Om man känner för att skratta..





Så behöver man bara titta på dessa bilder,
hahahaha ^^

/ Kim

att hålla sig upptagen

God kväll!

Vad härliga dagarna är när det är sol ute, man blir genast mycket piggare och börjar drömma om ljummiga sommarkvällar i parken med fika på en filt och lite kallt vin i väskan. Åh, vad jag längtar. Denna sommaren kommer bli underbar, det vet jag. Älskling och jag ska mysa allt vad vi kan i solen och bara njuta av varandras närhet.

 

 

 

Sommaren 2009 var den bästa i mitt liv. Saknar det så det gör ont. Dock ska 2010 bli ännu bättre, inget kan slå denna kommande sommar, det kan jag lova <3 <3



Har precis kommit hem från ett bostadsmöte då vår fastighet förmodligen ska ombildas till bostadsrätt. Det kan man tjäna en hacka på ska jag säga! Jag sitter i styrelsen så det är lite pappersarbete som ska göras. Roligt! Måste hålla mig sysselsatt om dagarna då jag blir lite nere av att sitta hemma själv utan min andra halva nära mig. Att hålla mig upptagen är jag banne mig bra på med 2 jobb och styrelsen! :)

Nu blir det lite middag innan jag sätter mig för att vänta på min make på msn som snart slutar jobba för dagen.

Ha en underbar kväll!

Kram Liza

VÄRLDENS BÄSTA SÖNDAG!!

Idag var jag och brossan på Sci-Fi mässan i Malmö!
Första gången jag varit på den mässan och det lär absolut inte bli sista. Jäklar vilken nörd man egentligen är när man tänker efter ^^

Prylar, t-shirt, smycken, rekvisita från filmer m.m


Här har vi lite Star Wars-folk som gick omkring i sina dräkter. Riktigt läskigt när dom rör på sig.

Såg även rekvisita från Harry Potter-filmerna! Här är en ÄKTA Hogwarts-dräkt! ohhhhh
Fick även se lite rekvisita från Bond-filmen Octopussy (jag älskar 007). Blandannat checkhäftet han använder och sedlar.

SEDAN TRÄFFADE JAG EN VISS CHARLIE BEWLEY (DEMITRI!!!!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! OHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU BLEV JAG NÖRDIG!!!!!!!!!!!!!!! Han var sjukt trevlig och log mot en helatiden. Pratade lite med honom, sa att jag var ett hardcore-fan och undrade om man kommer att få se honom lite mer i tredje filmen. Han avslöjade att man inte får se så himla mycket mer MEN att han kommer synas riktigt mycket i fjärde :D:D:D:D:D ohhh mitt hjärta

JAG FINNER INGA ORD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fick hålla kramen rätt länge också pga kameran krånglade, hihi. Fyfan vilken underbar dag! Ska ta o fota bilden han signerade sen!

Jag kunde bara inte missa att fylla på min "Twilight-vägg" över sängen! Nu har jag en BAD-VAMP också :D

Nu har jag autografer från Carlisle, Alice, Emmett, Eric, Angela, Demitri!

Kramar
My

Frogfail



Detta sitter jag och My och asgarvar åt ikväll.
Hahaha..

Dags att säga godnatt!

/ Kim

Ankara

Har haft de mest underbaraste 4 dagarna med min älskling. Saknaden bränner igen ett tomt, svart hål i själen. Men nu ser vi slutet på denna fasen och början på en ny väg, en livslång väg, tillsammans, i samma fotspår...

Ankara är en underbar stad! Otroligt vänliga och öppna människor. Vi hade varma dagar, ca 24grader blev det. Jag som kom med halsduk och vinterjacka :)

Vi möttes upp på flygplatsen på Söndag-morgon och begav oss in mot centrum. Staden är jätte fin, stor och ren men herregud vad mycket militär-grejer dom har! Dom spatserade överallt med sin stora gevär (lite skrämmande ändå)



Jag och älskling begav oss snabbt på Hotell-jakt då vi inte hade bokat ngt hotell iförväg, det kändes lättare att ta det på plats. Tillslut fann vi ett fint hotell i Kizilay, Ankara Gold Hotel.

 

Guldet måste ju leva upp till namnet :)

 

 



När vi väl hade checkat in bäddade vi ner oss i sängen och bara myste hela förmiddagen.

Dagarna var helt underbara. Att få dela varje sekund, varje minut och varje andetag med min man är en dröm. Vi somnade lika ihopslingrade i varandra som när vi vaknade. Vare morgon åt vi en stor frukostbuffe på hotellet innan vi begav oss ut på upptäcksfärd i Ankara.



 



En av dagarna träffade vi några vänner, fikade på stan, kollade i affärer och hade det skönt i vårsolen.

 

 



Sista dagen kände vi oss kulturella och tog en lång promenad till det ställe där Turkiets forna ledare, Ataturk ligger begravd. Jag kände mig med ens som hemma då det kryllades av turister :)

 

 

 

 

 

 

Varje kväll köpte vi med oss något gott att äta och smög upp på rummet och myste i sängen <3

 

 

Älskar den turkiska maten! Det är så billigt och så otroligt gott! Njöt vid varje middag som intogs i sängen :)

 

Vi hade helt udnerbara dagar tillsammans, jag och älsklingen. 4 helt fantastiska dagar där vi kunde rå om varandra exakt varje sekund av dygnet.



Nu sitter jag här igen, i min lilla lägenhet ensam och fryser. Det är otroligt vad man vänjer sig fort vid att vara lycklig och hel. Men snart är det vår tur... Det är bara att vänta...




Kram Liza

Kims klänning från Garden kollektionen





Pris : 199 kr

I LOVE IT! Tack elin och mysan som slet tag i den i sista sekund :)


/ Kim


fler inköp!


hahahah, vafan jag speglas i mitt solpuder. Såg jag inte förrän nu.

Dagens och gårdagens viktiga inköp :

Solpuder, H&M 69:-
Eyeliner, H&M 49:-
Vita blom-klämmor, H&M 19:-
Mousse, H&M 49:-
Solglasögon "Wayfare"-liknande, Monki 150:-
Foundation, Polskamarknaden 55:-
Rouge, Polskamarknaden 55 :-
Mascara, Polska marknaden 55:-





Har haft en alldeles underbar dag idag!
Solen sken, var med gosiga Elin, lunchade (med Kim och hennes kollegor på hennes jobb) och träffade Sebastian en stund (för lite catwalk) :D

Fler sånnahär underbara dagar! SNÄLLA

Kram
My

Lite shopping

Oh Oh!

Idag hade jag en ledig dag, inget planerat och bara slö-tid (trodde jag).
Klockan ringde kvart över nio. Kim frågade hetsigt om jag ville följa med Elin till stan och roffa åt oss de nya blommiga plaggen från "Garden"-kollektionen på HM som hade premiär idag. Hur kan man neka att följa med när man bor så nära H&M och det handlar om billiga, exklusiva, blommiga plagg? Plaggen är även miljövänliga och endast gjorda på återanvänt material såsom flaskor o.s.v.

Kim jobbade och skickade iväg mig och Elin på jakt efter en viss klänning (som hon förmodligen lägger upp på bild senare). När vi kom dit så stod folk och luktade varann i nacken. Vi insåg att vad vi än såg så var vi tvungen att ta första bästa även om det var storlek 32 eller 44. För den första vi fick tag i var vi tvugna o ta. När de öppnade dörrarna började det sjuka. Folk knuffades, trängdes, föste undan en. Jag fick tag i ETT plagg som jag ville ha (storlek 38, men vad gör man?). Resten av plaggen var ren tur att jag hittade i kaoset. Kims klänning fick elin tag i, dock storlek 40 (och hon var ändå nästan vid dörren när dom öppnade). Som tur var så är det ingen större skillnad på storlekarna när det är så fluffigt kläder. Allting sitter jättefint ändå.

Tänker Grekland, grekland, grekland när jag ser dom <3

HÄR är mina fynd! Totalt utsålda i hela Malmö och på internet.


Blå klänning i världens luftigaste o härligaste material. Man känner sig lite bratig när man har den på sig. Känns som en typisk klänning kändisar slänger på sig när dom lägger sig på sin yatch :D
199 :-


Blommig tunika (ej klänning) hade dock ej orken att rota i sommargarderoben o ta på mig shorts så ni får ursäkta all hud ^^. 149 :-


Puderrosa tunika. 149:-

Det var alla mina plagg från Garden-kollektionen :) Resten av plaggen är från gårdagens shopping.



Blommig tröja. GinaTricot 49:-

Turkos oversize tunika, 49:- GinaTricot


Puderrosa lång klänning/tunika med otroligt fina puffärmar. BikBok 199:-

PHEW!
Länge sedan man gjorde outfits-bilder märker jag :$

/ My

Turkiet nästa?

Igår så bestämde jag och tjejerna en spontanresa! :)

Liza och Caner har länge velat att vi skulle komma ner o hälsa på dom i Alanya så nu har vi bestämt att vi ska göra det! Efter Nathalies skola ( 9 juni ) och 18 Juni. Fyra dagar nere i värmen tillsammans med hela turkiska familjen :)

Vad jag har förstått så blir det bara en flygstol ner och det gör att man längtar ännu mer!!! Sol, bad, mat och lite uteklubbar i lagom mängd :D

BAHHH!!!!


/ My

:)



Nu ska jag träffa tjejerna och gå till Martinas födelsedagsfest!

Ha en bra kväll allihop!

Kramar
My

sminkguide!

Ingen har frågat om det men jag bjuder på det ändå!
En liten smink-guide! Den korsar säkert jättemånga regler och jag gör säkerligen allting i fel ordning men det är iafl på mitt sätt och det är det bästa sättet för mig ^^


Ett litet osminkat öga som ser jätterädd ut för vad som komma skall. Noppat ögonbrynen.

Ett öga som fått foundation och consealer över hela sig.

Ett öga som fått sina ögonbryn ifyllda med brun penna och ögonfransar vita som bas.

Nu kom den svarta färgen!

Lösögonfransarna fick komma på också!

En orange/guldig skimrande skugga läggs över halva locket.

En svart/brun ögonskugga läggs precis som det ser ut (jag gör allting med fingrarna, ajabaja my)

Ett vitt, glittrigt skimmer läggs i ögonvrån tsm med en vitpenna.

En flytande svart eyeliner läggs under ögat. Och om jag ser en glipa mellan ett par ögonfrasnar så målar jag helt enkelt dit någon frans, det ser inte så farligt ut som det låter :D kan bli riktigt snyggt.


TATAAAAHH!! 45 minuters sminkning med lite avbrott, woow


nu är det dags för håret! dock har jag ingen guide för det, min ork är för liten. Får ta det en annan gång :D


För de som undrar vad jag använder för smink så är det allt ifrån ögonskuggor från veckorevyn-tidningar, ögonskuggor från makeupstore, HM eyeliner, foundation från TURKIET som lisa köpt (den är sjukligt täckande precis som teatersmink men jag tar brunpuder över så det inte ser så kakigt ut). Sedan använder jag inga borstar alls (förutom rouge, brunpuder) då har jag en stor från HM. För att sätta dit ögonskuggor o allt det så använder jag mitt kära lilla pekfinger, får inte till det när jag använder skumma borstar :)

Kram
My


tataaaah

babykim?



hmmmm... fann detta i kims dush-skåp precis.. anar en gnutta åldersnojja här, hahaha.

/ My

100320




/ my

Pirr i magen <3

Om 34timmar är jag äntligen i mitt hjärtas hem igen, där jag hör hemma, min mening i allt... Åh, vad längtan är obeskrivlig!



Att älska någon så totalt obehindrat och okontrollerat över universums alla gränser är för mig den finaste gåvan i världen förunnat få..

Denna gång möts vi i Ankara för 4 underbara dagar.

I magen går virvelvindarna om vartannat och fjärilarna har vaknat i hjärtat från sin vintersömn...



Ikväll blir det mys i soffan till tv´n, efter att ha jobbat nu i 13dagar i rad tar jag mig en välförtjänt hemmakväll med osande varm kantarellsoppa med färska svampar i, lite bröd och ett center :)



Sen blir det att kontrollera alla papper igen, gå igenom det lilla bagaget och vänta på min älskling som slutar jobbet snart.

Imorgon är det återigen jobb innan det bär av mot Kastrup och min andra halva <3

Kram på er och ha en mysig Fredagskväll <3

Liza

shazaaam



panikkärlek

mitt hjärta går lite i kras!!

Jag har planerat en helkväll med mig själv som enda sällskap för att titta igenom New-moon 3 disc boxen som ni säger kommer ut den 20e :D (OM NÅGRA DAGAR AAHH) men men men, hur hade dom tänkt leverera boxen till mig när den 20e är en Lördag? kommer en vampyr och levererar den vid mitt vidöppna fönster om nätterna? (hehe okej för kallt för att leka bella)..

DET KOMMER JU INGEN POST PÅ LÖRDAGAR?!!!! ska man behöva vänta ända till MÅNDAG? man kan inte se en magisk film med mycket känslor på en MÅNDAG, hur hade dom tänkt egentligen? DETTA ÄR ALLVARLIGT!





okej, jag hoppas ni förstod att jag skojade till det lite, även om jag innerst inne reagerar såhär i min hjärna så hade jag aldrig skrivit ut det i bloggen, hihi. Nej nej, jag är ju 20 år och att skriva sådär är ju lite förbjudet. Nu ska man ju börja skriva viktiga debatter och om den stigande arbetslösheten......men jag tror att man nog aldrig ta bort barnen i oss själva. Det hoppas jag inte iafl. Aja tur man inte skriver ut det iafl för då hade folk virrat på huvudet............... Oj, FAN jag skrev ju ut det precis.. SNAP!

aja jag vet att jag har läsare som är i samma liga som mig :D

TILLSAMMANS ÄR VI MER ÄN EN!!

Kram
My

( Jag vågar inte avbeställa för det står limited edition och att den inte går att beställa om :O om man avbeställer )


20 mars


Mmmmmmmmm... <3

Om exakt 4 dagar så kommer New Moon ut i butik?
Min älskade 3 disc-box kommer till mig :') Jag hoppas jag får den till helgen för då vet jag exakt vad jag ska göra efter jobb på Fredagkväll.

Hur kan man älska en historia så mycket? Ibland känner man sig sjuk. Iofs så är jag sjuk just nu? Skyller på det :)



Detta fotot var det fotot som gav mig mest rysningar faktiskt. Jag kunde se detta exakt likadant i huvudet! Riley såg nästan exakt ut så också. Kanske lite längre och blondare, men inte långt ifrån.

OH VAD MAN KAN LÄNGTA!!!!

Update:
Varför har jag fått för mig att den kommer ut den 20onde? hmmm..

Måndag

Då var det måndag igen och idag sken solen extra starkt över Malmö.
Det var nästan så man ville ha skinnjackan på men då hade man iggat det faktum att det bara var någon grad.

Lilla Mysan ligger inne på sitt rum med vinterkräksjukan, Elin ligger i sin studentlägenhet och svimmar då och då och här sitter jag i rumsarrest och kan inte göra något. har alla odds emot mig så kommer väl att få det.. blä. Är det något jag avskyr så är det att vara borta ifrån jobb. Inte bara för att jag förlorar på det som vem som helst gör när de sjukar sig, utan också för att jag känner mig så onyttig och faktiskt tycker om att vara där.

Men mer om annat och mindre om det.
Här kommer en bild ifrån fredags, när alla tjejer samlades igen och hade en girls night out.

 

Dags att knacka på Mysans dörr och höra så att allt är ok :)

 

Kram! / Kim


yrsel

Idag är det ingen bra dag. Jag brukar aldrig bli sjuk, verkligen aldrig! Men idag har jag fått det där som jag brukar få rätt ofta. Yrsel.

Yrseln har jag haft sedan jag var tonåring. Ni vet det där vanliga där det svartnar för ögonen när man reser sig för fort exempelvis ur sängen eller badkaret. Man blir trött, yr och orkeslös! Det är något som varannan kvinna får reda på är järnbrist. Järntabletter hit och dit, två eller en, idag och imorgon. blablablabla...

Men på senare dagar så har jag fått yrseln till något så mycket värre. Mina ögon (pupiller) kan ibland få fnatt och gå från höger till vänster i hög fart i säkert 20 sekunder. Jag får panik för jag kan inte stooppa det, det går inte att stoppa. När det väl slutat så mår man rent ut sagt PISS. Tankar om att "det kanske aldrig slutar röra sig" filtrerar i huvudet nonstop.

Just det där med ögonen har hänt 2 gånger under det senaste året. Tonårsyrseln har gått från just tonårsyrsel till en mer påtaglig kronisk yrsel som håller i sig i en dag. Vissa gånger har jag kunnat sova bort det men inte idag. Idag vaknade jag av att jag fortfarande kände av gårdagens yrsel, fick panik, började kallsvettas och gick in med tårar i ögonen till mamma. Att läsa kan jag glömma, att skriva sms kan jag glömma. Att korrekturläsa detta jag precis skrivit kan jag glömma (om jag inte vill spendera några minuter på toaletten).

Har just nu som ett ständigt gungande i huvudet, jag ser 98% normalt just nu men om jag tittar rakt fram så är det som är längst bort i ögonvråna suddigt och dizzy. Jag har ett illamående som heter duga. Kan inte böja huvudet för högt upp eller ned, helst inte sidorna heller. Att tänka på mat gör mig nästintill galen av illamående.

Järntabletter ska införskaffas igen. Har ätit dom innan men ni vet hur "jobbigt" det är att komma ihåg och orka ta en daglig tablett (som inte är livsavgörande). Speciellt när dom kostar 70:- kartong. (Hemofer).

Notis ; Nej jag är inte gravid, har minipiller som tar bort min menstration helt (inte haft den på 4 år) + att jag precis testat mig av ren nojjighet. SÅ där fick jag det ur luften ^^

fan vad skönt att få skriva av sig..

Nu ska jag återgå till djupa andetag, lösa plagg, huvudet i 90 grader och bara koppla av.
Håll tummarna att det försvinner till imorgon.. vågar inte gissa på tills ikväll <3..

Kram
My

Min vecka

Hej alla Fredagsglada <3

Här sker det inte mycket uppdatering längre... Har väl kommit i någon tråkig blogg-torka igen, alla tre på en gång :)

Själv är det (för min del) för att all min vakna tid består av att jobba på mina två jobb. Jag jobbar exakt varje dag och är trött. Min lilla lediga tid jag har ger jag till min fina man och sen sover jag. Där har ni vårt liv :)

Bara tanken på att i framtiden inte behöva öppna ytterdörren och kliva in i en tom, mörk och kall lägenhet, att inte behöva sitt i köket helt själv och äta i tystnad, att inte behöva vara så slutkörd för allt jobbande gör att jag uthärdar. Han är värt det, min man är värt all möda i hela världen... Drömmen om vårt gemensamma liv är nära, och det gör att varje sekund utan honom gör mer och mer ont...

Jag har världens finaste vänner i hela världen, hoppas ni vet det <3 Att bara veta att man inte går igenom allt detta sälv, att jag har så fina vänner som försöker hjälpa och underlätta, ja, bara att ni skänker mig/oss en tanke gör mig så varm och gör allt lite lättare. Ni är underbara <3

Imorgon blir det Melodifestivalen hemma hos mamma med hela familjen och respektive. Ska bli riktigt mysigt att koppla av en kväll och vara precis så social som man orkar <3

Nej, nu ska jag äta mitt Fredags-choklad (som jag ätit varje dag denna vecka iof:) ) och vänta på min make som snart slutar jobba.

Kram på er / Liza


Min tvillingsjäl

Det behövde inte förklaras, lika lite som universum behövde förklaras. Det enda pojken var medveten om i det här ögonblicket var att han stod framför kvinnan i sitt liv och att hon, utan att några ord var nödvändiga säkert också visste om detta. För när man väl tränger in i detta språk inser man genast att det alltid finns en person i världen som väntar på en, det må vara mitt i en öken eller mitt i någon stor stad. Och när dessa personer finner varandra mister det förflutna och framtiden all betydelse. Allt som existerar är det här ögonblicket och den fantastiska vissheten om att allt under solen har skrivits av samma hand. Av den hand som väcker kärleken till liv och som har skapat en tvillingsjälv åt varje varelse som arbetar, vilar och söker efter skatter. För utan kärleken skulle människors drömmar sakna mening. När man älskar får allt en mening.



Idag gör själen ont...

Kram Liza

Helgen

Känner att denna video visar bäst hur min Fredag var :D

En helt underbar parmiddag som spårade ur, hahah. Jag älskar vårt gäng så himla mycket.
Jag har de finaste vännerna som finns. <3





Bilder kommer upp senare, nu ska jag iväg med Sebastian och hans lillasyster på Museeum. Hoppas det är nästintill lika roligt som när man var liten :D

Hörs senare bloggen!
Kram
My




Helg!!



En jobbvecka är över och man kan pusta ut.

Ikväll välkomnar jag helgen med god middag, fina vänner och vin.

Trevlig helg! I helgen bor jag i Lund.
Vi hörs på söndag.

Kram / Kim


Ännu en torsdag



Det blir ofta att man sitter här en kväll efter jobb och tänker att idag borde jag skriva.
Sen hittar man inget att skriva om så man låter bli, men nu får det vara nog! ^^
Veckodagarna på jobb går så himla fort, tiden går fort.
Dagen känns ungefär såhär: jag börjar jobba, jobbar lite, helt plötsligt är det lunch, helt plötsligt är det en timme kvar.
Tiden går fort när man har roligt! I wouldnt trade it for the world :)


Snart är det helg i alla fall! Man kan gilla sitt jobb hur mycket som helst men helgerna är guld värda.
Det vankas middag med fint folk, vin och kanske utgång. En sak som är säker är i alla fall att det blir fint sällskap!

Förra helgen var jag och Elin och hälsade på Elins familj uppe i lilla Enköping.
Gud vilken snö! Ni uppländare har verkligen skottat livet ur er.. Här kommer lite bilder :)






Jag har nog aldrig haft så mycket kläder på mig!
Såg ut som en michelingubbe..







Vi byggde igloo :)



Min första igloo ever



Sen tog Elins mamma nog världens fulaste foto på oss två tillsammans.. haha





Och så hittade jag världens världens världens söööötaste foto på en mini-Elin
Jag smälter ^^


/ Kim




Mys

Sitter hemma och väntar på mina två närmsta vänner som snart ska komma med Thai-mat för en myskväll. Ska bli jätte mysigt att träffas igen och prata lite skit <3 V är ju snart mamma, vad tiden går fort! <3

Snart är det bara lite mer än 2 veckor tills jag får träffa min andra halva igen, saknar honom så mycket så jag går i sönder. Varje dag. minut, sekund. Mitt fina liv, min fina make  <3

Måste tipsa om en helt underbar artist med så himla många fina låtar. Älskar precis hela skivan, underbar och mysig musik.

Joshua Radin



I´d rahter be with u


Kram på er

Liza

RSS 2.0