Veckan som gått...

Har haft de mest mysigaste kvällarna på länge denna helg. Min lilla älskling Mysan har varit inneboende här i två nätter och vi har myst precis som på gamla dagar med godis, kakor, lagat hemmalagade hamburgare med friterade pommes, skrattat åt bloggar, Imdb:at Days Of Our Lives cast och annat myspys. Det är konstigt vad gott man sover med någon brevid sig, att veta att man inte är ensam...

Tack min lilla mysing för en mysig helg <3 <3


Jag och syster i Turkiet 2008

Fick världens lön denna månad, tacka för det då jag jobbat som en slav förra månaden. Landade väl på 195timmar förra månaden, så det blir en del på sparkontot som förhoppningsvis snart kommer till väl användning <3

Tiden går verkligen långsamt, och jag blir mer och mer känslig för varje dag som går. Att bara se ett par hålla i handen kan få mig att tåras, att höra en låt kan få min själ att gå i sönder och att se alla fina människor mysa i parken idag efter jobb gjorde mig gråtfärdig... Hur mycket ska vi behöva gå igenom innan det blir vi?

Det är dagar som dessa, när solen är uppe hela dagen, när solstrålarna värmer och det är 20grader i solen som jag verkligen saknar min andra halva, som jag verkligen skulle behöva en varm kram av och bara få inandas hans underbara doft som man få alla mina muskler att slappna av på en sekund.

Det var 5 veckor sedan vi sågs nu, 5 veckor sedan mitt hjärta delades mitt itu. Jag klarar snart inte fler dagar utan dig...



Kram Liza

lite härliga bilder :)










Temafest!

För någon vecka sedan så var vi bjudna på lite maskerad-fest :)

Vi var hemma hos Elin i hennes korridor och åt god middag, efterrätt och bål!
Temat var tidsepoker och varje par fick en egen tid att föreställa.



Här har vi 80talet! Ola och Moa

GREASE! 50tal ungefär. Nathalie och Rasmus.

20tal a la Maffia. Sebastian och Jag (My)

HIPPIES!! 60-70-tal! Elin och Kim











Efter god mat, lekar och spel så drog vi till en karaokebar i Malmö i våra utstyrslar och sjöng hela natten!

En underbart trevlig kväll :D

/ My

Längtar efter vår tid nu

Varför kan inte vi ha Fredagsmys som alla andra? Varför kan vi inte laga en god helg-middag och mysa med levande ljus? Varför kan jag inte krypa upp i din varma, underbara famn när jag känner mig nere? Varför kan jag inte få krama dig när jag känner mig lite ensam? Varför kan jag inte få somna till din djupa andetag som får mig så lugn? Varför kan jag inte få se dina perfekta ögon efter en lång dag på jobb? Varför kan du inte pussa mig när jag sätter nycklarna i dörren? Varför kan inte vi vara som alla andra? Varför är du inte här?

Jag saknar dig min fina lilla älskling... Varför är vi inte tillsammans här? :(

Varför kommer inte brevet med posten?

 

Kram Liza


Klipp klipp

Idag har jag varit och klippt mig. Klippte mig innan på Larson&Lange men då mitt hjärta bor på andra sidan jorden finns det mycket mer man kan göra för dom 600kr <3

Fick tips om att klippa mig på Svenska frisör-skolan mitt i stan. Priset var avgörande, bara 110kr :) Nackdelen är att det är studerande på frisörskolan så dom tar lite längre tid än vanliga skolade frisörer. En handledare är närvarande hela tiden så det kan inte gå så mkt fel. Mitt klipp tog 2 timmar, men det är skönt när någon pillar med mitt hår :) Dock blev det liiiite kortare än vad jag ville ha, var många år sedan det var så här kort! Har lite svårt att vänja mig vid det, men va sjutton, det är ju bara hår! Det växer ut igen:) Annars är jag super nöjd!



Här har vi en Dagens outfit från mig:


Stickad tröja från Vero Moda, strumpbyxor från H&M, stövlar från jobb - , smycken från bland annat Asos, kavaj från Zara, halsduk från Ebay och väska från Topshop.



Kram kram Liza

Repa

Har nyss kommit hem från en repa med bandet. Oj, som jag har saknat att sjunga! Vilket härligt band vi har... och grymma är vi med ;)



Snart har vi två kommande spelningar och det ska bli riktigt kul att få komma ut och sjunga&dansa igen!

 

 

Fina Anna <3 <3

 

 

 

 

Ibland behöver man lite avbrott från den jobbiga vardagen som innebär obb, jobb och saknad...

 

Nu blir det snart sängen, ögonlocken känns tunga.

 

Kram Liza


Dagens outfit

Idag fick Elin den STORA äran att fota min outfit! Haha
Insåg att det är samma kavaj som jag faktiskt har i andra inlägget

Det är en annan historia..

 

TACK för att jag "fick" låna skorna My, det är min storlek.. tro det eller ej

Muhahha

/Kim


Dagens dubbeloutfit





Kavaj - Ginatricot
Bälte - HM
Leggins HM


Linne - HM Gardeb
Jeans - London


KRAM
My och Kim

update


så blev även den sista klar!

mot sin vilja!

långfredag

Tvillingarna Gustafsson ska fira påsk idag!

En tvilling är fortfarande lite morgontrött och försöker sova vidare medans en står flitigt framför platttången. Hur ska detta SLUTA??

 


RSS 2.0