Melodifestivalen på Malmö Arena

Vilken rolig kväll det var igår!! Vilken upplevelse att se melodifestivalen live! Alla bidrag (nästan) var rätt så bra, men min absoluta favorit var självklart Anna Bergendahl! Vilken röst! Vad glad jag blev att hon gick vidare! Sen hoppades jag faktiskt lite på Neo eller Pernilla. Men dom gick till Andra chansen ju, så det blev godkänt. Dock var inte Jöback en av mina favoriter, lite för musikal över det hela för mig. Men muskalisk det är han!

En glad Liza och Mysa Arenan i Malmö innan sändning:


Det är svårt att förstå hur stort det egentligen är på Arenan:






Man fick svindel uppe på balkongen men Mysingen var glad ändå :) (kanske mer för de gratis chokladbollarna som delades ut :) )



Vilken underbar syn när alla tände sina ljusstavar i Annas låt! Det var riktigt maffigt och stämningsfullt!


Det var verkligen en jätte kul kväll med familjen och detta ska vi göra om nästa år!

Kram Liza



för exakt ett år sedan..

Sms från Nathalie : "För exakt ett år sen satt vi på tåget påväg mot Kastrup för att spendera en av de bästa helgerna i mitt liv tillsammans i england <3 jag saknar de dagarna vi hade där så att det gör ont just nu. Men är glad att jag fick uppleva dom med er :* Ha en bra dag mina älsklingar. Älskar er föralltid"

Mitt sms till mina tjejer : "För exakt ett år sedan reste jag till ett annat land, hade glädje och panikkänslor, var extremt hungrig, nervös, lättad, exalterad, lycklig, träffade mina idoler, festade, åt god mat och framförallt var med mina bästa vänner, det var nog den bästa helgen i mitt liv :) kan inte komma på något bättre. Tack för de dagarna och att ni delade det med mig. Jag kommer alltid älska er <3"

Sms från Moa : "Tack själv min finaste stjärna. Det var verkligen den bästa helgen i mitt liv också <3 Och jag saknar det så sjukt mycket. Tänk att äta på restaurangen "Edwards", shoppa, vandra till hotellet, göra sig redo, träffa och krama världens bästa skådespelare och sen dansa till Supermassiveblackhole och äta pizza och prata franska <3 Ha en bra dag min stjärnsyster, jag älskar dig föralltid.













vill dit igen..

/ My

Gissa vad jag ska göra imorgon!

okej jag anar att bilden säger rätt mycket av vad jag ska göra imorgon ^^

 

Det började med att min mammas Sambo Thomas ringde till min mamma i början av veckan och sa att han vunnit 2 biljetter till Deltävlingen i Malmö på Lördag (imorgon). Han vann pga sin motivering till varför just han skulle vinna, som löd ungefär såhär ; "Jag ska vinna för att jag fyller år på söndag"

Min mamma blev såklart jätteglad och dom längtade båda två till Lördag!

Direkt efter att hon lagt på luren så ringde ett okänt nummer min mamma. Hon svarade och fick reda på att även HON vunnit två biljetter till Melodifestivalen! Och hon vann också på sin motivering som löd ungefär såhär ; "Jag vill vinna så jag kan fira min Sambo som fyller år dagen efter" hahaha, sjukt!

Nu hade vi fyra biljetter dit, WOHO! Mamma, Thomas, Liza och My ska dit!

Då ringde Thomas svärson Peter och förklarade att han vunnit två biljetter som han ville ge till Thomas och Mamma. Han hade vunnit med motiveringen ; "Så jag kan ge dom två till min svärfar som fyller år dagen efter" hahaha. Så nu har vi sex biljetter dit ^^

Sjukaste!

Vi är ett helt gäng som ska dit nu. Sebastian ska även med mig. Synd att Kim inte kan följa med då hon är uppe i Enköping och hälsar på Elins föräldrar :) Hon som älskar schlager så mycket..

Ska bli jättejättejättekul imorgon!!

Nu ska jag vila lite.

 

Ha en underbar Fredag mina fina läsare.

Kram

My


Ännu en dag

Som vanligt har jag inte skrivit på länge... Jag vet inte vad jag ska skriva om längre... Varje inlägg jag skriver handlar bara om saknaden av min man, min fina älskling, min andra halva... Hur kul kan det vara att läsa alltid?

Min vecka hos älskling var som vanligt helt underbar. Att få vara hel är en helt magisk känsla. Att möta ännu ett avsked är dock tortyr för hjärtat och det gör bara mer och mer ont för varje gång. Hur kan man vänja sig vid att hjärtat skärs mitt itu varje månad? Det är verkligen en känsla ingen kan förstå som inte varit med om det.

"Du vänjer dig", "snart ses ni igen", "Försök att tänka på annat" Alla försök till peppning gör bara mer ont. Hur kan jag vänja mig? Hur kan jag vara glad för att det "bara" är 25dgr kvar tills att vi ses igen när alla andra par har lyckan att kunna ta cykeln runt hörnan och återförenas med sin kärlek? Hur kan jag tänka på annat när hela min värld upptas av denna torterande saknad?

Vi myste hela veckan i Alanya. Satt i mjukiskläder exakt vare dag, och bara myste. Vi lagade mat, jag gjorde tacos till min fina familj. Som dom åt! Älskling och hans lillebror försökte sig på en cholkladkaka, den såg inte mycket ut för världen, men oj, vad god! Vi promenerade nere i hamnen, strosade runt i butiker, åt på mysiga cafen, och bara andades kärlek.

Vi har varit gifta i 1månad och 6dgr idag. Vi är nygifta, vi borde vara som lyckligast nu, detta är den lyckligaste tiden för nygifta. Men var är min man, varför får jag bara se honom på msn varje kväll? Varför får jag bara höra hans röst i luren?

Allt känns tungt, det är tungt att snön aldrig ger med sig, det är tungt att behöva jobba 2 jobb varje dag, 7 dgr i veckan, det är tungt att det blir mörkt så tidigt varje dag, det är tungt att det är så kallt, det är tungt att vara så trött varje dag, det är tungt att vakna varje morgon och inte kunna se min andra halva, det är tungt att lägga sig utan en godnatt-puss, det är tungt att fälla så många tårar varje kväll och inte ens få känna hans underbara doft till tröst, att inte få en kram när jag är som mest ledsen.

Han ringer mig varje morgon när han vaknat : Gunaiden benim hayatim (godmorgon mitt liv) och hans varma trötta nyvakna röst får mig att rysa. Varje kväll ringer han mig innan vi lägger oss: When you close your eyes I will come, maybe u will not see me, I will come when u sleep, but u can feel me, I will come to your dreams and chase away the bad demons. Varje dag ringer han mig: Do u know that there is a husband on the other side of the world dreaming of you every second?

Varför kan inte vårt liv tillsammans starta nu. Ju närmre vi kommer desto mer nervösa blir vi, tänk om det blir ett annat svar än det vi drömmer om. Nu är det inte långt kvar... och klumpen i härtat blir bara tyngre och tyngre... vi är så redo nu, hur mycket ska vi gå igenom innan vi är värda ett liv tillsammans?

Som ni förstår är jag inte speciellt rolig att läsa om just nu. När våren börjar kommer jag igen. Just nu är allt bara kallt, trött och snöigt.

Dock finns det en fin liten ljuspunkt på Lördag. Jag och min fina familj ska se Melodifestivalen live Arenan i Malmö. Fina mamma ringde mig och sa att hon hade biljett till mig. Oj, vad kul det ska bli!
Min familj är verkligen mitt allt, är så lycklig att jag har dom.

Pysslade ihop våra fina bröllopsbilder efter jobb. Dom är så himla fina och jag kan inte titta mig mätt på dom.

 



Ha en underbar kväll mina vänner <3

Kram Liza

2010-02-24

Gud vad det var länge sedan jag satt här och skrev.. hittar inget att skriva om eller så har man bara inte tid.
En gång i tiden var denna bloggen så aktiv, men antar att som allting kan inte allt hålla på föralltid.
Imorgon sätter jag och Elin oss på ett tåg norrut.. ska upp till lilla lilla Enköping och hälsa på i en helg. Bli uppassade på och försöka vänja oss vid ca 20 MINUS!
Får se hur bra det går.. är trots allt skåning, kanske får eksem och utslag av kylan.. haha

Hmm.. kan iaf bjuda på en liten bild från fotograferingen av vårat klädmärke..som vi säljer på jobb. Det är nog den enda bilden jag vågar visa här! ;P




Shoppade förresten en klänning idag.. till GREKLAND.
Är det för tidigt? Fem månaders väntan är lång.. men jag kunde inte låta den vackra saken undgå mitt numera slitna kontokort.
Försöker verkligen köpa lycka under vinterhalvåret, nåja bättre än att försöka tröstäta.


Det blir mest skit av detta inlägget, skulle ha skyllt på att jag inte är van men skriver så ofta i min vanliga personliga blogg :)


Hoppas ni har en superkväll, nu ska jag packa :)

/ Kim

WIHOOO

Obs, ursakta. har inga svenska bokstaver pa min dator just nu av en konstig anledning, haha.

Okej kara lasare, jag har gjort DET! Jag kunde inte halla fingrarna i styr! Jag har bokat New Moon-boxen!
Twilightsweden tipsade om en 3-disc edition for 299 kronor pa cdon.com. Klicka HAR for att se bilder.

Disc 3:

• The remaining added value (122 min):
• Deleted Scenes: (15 min)
Bella’s Birthday Cake (:21)
Driving Home From Party (1:00)
Waking in the Woods (2:34)
Charlie Puts Bella in Bed (1:15)
Bike Crash (1:05)
Bella’s Nightmare and Chat w/ Charlie (4:12)
Remembering the Meadow (2:04)
Mike is Left at Cinema (:58)
I’m Here If You Want to Talk (:51)
Victoria Driving (1:38)
Jake Drives Bella Home (5:05)
• Edward Fast Forward (30 min)
• Jacob Fast Forward (33 min)
• Interview with the Volturi(12 min)
• Fandimonium(7 min)
• The Beat Goes On: The Music of New Moon (5 min)
• Frame by Frame: Storyboards to Screen (15-20 min)

Boxen inehåller dessutom: 2 st poster, bokmärken, 6 st vykort och 2 st armband.

Disc 1: The feature film + commentary

Disc 2: Total selected added value (128 min):

- 6-part Documentary: (65 min) Life After TwilightChris WeitzTakes the HelmThe Subtle DetailsTime to ShineTricks of the TradeReady for the World
- Music Videos: (12 min)Death Cab for Cutie -Meet Me On the EquinoxAnya Marina -Satellite HeartMuse -B&W rehearsal footage ofI Belong To YouMute Math -Spotlight (from Twilight Soundtrack)Team Jacob and Team Edward
- Becoming Jacob(6 min)
- Introducing the Wolf Pack (9 min)
- Shooting in Italy (7 min)

- Extended Scenes: (29 min)
ShoolCorridor Extended (1:20)
English Class Extended (1:26)
Carlisle Stitches Bella Extended (2:54)
Scrap Metal Extended (3:00)
Start of Cinema Lobby Extended (1:27)
Phoning Jake Extended (1:00)
Meeting Laurent Extended (4:54)
Jake in Bella’s Room Extended (5:00)
Outside Emily’s Extended (1:28)
Leaving for Italy Extended (:27)
Edward Meets VolturiExtended (2:38)
Home from Italy Extended (2:34)
I See you’re Still Alive Extended (:41)


SYSTRARNA GUSTAFSSON LANGTAR!!!


lite festligheter


världens bästa gäng <3

Vår lilla jesper och  Nathalie

tu padre

Kim, Jag (my), Nathalie och Moa :)


Jesper luriggubbe Linné


Lisbeth och Elin <3






??!!

!!!!!!!!

Sedan bar det av till Kb ! Tack för en jättefestlig kväll/middag :*

/ My


100214

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!
Vi firar denna underbara dag med världens bästa kärlek :)



många kramar
My

100212





Nu är vi fixade och klara för ikväll! :)

Ska strax möta upp tjejerna och jesper för att äta något gott, sen vankas det av med förfest och utgång!

 

Ha en riktigt mysig fredag!

 

Många kramar

My och Kim

<3


VAMPIRE DIARIES TV6 20:00

Ikväll är det premiär för den nya serien "The vampire diaries". Jag måste nästan tvinga alla mina läsare att se IAFL första avsnittet! DET ÄR SÅ JÄVLA BRA!

Det är lugnare än true blood och i princip i samma sväng som twilight. Det är så bra bra brab ra brabra bra bra brabrbabrabrbabrabrba.

Så nu har jag sagt mitt :)
Och för att alla inte ska bli upprörda när de ser det ikväll pga alla likheter med Twilight så ska ni veta att dessa böcker/serien blev skriven 14 år före Stephanie's.

SNÄLLA SE IKVÄLL!

Kram
My

Mys mys mys

Hej allıhopa <3

Sıtter ı ett alldeles specıellt vardagsrum ı Turkıet nu och vantar pa mın man som snart ska vara klar och nyduschad.

Ar alltsa pa den underbaraste platsen pa jorden, hos mıtt allt.

Dessa dagar som gatt har vı myst, bakat, lagat underbara mıddagar, varıt ute och utforskat byarna har runt omkrıng, gatt pa kafe, tıttat pa fılm och bara haft den underbaraste tıden med mın andra famılj har.

Mın turkıska famılj tar hand om mıg som jag vore en prınsessa, dom ar sa hımla fına och underbara <3

Ikvall ska vı se om vı och lıllebror kan hıtta ngn bıograf som har engelsktalande fılmer, dom ar tydlıgen besatta av att dubba allt vılket gor mıg sa galen! Annars blır det en svang tıll vıdeobutıken runt hornan.

Hade med mıg tacos ıngredıenser nar jag akte, sa ıgar bjod vı famıljen pa tacos, som dom at! Dom alskade det! Ikvall ska jag bjuda dom pa mın beromda vıta chokladtarta <3

Allt ar verklıgen perfekt och vı njuter av varje sekund vı andas samma syre och gar ı samma fotspar. Vı sover ıhopslıngrade, vaknar lıkadant och kan ınte tıtta oss matta pa varandra.


Nej, nu var alsklıngen klar! Ska ınte sıtta har och spılla dyrbara mınuter!

Hoppas allt ar bra med er!

Saknar mın famılj sa hımla mycket ska nı veta! Mams, paps och systrar, nı ar mıtt allt <3

kram Lıza


Xoxo

Hej hej alla bloggläsare!
Jag och my satt i våra mysdressar och spelade fishville precis och kände oss otroligt NÖRDIGA.
Tänkte föreviga detta ögonblick med en liten cambild..

Nu ska vi spela vidare,
Hoppas ni har en fin onsdag!

Kram! / Kim och My
aka Kessie och Maow

(någon som fattar....? hehe)


100208



Jag har fastnat i den alltför gråa och tråkiga vardagen, där av min bloggtorka :$. Ibland har händerna ingen energi att slå in"www.blogg.se", det är precis som att man blir förlamad i fingrarna och spyr på tangentbordet av trötthet. NÄ, skärpning! Denna helgen ska bli bra och även denna veckan :) Jag kommer iafl uppdatera mer, hoppas det blir bra även om jag inte är lika poetisk som kim och skriver om mina intressanta giftemål i turkiet med min stora kärlek :$

/ My

17 juli, då händer det!

Den 17 Juli händer det!!


Vi har ett strandhotell som ligger i Platanias (nära Chania). Ska bli skönt att bo nära havet. Kommer ihåg på Rhodos när jag och tjejerna tog våra badmadrasser och gick i hettan i 20 minuter, jävlar vad jag inte gärna gör om det haha.

Det ska bli hur mysigt som helst detta här :) jag längtar som ett djur! Grekisk mat, härlig värme och goa vänner.






Jag ska även leta efter den roligaste uppblåstbara madrassen som finns och slappa runt på den, hihi.

kram
My


RSS 2.0