Fy och skäms!

Jag gjorde det man inte får göra idag. Jag shoppade en likadan vinterkappa som min syster!! (Felåt Kimse! Jag lovar att inte bära den när vi är ute tsm^^) Men den är sååå fin!

Här är en bild när Kim har den på sig. Den kostar 679kr och kommer ifrån Zara.



Till det blev den en ursöt sjal, även den från Zara för endast 129kr! Skinnhandskarna kommer ifrån Wedins och gick på 199kr.



Nu är jag rustad och klar till vintern!

Kram Liza

jag :)

Det är alltid lika roligt när min närmsta vän är på besök i Malmö. Dagarna går så mkt fortare och vardagen blir alltid lite roligare :)

Idag tog vi en shoppingrunda i stan och det shoppades en del. Bilder kommer strax. Här har vi en Dagens Outfit så länge:



Tyvärr vet jag inte vart kläder kommer ifrån men mitt är iaf:

Kofta - Vero Moda (?)
Jeans - Forever 21
Linne - H&M
Stövlar - Wedins

Kram Liza

Godmorgon!

Idag blir det jobb några timmar på Nilson, sen blir det fika med Kingis i stan. :) Mysigt värre!

Tyvärr är där inget mer kul att berätta om mina dagar ^^ Jag skriver mer ikväll när jag fått mer inspiration!

Kram Liza

:)

Det bästa man kan önska sig när man är lite sne är ett telefonsamtal där det enda som sades var "Vilken sorts chips ska jag köpa till dig?". Kim och Nathalie var i stan sedan innan och jag satt med en grisknorr på huvet med nollkoll på att dom stod utanför mitt rum sekunden efter. Sen var två tjejer hos mig i min säng och såg på bourn identity, ensam mamma söker och singing bee.

Små saker räddar verkligen ens humör.

<3

/ My

Shopping

Det var riktigt längesedan jag la in bilder från mina shoppingrundor :)
Tro inte att jag slutat shoppa bara för att inget dyker upp på bloggen, haha! Det har nästan blivit mer.
Problemet är att min digitalkamera är en batterislukare och alla batterier jag får hemmifrån fungerar för två bilder och sedan tar det slut. Usch. Får köpa ett par bra batteri eller en bra digitalkamera helt enkelt :)

Här är lite av grejerna jag köpt de senaste månaderna.


En mörkblå jacka från H&M som jag älskar!

En kort (slutar under brösten när man knäpper den) kofta från H&M

Tre jättemysiga halsdukar! Brun/vit - H&M, Vit - H&M, Brun - Ginatricot

En helt underbar blommig klänning från H&M. Lite kort men vad gör det :)
Kankse ser inte ut att vara något speciellt på mina oproffsiga-bilder men i verkligheten sitter den som en söt liten toffs på!

Sedan dog mina batterier. Får ta fler foton sen. :)

/ My

pooltrams

Något som piggar upp en denna räliga söndag.
Åhus 2008 <3










/ My

Söndag

oj, inget positivt inlägg idag. Jag känner mig helt nollställd. Alla kommer väl in i sånna här dagar lite då och då? (vet att jag inte är ensam iafl)

Vaknade, tittade på idol, ska ta ett bad, lägga mig i soffan med duntäcket och titta på gamla vhs-disneyfilmer. Låter inte det underbart? hmm.

Vill bara gräva ner mig som en grävling långt in i täcket och stänga ute mig från omvärlden. Orkar inte en massa levande organismer idag. Tecknad-kärlek får det bli. Tror inte man förstår hur mycket disneyfilmer egentligen handlar om kärlek. Jag såg alladin (en av mina favoriter) för några dagar sedan och det var 99% bara romantik. Helt galet.

Är det nått så kommer jag inte sitta vid datorn och mobilen kankse används ibland.

Over and out civilisationen!

/ My

Söndrigt mode

De slitna jeansen är på intåg igen. Jag gillar verkligen den rockiga lite nonchalanta attityden! Så himla coolt! Har dock inga söndriga jeans. Får kanske ta o klippa till ett par jeans här hemma så man följer modet ^^


Topshop har ett par färdig-rivna för den lata :)


Kram Liza

Forever 21

Åh, varför kan vi inte ha Forever 21 här i Sverige?? Jag hade shoppat där vaaarje vecka isåfall! Herregud vilka cravings man får!

Jag hade lätt klickat hem detta om det inte vore för tullavgift o fraktkostnad.







Kram Liza

praktiskt??

ok.. Jag vet att det man ser på modemässorna inte alltid är wearable. Men är inte meningen ändå att man ska se nån form av inspiratin och kanske anamma en liten del av det?

Vad är egentligen idén bakom denna sko och hur ska man få inspiration??



Spring/summer-09

Haha, märklig kreation. Skulle varit kul att spatersa på Malmös gator med dessa^^

Kram Liza

Dålig uppdatering

Förlåt för den extremt dålig uppdateringen den senaste tiden. Jag har inte känt mig helt hundra, har haft noll inpiration och känt mig lite under the weather med mig själv.

Jag ska försöka dra mig i kragen nu och komma igång igen. Nu väntar 5 härligt lediga dgr från jobb. Så förhoppningsvis kommer jag igång igen :)

Kram Liza

COLDPLAY

Här kommer det äntligen lite personliga foton från Coldplay-konserten.


Jag, Sandra, Paulina (sebastian bakom kameran)



Ohh.. tror inte ni förstår hur nära jag stod honom.. <3


02:45... då stannade mitt hjärta..
(MÅSTE SES !!)


fan vad jag vill tillbaka till den stunden..

/ My


höst

hösten är nästan framme i malmö.. var ute med min marina igår och gick runt i parken, fick till två bilder i alla fall.
men än är den inte här helt :)





/ kim

onsdag

gud vad det var länge sedan jag skrev här..säkert innan turkiet. tiden hinner gå fort när man kommer hem till sverige, träffar vänner, fikar, går ut, blir kär.. ^^
missbrukar mobiltelefonen, datorn, hemtelefonen och espresso house numera.. men jag gillar det :)
malmö börjar bli höstigt.. löven och det där gröna, det är precis som förra året..
förutom att en av mina bästa vänner (på bilden) inte bor här nere längre.. hon flydde till kalmar för att plugga för någon månad sen.. är hon inte vacker? snart ska jag upp och hälsa på henne. har vi läsare i kalmar tro?

nej klockan är mycket, jag måste sova.
söta drömmar
puss / kim

Tisdag

Härliga Tisdag?

Jag vaknade precis. Klockan är ett och jag får ångest, haha :) Visst är det skönt att sova ut men till ett? Jag har iafl vaknat halv tio dom senaste dagarna så förstår inte vad min kropp håller på med.

Jag är sugen på något fettigt. Något som sticker i hela kroppen när man äter det :') svårt o beskriva.

Håller även på att försöka fixa hem Keane's nya album "Perfect Symmetry" och även om jag vet att den inte släpps förrän den 13 oktober så har jag på känn att några låtar redan är ute på marknaden (6)

Nu måste jag börja bli nyttig.

Ha en bra dag allihop!

/ My

ohhh dör varje gång :)


Hittade denna på en blogg precis, maah börjar alltid gråta när jag ser den...
 Ja jag vet att jag gråter mycket, men då skulle ni bara veta att jag bara skriver att jag gör det hälften av alla gångerna som det händer för mig ;) ^^ finns inget härligare än att gråta ibland.
Titta och bli varma av kärlek allihop!

/ My

Vårmodet för 2009 :)

Jepp, då kan man redan nu se hur man ska klä sig om lite mer än ett halv år :) Tiden går så himla fort, men ändå känns våren så långt borta!

Så här såg modevisningarna ut:









Luftigt, enkelt, lager-på-lager, mönster, vippiga kjolar... Ja, jag kan nog ta mig an en eller två stilar om ett halv år :)

Kram Liza

satc-2!!



gott folk gott folk gott FOLK!
Jag läste precis på en av mina kändissidor att det snart kommer filmas en uppföljare till sex and the city-filmen!!!! :D
lyckan är total!
En utav mina favoritfilmer får en uppföljare, vilken härlig nyhet!



/ My

Ninja-cat



hahahahahahahahhahahahahahahaha..
satt som på nålar hela tiden :')

/ My

Coldplay fix you 18/9-08

lånar denna video för att försöka visa er hur mäktigt det var (läs inlägget under).



/ My

Lördag

jag överlevde!! woho. Två hela 6 timmars tågresor och en trång parkett framför coldplay. Jag är ändå rätt stolt över mitt psyke. hahah.

Okej, ska jag summera konserten i Torsdags med ett ord så måste det bli "fyfan" för fyfan vad mäktigt det var. Jag grät innan förbandet var slut, jag hoppade som en kanin när dom släckte lamporna, jag skrek som en gnu när dom kom in på scenen och sen bara sprack det. Undra om denna konserten varit det bästa jag sett i hela mitt liv? Kan knappt beskriva det mer nu, man måste ha varit där för att förstå. Vilka r ysningar man har efteråt när man tänker på det. Helt jävla fantastiskt.

Publiken stod upp och skrek, sjöng, vajjade och var glada. Stämningen var total under hela konserten. Jag stod så nära Chris Martin att jag kunde se hans SVETTDROPPAR! Den sjukaste känslan när han sprang ut på scenen ungefär 3 meter ifrån mig. Där stod han som med sin röst kunnat få mig att gråta, skratta och le i flera år. Om han bara visste allt detta :) Jag blev såklart som ett litet barn när han stod så nära, helt varm i hela kroppen. Ville verkligen inte gå där ifrån.

The Scientist blev acoustisk <3 The hardest part blev det med. Fix you var obeskrivlig, viva la vida fick hela publiken att vråla och yellow blev ett mäktigt extranummer.

Mot slutet så kom "bomben". Ett stort konfettiregn (okej stort kan inte ens beskriva hur himla stort det var). MILJONTALS små fjärilar i alla världens färger kom ner dalande mot publiken. Först utan någon speciell färg men när dom senare satte på några uv-lampor så blev dom neonfärgade i orange, grön, rosa och lila. Jag öppnade min väska och dom dalade ner som suvernier. Ska göra en tavla av dom sen hade jag tänkt :)

Har inga speciella foton från konserten som jag kan lägga upp nu, men lägger såklart upp senare.
Här är på min egengjorda t-shirt och fjärilarna.




förresten, detta läste jag på coldplay.com som chris martin hade skrivit på sin blogg.

" - Meanwhile back at the gig, the crowd for the second show are positively roaring. Apparently this second one sold out quicker than the first, which is an odd way round for things to happen, but I guess they like going out on a Thursday here in Sweden. They were a very loud and vocal crowd on the first night, but tonight I'd say they've topped it. I would have added an audio clip of them singing Fix You here, but I've just realised that the hard drive with all my show recordings is in a truck on its way to Oslo. At least I damn well hope that's where it is... "

okej, nu kom en liten tår från min kind. Jag vill tillbaka..

/ My

Diamanter på såret?

Nu kan man slå sig med stil! HÄR kan man köpa plåster med äkta diamanter i. Ja, visst ser det lyxigt ut på tjejen med ett stort plåster i ansiktet, haha.



Man kan till och med välja färg på diamanterna. Ja, har man mycket pengar i överflöd så varför inte ^^



Kram Liza

Middags-time!

Pappsen kom i veckan med en Pizza-maker (från OBH Nordica) under armen åt oss. Då vi har gasugn och allt blir bränt under till så var jag väldigt nyfiken att testa den! Idag blir det därför hemmagjord pizza och lite fruktsallad till efterätt. Mums!



Kram Liza

Höststövel cravings

Jag tycker verkligen att Skopunkten lyckats med sina höstskor i år! Herregud vad många stövlar som ligger i min korg i väntan på att betalas! Igår fick vi in ytterliggare en snygging. Dock rätt hög klack, med det är lite platå i sulan så den är inte riiiktigt så hög som den ser ut. Men oj, så snygg! Perfekta partystöveln till höstfesterna!



Kram Liza

Brännan försvinner



Varför är det så att brännan ligger så stadigt och fin så länge man är utomlands, men så fort man stegar ut ur lpanet på hemmark så känner man riktigt hur brännan börjar fjälla? Kan det vara att luftfuktigheten håller huden mjuk borta och att de kallare och torrare vindarna inte är gjord för gyllenbrun hud? Jag tror det.

Iaf... Mitt tips för att hålla brännan på plats är rätt enkel. Tappa ett bad och droppa i lite baby-olja. Oljan mjukar upp huden och man fjällar inte lika lätt. Kostar ca 25kr flaskan i affären och den vara länge!



Kram Liza

Katie Holmes

Katie Holmes framfart i New York dokumenteras hårt och aldrig förr har det snackats så mkt om vad hon har på sig. Jag diggar Katie! Hon är cool!

Här har vi lite jeansmode som hon setts i dom senaste dagarna. Tycker att den tjejen passar i allt!






Kram Liza

COLDPLAY IDAG

okej, jag dör. Tack gud för att du finns, hahaha.

Snart sitter jag på tåget till sthlm och snart ser jag mina gudar. Livet kan inte bli bättre.

<3
tänk på mig!!

VIVA LA VIDA
/ My

woho!


oj, är jag en riktig nörd om jag letat upp coldplays typsnitt, installerat det i mitt photoshop, skrivit ut det på ett a4'a för tryck, köpt en vit tröja och planerar att stryka på allt imorn?

Isåfall är jag en riktig nörd ^^

Hittade ett par magiska papper här hemma där man kan skriva ut vad man vill och sedan stryka på det på tyg och få fast det. Det tog inte mer än 2 sek innan jag var klar med mitt uppdrag. Hoppas tröjan blir snygg!!

Här är det coola coldplay-typsnittet för alla intresserade.
och såhär lägger man in det i photoshop ( Start -> Inställningar -> Kontrollpanelen -> Teckensnitt -> Arkiv -> Installera nytt teckensnitt )

WOHO
/ My

Blair som sångerska?

Såg på Youtube att allas vår otroligt snygga Blair Waldorf aka. Leighton Meester också sjunger!



Tänkte att det är väl som alla andra skådespelare som bara vill tjäna pengar och har noll talang. Men måste faktiskt säga att tjejen har en urmysig lite flummig röst! Gillar den!

Kram Liza

xoxo

fick en avi idag, gick till posten och det var tydligen ifrån kanal 5 :)
fick priset för min medverkan i gossipgirl outfit-tävlingen som jag var med i för några månader sen..
en signerad bok :)
enligt my (som har mer koll än mig så är det) så är det penn badgley, chace crawford och ed westwick som har signerat den. (dan, nate och chuck)

hihi, en liten souvenir är alltid kul o ha.. speciellt när snygga killar har rört den!
ska börja läsa boken ikväll :)





My tillägger : Chuck Bass har rört den... fyfan vad coolt. AH!

/ kim

Turkiet

Här har jag lagt fram lite fler semesterbilder från Turkiet :)

Vi bodde som sagt i Konakli som ligger 15 min med buss från feststaden Alanya. Hotellet som vi bodde på var fyrstjärnigt och hette Konaktepe. Det var ett bra hotell, lite halvdant men ändå fräsht och fint. Kanske inget hotell jag skulle rekomendera sådär jättestarkt att åka till för det är inget speciellt men om man skulle råka hamna här så är det inget skit man kommit till :)

Mysigt poolområde och helt okej rum. Det nästan enda negativa var att alla skyltar stod på danska och personalen/kockar/bartenderna bjöd ut en på nattklubb varje natt. Man kan tycka att dom ska vara proffsiga?

Men man hade iafl en egen privat strand och en gratis buss som förde en till den (även om det bara var 500 meter till den), gratis drinkar och drycker hela dagen fram till natttimmarna, stora matbufféer, tillgång till spabehandlingar och en massa andra lyxigheter. Så vår vistelse där var ändå bra där :)






 

Kanske finns han där ute nånstans?



Kram Liza

Tisdag

Jag kom på en sak precis. Det slog mig när jag vaknade från min djupa sömn att jag vill ha jul...
När det ändå ska bli kallt så kan det lika gärna bli svinkallt så man kan ha mössa o vantar. Varför ha nått mellanting? slå på med svinvarmt eller svinkallt så man kan ta på sig rätt kläder.
Märkte igår att man blev lite för kylig. Kankse intalar man sig själv att det är turkiet-varmt bara för att hoppas?
Jag vill även ha julkalender och julbelysning i fönstret. Mitt rum är det juligaste i hela huset när 1 december kommer. Det blir som en liten varm oas av bara röda lampor och julradio från högtalarna, mums.

men nä.. nu är det bara 16onde september och det är inte mycket jag kan göra åt saken. Fast jag klagar inte ändå, för i övermorgon ska jag se mina gudar för första gången, COLDPLAY <3.
Jag drömde om det inatt, att jag såg dom och att dom spelade yellow. Jag började gråta av låten men då kom sebastian bakom och höll om mig hårt. Allt kändes mycket bättre efter det. Och som vanligt i drömmar så är det nått som inte går som det ska. Jag har lovat o försöka slå min vän Moa en pling när den låten är igång men såklart så hittade jag inte mobilen i drömmen och när jag väl hittade den så var låten påväg slut och maahh. Varför får man alltid panik i drömmar?

Och som grädde på mosen mina vänner så kan jag meddela att jag igårkväll bokade en biljett den 31 OKTOBER i köpenhamn till mina andra favoritartister KEANE!!!!!! det är helt sjukt vad jag ser mina älsklingar på kort tid. Man måste ju passa på.
Keane har en historia bakom sig som lyder att en av deras medlemar fick för måååånga år sedan en förfrågan att vara med i en nystartad grupp som hette Coldplay. Men han tackade nej. Tror inte han har ångest för Keane är så jäkla bra dom med.

Mina favorit artister :
Coldplay [ x ] (ska se snart)
Keane [ x ] ) (ska se snart)
Snowpatrol [ ]
Kent [ x ] (har sett)


Coldplay - Yellow , Keane - Somewhere only we know

/ My

Pyjamas

Jag har aldrig förstått grejen med en pyjamas. Att ha så mkt kläder på mig när jag kryper till sängs känns inte bekvämt. Ännu mindre förstår jag då detta. Babykläder i vuxenstorlekar. Vem vill egentligen ha en sparkdräkt??



Det finns för killar med om någons pojkvän där ute alltid har drömt om lite extra kläder när han sussar ^^



HÄR finns dom att köpa.

Kram Liza

Sol, vind och vatten...

Åh, vad jag hade gett allt för att få trippa ut genom dörren och se vår underbara blåa hotell-pool! Där spenderade vi mååånga soltimmar, flytandes på varsin madrass. Finns inget bättre! Nu är det så kallt och mina fårullstofflar är faktiskt redan på mina fötter! Usch.. ge mig 35 graders sol igen!



Kram Liza

Victoria Beckham

Victoria Beckham var en av årets designer som visade sina kreationer på New Yorks Fashion Week. Modevisningarna hölls i underbara Bryant Park (där vi förövrigt åt många frukostar för ett par månader sedan) och alla världens ögon var på.



Dock var Vickans kreationer inget ögonöppnande och klänningarna ser ut som ngt hon vanligvis bär varje dag. Veckan till ära visade hon upp en ny hairdo också! Kul att tjejen inte är rädd för lite förändringar!



Tycker att hon liknar Halle Berry rätt mkt nu.



Kram Liza

HEMMA!

hej hej hej hej vi har överlevt turkiet!
har inte sovit på 30 timmar, måste ta en liten liten lur innan jag börjar blogga :)

Från 30 graders värme till kyla, brrrrrrrr. Nu väntar duntäcket.

Kramar!
/ My

Bye bye!

Nu åker vi! Kanske uppdaterar vi lite från ett 30gradigt Turkiet? :)



Annars ses vi bruna och utvilade om en vecka!

Kram från oss!


Söndag

Godmorgon? Godnatt?

Jag vaknade av mig själv 04:58, woho. Ställde klockan på prick fem så slapp få ont i magen av morgonljudet :)

Idag gäller det! Är lite nervös och hatar egentligen plan som fasiken men jag får komma över det.
Värme, sol, bad, shopping, all-inclusive, maahhh! jag kan inte vänta.

Nu har jag inte tid o skriva mer.
Jag saknar er redan nu Nathalie och Sebastian men snart hemma igen, då får ni en lite brunare my bara ^^ (förhoppningsvis) <3.

HASTA LA VISTA!

/ My

Shopping!

Det är bra när man hinner med lite sista minuten-shopping :) Äntligen kom jag över en bikini i min storlek! Vad glad jag blev! Ni som har lite större bröst vet precis vad jag menar. Att gå in och ta första bästa fina trekants bikini på H&M är inte att drömma om. Att hitta en modern, snitsig bikini i fina mönster och färger får man minsann inte.

Igår hade jag dock tur! Inte nog med att dom var på rea, jag fick med ett snitsigt mönster också, haha.



Jag fann faktiskt en överdel med D-kupaH&M! Hör och häpna! 49kr för trosan och 99kr för överdelen. Älskar de små rosetterna på trosan!

Sen ramlade jag över en chockrosa Triumph för bara 149kr. Nu har jag minsann så jag klarar mig flera år fram ^^

I mitt nästa liv ska jag fan beställa mindre bröst, där med basta!

Kram Liza

Packning

Ojoj, va det packas här hemma! ^^ Imorgon ska jag jobba hela dagen och sedan iväg på kräftskiva på kvällen. Så det blir lite halv panik-packning utan ens en resväska! :) (får svärfars imorn)

Jag blir så irriterad på mig själv! Jag har predikat för Kim och My hela veckan att bara ta med bara det allra nödvändigaste och lämna plats för lite shopping och spritköp. Men jag är fan värst själv! "det kan vara bra" "tänk så saknar jag det" Halva sängen är bombaderad av packning.



Får nog gå igenom det igen!

Kram Liza

tjoodio

Idag ska jag bjuda fina Sebastian på bio :)

Jag försvinner snart till Turkiet och ville hitta på nått mys innan jag stack. Tänkte äntligen ta mig i kragen o se "The Mummy". Hoppas den är bra och har härliga sci-fiction-figurer. Sånt gillar vi!

Nu är jag sugen på popkorn, mummmsi.


mitt liv är så härligt just nu.

7 sep - Turkiet med Systrarna och Moa <3
18 sep - COLDPLAY i globen med Sebastian <3
19 sep - Sthlm shopping!
1 okt - Sebastian fyller år!
26 okt - NATHALIE fyller år!
4 nov - JAG och MOA fyller år!
5 nov - KIM fyller år
24 dec - JULAFTON ^^
31 dec - NYÅRSAFTON

okej blev kankse lite mkt hopp där, hahaha.
Nu har jag redan gått för o möta upp knasten.
Ha en skön fredagskväll!

/ My

Woho!

Liza kom med mina forever21-kläder idag, är såå kär! måste dock stryka lite grejer..dom har färdats lång väg.
vill passa på o säga tack till tanja som fixade och skickade allt till oss, tack så mycket!

nu ska jag börja göra vid mig, ska till min förra skolas inspark..mest för att träffa mina små ettor..nej jag menar tvåor..och gamla klasskamrater..var länge sedan.

när jag kommer hem ska jag börja lägga mina kläder i resväskan, stryka och fixa. på söndag åker vi! åh! jag längtar efter värmen..

nej nu kallar plattången på mig.. outfit får ni se senare :)
puss på er / kim

Forever 21

Här har vi ett av fynden jag fick hemskickat från Forever 21 igår! ÅH, den är min favvis i garderoben! Synd att man ser så blekfet ut, haha. Men det ska det banne mig bli ändring på.. I övermorgon! :D






Kram Liza

Rudolph the rednosed reindeer..

Stella McCartney designar väskor. Frågan är hur länge till efter att nyss ha släppt denna:



Haha. Märklig kreation. För det första ryggsäckar är inte vackert. Man ser ut som en scoutflicka som mullar runt i skogen. Men ska man nu ha en ryggsäck så kan man iaf hoppas på att den är praktiskt. Hur mycket får man egentligen i denna renhuve-designade väska?

Verkar grymt opraktisk om du frågar mig.. Och väldigt ful.

Kram Liza

bikini!



Här har vi en dålig bild på min nya bikini :-D haha.
Hann inte ta en bättre bild då Idol är på tv. Måste ju se när Skåningarna tar ton!! :-D

En jättesöt mörkbrun bikini med guldringar. Ignorera att trosan ser ut o vara 3x3 meter, haha, den är faktiskt bara en 36'a.

100 kr överdel
50 kr underdel
från Cubus
/ My


dagen!

Dagen i bilder!

Ja som ni kankse ser så har den mest bestått av mat, mat och åter mat som vanligt ^^

Var i stan med Moa och Jesper och åt frukost, sen stack vi o hämtade upp Kim och Jimmy och drog med dem till Burlöv's center där vi shoppade loss! Eller jag handlade en bikini iafl ^^ kommer i nästa inlägg. Sedan hämtade jag och tjejerna upp Nathalie på central stationen där hon precis hann hoppa av tåget hon skulle ta hem. Vi stack och åt gyrostallrikar och satte oss sen och åt kakor o chailatte på espresso house :)

Nu väntas en gruppkonversation på msn där vi ska snacka skit, hahaha. Får aldrig nog av er mina älsklingar.

Tack för en underbar dag allihop! Svår slagen <3 fan vad jag älskar er.











/ My

Dagens Outfit

Har nyss kommit hem från jobb. Är trötter... Har så mkt inför resan som ska förberedas! Det ska letas fram kläder, tvättas och så... Mysan och Moa kom och överraskade idag på jobb. Alltid kul med fina gäster! :)

Det blev invigning av mina nya jeans från Forever 21! Älskar dom!

Här har vi Dagens Jobb-outfit:





Jeans - Forever 21
Linne - H&M
Topp - Asos


Usch vad blek jag är! Fy! Det skall dock ändras om ett par dagar! :D

Kram Liza


Nytt från Skopunkten

Åh, dessa underbaringar ska jag allt få hem denna höst! Älskar dom!



Dom finns på Skopunkten och kostar bara 349kr. Dom bruna är mina favvisar :)



Kram Liza

Ett paket kommer lastat...

Jaaaa! Kläderna från Forever 21 kom idag, precis lagom till Turkiet-resan!!


Jag får visa kläderna ikväll för jag måste göra mig iordning till jobb. Men ALLT passade och var mycket snyggare än jag trodde! Allt som låg i paketet utom ett par jeans får följa med på vår solsemester!

Tack snälla Tanja för att du skickade oss paketet!!

Kram Liza

mihi

Idag ska jag träffa min killkompis och fika (och moa <3). Det var längesedan jag träffade mina fina vänner =/ men nu när man är fri som en fågel så finns det inte mycket som står ivägen.  Jesper knasten Linné (till vänster) är en ständig undersåte till mig :'D Var meningen att min andra pojke också skulle med men han mådde inte så bra =/. Hoppas du mår bättre snart gubben.







/ My

Victoria's secret

Kom på nu när jag var mitt inne i tvättningen att jag inte visat alla mina mysiga inköp från New York-resan!
Här har vi alla mina fina drömmar från Victoria's Secret :)
Inte ofta jag visar underkläder på bloggen men nu vart jag ju bara tvungen o stoltsera.

Den mörkrosa överdelen med "VS" broderat är nog min favorit. Sitter riktigt snyggt och är fint till en solbränd mage ^^


 Köpte även en stooor parfym och bodylotion från VS. Vet inte om jag visat dem? Tror det..

Riktigt billigt blev alltihop då dollarn sjönk till hälften :)

/ My


Dagens uppdateringar

Idag består dagen mest av resfeber och packning, orkar inte helt ut men har i alla fall tagit ut alla potentiella klänningar ur garderoben..gallring gör jag en annan dag. Hur mycket ska man ha med sig egentligen? Hur mycket man än tar med sig så finns det alltid kläder som man aldrig kommer att ha på sig, och visst vet man det lite när man packar ner dom men ändå så gör man det..
Så nu har jag duschat, sminkat mig (jag är en sådan som får ångest när jag ligger hemma alldeles för länge i myskläder och utan smink) och ska börja fixa lite listor inför resan..

puss på er så länge!
/ kim


Onsdag

Har hört alldeles för många klagomål om min dåliga updatering så nu får jag skärpa mig :-)
Har haft mycket o göra nu med tvätt o allt inför Söndag så ska ta mig i kragen o blogga undertiden.

Jag var först av tjejerna att tvätta o ha mig, woho! Det brukar alltid vara jag som packar dagen innan men nu revolterar jag :-D hahah.

Att vika tvätt och titta på Dr Phil är rätt svårslaget faktiskt..
<3


En del av röran.

/ My

För mkt?

Rosetter i all ära! Jag älskar dom! Jag har inte sett ett enda exempel där jag tycker att rosetten förstör. Det är så sött!

Tills nu...



Denna klänning från Marc Jacobs är kanske little too much? Man ser ut som ett inslaget paket, haha.

Vad tycks?

Kram Liza

Kändis!

Det är inte alla som kan stoltsera med att ha varit med på Aftonbladet.se minsann! Från och med nu är jag en känds med stort K. Paparazzina väntar i kö utanför, alla vill ha en bit av mig och jag förstår inte hur jag ska klara av pressen!

Men men.. så är det att leva i rampljuset!



HAHA! Fan va ball! Så jäkla snopen jag blev när jag såg MIG där bakom! (för er som inte vet så har jag varit med i Idol en gång i tiden)

WTF! Dom glömde skriva MITT namn på bilden ju, haha.

Nej hörrni. Nu måste jag ut och skriva lite autografer! ^^

Kram Liza

Oasis

Dessa underbara koftor hade gärna fått flytta hem till mig nu när höstmörket sakta faller över oss. Hur söta är dom inte? Rosetten är verkligen pricken över i:et!



Kram Liza

Nu är det bokat!

Till helgen åker jag, systrarna och Moa till Turkiet! Wohooo!

Vi fick ett superbra pris och hotell! För bara 3000kr fick vi ett Fyra plus stjärnigt hotell, All Inclusive plus flyg t/r! Hotellet har ALLT! Inte nog med att det ligger ca 400meter från stranden, det har allt från gym, frisör, spa, golf till restaurang och pub. Ca 400meter från Hotellet ligger Turkiets största nattklubb, ojoj!

Åh, vad jag längtar! Sol bad, häng vid poolen, drinkar och en massa mys!

Här är några bilder från Hotellet som ligger en bit från Alanya:



Kram Liza

Ojojoj!

Ni skulle bara veta vad vi precis gjort! AAaaaaaaa!

Ok, jag ska göra ett litet bildkollage och visa! :D

Återkommer

Kram Liza

Ledtråd 1

Idag inhandlades en sak som kommer komma till väääl användning om ett par dgr :)



En liten fågel viskade i mitt öra att Moa har storlek 39, stämmer det? ^^

Sköna jellyshoes från Skopunkten.



Kram Liza

Jobb och jobb

Nu bär det strax av till bussen som ska ta mig till ännu en jobbdag. Imorgon är jag dock ledig och det ska bli så himla skönt!

Solen skiner och brillorna kommer åka på! Hoppas det blir en bra dag!

Kram Liza



Älskar Katie Holmes trench som hon sågs bära på New Yorks gator igår! Så underbar!

Höstmode

Som ni alla märkt är spetsen en stor hit i höst. Det ska vara spetsklänningar, spets leggings, spets cardigans och liknande. En annan sak som kommer bli stor är dragkedjan.

Det ska vara dragkedjor på allt. Skor, väskor, kjolar, klänningar o.s.v. Dragkedjan fungerar som en snygg parktisk detalj.

Kläderna kommer från Shopbop.

Kram Liza

RSS 2.0