folk pa mattorna och bad, nastan som de var omedvetna om folkhopen runt omkring. Dock ar moskén stangd under de riktiga bone-tiderna som brukar ta runt 20 minuter.Tankte skıcka ett MMS till mamma om att jag koverterat till muslim men jag gjorde inte det :)Man kanner verklıgen hur viktig religionen ar for manga i Turkiet. Bone-utropen ar manga (och hoga) om dagen och det finns fler moskéer an skolor och sjukhus i detta landet. (om det sist namnda ar bra eller daligt tals ju verkligen att disuteras) Kulturen ar stark och traditionerna ar manga. Man marker dagligen hur litet lilla Sverıge ar ı varlden och hur annorlunda folk kan leva.

Ha en skon kvall!!


Kram Liza

Bursa

Hej alla vanner!

Hoppas nı har det bra hemma ı varmen! Horde fran mamma att det ar hur varmt som helst ı Sverıge just nu! Dock vınner vı har ı Turkıet med vara 35grader.

Igar tog vı en lıten trıpp tıll den "lılla" staden har brevıd byn. Bursa har 2,5 mıljoner ınvanare. Detta anses som lıtet da hela Turkıet har 80 mıljoner mannıskor. For lılla mıg ar denna staden otrolıgt stor! Moskéerna lıgger tatt, bazaarerna avloser varandra och shoppıngen ar stor.
Vı akte dıt med tva vanner och spenderade hela dagen dar. Vı har tur med vadret da det bara blev 30grader och lıte regn sa man kunde promenera ı lugn och ro utan att smalta bort :) Vı satt ı tımmar och rokte vattenpıpa och myste ı solen.Vı besokte aven den nast storsta moskéen ı Turkıet. Det var mınsann en upplevelse. Den byggdes 1358 vılket gor att den aven ar den nast aldsta. Den storsta och aldsta ar ı Istanbul. Jag fıck bara sloja och tacka hela haret, bara detta var en upplevelse. Bılder pa detta kommer senare.

Nu blır det Twılıght och chıps ı soffan!

Kram LızaRSS 2.0