Sakna...

Varför är veckorna, dagarna, timmarna, sekunderna årslånga när man väntar? Varför går tiden i snigelfart bara för att man längtar? Varför vänjer man sig inte vid att alltid ha ett halvt hjärta?

Saknar mitt fina Turkiet. Att ett land kan vara så vackert, att dom kan ta för givet sin vackra natur är sorgligt. Tänk om min utsikt hade varit så underbart vacker varje gång jag vaknar och vrider på persiennerna! Malmö utanför mitt fönster är grått, betonghus och kallt. Saknar mitt Turkiet.

Saknar Mudanya. Vackra fina Mudanya, och fina Istanbul, och såklart mitt Alanya <3

Denna utsikten vaknade jag till vare morgon i Mudanya. Vi vaknade, stegade trötta ut på balkongen där min turkiska mamma hade gjort en stor frukost till oss. Vacket <3

 

Nu när vi vaknar upp tillsammans i Alanya, ser vi denna lika underbara utsikt:

 

 

Vill inte påstå att min utsikt när jag stegar ut genom porten är lika rogivande, lika underbart vacker och lika stressfri:

 

 

Saknar dig så mkt. Saknar att du kan få mig att le och skratta på en sekund. Saknar att busa med dig :(

 

 

Kram Liza


Krama mamma <3

Vill skicka en kram till min starka och fina mamma <3



Det är bara att ringa när det är ngt mamma, finns alltid här. Älskar dig så <3

Kram Liza

awkwardness

denna mörka onsdag får ni lite awkward familyphotos! haha :')

hahaha

 

 

"nobody puts grandma in the corner"

 

"helt plötsligt tyckte pappa att ryggsäcken blev lättare.."

 

hahah, talar för sig själv :')

 

hoppas ni fick er ett litet gott skratt! / kim


28 oktober

Imorgon är det en vecka tills jag fyller tjugo, wiho! Äntligen.. medan alla andra har varit 20 år i evigheter känns det som.
Egentligen har jag inga planer alls, utan jag antar att alla kring mig har överraskningar på lager. Eller? Kanske lite önsketänkande..

Såg att det hade skrivits om julkänslor här på bloggen, det har jag med :) På kontoret har vi till och med smygstartat med lite julskivor.. Jag och våran nya medarbetare är lika tokiga i julen så här ska det minsann pyntas och ätas pepparkakor. En vit jul lär vi ju aldrig få så jag får spraya fejksnö på rutorna.. så kan ingen se ner i våran lilla källarlokal.

På fredag jobbar jag kväll, på lördag jobbar jag hela dagen då vi ska stå på en barnmässa i Malmö.. men det är välkommet extraklirr i kassan innan jul! Håller också på att spara till resa under tiden.. i sommar blir det nog en vanlig  utlandsresa med elin, my och sebastian.. Men nästa sommar har vi New York i tankarna. Tänk att få komma tillbaka? Fy vad underbart! Minns känslan av New York än.. det var 1,5 år sedan jag var där sist. Så jag kan inte direkt sakna det för de flesta minnena sitter i fotona nu.. Men att bara få komma dit vet jag vore så himla underbart..

Nu ska jag sluta snacka, trasslar in mig här ju. Kände att bloggen behövde veta att jag lever bara :)

Kram! / Kim

familyguy-box


Jag har precis gjort något busigt.. Jag har beställt hela Family-guy boxen säsong 1-7 på hemmakväll.se =D

Allt går på runt tusingen, men hade jag köpt alla säsongen en i taget så hade det kostat nästan det dubbla!

Ohhhh, I wanna..

Har än så länge bara beställt hem det till affären, man är väl inte skyldig att betala då? om jag skulle ångra mig?

/ My

Jul

Snart är det jul igen. Kan ni förstå? Det är så nära nu! Och mitt inre blir så varmt när jag tänker på det! Åh, älskade jul! Förra året var den jobbigaste julen i mitt liv med allt som hände runt i mitt liv. Systrarna försökte få mig julig, jag försökte själv men inte ens en ljusstake kom upp i mitt hem. För att vara mig är detta en katastrof!

Denna jul kommer bli underbar. Jag och systrar ska jula oss, vi ska mysa med lussekatter och kanelisar. Vi ska äta mini-munkar och dricka julmust, vi ska åka med papps på julmarknader. Åh, vad jag längtar efter systrar och jul!

Sen kommer älskling också!! Åhhhh, det kan inte bli bättre! Vad jag längtar!

När jag var i Turkiet senast köpte jag faktiskt redan min första julklapp till mamsen. Julklappar är verkligen inget att stressa över, men hittar man ngt som bara man tycker det lyser "mamma" över så köper man det. Inte för att det var speciellt dyrt, bara för att jag vet att mamma kan bli glad för det.

Åh, kan inte denna månad gå lite fortare så man kan få se varma ljus i alla hem, få lyssna på samma tjatiga underbara julskiva, få göra varmchoklad och baka lussekatter, få mysa helt enkelt.

Jul, du kan inte komma för tidigt i år!



Kram Liza

Jag går i sönder utan dig

Min fina älskling... Ord kan inte beskriva hur mycket jag går i sönder här utan dig.

Detta skrev han precis till mig på msn (fick rätta hans lilla engelska lite)


My only dream is a life that is so ordinary and so normal for other people. I dream of nights with you, you sit in the sofa watch tv, and I sit with the computer trying to fix something. And we are so relaxed inside, and our life is so perfect and warm because we are together. But this is so far away, because first when we will live together I cant sit with the computer because I will miss you so much :(


Fina fina älskling <3

Jag behöver dig så mycket nu...

Kram Liza



Kram Liza


2009-10-27

Sitter här hemma i en kall lägenhet och tar det lugnt efter jobb. Har jobbat från 7-19 idag så man är lite mör i huvudet.

Gjorde en hemmalagad pytt-i-panna idag. Oj, vad god den blev! Hatar verkligen färdigköpt pytt, luktar pyton! Men hemmagjord blir hur gott som helst! Resterna från pappa och min middag häromdagen (färsbiffarna), stekta sötade potatisar,lök och lite svamp. Jordgubbssylt på det och det blir mums!



Saknar mina systrar så himla mycket ikväll :( Älskar er <3

Kram Liza

Kvällsfika

Kom precis hem från en liten kvällsfika med Jesper och Moa. Från dagsljus till helt svart himmel, jäklar vad fort det bli mörkt!
Vi bestämde lite om när vi ska hälsa på Jesper i Halmstad. Vi får hyra en lägenhet för 100 kr natten och sen festa på deras kårpub hela helgen =D Kommer bli hur kul som helst. Längtar jättemycket. Saknar vår lilla Jesper <3

Nu väntar jag tills klockan blir 21:00 så man kan få se när Archberg spikar fast fjortisbloggarna på väggen ^^

Kram
My

Skynda att fynda! :)

Nuuu har jag lagt upp mina annonser på Tradera! Lite extra pengar så här närmre jul är det ju inget fel på :)

Lite exempel:








Gå in HÄR och se om det är ngt intressant vettja!

Kram Liza

Tradera



Slutade 14:00 idag. Oj, vad skönt att för en gång skull komma hem innan 19:00 och få ngt gjort! Fick ett ryck och rensade lite i garderoben.

En massa saker ska upp på Tradera ikväll så håll utkik! Håller på att föra in bilderna i datorn nu!

Kram Liza



Som denna ursnygga Zebra-klänningen från USA som är för urringad för mina boobs? :)




Ny hall-lampa

Pappa hade med sig en ny hall-lampa till mig. Stört-fin! Är jätte nöjd med pappas val den senaste tiden! :)



Det var svårt att fota den, men det är som ljuskrona med 6stycken hängande glaskupoler med lampor i. Lyser upp som bara den i min lilla hall!

50kr fick han ge för den.

Kram Liza

Nathalie 20 år

Hade jag haft orken så hade jag skrivit under varje bild. ^^
Men jag är så jäkla trött och det tog en jäkla tid att ladda upp alla bilder också, haha.
Kan iafl säga såhär att jag och mina vänner var på Nathalies 20års fest igår och det var en utav de roligaste kvällarna på länge! =D
TACK för igår, älskling!

























Oxfilé med rödvinsås och potatisgratäng, öppen bar med margaritas och strawberry daquiri, roliga uppdrag, presenter och härlig musik =D

/ My

Söndag


Idag var min första lediga dag på över 20dgr! Ni anar inte hur underbart det var att få vara ledig, att få sova ut och till på köpet få en timme extra på det :) Vaknade dock redan vid 09:00 men är man van vid tidiga mornar är ju kroppen inställd på det.

Pappsen ringde mig:

- Då bjuder du på middag idag Lisen nu när du är ledig och allt?
- Absolut, det kan jag väl göra! Köper du ingredienserna kan jag laga till det! :)
-Ok! Jag kommer efter jobb. Ska bli gott att bli bjuden på middag!

Hm, ngt blev inte riktigt rätt här. Om han handlar allt så bjuder ju inte jag :) Aja, gott blev det! Färsbiffar med potatismos, svampsås och lingonsylt!

Till efterätt provade jag ngt nytt. Oj, vad gott det blev! En dubbel mousse-bakelse med kakbotten! Detta handlades in:



Sen smulade jag den bruna brownie-kakan i botten på varje glas. Gjorde en sats chokladmousse av mörkchoklad och la på ett lager i glase, sedan ett lager med jordgubbsmousse ovan på det och en jordgubbe som dekoration. Super gott blev det! Trodde att syster skulle komma hit, så jag gjorde 3st. Men det blev bara pappa och jag, så jag har en mousse"drink" i kylen som väntar på mig.



Sitter och väntar på älsklingen nu på msn. Behöver min dagliga dos nu känner jag. <3

Kram Liza


Pappsens loppis

Idag efter en lång, regnig och trött dag ringde jag papps och hörde vad han hade för sig. Han körde runt på lite loppisrundor så jag hängde med en sväng!

Efteråt körde vi ner till pappas fina loppis. Alla människor stannar alltid extra länge vid pappas bord. Dom tittar nyfiket och ler. Vi systrar har nog blivit lite "immuna" mot allt vad skämtsaker och leksaker är. Vi blir inte förvånade längre då vi växt upp med sådant hela vårt liv :)

Man kan verkligen finna allt i pappas lilla hörna!





"Vänta, du kan inte ta ett foto när jag ser helt normal ut! *krafsar i en låda* SÅ! Nu är jag redo, fota mig!"


Lilla papps! <3 :)

Kram Liza

god morgon!

Här får ni en kall och blöt kram från mig idag genom min mobil! Jag jobbar inom vården idag och kan säga att cykla ute i detta rusk-väder är banne mig ingen syssla jag helst gör en Lördag! Jag jobbade ute igår också till 23.30 och var på plats imorse vid 6.45 igen. Trött är inte förnamnet! Det är tur att man har världens finaste pojkvän som skickar mysiga sms till mig hela tiden. Han höll sig vaken igår tills att jag la mig och ställde klockan likt mig på 6.00 idag bara för att jag inte skulle vara ensam imorse. Han är så söt min lilla nalle. Inte för att sympati-tröttheten hjälper mig men tanken var så himla fin. <3 Nej, nu blir ut i rusket igen! Sen blir det hem och mysa hela kvällen. Jag, soffan, min mys-dress, ett choklad och älsklingen på msn <3 Snart kommer du älskling! Snart! Även om dagarna känns som år så får vi hålla ut. Att se dig så nere varje dag tär på mitt inre. Men snart är vi hela igen. Snart får jag hålla om dig igen. Kram på er alla! Liza

minnen



Kommer aldrig glömma.. :)

/ My

Adresser

Tänkte klargöra vart loppisarna ligger (för dom som är nyfikna på att kankse sticka dit) :)

Föreningen Emmaus Björkå.
Norra Bulltoftavägen 65 D
Malmö.
Här köpte jag glaslyktan.

Föreningen Sopstationen (namnet låter inte så tilltalande men det är faktiskt en second handaffär :) )
Carlsgatan 16
Malmö
Här köpte jag lampan och designskålen.

/ My

Dagens loppisfynd a la My

Även jag fyndade lite loppisprylar idag till mitt lilla rum :)


En halvstor lykta för 30:-

Tataaah! perfekt i mitt rum. Fast ännu bättre i mitt rum när julen börjar smyga på.

En designskål  'Design Carin Kry' 5 :-

En 70tals lampa för 20 :-

Härligt sken och en mysig textur :)

/ My

Twilight- Newmoon-kväll



Gissa vem som sitter vid den gröna blaffen den 19onde November?? :D :D :D

JAG, KIM, MOA, NATHALIE, Nathalies lillasyster, Martina och Martinas kompis.
Helt jäkla fantastiskt underbart!

Oj, för er som inte anar vad jag snackar om så är det en låång visning i Twilight-tema ^^ Först klockan Nio så visas den första filmen "Twilight" och senare visas den nya uppföljaren "Newmoon". Premiär!
Kommer bli en lång natt men jäklar vad kul det kommer bli.
200 :- kostar det och helt ärligt så hade jag nog kunnat ge lite mer för det :$

JAG LÄNGTAR!!

Loggade in imorse lite snabbt för att kolla min mejl klockan 09:00. Med sömniga ögon såg jag på en twilight-sida att biljetter släppts!! (jag skulle ju få ett mejl och sms när detta hände!! grrrrr) Så med paniken i hjärtat gick jag in och panik-reserverade 7 biljetter på 2 ställen. Platser lite längre bak och platser lite längre fram.
Tillslut blev det röstning och vi hämtade ut dom lite längre fram (rad 10). Att sitta så långt bak blir mer en "stor tv"-känsla men att sitta lite lite längrefram ger för mig ett lite mer helhetsintryck. Lite ont i nacken men det får jag ta ^^

/ My

Loppis med papps <3

Efter jobb idag åkte jag med pappa till hans fina loppis. Man hittar alltid ngt fint att dra med sig hem därifrån. Han hade hittat ett nytt vardagsrums-bord till mig som han hade reserverat. Jag förväntade mig inte för mkt. Pappa och jag har inte riktigt samma stil :)

Men han hade hittat en fullträff till mig! Det var riktigt snyggt och en perfekt färg till mina övriga möbler! 100kr fick han ge för det med. Älskar det! Bort med mitt gamla lilla fula bord och in med det nya!

 

Ojsan, lite stökigt var det visst! :) Men har man inte tid till städning och jobbar alltid så bortprioriteras sånt :)

 

Ska visa det i cammen för älskling nu. Han måste ju också få veta vad som händer i vårt hem. (soon to be) Men han kommer att älska det! Allt som kommer från papps (och mams) i present är förbjudet att tala illa om för honom :)

Kram på er!

Liza


Snart så!

Nu är det ju snart min 20 årsdag och jag har hittat ett par saker som jag önskar mig. (Det brukar jag aldrig hitta, har alltid svårt för att komma på något) Men dessa är oundvikliga =D


Mysiga Micro-tofflor! Kan värmas i micron !! trodde jag skulle svimma när jag läste om dessa, precis sånna jag vill ha :') 298:- Bluebox.se


Genom dina ögon av Stephanie Meyer (som även skrivit Twilightserien) ca 169:- bokhandel


THE SIMS 3 WORLD ADVENTURES! (kommer den 19 november) ca 300 :- game (finns säkert billigare på elgiganten).


VILL HA VILL HA VILL HA :)

/ My

091020

Jag har världens bästa pojkvän! Alla andra kan slänga sig i väggen! (okej inte riktigt så våldsamt menat) ^^
Jag skulle inte för en sekunds ögonblick byta ut dig mot något annat. Du är där för mig som ingen annan och jag är så evigt tacksam att du vill vara med mig. :)

Idag hälsade Sebastian på mitt jobb en liten stund. När han hade gått så fick jag ett sms där det stod i stil med "Hoppas inte du har för tråkigt, om du har det så titta bakom det gula pennskrinet i din reception :)"
Och där bakom låg mina favoritgodisar och log mot mig!
Sånna små saker gör ens dag så himla mycket bättre.

Tack Sebastian och tack alla underbart trevliga gymtjejer på mitt gym <3

/ My

2009-10-20

Igår var jag på en mysfika med mina bästa vänner. Alltid lika mysigt att fördriva en kväll mer er <3 Dock var jag så himla trött så jag hängde inte riktigt med i allt snack :)

Jobb och jobb och jobb, jag, så ser mina dagar ut nu. 12timmar jobb varje dag, pendlar mellan två jobb. Men va sjutton! Allt är värt det! Älskling är värt allt <3 Snart ska han komma och vi ska få den underbaraste julen nånsin tillsammans! <3

Sitter med lite frukost i soffan nu. Vad sägs? Nyttigt och bra va? Choklad och juice.. Äh, man lever bara en gång! :)



Här har vi mig igårmorse då jag höll på att förfrysa. Jobbade inom vården 6:30 och det var kaaallt! Mössa, vantar och halsduk på!


Nej, nu blir det att rusa till min fina skobutik!

Kram på er! Liza

091019

Jag har drömt en MördareVillStrypaMy-dröm, en jagaMy-dröm, en Mydrunknar-dröm och en ViStårUtanförMysDörrOchVillDödaHenne-dröm.

Allting under en och samma natt. Verkar inte vara min dag idag. :/ Känner en jobbig klump i magen som jag mår illa av och vill få bort.

Längtar till Onsdag och Lördag <3 mina livlinor drar upp mig då :)

/ My


Alanya

Alanya är verkligen en vacker stad. Stor, vacker, fina människor, grönt och varmt.

Älskar hur älskling alltid kör iväg mig på olika överraskningar. Hur han står stolt och ler när han är framme och hur han alltid väntar på min reaktion innan han pussar mig hårt. Fina älskling <3

Ja, från borgen är Alanya verkligen vackert!

 

Och på kvällen är det om möjligt, ännu vackrare!

 

Saknar att dela en vanlig dag med Dig. Att få studera Dina rörelser, att mina fingrar får följa Dina väggar på Din kropp, att Du kan avsluta mina meningar innan jag ens börjat dom, att höra Dig säga: älskling jag saknar dig på knaglig svenska när jag kommer från toaletten, att Du nosar på mig varje morgon bakom örat och säger: I love u, I missed you when I slept.


Hur Du alltid studerar mig så och kommer ihåg varje liten sak jag tycker om, hur Du sparar två små chokladbitar Du fått när vi inte är nära bara för att dom var så goda och Du vet att jag älskar choklad, hur Du står och vrider och vänder dig och stampar nervöst på flygplatsen innan Du fått syn på mig, hur Du alltid ringer och lägger på två gånger i rad på kvällen bara för att säga: Sov gott, jag älskar dig.

 

 

<3 Seni cok seviyorum benim melegim <3

 

Kram Liza


091015

Gick in på Sf-biografen precis och frågade om de hade förhandsbiljetter till filmen "Zombieland" kvar.
Killen i kassan såg först ut som ett frågetecken och sen började han smajla. Han trodde nog inte att en tjej med höga klackar skulle intressera sig för onaturliga filmer med t.ex zombies, vampyrer, trollkarlar.

hehehehehe. Han skulle bara veta ^^


Left 4 dead, Twilight, True blood, Harry Potter, Sagan om ringen, resident evil m.m <3
/ My

Den lilla svarta


Lindex, 299:-

Igår var jag en stund med Nathalie i stan och kollade lite. Jag var i desperat behov av en klänning till hennes 20årsfest. När vi besökt Lindex en 10 minuter så hittade mina nyfikna händer denna vackra skapelse. Den sitter som gjutet och brösten ser riktigt bekväma ut i den ^^ Jättefint material, inte direkt ginatricot-kvalite (vissa av deras klänningar är under all kritik)


En dålig mobilkamera får visa den för tillfället. Kim har tagit med sig kameran (som vanligt).
Ni får ursäkta mitt stökiga rum. Hade klädpanik igår innan stan kallade på mig. :$

/ My

091015

Ce säger:
kan inte du länka din spotify? =)
My säger:
http://open.spotify.com/user/kungmy/playlist/0IxBWMoxKS09Uz9Jss6m8O
My säger:
varning för lite skojsiga låtar ibland  
Ce säger:
taaaack  
Ce säger:
aahh exakt, my-musik   precis som jag kunde tänka mig ^^
Ce säger:
vilken är din absoluta favorit? ^^
My säger:
hihihi   
My säger:
just nu är det nog kent-töntarna men ananrs  cajsalisa åkerström-fråga stjärnorna  
Ce säger:
No surprises är en exakt sån låt som jag skulle kalla för MY låt ;P den andra där på playlisten ;D hehe, han har den där rösten som ingår i en my låt  
Ce säger:
hoppsan, här smög sig MTV sexy bitch och guetta sig in också ;D är det crazy-my? =D
My säger:
hahahaha du är go,   no suprises hade jag faktiskt som mobilsignal för itne så längesedan, en av dom få jag haft som signal
Ce säger:
haha jag visste det
My säger:
HAHA sexybitch, jag skäms när jag lyssnar på den, fast ändå måste jag ibland


hahah, jag har roliga kompisar. :) Kul att man har en egen "stil" i deras ögon.

/ My


vad gör henry?

 

jag har dissat my totalt numera, är jag hemma om kvällarna är det HENRY jag hänger med

 

vi brukar titta på dr phil tillsammans, henry gillar delen då dr phil går ut från showen med sin fru

han tycker det är "fräckt"

 

 

i pauserna brukar vi kolla min mejl

nu fick ni reda på sanningen angående mina mejl!

jag är ju en sån upptagen bloggare så jag har anställt henry till att kolla mina mejl ;)

 

han står också för underhållet på min facebook, nekar vänskapsansökningar, taggar av mig på foton där jag gör fula miner, skördar på min farmville osv.

 

ytterst billig arbetskraft! han må ha bomullshjärna, men lite är han bra till

 

/kim


12

 

i måndags var det den 12:e oktober,

gissa vad det var för en dag?

då firade jag och elin inte någon månad, vi firade ett helt år

ett år låter så lite på papper, i mun.

men i samband med en person är det så länge

så mycket att växa som person, så mycket att lära sig

 

jag är så lycklig över att du finns

 

 

/kim


Onsdag

Idag har jag jobbat, blev lite extra timmar också då chefen blev lite sjuk. Älskar övertid, fritid är så överskattat :) Aja, har man en pojkvän tvärs över jorden så är varje krona välkommen på lönen <3

Min lilla My kom på lunchen och vi myste med Subway-baguette, pratade och hon visade sina nya shoppingfynd. Min lilla Mysa <3



Nu blir det lite älsklings-tid och sen en tidig kväll för mig då det vankas jobb imorrn igen.

Kram på er! / Liza


Fina dagar

Som alltid var mina dagar med min kärlek perfekta. Att en annan människa kan få mig att känna så här är för mig otroligt.

Våra dagar bestod mest av mys, timtals av prat, planering och drömmande, och pussande. Men även lite utflykter gjorde vi.

Det är fortfarande turister kvar i Alanya. Vädret är fortfarande varmt och stranden är fortfarande lika vacker.

 

 

Vi snorklade lite tillsammans. Vad vackert det är under vattenytan! Härlig ser man ut också, haha

 

 

Kram Liza


<3 <3

Saknar att ha dig sovandes i min famn klockan 02:00 på natten, i väntan på mitt flyg. Att få känna din underbara värme, att få röra ditt fina ansikte när du sover, att få pussa dina ögonlock när du inte är i denna värld.


Saknar din värme som bara du kan ge mig


Saknar inte flyget hem, väntan på att vi återigen ska skiljas, tårarna vi fäller och klumpen i magen.


Nu är jag hemma igen mina vänner.

Kram Liza

091013

OooOOoooOoooOoohh..

Idag är en sån dag då man bara vill jobba.. Jag orkar inte vara hemma, jag vill inte vara hemma. Jag vill jobbaihjäl mig idag. Kan man verkligen få sånna känslor?

För en gångsskull så uppskattar jag inte sovmorgon och ledigheten imorgon. Nu vill jag bara dit och göra saker. Är så jäkla trött på att vara hemma, påminner mig om mina 8 månader som arbetslös och det skrämmer mig lite. Vill inte hamna där igen, jag höll på att bli halv. Alla som är arbetslösa vet nog vad jag snackar om. Jag vill känna mig nyttig och känna att pengarna rullar in (även om min lön är skrattretande liten). Jag har så mycket planer, så mycker resor som ska göras..

NÄ! Nu nästan längtar jag tills jag börjar jobba klockan 15:00 idag.

Ha en fin dag alla mina läsare <3

Favorit i repris <3

/ My

Kent - Töntarna

Kent - Töntarna

 

Jag älskar den...

 

"Så blev jag expert på att vänta själv
Man vänjer sig snabbt, man väntar på nån
Glasögonormen reflekterar ljus, skjutsar dig hem, villkorslöst
Bakpå min cykel höll du mig, som i kramp
Du landade hårt, du var nog alltid sjuk"


/ My

091012


Jag och Sebastian köpte kinder ägg en gång :) Även om åren går så är man minst lika nyfiken på vad som fanns innuti den goda chokladen. Man ville alltid ha "gubben", den som man inte behövde sätta ihop och som man kunde leka med direkt ^^



Sebastian fick en röd gubbe (som faktiskt påminner om honom ^^) och jag fick världens surade häst. hahaha.

Hästen påminner mig lite om farmville.... kanske borde man gå in o skörda lite?
(Farmville är ett spel på facebook)

/ My

<3 <3 <3

Gissa vem som idag är världens lyckligaste? Vem som pirrar i hela kroppen och knappt kan koncentrera sig?

Jaaaaaag!

Köpte billiga sista-minuten-biljetter igårkväll när jag kom hem så efter jobb idag bär det igen av till min stora kärlek! :D Åhhhh, vad jag längtar efter dig!

Så för några få dgr kommer jag sväva igen. Åh, vad lycklig han gör mig!

Snart kommer jag älskling! Bara timmar, nästan minuter!

Kram Liza


Dagens fika

Idag träffade jag mitt flickegäng för den traditionella veckofikan!

Alltid lika svårt att hitta en lucka när alla fyra har saker att göra. Jobb, partners, högtider, resor o.s.v
Men idag var det DagenD som jag älskar lika mycket varje gång! =D


Kim och Nathalie på fiket


Baguetter med thaikycklingröra, ost och skinkröra och ost & grönsaker. Alltid samma sak ^^



Och som Nathalie fick fram idag så kan jag stolt meddela att detta är mina bästa vänner <3


Dagen fortsatte med att jag träffade min älskade Sebastian. Vi busade lite, hyrde film (The Knowing ; som förövrigt är sjukt spännande) och sen idol.

En helt underbar Fredag! jag är så lyckligt lottad.

Kram
My

stulet?

jag och my följde med pappa på en loppis-runda för ett par dagar sen och hittade dessa

undra om den förra ägaren hade stulit detta?

 

det roliga är att många av de speciella personerna som går på sådana där ställen inte ens har en aning :-) haha!

 

/ kim


Vardagsbilder

 

Som utlovat så ska jag visa ett par bilder från mitt jobb, där jag spenderar alla mina vardagar

Det finns ingenting jag hellre skulle vilja göra om dagarna

Allt händer av en anledning, förra hösten/vintern var all jobbväntan värt detta

Good things happens to good people =)

Jag är inte bara lycklig, utan väldigt lyckligt lottad

Hur många kan säga att de älskar att gå till sitt jobb varje dag egentligen?

 

Här är mitt lilla skrivbord och min lilla jobb-laptop som jag fick när jag började.. Har haft lite rörigt de senaste veckorna.. där brukar egentligen vara städat och fint

 

Här är en del av vårat lager, just nu har vi rea så allt ligger som det ligger..

 

Våra tre skrivbord. Chefen sitter på kanten och jag och våran andra anställda sitter på de två skrivborden som står mitte mot varandra

 

"Lilla firman" som pappa brukar säga :) haha

 

Här sitter vi och äter lunch, vi satt i köket först men vi tog in bordet och gjorde det mysigare.

Bakom bordet ser ni den nya kollektionen från Hugin & Mugin (www.hugin-mugin.se) som nyss har kommit in

Deras barnkläder är så himla söta..

Jag brukar alltid säga att jag vill ha våra produkter i min egen storlek (barnkläder, babytofflor)

Mina arbetskamrater brukar skoja om att de ska be tillverkarna göra allt i min storlek när de beställer

Den här dräkten tycker de att jag ska ha på mig på mässan vi ska stå på snart.. hur ska jag komma i den??

 

Här är våran lilla söta kök

Mette (min chef) har nyss köpt in en massa kakor som långsamt kommer göra mig så himla tjock i höst..

 

När man har gått igenom våran hall ser det ut såhär när man kommer in på kontoret :)

 

Måste bara visa upp ett par väskor som gav mig slaganfall när vi fick leveransen..

När jag blir gravid ska jag ha tusen sådana här fina skötväskor

Min favorit, visst är den underbar?

 

 

Jag hoppas att ni gillade min bildspecial!

Nu ska jag titta på true blood och njuta av min HELG!

 

Puss! /Kim


God natt mina vänner

Sitter här och fryser häcken av mig. Satan vad gamla lägenheter är kalla! Har haft min dagliga date med älskling på msn, fått min fina dosa av kärlek och kan nu försöka sova gott.

God natt på er!

Kram och sov gott! Liza


Så här sitter jag i soffan med en sjal från pappas loppis om mig för att försöka att inte förfrysa :)



Jag är också sjuk...

Liksom mina fina systrar har jag också drabbat av en allvarlig sjukdom. Den ter sig snarlikt men symtomen är lite annorlunda... Jag har jobbar jäkligt mkt på 3 olika jobb-saknar min pojkvän så mkt att jag dör-är så trött-längtar till julen-sjukdomen...

Jag jobbar verkligen jätte mkt just nu. Har inte varit ledig på 16dagar. Men så får det vara, i slutändan är allt värt det <3 Har man sitt liv på andra sidan världen får man jobba för att kunna träffas <3 Älskling är värt allt slit och all möda. Men ibland är man bara så trött att man stupar i säng när man kommer hem och tänker inte en tanke på sin fina lilla rosa blogg :/

Om bara ca 70dgr kommer min älskling hit, till Sverige på besök. Min fina lilla älskling. Vi ska fira jul och nyår tillsammans för första gången. Oj, vad jag längtar! Men först blir det återigen besök till Turkiet för att lämna lite papper till hans visum för Sverige-besöket.

Kan inte visa några roliga shopping-fynd då alla mina pengar går åt till biljetter. Men vad är en ny tröja jämfört med att omfamnas av den finaste människan på jorden? <3

Nu blir det lite tv med en god kaka innan läggdags :)

Kram på er!! Liza


oh

Till Kim : Detta är resultatet när man triggar en tvillingsyster att göra en design..det går åt helvete ^^

/ My

Mobilbilder

Såhär har mina dagar sett ut den senaste tiden :$


Pappa hämtar mig från jobb för det mesta (lite bortskämd får man vara).


Sen kommer jag hem och dör (bokstavligt) i min säng. Feber, förkylning och höstslöhet. (Vet inte vad fläkten gör fortfarande i mitt rum och YES det är ett monopol-spel under tv'n - länge leve monopol!)


Ibland händer det att jag får sällskap i mitt tvtittande.


Medans jag ligger där så äter jag godis i mängder. Här har vi kaninskitar.


Salta-S


Två sovande gosdjur.


Ibland hamnar man i sina "veckor" och även om det låter tråkigt så kan det vara välbehövt också :) ladda upp batterierna på något sätt..

/ My




Den där bloggtorkan

Japp, vi har alla drabbats av den. Dagarna blir så inrutade när man jobbar.. kommer in i dåliga faser.
Dags att rycka upp bloggandet, fastän att jag har sagt det så många gånger..
Tycker att Mys idé om en ny design hade varit perfekt, precis vad bloggen behöver. Har den inte sett likadan ut i lite mer än ett år nu?
Så nu får My bara sätta igång och fullfölja sitt löfte? haha

Har fotat som en galning på mitt jobb nu, tyckte att ni skulle få se hur allt ser ut här.. spenderar ´faktiskt rätt många timmar här varje vecka. Och jag älskar varenda minut =)

Nu ska jag ta bussen och bussen och tåget och bussen till min fina Elin, bloggar mer därifrån...
Borde smyga hem och se om jag har fått en avi.. beställde hem en rosa mjukisdress från ebay förrra veckan (gick på endast 200 kr inklusive frakt), i äkta bloggerska-anda ska jag sitta och blogga i den om kvällarna ;)

Ni får ha det så bra där länge :)

Kram!

/ Kim


091007

Bloggläsare! Ska jag vara ärlig så har jag (säkerligen de andra också) inte vågat logga in för jag vågade inte se era kommentarer om att vi inte bloggat på länge :$ Jag har drabbats av en allvarlig sjukdom.. även kallad "Satans-trött-efter-jobb-direkt-hem-o-sova-äta-choklad-se-på-simpsons-och-stirra-i-väggen"-sjukdomen. ^^

Men idag är det en liten annan stämning. Ska hem o blogga lite :) slutar tre och sen smäller det.

Kramar
My

tanken slår en inte alltid att det finns några hundra läsare som faktiskt läser vår lilla rosa blogg. (som jag förövrigt ska försöka ändra till turkos om jag lyckas övertala de andra kompanjonerna) Förlåt!

FangBanger

H&M, 99:-

 

Jag kunde inte stå emot!

Även om tröjan inte är något jag köpt i vanliga fall så kunde jag inte stå emot huggtänderna :)

Jag måste vara en fangbanger..

 

/ My


RSS 2.0