Snygga Tees!

Asos har fått in en hel drös med söta Tees! Jag älskar T-shirtar! Det funkar för en dag på stan, att jobba i och även till och med när man ska ut om man har de rätta accessoarerna till!

Det jag älskar med Asos Tees är budskapen på dom! Hel fräcka ju! Man kan ha ett budskap och visa vart man står i världen med bara ett litet tryck! Jag älskar iaf dessa budskap! Dom är helrätt i denna grymma värld just nu!

 Me like!


image943


Eftersom att jag är musiker och sångerska så måste jag säga att "Drop Beats Not Bombs" Är min favvis! Den passar så bra in på mig på båda sätt! :)

Vilka tycker ni är bäst?

Priset är dock lite maffigt då frakt läggs på när det ska skickas till Sverige.. Kanske ngt man kunde pyssla ihop själv?

//L

Kommentarer
Postat av: Amändaah

Choose a smile... den var ju klart bäst ! :'D

2007-06-02 @ 20:39:06
URL: http://www.Wamanda.blogg.se
Postat av: Emy

Jag gillar nog den klassiska svartvita bäst. I know, jag är tråkig. =)

2007-06-02 @ 21:02:35
URL: http://emscatwalk.blogg.se
Postat av: Sinne

Dom är så fina allihopa! Roligt att göra själv, kanske jag måste testa :D Då får man ju vilken text man vill på dom, perfekt!

2007-06-02 @ 23:25:41
URL: http://siinne.blogg.se
Postat av: L

Emy - Såklart är du inte tråkig! Ibland är det enklaste och mest klassiska det absolut snyggaste! Man behöver egentligen inte krångla så mkt! ^^
Sinne - Ja, jag är också sugen på att testa! Man kan tydligen köpa sånt tryckpapper på tex. Panduro! och en bara en billig T-shirt från Hm. mkt billigare och man kan som du sa skriva precis som man själv vill! :)

2007-06-03 @ 08:48:45
URL: http://www.ThreeOfAKind.blogg.se
Postat av: Sofflan

Jag såg dem på topshop när jag var i london...=) Really nice.. köpte dock ingen. hade överskridit min shoppingbudget illa :P hehe

2007-06-16 @ 18:50:12
URL: http://soffila.blogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0