Myshelg

Jag kollade precis igenom min mobil och såg att jag myst en hel del i helgen, men det är ju det helger är till för väl? :)

Gud vad jag älskar hösten <3 en anledning att tända ljus och mysa upp sig i sina filtar.
/My


En perfekt Fredag

I Fredags direkt efter jobb träffades vi alla 6 (systrar med respektive) upp för en tre rätters-middag på Akropolis (grekisk restaurang) samt bio efter. Maten var som vanligt underbart god och man rullade därifrån efter! 
 

 
Filmen vi såg var Total Recall och den var verkligen sjukt spännande med mycket action blandat med lite kärlek! :) Helt klart en av de bättre filmerna!
 
  
Fler såna kvällar önskas!
 
Kram Liza

Nyttig, enkel och god mat :)

I måndags köpte jag ett halvt kilo köttfärs, har tillagat den och ätit den varje dag till olika tillbehör :)
Snabbt och enkelt att äta, bara att värma köttet!

Måste säga att min avokado/broccoli/keso-rätt var gudomlig! (och jättebra mot kroppen)

Såg förresten idag att jag hade fått en fråga från Marina om hur jag gör mina omeletter :) får ursäkta först för ett sent svar och sen svara att jag bara vispar ihop alla ingredienser i en skål med en gaffel och sen häller ner det i stekpannan.

Kram!
My


Julplanering :)

Ja, nu är det väl höst? Det kryper under 15grader, löven börjar gulna och redan vid 20tiden på kvällen börjar det bli mörkt. Inte är det mig emot. Hösten innebär ett steg närmre min favorit-tid på året, JULEN! Jag och My har kommit in i en liten jul-längta-period! Åh, vad jag ser fram emot ännu en jul med alla våra traditioner i mina fina familj!

Jag är dock tokig och sitter reda nu och filar på vilka pyssel jag ska göra, vilka kakor som ska bakas och vilka julklappar som ska ges, haha. Caner bara virrar på huvudet. Det är kanske lite för tidigt, det håller jag med om. Men det är ju så kul och om bara lite mer än 2 månader är vi ju faktiskt där! Denna jul kommer jag att blogga mycket mycket om pyssel och bak! Har ju hela förra julen att ta igen!
 
Detta år ska jag istället för att köpa ngt stort till Caner, göra en julkalender med en liten julklapp varje dag! Jag trodde att det skulle vara svårt att hitta 24 små julklappar men Ebay är ju ett wonderland! Jag klickade hem 10 presenter precis för bara 0,99 pund styck! Det ni! Dock om man vill komma så billigt undan så måste man sätta igång i tid. Det mesta kommer ifrån Kina eller Japan och tar ca en månad innan det når Sverige (ibland sabbare men räknar med det längsta) Alla auktioner är Köp-Nu-Auktioner så det är bara att klicka hem och vänta på det att anlända :)
 
 
Hade Caner dock varit en tjej hade det gått SÅ mycket snabbare! Tjejer behöver ju liksom mkt mer än killar :) Många av grejerna är väl kanske inte så seriösa men man får slänga in lite halv-skämt-presenter också.
 
Ja, det var mkt snack om julen nu, haha.
 
Nu ska jag fortsätta mitt sökande!

Kram Liza

Sommaren som gått

Jag tog tåget till Lund central igen och fastän att det var 21 grader ute och strålande sol så hade ändå hösten startat, höstterminen. Det kommer bli fina år i Lund, men det är lite vemodigt att lämna sommaren bakom sig och all ledighet. Sist vi hördes av hade jag kommit hem från Grekland, så här kommer ett litet bildregn som innehåller det som hände efter. Jag jobbade mest, men hann ändå med lite fina grejer mellan passen.
 
Trevlig höst på er!
/KimFina utflykter, här till pannkaksladan i nordvästra skåne!Glass i mängder..Varma sommarkvällar på uteserveringarIkea-frukost!
StrandhängFick Sims-mani ett tag och köpte två nya spel..Det blev en del läsning..Fina sommarkvällar i Malmö
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0