Ensam Mamma söker

image3651
ojojoj äntligen börjar det hetta till bland mammorna!

Innan mammorna gör sina sista val åker de på familjesemester med killarna. I Tallinn hettar det till ordentligt för Veronica och en av hennes två sista kavaljerer.


Förra veckan valde mammorna ut två killar var som får följa med på semester med barnen. Veronica tar med sig Jonas, Magnus och de fyra barnen till Tallinn. Under resan hoppas hon kunna få klarhet i framför allt två saker. Kan partykillen och lekfarbrorn Jonas även vara lugn och seriös? Och ska trygge omtänksamme Magnus äntligen öppna sig och visa vad han vill? Under en romantisk kväll med en av killarna hettar det till och första kyssen i Ensam mamma söker är ett faktum.

Susanne åker på lekresa till Tyskland med de två motpolerna Måns och Conny. Där blir det tydligt att barnen redan har hittat sin favorit i mysige Måns. Med argument som ?han bor ju närmast? försöker barnen övertala mamma Susanne att välja rätt.

I Ålesund vid norska gränsen tillbringar Lenita och Oliver en vecka med Mattias och Johan. Medan hurtige Johan är peppad på vandringar och långa cykelturer kan Mattias inte nog poängtera att ?jag tänker ju inte dra upp på något jävla fjäll?. Deras skilda inställningar till fysiska aktiviteter bli glasklara när de får i uppgift att ta med sig Lenita på varsin dejt. Medan Johan hyr cyklar och snitslar ut en bana fyra kilometer upp för ett berg, planerar Mattias att stanna kvar på marknivå.

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0