hemma

Nu är jag hemma igen efter 5 underbara dagar i Istanbul. Vädret var 24 härliga grader varje dag och familjen jag bodde hos är verkligen världens underbaraste. Så visst känns allt lite tomt när man kommer hem till sin lilla lägenhet och sitter här själv igen och ingen att prata med.



Men jag har ju världens bästa familj här i Sverige med, så jag får ta och våldgästa dom nu i dagarna så jag får min lilla socialados igen :)

Ja, tom var det ja... Det tar alltid några dgr innan man kommer på rätt köl igen...
. En dag körde vi 1 timme upp på ett enormt berg utanför Istanbul och vips! från 24 graders sommarvärme till hur många minusgrader som helst och 5 meter snö! Helt otroligt vilken väderskillnad!






Nej, jag saknar mina systrar nu och mamma. Får ta och ringa och prata med dom. Usch för tomma kvällar som denna när man varit borta från verkligheten :/

Kram Liza


pappa



man vet att det är vår..



.. när pappa börjar göra vid i sin trädgård!
han är så söt, han kan sitta och pilla och gräva i timmar och så frågar han en
 "kim, ser du att blommorna där borta är plast? visst ser dom äkta ut?" och flinar
det är lite småroligt, för man kan verkligen hitta ALLT i hans trädgård.. se bara på bilden..
en ödla/reptil eller vad det är vid dammen.. brevid sköldpaddan! haha

/ kim

Bilder från helgen

Lite bilder från Fredagen :)
Vår äldsta kompis Martina fyllde 20 och hade lokalfest.


Innan vi stack dit så gjorde jag och tjejerna lite middag.






Vår "kompis" Filip som hängde oss i hälarna hela kvällen ^^

Vi fem. Martina, Nathalie, Kim, Jag och Moa

Hela ölhavets stormar.


Och här får det sluta! :)

/ My

blandade bilder

Okej.. jag har absolut inget att blogga om känns det som :)
Har plockat ut lite bilder från min mobil som jag kan visa.

Måste rekomendera det lilla kebab/pizza-köket "Campus" som ligger precis bredvid Kb på Bergsgatan i Malmö. Jag och Sebastian åt världens godaste kycklingspett-tallrik där. Det var så gott att jag dreglade. Det var tre grillspett, lite mer fetaost-sallad och lite mer pommes på tallriken. Kom inte på att fota förräns jag var mitt inne i griseriet ^^

55 kr. Ni som har vägarna förbi i Malmö mååååste äta här.



Sedan fick jag världens syn!
GB-GUBBEN har skaffat sig en fruga! Äntligen hittar han någon. Det har gått så många år och jag måste erkänna att jag tappat tron på att han någonsin skulle stadga sig :)
Han har synts överallt i Sverige så det är nog bara ren otur som gjort att han inte hittat någon i sin storlek.


Här står han inte lite nöjd och vinkar åt mig :)

/ My

cuteness



jag ÄLSKAR denna bilden! kellan är så himla söt ^^ och tjejerna ser ut som två storasystrar
jag tror att en anledning till varför man gillar twilight så mycket är för att man verkligen märker att skådespelarna gillar varandra på riktigt, både på film och när det gäller material man får tag på som gäller allt som händer runt om spelningarna. events, photosessions, intervjuer osv..
det är faktiskt inte ofta man får det intrycket av skådespelare.. eller vad tycker ni? :)

/ kim

ashley



denna bilden hittade jag på ashley green (alice i twilight)
jag blir så himla avundsjuk på sådana som henne, som kan bära upp något sådant här enkelt!
vackra kvinna, dela med dig lite!

vad tycker ni? hiss eller diss?

/ kim

gästisar

hej söta läsare!

nu har vi testat två gästbloggare, vad tycker ni? är det för rörigt eller är det kul med lite variation?
dessa två är ju våra bästa vänner och har figuerat i bloggen ett bra tag så antar inte de är främlingar för oss!
tyckte de gjorde ett bra jobb, inte för att jag är något bloggproffs ändå ^^

avslutar kvällen med en fin bild
fniss



/ kim

skoshopping i northampton

hej alla människor!

en gästbloggare här, moa heter jag och kanske har ni läst om mig i något inlägg tidigare:D
jag är ju en av my's vänner som var med i england... på TWILIGHTeventet!!
men tyvärr har jag inget mer smaskigt att komma med än vad my redan berättat. kan bara hålla med att Kellan var verkligen den snyggaste och goaste människan i hela världen, Ashley var sådär sjukt söt som hon är på varenda bild och Peter ja, vad ska man säga? finns inte ord.

men som ni sett så hann vi även gå och shoppa mellan alla talks och signeringar, kanske mest för att lugna ner oss lite och vad är då bättre än shopping? hihi. 
och nu bad my mig att visa mina skor som jag köpte där vilket jag mer än gärna gör, har ju hört så mycket bra om er läsare så känns roligt att få skriva till er:)


jag har letat i minst 1 år nu efter snygga sandalliknade jesusinspirerande högklackade skor (bättre förklaring går inte att ge haha) och, såklart, har jag inte hittat några som levt upp till alla dom förväntningarna... förrän NU!

moas skor
inne på new look (som verkligen borde komma till sverige också) fanns dom för ca 350 svenska kronor vilket jag kände var ett överkomligt pris med tanke på hur länge jag har letat.

 

moas skor
men tänk att jag var tvungen att åka till northampton för att hitta dom:)!

 

i skor
varken my eller jag kunde låta bli att ha våra nyinköpta skor på kvällen när det var baltema så här ser ni dom på också!
(och twilightfans, här ser ni dessutom den klänningen som Ashley undrade var jag köpt. kändes dumt att svara ebay men vet faktiskt inte var den kommer ifrån från början! men äsch, vi pratade med henne liksom:D!!)


 
nu var min gästbloggning slut för denna gången, tack för er tid : )!

//moa


Lugna låtar

(förresten, kära läsare. Det går fortfarande att fråga saker om twilighteventet. Jag updaterar inlägget om svaren bara och sätter in det där. Bara så ni vet. Scrolla ner på inlägget och kolla om en ny fråga har blivit besvarade så ni inte missar något.)



Nu jäklar!
Kim har länkat sitt schlagertrams och andra låtlistor så nu är det min tur =D *skojar*

Fast jag skojar inte om spotify-listan för här har ni mina mysfavoriter! Man kan gråta, mysa, kramas, sova till dessa lugna och underbara låtarna.
Man kan nog lägga in det i "indie"-kategorin :)

Lyssna nu och kramas till mina favoriter! Klicka HÄR för att få spotifylistan.

Kram
/ My


Twilightfrågor!

Hejsan allihopa!

Gästbloggaren Nathalie (Kims och min kompis) och Jag (My) ska ta o besvara alla twlightrelaterade frågor nu! Fick höra imorse att vi blivit länkade på Twilightsweden så jag skyndade mig hem för att svara så fort som möjligt =D Nathalie är bredvid mig nu så nu jäklar!

Var det inte dyrt att åka dit och var det åldersgräns på stället?

Ingen åldersgräns! inte ens på festerna mot kvällen. Och nej det blev faktiskt inte så dyrt, resan gick för Nathalie på sammanlagt 5 000 kronor. Och då räknar jag med flyg, hotell, resväg, fickpengar till shopping/mat och event i det. Det går att få tag i väldigt billiga flyg till London om man reser från Danmark :) För mig så gick det bara på 4100/4200 kronor, beros på helt vad man vill lägga pengar på och om man hittar något fint i affärerna.

Vad viskade Carlisle till Edward?

Åh tyvärr, jag kan inte avslöja det haha. Det var strängt förbjudet att föra vidare material vi fick reda på där, och det var ju ett privilegium för oss som betalt och så att få reda på det. Men kan avslöja liksom My tidigare har gjort att de skojade omkring en del och att Rob fick hålla sig för att inte skratta under inspelningarna.

(angående Peter Facinelli aka Carlisle Cullen)
hejsan....jag undrar hur känns det?
luktar han gott?
eller luktar han rök?
för jag vet att han röker....
SÅ LYCKA DU HAR


Tack! vi kan knappt förstå det själv ännu =D Det är för overkligt.
När jag kramade om honom så luktade han inte alls rök. Hans skinnjacka luktade starkt men härligt och han hade en mystisk parfym på sig som man blev lite knäsvag av. Fast iofs så tror jag han hade kunnat lukta armsvett och jag hade ändå blivit lika knäsvag ^^

(En fråga som inte har med Twilight att göra men som jag nog kan besvara ändå). Var har du köpt din klänning, den blåa menar jag?

Om ni menar den ljusblåa som Nathalie hade på sig så är den köpt i en liten klänningasaffär i Kristianstad för 800 kronor. Om ni menar den lila (som kanske kan se blå ut på bilderna) som jag har på sig så är den från Vila och jag tror den kostade 300-400 kronor.


Här ser ni vilka klänningar jag pratar om! :)

(Slår ihop några frågor här som påminde om varandra). Hur kommer det sig att ni åkte och träffade dem? Vann ni en tävling? Hur fick ni reda på info om allting? Biljetter osv?


Nej vi vann ingen tävling, faktum är att jag hittade en länk till detta eventet inne på en hemsida för Twilightfans.  När jag såg det fick jag stor lust att åka dit och sms:ade mina vänner om det, mest på skämt. Men vi blev så sugna allihop att vi köpte biljetterna och bokade flyget samma vecka :). Vi var lite oroliga först att det inte skulle vara på riktigt, att vi skulle bli lurade på pengar och sådär. Vi tyckte dock att hemsidan och alla villkor verkade vara bra, så vi chansade och det visade sig ju vara väldigt lyckat!

Har du en tvillingsyster, är båda lika besatta av Twilight?


Haha ja, Kim och jag är tvillingar och lika besatta av Twilight! Och väldigt besatta också, precis som Nathalie och vår andra kompis Moa :D Tyvärr hade Kim inte läst böckerna när vi bokade resan så därför följde hon inte med denna gången…

Vad finns det för info om New Moon-eventet i oktober?


Tyvärr är alla biljetter till New Moon-eventet i England redan slutsålt :( Inte ens vi fick tag i biljetter dit. Mitt tips är att ni håller ögonen öppna på alla hemsidor ni kan om fler Twilightevent, det var så vi hittade det. Vet också att det finns människor som kämpar för att få skådisarna till Sverige, så vi kanske har tur snart :D

Detta var ju riktigt kul! Hoppas ni blev någotsånär nöjda med svaren. Tack Nathalie för din ork! Moa och Kim kompletterar säkert oss om vi missat något.

Kram på er!
/ My och Nathalie

guess who



my är så himla söt när hon inser att klistermärkena som vi leker med är strumpor, och i slutet när hon säger "man får faktiskt inte röra dom här mamma"
och jag som kontrar med "men man kan sätta på dom på papper igen", haha
då var inte skånskan så grov, än fanns det hopp!

(jag till vänster och my till höger)

/ kim

Angående twilight

Hej alla fina läsare!
Jag har nu sett att vi har fått massvis med frågor om twilight och dom ska vi självklart svara på.
My kommer hem på tisdag och då ska jag sätta henne i arbete så får hon svara på alla era frågor i ett inlägg, låter bra va? :)
Jag (Kim) var ju inte med på eventet så vet inte alls mycket om det...

Ha en trevlig söndag förresten och glöm inte att ställa fram klockan en timme!

Kram
/ Kim

håret

lovade förut så nu ska jag visa er löshåret :)
håret är egentligen lizas men hon ville inte ha det längre.. det är jessica simpson-löshår, dock inte äkta hår..och det är tråkigt. detta löshåret är en lockig variant..går alltså inte att platta för då smälter det :)
en aning mörkare än mitt egna hår..men det syns bara  i underhåret så kan lika bra ha lite mörkare underhår. håret bli så STORT!
titta bara :)







/ kim

nostalgi



en gång var vi systrar väldigt små och var på semester i turkiet :)



my, liza och jag vid poolen



liza, jag och my på hotellet



vaaarmt! jag och my hade precis klivit av flygplanet



pappa, my, mamma och jag på stranden :)


får sova med kniv under kudden nu antar jag, men det var värt det! :P

/ kim

Northamptonshopping!

England, baby!
Här har jag varit snabb o äntligen fotat mina errövningar i Northampton ^^
Vi hade knappt någon tid mellan eventet och lunch för att shoppa o kolla i stan så det blev inte så hemskt mycket. Men detta kom jag hem med iafl.


Två jättesöta och fluffiga trosor från Primark. Tror dom kostade runt 30 kr styck.
På långt håll ser den vita nästan ut som en blöja, så det var nog en liten miss att välja dom =D men sköna är dom iafl. Tjejerna köpte likadana (fast i olika mönster). Såg så roligt ut när vi gick omkring på hotellrummet allihop med små fluffiga gumpar, hahaha.

Här är även mina svarta pumps från Primark. Kostade något över 100lappen. En helt lagom klack (lite över medel). Märket heter Atmosphere.

Hittade även en bild på Nathalies skor. Har inga på Moas tyvärr :( kankse får om jag ber snällt.
Nathalies är ljusljusljus bebisrosa och med en smal o hög klack. Kostade också något över 100lappen.

Fynd!

Nu ska jag se en tjejfilm som heter "The Clique", hoppas den är bra. Behöver lite tidsfördriv.

/ My

spotify-blandband

man vet att man har distansförhållande när någon blir tårögd av ett elektroniskt blandband
denna gjorde jag till min fina elin
(funkar endast om man har spotify..annars så kan ni få se låtarna här)



Photobucket


är riktigt stolt över den :)
enjoy!

/ kim

The man who looks like a thumb

Kim kom in med tårar i ögonen och skrattade. "TA EMOT TA EMOT FILEN" sa hon när jag såg att hon samtidigt precis skickat en bild till mig på msn. Lite lustigt när vi har rummen bredvid varann ^^ iafl.

Tar emot bilden och ser att den heter "The Man who looks like a thumb". Sedan kunde jag inte heller hålla mig. Antingen är vi väldigt trötta eller så är denna bilden rysligt rolig. Hahahahahahaha.


hahahahaha Han ser ju verkligen ut som en tumme

/ My

våffeldagen!

Imorse vaknade jag av att en fortfarande sovande Sebastian viskade i mitt öra "mhmm Välkommen till klubben arghmnn". hahahhaa. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på det. Han skäms så när jag påminner honom om vad det var för klubb han menade ^^ och han vägrar berätta, grrr. Undra vad han drömde.

Reste mig upp och fick världens största pannkaks/våffel-sug! Vi satt mitt i solen och åt våfflor när Kim ringde mig och sa att det var våffeldagen (slump? :O )


Goda våfflor med glass, sylt och socker. Mums!

Utsikten från sebastians lägenhet. Havet längst bort :)

Förresten, svaren på frågorna är klara. Nu ska bara Liza maka sig till bloggen och skriva sina svar sen publiceras det! =D 17 frågor, det var mycket mer än jag trott. Sjukt roligt!

Hörs senare bloggen!
Kram
My

spot..vad?

då har även jag blivit en spotify-nörd!
laddar ner playlist, just nu går "melodifestivalen 2009" varm, en riktig schlagernörd är jag..
har ni några tips på sidor där det finns bra playlist? och vad tycker ni om spotify?
hade velat ha min rosa men man kan inte få allt antar jag!


Photobucket


uppdatering! : här kan ni hitta invites mina fina läsare! enjoy ;)

(de delar tydligen bara ut ett visst antal invites per dag har jag för mig. finns det inga kvar när du klickar så vänta till imorgon så ska där nog vara fler!)

/ kim

Tisdags-kväll

Här sitter jag i min lilla lägenhet och undrar hur jag ska få tiden att gå ikväll. Ska jag baka ngt? Kanske städa? Eller rent av bara strunta i allt och titta på tv? Usch, beslutsångest ^^

Imorse var jag uppe me tuppen och tvättade. Varför är det alltid så att när man behöver tvättid som mest så är det bara mornar kvar? Åhhh... Var så trött 7:45 i morse :) Började jobba vid 10:45, så det blev att hänga upp allt på tork uppe i lägenheten! Här virvlar det av trosor och strumpor ända upp i takkronorna, haha.

Jag ska ju resa iväg en liten tripp till utlandet på Fredag så kanske man skulle ta och packa?

Äh! Jag struntar i allt och Ebay:ar lite istället! :)

Kram och god natt på er! Liza


Jag in pose-action på mitt förra jobb, Skopunkten (rip)

Frågestund

Vår trogna läsare Marina frågade om vi kunde ha en frågestund, så här kör vi! :)

Är det något ni undrar om oss, saker vi köpt, ideér, gamla inlägg, New York, Twilight, ALLT så är det bara till att fråga NU :)
Vi svarar på frågorna när vi känner att alla unika besökare varit inne på bloggen o läst så ingen ska behöva komma sent.

Okej, 1, 2, 3 KÖR!

Alltid lika pirrigt om man får 2 frågor eller 12 =D
Blir glad för precis allt.

Kram!
/ My, Liza och Kim


Fynd

Nu när Kim äntligen kommit hem med vår gemensamma digitalkamera så har jag äntligen kunnat fota mina två fynd jag gjorde i det nyöppnade köpcentret Entré i Malmö. :)


Denna Barbie-rosa bikini fyndade jag på Cubus (25% rabatt under öppningsdagen)
Överdelen - ca 120 :- (utan 25% rabatt)
Underdelen - 99 :- (utan 25% rabatt)

Mitt andra fynd blev denna vårjacka från Vila. (Det står HM på galgen men låt er inte luras ^^) Den kostade endast 200 Kronor! Ett riktigt fynd vill säga. Riktigt snygg är den på, också.


Nu måste jag skynda till tvn och se 'Spårlöst'.

Ha en skön kväll kära läsare!

/ My

Lite inrednings-tankar :)

Sitter och spånar lite smått på mitt lilla kök. Snart ska brorsan hjälpa mig att tapetsera. Såå bra det kommer bli!



Mitt kök som går i helvitt kommer ha en mörk svart/silvrig fondvägg, med svart köksbord och mina vita skinnstolar.





Dock vill jag inte ha det för dystert, utan tänkte piffa upp det hela med en färg till. Funderar på baby-rosa. Äntligen kan jag bestämma själv och ha rosa om jag vill, hihi.

Sökte lite snabbt på Ebay och kom fram till att om du vill ha ett rosa kök kan du utan problem få det på Ebay :) Här är lite saker jag föll för. Åh, om jag ändå hade obegränsat med pengar!




















De mesta kostar runt hundringen.

Nej, riktigt så här mkt rosa tänkte jag inte ha :) Kankse några handdukar, en diskmedelspump, grytvantar och en och annan kopp. Det räcker gott och väl :)

Men micron är jag sååå kär i!

Kram Liza

Hemma igen!

Har haft underbart uppe hos min elin. Vi mös, åt och gick ut med hennes kompisar. Uppdaterar mer imorgon men nu orkar jag inte.. det var en olycka vid spåren så alla tåg blev försenade.. satt i en evighet på tåget.. var tydligen någon som slängde sig framför ett tåg. Usch!

Under tiden får ni en video på elins vänner när dom sjunger för mig.. i fredags var det min namnsdag :) himla söta!
dom försökte sjunga på skånska med men det gick inte så bra..



annars så har vi spenderat dagarna i mjukis och gosandes :)



en inte så villig kim.. haha





Godnatt! uppdaterar imorgon :)

/ Kim

Gårdagen


Kvällen igår började på puben Barcelona där jag och min Nathalie tog Cider och Öl.

Den fortsatte sedan till Paddy's (pub i Malmö där lisa spelar med sitt band)

Blev en hel del knasiga bilder. Blir alltid så när man vill skojja runt. :)

Sen började Soul Attic spela!

Gryyyyyyymt drag, låtarna som spelades var allt från Justin, Madonna till Beyonce.

Liza bjöd upp mig på scenen så jag fick sjunga lite Lady Ga Ga. SJUKT ROLIGT!! helt galet. Älskade hur alla i publiken hejjade på en och stod där nere med stora leenden. Ah! Nu förstår jag precis hur Liza och Anna känner det. Så jäkla kul!



Kvällen slutade klockan två efter att publiken ropat in Soulattic att sjunga en låt till =D
Vi tog bestämda steg till ett internetcafé där ett gäng roliga pojkar satt och spelade lite datorspel. Sebastian var såklart en av dom, hih. Jag och Nathalie trippade in lite tipsy i testosteronrummet och tog över lite kontroller. Zombiespelet som jag fick prova fick mig nästan att börja gråta av panik. Hatar när saker kommer springandes mot en, uhhhh. Men Kul var det ändå.

Tack för en helt underbart rolig kväll, Nathalie !
Nu har jag träningsvärk i hela kroppen, hahaha.

/ My

Lördag

Det känns som att dagarna går i ett. Det var länge sedan jag inte gjorde någonting på en hel dag. Men men, man ska inte klaga! Att inte ha ngt att göra gör mig bara deppig :)

Är nyss hemkommen från jobb och ska ta en snabbdusch för att sedan promenera hem till min Mysa och laga lite mat :) Alltid roligare när man är två. <3

Sedan blir det lite sminkning och ombyte då det blir party ikväll och spelning på Paddys. Igår var det också spelning, alltid lika kul! Dock var man inte alltför pigg imorse när man skulle till jobb och kommer säkerligen inte vara det imorn heller. Men vad spelar det för roll? :)

Nej, duschen var det ja!

Bjuder på en mörk bild från spelningen på Paddys med mitt kära band, Soul Attic.



Kram Liza

planer planer planer

(Har lite kläder att fota från Entré men Kim har snott digitalkameran till Elin så får vänta tills hon kommer hem till kära Malmö igen)

Har precis kommit hem från strandiga Höllviken där min fina Sebastian bor :)
Blev en liten spontanträff igår. Är så sällskapssjuk att det är skadligt. Räcker att det gått en kväll så får jag spel. Gick till och med så långt innan att jag kontaktade Kim via sms bara för att ha någon att prata med ^^

Idag blev det lite kramar, cykling (!!), Halo Wars och en massa spöande i ett fightingspel (resulterade i en blåsa på tummen, men det var det värt). Ikväll väntas systersällskap, Kompismys, Lizas spelning och en liten cider. Ska bli kul att äntligen få se Liza uppträda igen med sitt band! Har gått alldeles för lång tid sedan jag var där! Ska stå o le som en stolt syster =D

Nu ska jag lägga mig i badet och sen kommer Liza för att hjälpa mig med middagen.

Ha en skön kväll allihop!


Jag, gammal bild.


Kram
My

Fredags-frukost

Jag har känt mig lite krasslig de senaste dagarna. Humöret har varit skiftande och kroppen har varit trött. Idag är jag ledig och skulle få sova ut. Trodde jag... Kl 7:00 börjar dom renovera min trapp med borren i högsta hugg tills nu! För faaaan!

Aja, nu är jag uppe iaf...

Nu blir det en god frukost i solskenet i mitt lilla kök. En croissant, 2st nybakade morotsmuffins (ja, jag har faktiskt bakat!), lite blodapelsin-juice samt en liten yoghurt. Önskar att man kunde äta så varje morgon :)



Sen blir det att vila lite då det är spelning ikväll.

Kram Liza

Hmm..

Man slutar aldrig att förundras över designers ideer ibland... Som denna lilla kreation. Ja, over-knee.stövlar har ju varit riktigt hett den senaste tiden. Men over-knee-sandaler?? Förstår inte tanken med klädda ben och öppna tår..



Aja, den finns på Urban Oufitters för den som diggar ideen :)

Nu blir det at rusa till jobb! Solen skiner, det är vår och jag är varm i hjärtat!

Kram på er! Liza

Entré



Imorgon är det invigning av "Entré" i Malmö =D

Entré är Malmös nybyggda köpcentrum för er som inte visste. Ett stort o helt underbart glashus med allt från Sf-bio, Sats, affärer till resturanger. Ska bli kul att gå dit imorn. Precis vad vi behöver, hehehehehe.

Carolina Gynning ska  också dit imorn o vara värdinna. Har redan sett henne på Espressohouse ett par gånger så kommer nog inte stå i kö o skrika efter henne ^^ Men kul att hon kommer dit och ställer upp för Malmö.



Alla malmöbor, missa nu inte detta!
Ska dit imorn med mina tjejer, ni måste hänga på.

Nä nu ska jag nog sova. Kommer bli svårt för jag såg "Det okända" precis på tv4+ och det skrämmer alltid skiten ur en.

/ My

Jag saknar...

Ibland kommer jag in i jobbiga nostalgiska tankar... Som denna kväll.

Jag saknar New York med mina underbara systrar. Jag önskar så att jag vore där med dom just nu.

Jag saknar de onädligt höga husen, de ständigt lysande lamporna...






Jag saknar att strosa runt i ett 40gradigt Central Park...



Jag saknar alla de härliga frukostarna i Bryant Park...



Jag saknar att kunna shoppa kl 01:30 på natten...



Jag saknar de stora reklampelarna...



Oj, vad jag vill tillbaka och andas den staden igen...

Kram Liza

gym!



Idag hände det som jag aldrig skulle tro hade kunnat hända.
Något utöver denna värld, något icke existerande, farligt och rent av omöjligt..
Jag, My Gustafsson gick på gymmet =D

Jag har alltid varit den som aldrig kunnat reglerna på någon sport, har alltid varit rädd för bollar, aldrig ägt ett par joggingskor o.s.v
men nu känner jag att min kropp behöver röra på sig.

Det började med att min vän Moa pratade med mig och Nathalie om planer under dagen. Hon sa att hon skulle träna och frågade på skoj om vi ville med och då hängde vi på. Det var svinkul!
Jag sprang, satt i maskiner, cyklade och hade mig.

Gjorde av med en halv liter cola och en banan ^^ kankse något mer.
Men kvittar vad man gör av med, jag känner mig så mycket nyttigare o renare på något sätt.

Blev bastu efter och sen åkte vi och åt nyttigheter på bo01 (västrahamnen) som är det nya och moderna stället vid hamnen där turning torso ligger :) Stack direkt efter det hem till min Lisa och åt enchiladas och sov middag.

Imorgon eller övermorgon ska jag skaffa gymkort på 24/7. 150 kr i månaden är väldigt överkomligt.

Jesper säger : Imorgon kommer du känna något du aldrig upplevt i ditt liv... TRÄNINGSVÄRK!

Woaah!
Nu jäklar.

Tack för en rolig dag, töser.
/ My

Målning

Phew... Allt detta målandet tar kål på mig. Detta jäkla kvinnoansikte förföljer mig! Jag får inte måla bort det för Kim&My. Dom tror att ifall vi raderar henne från väggen så kommer hon att hemsöka mig på nätterna. Jepp, dom tittar för mkt på Hemsökta hus på Tvplus, haha

Iaf så är hon kvar ännu. Men just nu är hon guldig (inte mögelgrön som förut) samt att väggarna inte längre är vita, utan beiga. Nu smälter hon in lite mer.




2st söta systrar i målar-taget

Ja, nästa projekt är att få sovhörnan mys-lila :)

Kram Liza

Dinner

Idag har jag varit med mina älklings systrar hela dagen.Vi har åkt runt i stan, handlat färg, ätit med papps samt målat min hall  ^^ Det är allt fina systrar jag har som alltid hjälper mig <3

Nu sitter jag här o äter en sen middag bestående av egengjorda klyftpotatisar och världens godaste bernasisås! När jag var utomlands sist för 2 veckor sedan så bodde mina systrar i min lägenhet. Närj ag kom hem fann jag en suspekt burk med sås i. Första gången jag smakade den så dog jag! gaaaaah, vilken god sås!


Lohmanders Bernaisesås



Nu blir det lite sökning på Blocket, kanske finner jag min tvbänk idag? Hmm...

Kram Liza

Hjärtan <3

Åh, denna top från Asos är ju bara sååååå söt! Älskar hjärtan på kläder! Vickans Marc Jacobs-klänning är ju inte fy ska den heller :)



Om man inte bodde ensam och ska iväg på resa så hade man kanske ju drömma ^^ Men nej, verkligeheten kallar och vad är en top i garderoben jämfört med 5dgr i paradiset? :)

Nu blir det iväg en stund med papps o systrar! Magen kurrar och skafferiet står tomt.. vafaaaaan... :)

Hörs senare!

Kram Liza

Maskerad

Igår var jag och mina närmsta vänner på maskerad. Det var en super skoj kväll! Mycket drinkar, mat, mycket folk, schlagerfestivalen på stor tvduk samt schlagermusik i högtalarna :)



Jag lånade Kims kostym och kom utklädd till Mimmi Pigg, jag älskar den klänningen! Såå söt ^^  Mina närmsta vänner, Veronika och Stephanie kom utklädda till GI Jane samt troll :)







Jag älskar er mina vänner! I över 13 år snart har vi varit bästa vänner och än idag är ni dom som står mig närmast. <3 <3



Tack för en jätte kul kväll!



Har nyss kommit hem från jobb, ätit lite middag och just nu ligger jag i sängen med mjukisbyxor på och funderar på om jag ska ta mig en liten lur? :)

Vi hörs senare mina vänner!

Kram Liza

texter

det var ett tag sen jag publicerade texter jag har skrivit.
här får ni två stycken.. om ni orkar läsa :)




jag möter upp dig där drottningsgatan tar slut
himlen brer ut sig som en isblå mjukglass
det har börjar bli vår och du ler mot mig bakom askblonda nudellockar
"där ser du, jag sa ju att den skulle komma tillslut. det händer inte alltid när det inte får hända"
du menar inte bara våren

"vi kanske ska börja om?"
du tittar upp och flinar undrandes
kisandes rynkar du på ögonbrynen
efter åtta månader har jag memorerat ditt kroppsspråk
vi står utanför bions entrédörrar
folk går omvägar runt oss
jag bryr mig inte ens om att jag blockerar vägen in
när allt detta har blockerat mig sen höstas
"trevligt att träffas"
jag sträcker fram min högra hand för att hälsa

du tar den och drar mig till dig
"det där har jag gått igenom i mitt huvud så många gånger"
vi dansar på gatustenarna
in mellan husen och uppför gatorna tar du mig
vi landar mot en gul husvägg mitt i gamla väster
jag hämtar andan och mina knän värker av din hud
"en vän till mig höll i ett hjärta idag"
du slutar andas och hittar min midja under alla jackor
"jag hade velat hålla i ditt"





som att sova med öppet fönster som tissel och tassel som dina beiga fingrar
som pudriga näsor som att spela memory med dina födelsemärken

ett avkylande regn och dina blöta fotspår i en kall hall
hittar din näsa under täcket, dina ljummiga varmvattensläppar
ögon som kastanjer och hår som vallmofrön

som att kyssa någon varm medan septembervindar drar in kastanjer och löv genom sovrumsbalkongen
som följa john med dina kroppsrörelser under täcket
som pusspjätt och monopol med vår valuta

men mest om att inte bry sig om årstidernas schema utanför din lägenhet
om att själv bestämma när det ska bli augusti i oss
om en egen tidszon och ett förlängt sommarhalvår
om att få komma försent, om att inte komma alls
om semestrar och 100-procentlig frånvaro från jorden



/ kim

<3 Kärlek på distans <3

Nu kommer en liten fortsättning på mitt förra inlägg om min underbara pojkvän, vårt liv vi delar, olikheterna och de underbara mötena...

Ni som inte läst det kan läsa det HÄR, jag fortsätter bara rätt av...

Vår kärlek växte otroligt fort, begäret efter varandra och den nyfikna känslan av att få hålla om den andra, att få dofta den andras doft, att få känna den andras hand blev större och större... Vi hade ännu inte träffats sedan den där kvällen för länge sedan. Vi hade ännu aldrig pratats vid, på riktigt, rört den andra. Allt vi hade nu var internet och mobilen...

Vi pratade varje kväll, timtals... Vi fick inte nog av varandra. Sms, samtal, msn ja, inget var nog.

Det var inte helt enkelt ibland att kommunicera i början. Vår engelska var inte problemfri och många gånger fick ordlistan tas upp. Trots allt, kände jag ngt så otroligt mkt för denna kille jag bara sett en gång.

Jag hittade en ordlista på nätet, den hjälpte mig så mkt. De svåra engelska orden blev översatta och vi kunde förstå varandra mer och mer. Mitt turkiska ordförråd växte och snart kunde jag halva lexikonet :) Hans engelska växte mer och mer då det var det enda medlet vi kunde använda. Nu idag kan vi prata helt obehindrat och hans förmåga att lärra sig språk är helt fenomenal!

Väldigt snabbt efter att vi börjat prata kände vi att vi måste träffas. Våra känslor spred sig över alla hav, över alla landsgränser. Vi bara måste träffas.

Jag köpte biljetter ner till Istanbul i början av November. Dagarna var långa, väntan var olidlig. Hur skulle detta gå? Jag var så stört, djupt och obehindrat förälskad i denna kille som jag inte ens rört, luktat, kännt på. Någonstans visste jag bara att detta var sant, detta var äkta. Aldrig förr har jag litat så på någon, anförtrott mig för, gett mig själv av så pass mkt. Någonstans visste vi båda bara...

När planet landade i ett kallt Istanbul snurrade mitt huvud, hjärtat slog allt hårdare. Jag kände det, fysiskt, att mitt hjärta blev mer och mer helt för varje steg jag tog. Jag kände att min själ blev starkare och starkare ju närmare jag gick utgången. Jag har nog aldrig varit så nervös förr. Tänk om han inte skulle tycka om mig, tänk så blir allt så fel?

Jag såg honom allra först i folkmassorna som väntade på sina nära och kära. Jag kände så igen honom från den där korta sommarkvällen i September. Hans ansikte var det samma, ögonen var de samma. Han gick emot mig sakta. När hans läppar nuddade mina vek sig mina ben och jag kände att jag kunde svimma vilken sekund som helst.

Första gången vi sågs i Istanbul

De dagarna förändrade mitt liv. Aldrig har jag känt en sån samhörighet med en annan person förr.. I 4dagar pratade vi varje minut, varje sekund. Varje lite minut var vi ihopslingrade i varandra, djupt upptagna av varandra. Vi sov kanske 1 timme per natt. Vi ville inte förlora tiden vi hade med varandra. Snart skulle vi skiljas igen. Att sova är att skiljas. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vi grät, skrattade, skämtade och bara njöt av att vara hel för första gången.

Att åka hem var något av det jobbigaste jag varit med om. När skulle vi träffas igen? Hur skulle detta gå? Vad ska hända?


I Istanbul samma dag jag skulle åka hem

Ett år senare har jag lärt mig att avskeden aldrig blir lättare. Man vänjer sig bara inte. Tårarna kommer första dagen man ses. Man slappnar aldrig riktigt av och hinner njuta till max. För varje minut som går är lite närmre ännu ett avsked. Tårarna och saknaden blir en vardag men man kommer aldrig till att vänja sig.

Än idag pratar vi timtals varje dag om allt mellan himmel och jord. Än idag pirrar min mage varje gång jag ser hans namn på min mobil. Inget har förändrats... Förutom kärleken som blivt starkare..

Istanbul har gett mig livet igen, kärleken igen. Samma stad kan få min mage att pirra, mitt huvud att snurra, mina ben att vika sig varje gång jag kommer, fortfarande efter ett år är det samma känsla när jag går ur planet och ser Honom stå där och vänta på mig. Men samma stad får mitt hjärta att brista, min själ att gå i sönder, mitt liv att delas varje gång jag går.

Vi har haft en enorm tur. Vi delar samma starka, passionerade kärlek. Vi älskar ut över alla gränser. Varje dag ringer vi varandra exakt samtidigt ett otal ggr, vi skickar samma sms till varandra samtidigt, vi vet vad den andra tänker utan att behöva tala. Trots skola, plugg, jobb och en liten ekonomi har vi kunnat ses varje månad. Om ens bara 5dagar. Dessa 5 dagarna får mig att orka kämpa på mitt liv här. Dessa 5dagar får mig att vilja leva igen.

Distans-förhållande
är enormt svårt. Det tär på en, själen får sår, hjärtat värker exakt varje minut. Men kärleken gör allt värt det. Kärleken vi delar gör allt värt det.

Hans doft, hans beröring, hans kärlek gör mig hel. Kanske är vi bara nära varandra 5dagar i månaden. Men dessa 5 dagarna gör mig hel... Han gör mig hel...

Kram Liza


Dagens outfit

Här har vi en Dagens Outfit tagen inne på mitt gamla skolager. Bilden är inte från idag, men kläderna de samma. Bilden togs nångång förra månaden då jag fortfarande jobbade på Skopunkten.



Kofta - Vero Moda
Linne - H&M
Jeans - H&M
Stövlar - Skopunkten

Tyvärr lades våran söta lilla butik ner och vi blev alla omplacerade på nya jobb. Nu jobbar jag på Jerns i Malmö City. Liiite skillnad på både pris och kundkrets mellan Skopunkten och Jerns :)

Jobbet är än så länge nytt, och visst trivs jag jätte bra! Dock kommer stunder då jag saknar min "lilla familj" nere på Skopunkten.  Men så kommer det nog att kännas i framtiden för mitt nya jobb med, det är jag säker på :)

Kram Liza

NEWMOON

NYA BILDER FRÅN NEWMOON-INSPELNINGEN!!! jag dör..

grauwr!! Fan vad alla är snygga!

/ My

Smygfotning

Hörde varmvattnet porla i badrummet och hittade my i badkaret nyss, UTAN LÖSHÅR.
hihi
det där var ett ansikte bara en mamma kan älska, hahaha



/ kim

Tack!

Kallade precis på Kim (som jag gjort 3000 gånger idag) för att kolla på våra kommentarer :D

- Kiiiiiiiiiiiihhmmm, Gå in på bloggen två nya tjejer har kommenterat vår blogg i det där "vem är ni"-inlägget!
- (Kim svarar inte) allt man hör är tangenttryckningar och "aaww".

Detta är hur kul som helst! Nu när man ser gamla kommentarer och förhoppningsvis nya så får man en helt annan bild i huvudet. "Det är ju hon som bor i Luleå, hon som läser twilight, hon som bor i Finland o.s.v" =D

Tack så mycket för allt beröm! Vi tar åt oss och vi ska självklart fösöka göra mer outfitbilder.

Hur kul det än är att kankse ha en stor blogg med massa kommentarer så trivs jag mycket bättre med våra stammisar och vår lilla blogg :) Tack Lisa, Daniella, Tanja, Marina, Wiola, Samira, Louise, Emelie, Linnéa, L, Josefine, Ida, Mikka, Mia, Emma och alla andra!

Kramar!
/ My


Klädhjälp


imorgon vankas det utgång och jag vet inte vad jag ska ha på mig..
så jag tänkte att ni kunde hjälpa mig med valet :)
ska ha stort lockigt hår, svart kuvertväska och mina svarta pumps
välj på! det är kul när så många börjar att kommentera som i inlägget där vi frågade vem ni är :)



blommig secondhand-klänning med skärp i midjan (svårt att se dock)




rosklänning ifrån forever 21 med tillfälligt svart skärp i midjan (ska rota fram det riktiga sen)




min älskade älskade rosklänning i siden (tänkt ha underkjol under)
dock dåligt foto då kameran dog sen!




eller denna blåa skapelse (fast i grönt)

hjälp!

/ kim

dagens låt


Ingrid Michaelson - Keep Breathing

Världens bästa låt just nu.
Utan tvekan!

/ My

blandat och 1901-fest

Lite mer ströbilder från eventet :) Detta blir nog det sista inlägget om Twilight i Northampton.



SJÄLVKLART satte vi Sverige på kartan ;) Ursäkta kråkstilen men jag var lite rund om fötterna.



Kellan därborta i vit mössa :)


1901-temafest närmade sig sista kvällen



Här var vi rätt tidiga men det hade ändå kommit rätt mycket folk :)

Vi dansade och shakade till twilight-låtar och min favoritlåt måste nog varit Rihannas "Disturbia".

Mot halva kvällen så målade jag två röda vampyrmärken på halsen, HEHEHE.

Söta tjejer gick fram och frågade om de fick ta foton av oss :)

Sista bilden vid utgången på hotellet Parkinn :'( Men istället för att vara ledsen att det tagit slut så ska jag vara glad för detta var fan det bästa jag gjort i mitt liv.

"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, it's not reasonable to grieve when it comes to an end. " / Nathalie

Vi försökte att hålla humöret uppe när vi kom hem på hotellet. Det var svårt och när vi stod där o packade (vi åkte på morgonen) så började en liten tös gråta. Sen blev en annan tös ledsen och tillslut stod alla vi o grät när vi packade.

- Inte gråta! Sluta detta ska vi inte gråta över, vi kommer göra detta fler gånger =O ! FAN sluta nu gör ni mig ledsen, helvete. Detta kommer fler gånger :(
*tystnad*
- Okej nu gråter jag också.
- *Alla skrattar o gråter samtidigt* :')

Kan bara säga en sak. När tre tjejer står i sina finaste underkläder, rött läppstift, lösögonfransar, vampyrbett-märken på halsen och storgråter så är det en rätt läskig syn ^^

/ My

Lite blandat twilight



Ojojoj, nu har jag fått alla foton från eventet :)
Tänkte visa lite autografer och gruppbilder. Här har vi det sista gruppsnacket med alla skådespelare. Dom var så jäkla roliga att lyssna på. Kellan och Peter skämtade var tredje sekund och ibland sköt även Justin in några små kommentarer.
Vi i publiken fick Justin att säga "La push baby, it's la Push" och "I's a WOOORM" hahahah. Tror jag skratta så jag grät. Han levde sig in i det så mycket =D
Vi fick även Peter att säga den dundersexiga meningen "Animalattack..." 2 gånger! Maahhh, alla tjejer stönade i publiken och sen skrattade vi åt det höga stönet.
Dom berättade om sina privatliv, roligaste tabben under filminspelningen av Twilight o.s.v.
Kan avslöja att den roligaste tabben gjorde vår alldeles egna Edward =D Fast kan inte berätta helt för den hänger lite i samman med newmoon-tankarna också. Svårt att förklara.


Här har vi Angela Webber aka Christian Serratos och Eric Yorki aka Justin Chon. Fick faktiskt en kram av justin :)
"Christian <3"
"2 My, I love your name. / Justin Chon 2009 - 2 - 28"


Här har vi även den fina Alice Cullen aka Ashley Greenes autograf :)
"My. xo, A Greene <3"

/ My

Snart snart

Snart ska jag tillbaka igen! Åh, som jag längtar! Biljetten är bokad, endast 2 veckor till!





Saknaden är enorm!

Kram Liza

Vem är ni?

Jag satt och tänkte på en grej, vi har knappt någon aning om vem våra läsare är..
Visst så känner man igen namn som återkommer, har någon Julia, Tanja, Marina, Wiola, Ida, Mia och andra söta namn som kommenterar.. men vi har egentligen ingen aning om vem ni är.

Så har ni lust så lägg in en kommentar, vem är ni, hur gamla är ni, ungefär vart bor ni och hur hittade ni bloggen.. varför fortsätter ni läsa?

Även bloggerskor behöver boosts och information ibland.. bara för nöjets skull :)

Kram !

/ Liza, Kim och My


hihi

Idag mår jag inte så bra. Har bara läst och vilat mig. Fick för mig att göra lite photoshopbilder ^^


Peter Facinelli och Jag på twilight-eventet i Northampton.


Dr Carlisle Cullen och Esme Cullen
hehehehe.

:)
/ My

blogg blogg blogg


mitt egna kärleksbarn är uppdaterat!
borde bli bloggdesigner ;) haha!

här kan du kika på henne

Photobucket


/ kim

Systrar <3

Vad skulle jag gjort utan mina underbara systrar?

Vi hade en supermysig dag idag! Det blev diverse målning och sprayning av möbler till min lägenhet, tillsammans med chips, läsk och ballerina-kex :)

Kim är fast bestämd med att inte måla över mitt tjejansikte på hallväggen. Så hon gjorde ett tappert försök och målade henne från mögel-grönt till metallic-guld:) Det blev faktskt mycket snyggare! Till en beige vägg så blir det nog rätt fint. Tack gumsen <3<3



Nu blir det sängen, 5 dgr arbetsvecka framför mig! Sov gott!

Kram Liza

en tillbakablick..



en väldigt stolt pappa och storasyster på bb för snart 20 år sedan.. :)



en stolt storasyster och två stolta brorsor :)



två små skitungar :) haha.. "dagens outfit" redan då ;)
(kim t vänster och my t höger)



liza med my i famnen, som gör.. westside-tecknet..?



det blev lite reportage om liza när hon skulle vara med i sikta mot stjärnorna som 16-åring :)



lite fler..



här hade liza vunnit sommarchansen (sångtävling)


lizas första sångtävling (liza i hatt)

hihi! liza kommer förmodligen att vilja strypa mig men den chansen tar jag ;)

/ kim

hjälp!



när vi var i new york så köpte jag denna skönheten i rosa och i svart.. men nu har jag gått ner och de passar inte längre.. fanns bara i storlek m på forever 21 men jag ville ha dom ändå, satt precis uppe men nu kan jag inte ens förlita mig på att mina bröst håller klänningen uppe, haha :)

tänkte kolla om det finns någon som har någon idé för hur man kan sy in den eller dylikt?
har haft säkerhetsnålar men det förstör sidentyget..
det är som sagt en väldigt svår klänning att sy in, med veck och allt vad det är..snyft



/ kim

Underbara sol!

Oj, vilken underbar morgon att vakna till! Solen skiner och lägenhet fylls av värme och lite vårkänslor!


Precis utanför min dörr


Nu blir det en snabb tur till Banken och lite andra småärenden, har viktiga papper att ordna.

Ses snart! Kram Liza

ojojoj

Sitter här och torkar tårar. Det är inte vilka tårar som helst utan de är tv-tårar ^^
Jag totalt avgudar programmet 'Spårlöst' på fyran. Hur mycket man än försöker så går det inte att sluta gråta. Kvittar vad dom säger så brister det. Helt makalöst. Älskar att gråta:)

5 sekunder efter att programmet slutat så ringer en pappa med gråt i halsen till mig "Ohhh vilket fint program, gumman. Du och jag är så lika. Tur att du fått min 'fina gråtsida' så vi kan föra vidare den i generationer =D Finns för många kalla människor i detta land"

papps, papps, papps ^^

NU ska jag läsa en viss bok.. det är inte vilken bok som helst.. det är en bok från världens bästa bokserie! Behöver nog inte säga mer nu, hihi.



kram
My

Nytt badrum :)

Som vanligt är mina inlägg mest inredning... Med nytt hem känns det som att det är det enda dagarna kretsar kring.

Idag fick jag äntligen till mitt badrum! Älskar det! Det är så himla svårt att fota ett så litet badrum och då jag inte ens har photoshop så får bilderna bli som dom är (med min mobilkamera). Mitt badrum går alltså endast i svart och vitt. Super fräscht tycker jag! :)

Jag fann allt på Bolagret i Malmö. Svart badrumsmatta - 89kr, svart /vitt /genomskinligt duschdraperi - 129kr, svart tvålpump - 49kr, svart glas - 49kr.









Nu blir det mer målning av fondtapeten!

Kram Liza

thank god it's twilight


måndagskvällen blev räddad! hihi
Tack My för detta fina inköp.



/ kim

Dagens shopping

Idag blev det lite hem-shopping. Det blev färg på Biltema, chokladbrun spann med 2,5 liter färg i för endast 89kr :) Det ni!



Sen blev det ett litet besök på Rusta där det inhandlades tapet till mitt helt vita kök.




Svart-silvrig blommig tapet, sååå snygg! Ska ha endast en fondvägg med den för att piffa upp det lite. 119kr/rulle.



Sist blev det nya köksstolar Jysk. Läderlook för endast 250kr/styck. 4st blev det och till ett fyrkantigt svart bord, vitt porslin, mitt i övrigt vita kök, med den nya fondtapeten och svarta mattor kommer mitt kök bli skitsnyggt! Längtar tills allt är klart!


Ska måla stolsbenen svarta för att matcha till det rejält :)



Just nu har jag målat första draget på min fondvägg i stora rummet. Mer får göras imorrn.

Kram och god natt! / Liza

PROM!


Javisst ja! Jag glömde ju nämna att jag gjorde en "Emmett" på Bella's bil =D Kände mig lite olaglig när jag klev upp på flaket men detta var ju en 'once in a lifetime'-upplevelse!

Kellan Lutz (Emmett Cullen) och Ashley Greene (Alice Cullen)
Andra dagen så blev det lite mer prat. Fick reda på en himla massa hemlisar och man kunde ställa egna frågor till dom. Tyvärr är vissa saker hemligstämplade så får ej skriva ut något speciellt på bloggen =/

Peter facinelli (Dr Carlisle Cullen) berättade också en massa skoj. Bland annat vad han viskade i Edwards öra sekunderna innan han förvandlade honom till vampyr. Rysnings-varning!

Vi stack hem efter snacket och gjorde vid oss till "Prom"!
Här har vi askungen, sexy-bella, och gudinnan.

Jag dog när jag såg vad eventet ordnat mitt på dansgolvet :| VALVET!!

Rätt vad det var så började alla skrika.

Vår alldeles egna "Carlisle" steg in i salen och bjöd upp en random tjej för att dansa under valvet till "Flightlessbird"-låten. AVUNDSJUK!!!

Oss tre :) En snäll grupp brittiska tjejer hjälpte till att ta fotot.

Jag och tjejerna blev tillfrågade av "Kiss Magazine" (en stor irländs veckorevyn typ) Att vara med i deras nummer som blandannat skulle innehålla lite om eventet. Dom tog foton av oss (ej dessa) och ställde en fråga om vad vi tyckte om tankarna att förändra Newmoon-filmen lite för att få med mer "Edward". Mitt självklara svar på lite halvknakig engelska blev något i stil med att "Det tycker jag inte. Hur mycket jag än älskar Edwards-karaktär så är det inte Newmoon om den förändras, tror även att Stephanie Meyer hade blivit lite ledsen."

*internt*-skoj när man druckit lite. Vi lekte bad-vamps hela vistelsen.

flott inredning med casinotema.

Vi upptäckte en stor massa med tjejer i ena hörnan av lokalen. Inte helt otippat så stod vår stora "Emmett" och gambla lite vid ett av borden.



Och NU måste jag berätta den sjuuuuuuukaste grejen av allt!
Skådisarna blev ju nästan jagade på stället. Jag kände inte för att delta i detta då reglerna på eventet var precis att man inte skulle göra det. Iafl, jag och tjejerna stod lutade mot väggen och vilade våra fötter då en liten sidodörr öppnades. En viss "Alice Cullen" aka Ashley Greene smög försiktigt ut för att inte skapa för mycket uppmärksamhet. Hon gick RAKA vägen till oss och vi tappade talförmågan. Ingen runtomkring märkte henne så vi fick vår egna lilla tid med henne :)
Hon kom fram till oss med ett stort leende och frågade hur vi mådde. Vi sa i princip med världens största leende att vi aldrig mått bättre, haha. Jag var tvungen att poängtera att hon var otroligt vacker och hon sa artigt tillbaka att hon tyckte detsamma. (Jag vet att det är en sak som man automatiskt svarar på en sådan komplimang men vafan :D)
Hon frågade vart Moa hade köpt sin klänning och vi skrattade lite. Vi frågade hur länge hon varit här på eventet, hur hon tyckte om det o.s.v. Hon frågade även oss vart vi kom ifrån och när vi svarade Sverige så tappade hon hakan lite. "All the way from Sweden :O". hahah.
Innan vi sa hejdå efter vårt lilla mingel så gav hon mig sin "låtsaspeng" som alla fick på eventet för att Gambla. Hon märkte kankse att hon fått för mycket uppmärksamhet under dessa minuterna att det var totalt omöjligt för henne att kunna gambla själv. Synd..
Man kan ju säga att efter detta så var vår "prom"-kväll helt jävla underbar!

Låtsaspengen jag fick av Ashley.

GO ALICE!
Sjuuuukt snäll och trevlig tjej även i verkligheten.
Undrar ni något så skriv :)

/ My

Dagens planer

Nu ska jag iväg med systrar och papps på lite inrednings-shopping. Det blir diverse shopping för hemmet samt målarfärg. Jag ska måla en chokladbrun fondvägg i mitt vita rum, samt kanske en murrig lila-nyans i min sovhörna. Får se vad systrarna säger ^^

Det finns billig målarfärg på Rusta så stämmer nyansen överens så är jag bara 129kr fattigare samt en fondvägg rikare om nån dag :)



Jag har funderat lite över hur jag ska göra med mina stora fönster. Ska jag ha gardiner, isåfall vilka eller ska jag helt enkelt strunta i det?



Jag var inne lite på Styleroom.se och kollade lite. Fann där en bild på ett sovrum där dom löst det jätte snyggt! Men billiga bambu-rullgardiner kan man piffa upp ett fönster hur snyggt som helst! Det är praktiskt och inga gardiner behövs! Jag ska kolla det idag. Såg att Jysk hade billiga.



Efteråt blir det hem till papps för lite smörgåstårta. Ha en skön dag så hörs vi ikväll med lite bilder!

kram Liza

Kellan Lutz


To My - I love you!, Love Kellan Lutz.

Ohhhhh yeeaaahhh!
Kellan Lutz aka Emmett Cullen är en riktig 'ladies man'. Man kunde nästan ana det på hans utseende och uppförande. Han älskar att vara känd och ger alla tjejer mer än bara en blick :) (misstolka inte) haha.

När vi hade signering så gick vi till ett stort rum (som det var totalt förbjudet att fota i). Ställde oss i en Kö bland massa unga brittiska tjejer och väntade. När det blev vår tur så log han. Moa och Nathalie hade ögonflörtat med honom ett tag. Han undrade hur mitt och Moas namn uttalades och försökte säga det rätt ^^ sött. Han sa att våra namn var vackra och blinkade lite med ögat. Vi dog och började skaka :D
Han skrev även "I love you" på våra tre foton. Kunde inte se många han skrivit det på, SCORE!

Efter Kellan signeringen så blev alla på eventet galna i honom. Alla skrek o smygtog bilder av honom. Stackars kille. Men han får nästan skylla sig själv när han är så flörtig ;D


Glömde nästan den viktigaste bilden på Mig, Moa, Kellan och Nathalie.

Han luktar gott, Hans armar är något utöver denna värld :|
Och han ja.. han vet vad han gör för jag kommer alltid till att komma ihåg honom.

En helt underbart trevlig människa!

Undrar ni nått så skriv.
/ My

dagens outfit



svart klänning - gina tricot
jacka - gina tricot
skor - skopunkten
hårband - mys garderob hehe

leggins - mammas garderob
väska - forever 21



nu ska vi iväg till ikea och shoppa lite!
hoppas ni har en trevlig lördag :)

kram / kim

hmm

tanken har väl slått mig många gånger, "om jag skulle be någon filma mig nu på dansgolvet så jag kan få se imorgon hur jag ser ut när jag dansar"
efter att ha fått se dessa bilder som elin tog på mig förra fredagen avstår jag gott och nöjer mig med mina stillbilder :) haha!
nästa fredag blir det dags igen, just nu ligger jag sjuk i magkatarr men börjar bli frisk.. har levt i en bubbla och läst massa twilight, men snart så.. snart är jag mig själv igen :)




känner att jag har bloggtorka.. vad saknar ni på bloggen? outfits? musik? texter?
tänkte ta mig i kragen och börja på riktigt igen :)


/ kim

Fredagkväll

Det är Fredag. Grannen har förfest och musiken hörs långa vägar. Jag sitter här i min säng med datorn i knät. Jag sitter i min lägenhet. En konstig känsla.

Detta är mitt hem, mina möbler, min doft.

För första gången så kan jag andas och slappna av ikväll. Så mkt som hänt den senaste tiden. Men nu är jag på väg mot nya äventyr.

För en vecka sedan stod jag där mitt bland flyttkartongen och minnen.




Flyttdagen var lång och tung. 4:e våningen, utan hiss med dubbeltrappor är ingen hit kan jag säga :)


Här har ni några bilder på mitt lilla söta boende. Allt är långt ifrån klart. Det ska målas, kartongerna ska bort, hyllor och byrås ska köpas.

 





En väggmålning i min hall som alla utom jag verkar älska. Hmm..
.


Jag har verkligen världens bästa familj! Dom ställer alltid upp för mig i vått och torrt och vet precis vad som ska sägas för att få mig att må bättre. Nu är jag snart gamla Liza igen. Hade inte klarat det utan min familj.<3 <3 <3

Ja, nu börjar min nästa fas i mitt liv. Undrar vart den bär mig nu.

Jag vill tillbaka ett par dagar. Jag vill resa igen. Kanske jätte snart är jag tillbaka. Ååh, jag längtar så! Saknaden är oändlig.

Kram Liza

Oj, vilket personligt inlägg detta blev. Äh, ibland behöver man få skriva av sig lite! Kanske förstår ni allt, kanske förstår ni inget. Struntsamma :)

hundsömn


hahahahaha. Något helt annat än Twilight men var bara tvungen ^^

/ My

updatering!
Titta vad jag hitta! hahaha


Sommarens måste!

Varför blir jag inte förvånad? :)



Vad sägs om solbrillor rulle? Solbrillor som man bara klistrar på fejan och sen är man good to go. Lagom till sommaren kommer denna rulle att komma ut till försäljning.

Ojoj, vilken rusning det kommer bli! :)

Kram Liza

La push beachparty!


Efter öppningscermonin så var allt lite vingligt.

Så vi blev tvungna att beställa in lite VAMPYR-ÖL!

Här är våra söta la-push kläder

hihi. Ursäkta min lilla hårslinga

Lite inlevelse skadar inte

Massa paraplyn hängde i taket

Denna bilden ser jättetråkig ut men så var det verkligen inte :) Det var mörkt med massa lampor i alla jordens färger, twilightmusik och mycket mer folk.

Man kunde även köra "tjuren" fast i surfingbräd-form :D

Blev inte så hemskt mycket mer bilder denna kvällen. Vi hade så jäkla kul iafl!

/ My

obs

Tips, Om ni tror att ni har missat någonting av alla twilightinlägg så är det bara att trycka på vår lilla Twilight-kategori i vänsterspalten så får ni upp allt som jag (vi) någonsin skrivit om twilight! =D

/ My

öppningscermonin

Här är bilder från öppningscermonin. Två stora tvskärmar hade ett trummande ljud och alla 900 satt på sina stolar och var mega-exalterade. Fotoblixtrar for över rummet i över en kvart bara på de tomma stolarna med deras namn på.
Efter en stund så kom alla skådespelare in en efter en. (Det var här jag sträckte ut handen :D och alla tog den)
Jublet var makalöst. Dom som arrangerade evenemanget fick ett flertal gånger uppmana oss att sänka volymen. Dock kände inte jag mig direkt träffad.
Jag försökte att fota skådespelarna när dom halvsprang till scenen bredvid mig. Skitsvårt då kameran först ska fokusera,  blixten ska sega sig och allt annat mög. Men några bilder fick jag på dem :D


Deras platser. Från vänster Angela Webber, Emmett Cullen, Carlisle Cullen, Alice Cullen, Eric Yorki.

Kellan Lutz (FÖRSTÅR NI HUR NÄRA JAG VAR DEM :') )

Christian Serratos

Ashley Greene

Eric Yorki (hemskt tråkig bild :( )

Peter Facinelli

Här hälsade dom oss välkomna och pratade lite om helgen.

Bilder från de stora tvskärmarna på sidorna



Efter denna hälsning så var det "la push"-fest :D
Ska försöka lägga in lite bilder på det också.

/ My

uppdatering

gud vad länge sedan det var sedan jag uppdaterade, känns som om att jag liksom de andra är inne i en twilight-dvala. trodde aldrig att jag skulle gå och bli besatt av böcker och filmer men det gick. men hur kan man låta bli när edward avbildas så himmelskt rent textmässigt och bildligt i filmen och när alice är så snygg så man dör?
längtar tills den fjärde boken släpps på svenska och tills den andra filmen släpps i november.

ett till event hålls i oktober, får se vad vi gör då. vi funderar på att fly till norge och arbeta där i ett tag.. men vi pratar absolut om eventet. blir riktigt sugen nu när jag får höra om hur detta eventet var..

såhär hade det ungefär sett ut om jag hade varit med i helgen:



haha! hade förmodligen dött och kommit till himlen?


hm, får ta och uppdatera om något annat än twilight. känns som om att bloggen behöver vädras ifrån twilight lite ibland.

jag har också hört rykten om att en viss saknad syster kommer att blogga här idag!  ;)

/ kim

utforskning

Ännu mer resa!
Kan inte lägga in så mycket om skådisarna ännu för Nathalie är offline. Här är iafl om vår resa och första dagen då vi skulle till eventet :)


Ankomsten! The Langham Hotel

Våra clownrum

Rom, Te, Kakor, Läsk

Vi överlevde första natten trots lite spökljud

utsikten. (Obs detta är ett hus till salu O_o)

Vackra hus

På väg mot staden!


Northampton-marknad!

Tre jätteglada pinglor påväg till Park inn för Kellan Lutz-signering!

/ My

Souvernier

Här är lite bilder från eventet :)
Det hölls i en stooor lokal på hotellet Park inn i Northampton.
Det fanns alltid någonting att göra och man fick ett fullspäckat schema med aktiviteter. Autografer, foto, souvernier, auctions, guest talks, förhandsvisningar från twilight-scener o fakta om new moon m.m


Stolt nathalie efter att ha varit i souvernir-shoppen. I bakgrunden visades twilighttrailern om och om igen.

Alla gäster fick en liten påse med ett äpple (twilightäpple) och sitt kort man skulle ha runt halsen varje dag.

Saker man kunde vinna.

Mitt äpple med twilight-logga på

La push-godis till festen på kvällen.

Alla mina foton!

La push-pin

Låtsaspengar till casinotemat (prom) kvällen efter.

Edwardvykort.

Har säkert glömt fler saker som vi fått och köpt :) När jag kommer ihåg så ändrar jag lite i inlägget och klämmer in det.

/ My

Resvägen

Här är lite resbilder :)

"Happy days, happy days, happy days, we're going all the way
Happy days, happy days, happy days, we're going all the way
 Tonight! Lightning stikes!
Let's go into Twilight!"



Resan började i MALMÖ<3

Entusiastisk nörd <3

Gick vidare till Danmark

Taxfree<3





VÄLKOMMEN TILL STORBRITANIEN

Liten snabbtitt på London innan vi tog tunnelbanan till Northampton

Två glada resenärer när vi äntligen efter måååånga timmar nådde hotellet.

YES YES YES YES YES! (Bild tagen på väg hem ^^ därför det är ljust)

/ My

signering


To My - Much Love, Peter Facinelli

Dagen efter så hade jag och min grupp 17 signering med Peter. Ungefär 400 pers hade det också så det blev lite kaotiskt men när det var vår tur så tittade han upp två gånger och log. Han frågade hur vi mådde med ett ängla-smile och vi fick fram att vi aldrig mått bättre :D
Han log ännu mer och skrev denna söta hälsning till mig. Istället för bara "love" så blev det "much love". Gahh.

Vi träffade honom i korridorerna ett par gånger under veckan när han skulle smyga undan alla galna fans och då hälsade han alltid på oss.

att INTE jaga dom ger så mycket bättre resultat än att stå o skrika när dom närmar sig :)
Har gjort så mycket som de flesta på eventet inte gjort.

Vet inte vad jag mer ska säga om Peter, hmmm..
Är det något ni undrar så fråga :D
och JA han luktar skitgott ;D

Skriver såklart mer senare när jag kommer på något.
Tar en person i taget i bloggen. Blir enklast att komma ihåg då.

/ My

Peter


Här har vi honom igen, Världens goaste man!
Peter Facinelli

Hinner kankse med en liten snabb uppdatering nu. Har sovit ut och ska strax träffa min pojkvän men detta kommer gå fort ^^

Ni kankse undrar vad jag gjorde på samma bild som hunken själv?
Han är jättetrevlig och jag och mina tjejer råkade helt enkelt hamna bredvid honom under öppningscermonin :)
Han är jättepratglad och kramig. Vet inte ritkigt vad jag ska säga.
Har pratat med alla skådespelare och kramat dem. Peter var den som drog andan ur en. Direkt efter vårt lilla prat så skakade jag och började nästan gråta.
Han är helt fantastisk!

Bilden ovanför är från när han kommer in i "stora salen" med 900 fans och presenterar sig. (Btw så sträckte jag ut min hand när alla skådisar gick ut och alla tog min hand) ^^ snacka om att få en bra start på eventet. Skulle aldrig tvätta min hand, sa jag. Jag och Moa hade gjort några goda drinkar på vårt hotell innan så upplevelsen blev ännu mer högljudd och härlig. Tror jag vrålade något på svenska också mitt i allt, haha.

Har mycket mer att säga om fler personer och mycket mer bilder men har bara mitt minneskort här, nathalie har resten av bilderna så får vänta tills hon skickar till mig :)

Nu måste jag göra vid mig!
/ My

en bild säger mer än tusen ord

Nu är jag hemma.
Igår när jag och tjejerna kom hem från "avslutnings cermonin" så började vi gråta. Direkt när vi gick in på hotellrummet så bara brast det. Jag har utan tvekan haft den bästa tiden i hela mitt liv. Har aldrig haft såhär kul eller fått såhär många drömmar i uppfyllelse.

Tog 2 tåg, 2 tunnelbanor, 1 flyg och 1 taxi för att komma dit. Men det är så värt alltihop att jag bara vill skrika :)
Ni kan omöjligt förstå om ni inte varit där.


HÄR ÄR JAG OCH PETER FACINELLI aka DR CARLISLE CULLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Och ja jag kramar om hans midja så in i helvete ^^)
Berättar ALLT imorn och imorn, imorn, imorn, imorn, imorn imorn och imorn.

Nu måste jag smälta allting, gråta lite, önska mg tillbaka och ladda inför storbloggningen.
JAG DÖR!

kramar
/ My


RSS 2.0