Ojsan

Nu haller man pa med kvallspasset har pa jobb o man har verkligen twistat om alla tider totalt! Det kommer hadanefter bli mer kvallsinlagg fran min sida som ni kan lasa pa morgonen :)

Har mkt smaskigt o beratta.

Stort tack till lisa som haller igang bloggen nar vi jobbar!
hehehehe

MY


Nicole firar 30

Ojoj, vilken bamsetårta Nicole (från The Pussycat Dolls) bjöd på i Las Vegas då hon fyllde 30 år nu i helgen! Den ser verkligen smarrig ut! En riktig sockerbomb ^^








Kram Liza

New York-shopping

Här har vi lite av New York-shoppingen:



Posande i Hostel-trappen

Hatt - Från China Town ,40kr
Shorts - Från Forever21, 60kr

Kram Kim

Kate Moss-hysteri

Förra veckan var visst söta Kate Moss på besök i Tyskland. Det blev stor uppståndelse då Ms Moss kom dit i en rätt genomskinlig tröja på röda mattan och då hon till på köpet tappade en träns med löshår som hon bar.



Denna hårträns plockades upp av en man som nu lagt in håret på Ebay, haha. Ja, man är väl inte dum! Just nu är den uppe i över 6000kr och det är några dgr kvar. Vilken bra deal han fick där!



Kram Liza

New York-shopping

Ofta när jag är ute och shoppar så prioriterar jag klänningar, därför kan annat hamna i skymundan.
Det var ett tag sen jag riktigt frossade och storshoppade underkläder så jag såg min chans när vi var i New York.
Vi var bland annat inne på Victorias Secret (vi fick senare höra att där var rea ett par dagar senare och då dök vi upp igen), andra omgången med underkläder köpte jag på Century 21. Ett jättestort varuhus fyllt med märkesföremål (från kläder till tekniska prylar) till billiga priser.

Här kommer lite av det fina, fick inte plats med allt på bilden! ^^ Tog med mina favoriter istället.




Just denna bh'n kommer ifrån Victorias Secret.
Jag älskar den!
Den är inte bara den gulligaste bh'n jag har, men konstigt nog också den mest bekväma.
Hade VS funnits här så hade jag handlat alla mina underkläder där, prisvärda, bekväma och otroligt söta





Underklädes-set ifrån Forever21
Tror att allt tillsammans gick på över 100-lappen, inte riktigt säker då jag inte kollade så mycket på prislapparna där inne
Allt var ju så himla billigt, men fint är det i alla fall.

Rekommenderar er starkt att köpa fina underkläder, parfymer och väskor om ni ska till New York eller USA över huvud taget, det är ganska dyrt här i Sverige så varför inte passa på? Sen är det alltid kul att säga att det kommer ifrån USA när någon frågar! Haha..

Kram Kim

Threeofakind Jr

Bjuder på en liten bild av oss, vi var som sagt vääääldigt små!
Haha.. det är konstigt att tänka tillbaka och fatta att vi tre har funnits så länge.. iofs så bloggade vi inte då.. men hade nog ingen vidare klädsmak då..eller annat för den delen. Checka bara in Lizas snygga hår liksom!

Vem är vem? Kan man se det redan här? :)

 Kram Kim

Kändis-spaning i New York :)



När vi ändå posade fint utanför David Lettermans studio så var ju ett besök på självaste Rupert G's lilla Deli självklart!






Det var litet och risigt men ändå mysigt. Hade kanske inte handlat mat där om det inte vore för att killen och hans deli numera är världskänt men va fan, man är ju inte den som är den ^^





Goda mackor, stoooora mackor och härliga smoothies! Åh, ta mig tillbaka!!

Kram Liza

Dress of the day :)

Åh, vad jag önskade att man kunde få tag på Betsey Johnsons klänningar här i Sverige! Dom är så underbara!



Denna mintgröna lilla drömmen hade isåfall flyttat hem till mig, omedelbums :)

Kram Liza

Godnatt



Godnatt på er alla? kan man säga så? :) man säger ju godmorgon och godeftermiddag när man hälsar och det behöver ju inte vara en avslutningsfras?
aja ^^

Ikväll har jag varit nyttig och äntligen packat upp det sista i min resväska från NY. Har inte tyckt att skor och dylikt varit så roligt o packa upp då dom lätt kunnat gömmas så bra i en resväska i rummet istället :) Min garderob är så proppfull att den inte går att stänga längre (bildbevis, haha).

Drog på mig min favoritmys-dress o satte på en film som jag lånat av min bror. "National Treasure 2 - Book of secrets". Jag har alltid älskat historia, deckare o gåtor så denna film var bara en tidsfråga innan jag sett :) Man skulle söka in på någon linje senare med Historia? hmm.. måste det vara så svårt o förutspå sin framtid?

Nu börjar klockan redan bli mycket och jag har ingen lust o vakna 14:00 imorn igen.

Godnatt på er allihop.

Kram
/ My


Får bli två oroväckande egoistiskt-lagda bilder på mig i min mysdress :) Bilderna är tagna efter min fotografering som jag var på för några veckor sedan (har inte fått dom riktiga bilderna ännu, grauw retande)




NEW YORK - FILMEN!

Söta fina läsare, jag kunde inte hålla mig. Så nu har jag laddat upp filmen om våran vistelse i New York
Måste säga att vi är riktigt stolta över den.. tycker den blev klockren.

För första gången så pratar vi i bloggen (watch the skånska!) , man kan också få höra lite sång ifrån Liza och se en himla massa fantastiska bilder!
Här kommer den.. :)



Kram! / Kim

New York-filmen

Nu har jag och Liza suttit och slavat med en egen New York-film hela kvällen =)
Imorgon kommer den upp här på bloggen, fylld av bilder och filmer från resan.
Ni kanske till och med får höra våran skånska ;)

God natt och sov gott där ute!

/ Kim och Liza

Middagstips i storstaden :)

Nu kommer lite mer praktiska tips för dom som går i New York-tankar :) Lite mattips!



Vi hittade en urmysig och skit cool diner på Broadway, 51st. Det är en diner som funnits sedan 50talet och inte ändrat inredning eller stil sen dess! Sjukt fräckt!



Alla som jobbar där är utklädda i 50talskläder och alla killar hade i princip Elvis-frillor och gick runt och dansade. Musikälskare som jag är så sjöng dom med! Det var riktigt häftigt! Hela tiden tog någon av servitriserna ton och sjöng en gammal goding på barbordet eller gick runt bland gästerna. Helt klart en upplevelse!








GRYMMA sångerskor tar ton i restaurangen. (skruva ner om ni har ljudet högt, annars får ni en chock :)

Kram Liza

Lördag

Vaknade två idag, haha. Det var en skön liten lur man tog :) Det enda jag drömt om inatt var slushice! Jag skojjar inte men det kändes som min dröm varade i en evighet och helatiden gick den ut på att ta sig till 7eleven för att köpa en röd stor slush-ice till mig. hahahah. Vaknade inte lite sugen på nått sött imorse :) Galet.

Igår var jag med ett gäng mysiga människor. Hade en grymt rolig förfest med mycket lekar o musik. Charader är grymt underskattat om man skippar yrken som "Busschaufför" o sånt trams för att istället skapa egna meningar som "En katt i en ful hatt" eller härma bekanta som alla i sällskapet känner ^^ hahaha.

Vi fick skjuts av en kompis som heter Anna till baren "Ice" i centrala Malmö, vid Möllan ungefär. Stället var fullt av drägg men vi kom bara in o gick på toaletten/drack vår favorit drink "Cocobeach", muuuuuums. Sen drog vi vidare.

Det är verkligen helgerna man lever för när man jobbar hela veckor. Man uppskattar all tid man får ledigt och människorna som är kvar i ens liv i exakt samma tempo som innan :)

Tack för en jättetrevlig kväll Moa, Marina, Kim, Jesper. Och tack Emil o Hjärup-gänget ;) hahahah.

Nu ska jag snart hem till pappa och grilla <3










/ My

Central Park

Som ni märkt så har vi huuuur många bilder som helst från vår resa! Ni får säga till om ni tröttnar ^^ Många har kommenterat om fler bilder så att så länge ni vill se så fortsätter vi att visa :) Vi har ca 996bilder kvar som vi inte visat, haha!

Dagens inlägg handlar om den underbaraste parken nånsin, Central Park!

Central Park är sååå mycket större än man tror! Herregud! Jag trodde man lätt kunde gå runt den men efter att ha varit i parken 3 ggr och inte ens sett en tiondel så förstår man hur enorm den är!


En blick över parken från Top Of The Rocks


Central Park ligger som en oas mitt i stadslivet! Det är så otroligt lugnt! Man finner människor som spelar fotboll, människor som joggar, människor som sover, vandrar, åker karuseller, solar och människor som vi, som bara njuter!



Vi hade det otroligt varmt vissa dagar på vår resa. Det var som varmast strax över 40grader när vi kom dit! Snacka om en chock! Att vandra för länge och för snabbt var helt uteslutet (det räckte att gå tre steg ut från hostelet så var man helt slut ibland) Vi tog därför tre lite molningare eftermiddagar att utforska den fina parken i!






Bilderna får tala för sig själv. Men en sak är säker, även om det "bara" är en park så får den inte missas om man åker till New York! Att stå vi den stora sjön (längst upp) och blicka ut över på andra sidan är en mäktig känsla!






Kram Liza

hattmode?

Vilka märkliga modetrender som kommer och går...



Detta är alltså inga frisyrer, utan det är hattar gjort av riktigt hår. Uek! Dom ser ut att klia, kan verkligen inte se ett användbart område med dom och dom ser läskiga ut... Dock måste jag säga att det är riktigt coolt att kunna skapa ngt sådant utav hår! Riktigt skillat!

HÄR kan man beställa dom. Det finns många fler djur att välja på :)

Kram Liza

Fredag

Så här har jag spenderat dom sista timmarna i kvällssolen som äntligen tittade fram på balkongen. Mys mys! Man är lite trött och seg efter jobb så man får verkligen ta vara på det sista av kvällen som finns kvar när man jobbar så sent (stänger 19:10)



Hoppas ni får en underbar Fredag! Själv blir det soffmys med godis och en film medans Kim&My (partypinglorna) ska iväg och festa lite :)

Kram Liza

studentfoton

Idag kom studentfotona!
Känns så himla länge sedan.. så mycket har slutat och börjat sedan dess, men visst är det fina minnen.
Tittar på alla studentmössorna på klassfotot och inser att vi faktiskt gjorde det, vi gjorde det tillsammans.
Det känns bra att bli påmind om skolan ibland, ibland känns det som om att man har glömt det.. vart man kom ifrån.




/ kim

On Top Of The Rocks!

En upplevelse som var given på vår resa i New York var ju såklart att åka upp nånstans högt och se den mäktiga utsikten!

Vi valde mellan Top Of The Rocks och Empire State-building. Det skiljer egentligen inte så många våningar mellan dom medans priset var nästan det dubbla! (Empire state var dyrast) Det var rätt givet vad vi skulle välja. Top Of The Rocks! :)

Vi framför Top of the Rocks, vid Rockafella center.

Top Of The Rocks ligger på Fifth avenue, 50:e gatan. Vi betalade 20dollar var, ca 120kr och åkte upp dom 70 våningar som det var till toppen på ca 25 sekunder! Helt otroligt vilken fart!




Utsikten där uppe var helt otrolig!! Den var lika mäktig och chockerande som den är på bilder! Allt ser så litet ut och staden ser så oändlig ut! Man kunde se i princip hur långt som helst! Central Park var nog det fräckaste att titta på. En lång, perfekt rektangel med hundratals träd och grönska! Ja, den bilden är verkligen ett minne för livet!






Kram Liza

Justin Timberlake

Givenchy har nyligen lanserat sin nyaste doft Play. Frontmannen är ingen mindre än självaste Justin Timberlake.



Vilka underbara bilder! Han ser lagom kaxig, fylld med attityd och ändå avslappnad ut. Älskar dom!

Ja, frågan är om vi kommer att köpa denna doft för att den luktar gott eller för att vi vill att våra pojkvänner ska lukta som Justin, haha.

Kram Liza

Every day is a dunkin' donut day! :)



Ja, är man på semester så är man! Varje dag var det ngn av oss som sa denna ramsan, allt för att ursäkta alla våra cravings och all vår frossande i munkar, haha!


Lite natt-mys på hostel-rummet

Men guuud vad dom är goda! Dom kostade bara 5kr styck med, vilket iof var rätt farligt. Sen att dom fanns precis överallt vart man än vände sig i stan gjorde ju inte saken bättre ^^



Vill ha en nuuu!

Every Day Is A Dunkin' Donut Day! :D

Kram Liza



Ikväll ikväll ikväll

Jag längtar till ikväll så himla mycket. Även om jag inte mår speciellt sådär jättemycket bättre så får jag ta mig i kragen. Nu kan jag inte mesa framför tvn o whina :)

Ikväll blir det "förfest" hos Moa med Jesper, Kim och Marina. Vi ska bara sitta några vänner o ha det trevligt. Precis vad jag behöver :) Inget stort ståhej utan bara lagom mysigt.

Nu måste jag fortsätta jobba.

Ha en fortsatt trevlig dag

/ My

Two spot gobi

Tänkte lägga in en U.N.D.E.R.B.A.R låt från Coldplays nya album men jag hejdar mig o tipsar istället om en ny brittisk funk/pop-grupp. Two Spot Gobi heter dom och deras singel "Sunshine Lady" är inte så pjåkig.

Nu får du nån ny grupp o ladda ner låtar från, Sebastian ^^ du vet vem du ska tacka, hihih.



/ My

Coldplay at Madison square garden



Vet inte om jag skrivit detta innan men dagen efter min hemresa så skulle mina gudar Coldplay ha en gratis konsert i New York på Madison Square Garden (dock bara för några tävlingsvinnare eller nått liknande så jag hade ändå inte kunnat se :) )

Spelningen skulle varit usel.
" Chris Martin forgot lyrics and chords on numerous occasions and the band just straight-up was not good."

Men vad begär man från en gratis konsert? Och om jag relaterar till mig själv så hade det räckt med ett litet ord i micken för att jag skulle ha the time of my life ^^ men det är iofs bara jag...

/ My

Torsdags mys med mig själv :)

Ja, jag börjar bli lite småkrasslig känner jag. Förklyningen har kommit och huvudvärken verkar inte vilja avta. Orkar inte bli sjuk! särskillt inte som jag ska jobba hela helgen...

Aja, jag får kurera mig med lite nektariner och de nyaste avsnitten av So You Think You Can Dance! Det börjades sändas i USA i början av denna månad och jag är hooked! Älskar det programmet!



Efter varje program så har jag fast beslutat mig för att banta och börja dansa, haha.

Vi har visat detta nummer förr men både jag och My är helt frälst i förra årets Lacey och Camerons uppträdande. Det är så fantastiskt bra och känslofyllt! Till och med nu, efter att ha sett det säkert hundra gånger så får jag rysningar och tårar i ögonen.



Kram Liza

Gossip Girl-mode

Att allt Gossip Girl tjejerna (och killarna för den delen) tar på blir till guld är nog ett rätt känt faktum idag. Klädesplaggen som tjejerna bär slutsäljs nästan direkt efter att ett avsnitt visas och aldrig för har så mkt vintage varit inne.

Man kan nog säga att det var rätt mycket Blairs förtjänst att huvudbonaden med den stora rosetten blev så stor. :)



Älskar det! (allt på bilden kommer ifrån Topshop) Priserna går från 1 pund (leopardbandet) till 25pund (det lila, som är otroligt mycket Blair)

Kram Liza

M&M

För er (som jag) som älskar choklad och kanske ska en tur till New York, ni får inte missa M&M store! Eller ja, ni kan inte riktigt missa den ^^ Den ligger mitt på Time Square och har enorma reklampelare och filmer runt hela huset. Det är alltså en hel affär på två våningar som bara säljer M&M´s!


Jepp. Jag kan säga att det inte bara blev ett besök av den affären, haha. Choklad ju! :)





Man plockar själv, precis som lösvikts godis :) Häftigt att själv välja vilken färg och så. Urk för dom bruna! ^^


Kram Liza

Delias

Delias har börjat med lite sommarshoppings rea! Att dollarn ligger så lågt gör ju verkligen inget heller ^^



Kram Liza

Mer New York-shopping!

Här har vi tre klänningar till som inhandlades i storstaden!



Posar fint på utegården i Hostelet :)

Liza - Rosa klänning med vita prickar från Forever 21



Kim - Brun klänning med vita prickar från Strawberry (kedja i New York)



My - Brun klänning med mönster på från Forever 21



Kram Liza

Torsdag

Jag bara måste bli frisk till helgen iafl, det får inte fortsätta såhär. Längtar som en idiot. Har saknat mina små knastar Moa och Jesper som en galning :) <3
Har sjukans ont i halsen och huvudvärken verkar inte gå över. Har haft det sedan Tisdags så jag borde vara frisk till helgen, hooppas hoppas hoppas.

Idag ska min fina vän Hillevi ha fest, jag måste försöka komma. Varför kunde jag inte förutspått att det skulle bli kallt i Måndags så hade jag tagit mer kläder på mig? Usa-vädret har lurat en att det är varmt i skandinavien också :/

Fick ett gulligt sms från min killkompis Jesper nu : "Jag hade seriöst bara kunnat sitta o småkrökat o snackat med er. Ni är mina absoluta favoriter :) Har alltid roligt med er"
Jag vill jag vill jag vill. Får ligga o vila upp mig idag.

Igår sa jag förresten hejdå till Sebastian :( <3Han sticker till Italien i två veckor nu.. Fan vad jag kommer sakna honom. Vill inte riktigt tänka på det för då blir det jobbigare.

Ha en fin dag.

/ My

SATC-filmen

Vi kunde ju såklart inte vara i storstaden där allt hände, där alla historier byggdes, där allt spelades in och där allt visas utan att se det! Såklart offrade vi gärna en av våra kvällar i New York för att se the big movie, Sex And The City på plats!


enorm reklampelare i New York

Vi gick fram till kassan och frågade när filmen visades (undrade typ vilken dag) och tjejen sa att nästan börjar om 20 minuter. Vilken tur! tänkte vi. Det visade sig dock sen att filmen visas en gång (ibland till och med två) gånger i timmen DYGNET RUNT! Otroligt!

Det kostade 11dollar, ca 66kr. Biograferna är otroligt fina i New York! Som stora palats! Platserna är inte numrerade utan man får välja vilken plats man vill.






Vi var först och valde i mitten. Stolarna är grymt skön att sjunka ner i. Sen fylldes salongen med folk och när filmen började var det nästan helt fullt! Tänka sig att det fortfarande är så många som vill se den när man kan välja vilken timma på dygnet som helst!



Filmen var OTROLIGT bra! Ni som älskar SATC lär inte bli besvikna! Vi grät och skrattade om vartannat. Filmen var faktiskt riktigt rolig stundtals! Det var extra roligt att man nu kände igen många av ställena som den filmats på, till och med varit på de flesta! Det var en rätt mäktig känsla, Sex And The City-nörd som man är :)


olagligt smygfotande i salongen ^^


Kram Liza

Smalt mode?

Alexander McQueen anstränger sig till det yttersta för att få oss dödliga att se smalare ut ^^



Dessa bilder från hans kommande kollektion, 2009 är inte bara färgrika och tighta, nej, dom tar även bort ett par centimeter på benen och runt midjan genom att smalna av formen med lite hudfärg :)

Kram Liza

sommar

finns inte sommaren utomhus så får man istället inta den i matväg
har saknat jordgubbar, så mycket jag måste ha gått miste om när jag satt på ett plan på väg hemåt på midsommarafton





/ kim

Kändis-spaning i New York!

Vi träffade på en och annan kändis under vår vistelse i New York! Bland annat såg vi Stanford (Carries homosexuella vän i SATC), vi träffade Rupert G från David Letterman, i hans deli utanför studion, vi såg Rihanna uppträda live, vi såg Conan O Brian vinka till oss från en taxi och vi träffade och PRATADE med ingen mindre än CYNTHIA NIXON! :D



Det var en helt sjuk syn att se Miranda i livs levande form! ^^ Vi var först inte säkra på att det var hon. Där satt en tjej som var skrämmande lik Cynthia i en rätt full Subway-vagn. Ingen annan runt omkring lyfte ögonen eller tittade misstänkt på henne. Sjukt! Varför skulle miljonären Cynthia åka tunnelbana liksom? Och hur kom det sig att det bara va VI som såg/brydde sig att det var hon? ^^

Efter ett tags smygfotande beslöt vi för att fråga henne. My gick fram och frågade henne och det visade sig att det var hon! Vi pratade lite smått om filmen, var vi var från och att vi älskar henne. Sen skulle hon gå av så vi hann inte med det viktigaste! Att försegla minnet med en bild! :(

Ni får dock nöja er med mina skakiga smyg-stalkings-bilder, haha.







Hon är gryyyyymt snygg i verkligheten! Till och med utan smink ^^

Frågan kvarstår dock... varför åker hon tunnelbana med alla dom miljonerna på banken... mysterium...

Kram Liza

Mums!

Något som vi drack oerhört mycket på vår resa var färskgjorda smoothies! Vart vi än gick så letade vi efter smoothies-fik! ^^


Frukost vid Time Square - Bagel med cremecheese, en crossiant och en smoothie :)


Nu sedan jag kommit hem så har saknaden och längtan efter denna dryck inte minskat direkt. Vad gör man då? Jo, en egen!

Så här enkla smoothies drack vi mycket där borta. Åh, så gott och nyttigt!





Du tar bara jordgubbar, lite banan, några apelsinskivor (hade dock inga imorse då jag råkade köpa grapefrukt, haha) och lite kiwi. Blanda i lite apelsinjuice och kör några sekunder i mixern. Voila, klart!



Jag går hejvilt loss på knäckebröd sedan hemkomsten! Usch va jag är trött på hamburgare, friterat och sockrat!

Kram Liza

Present-sött!

Denna urgulliga silverring hade jag gärna haft på mitt finger! Går det att bli sötare än en presentstjärna?



Såklart är den för dyr också. 125pund kostar det och säljs på Browns. Men kanske någon hoppar på idén och gör en budget-variant nångång? Hoppas!

Kram Liza

Mer Sex And The City-yra!

Att Sarah Jessica Parker kan bära vad som helst snyggt vet vi nog alla vid detta laget. Att vi själva skulle kunna se lika snygg ut som henne i samma saker vet vi nog också att chansen inte är så stor ^^



Nu kan man köpa en lika stor ros-brosch-hårspänneAsos som Carrie Bradshaw bär i filmen. Man kan använda den enorma blomman både som brosch eller som hårspänne. Priset? Närme 650kr!

Vågar du?

Kram Liza

Imorgon blir det lite kändisbilder från vår resa!

Avritning

Det räcker att ta ett steg ut på gatan i New York för att få diverse personer hoppandes på en. Det gäller Tour-buses, stand up-comedy, avmålningar, tavelförsäljningar, fejk-väskor o.s.v.

Vi beslöt oss en dag för att få oss tre avritade. Det skulle kosta 5 dollar var, ca 30kr var. Så det är klart vi inte tackade nej :)



Så här blev resultatet:



Kram Liza

Tisdags-blandning!

Det är lite deprimerande att komma från 35 graders sol till ett vanligt svenskt, grått, regnigt och blåsigt väder...

Denna outfit hade passat jätte bra då!



Snygga gummistövlar, en jumpsuit, en varm o skön skinnjacka och en rymlig väska. Det hade suttit bra idag på min första dag igen på jobb efter semestern!

Kram Liza

World Of Disney

Så här fin är ingången till Disney-affären, World of Disney:


Affären ligger på Fifth avenue, mellan 55:e och 56:e gatan.

Hela inredningen andades sagor.



Väl inne träffade vi på några idoler :)





Kram Liza

New York-shopping

Man kunde finna alla möjliga sorts affärer i New York. Nämn en grej så har dom säkert en hel affär bara med det! Jag menar, kan en affär som bara säljer popkorn gå runt så kan vad som helst gå runt ^^

Kim och jag var i himlen när vi fann Disney-affären! En hel affär på 4 våningar med bara Disney-saker! Där fanns allt från leksaker till dom mindre, smycken för de lite äldre, de allra vackraste tavlorna för vuxna och kläder för alla åldrar!

Jag shoppade en klocka med Disney-motiv på för 70dollar. Älskar den!





Man fick ett jätte sött etui att ha den i:



Jag ska leta upp lite bilder från affären som vi tog så att ni får en liten bild av hur det ser ut.

Kram Liza

Rast

Sitter på jobb och har rast, älskar att dom har raster såhär regelbundet.
Kallt som fan ute, riktigt rått. När kommer sommaren?
När det är såhär kallt saknar jag New York, drömmer om det ofta.
Saknar Liza också, jättemycket. Vi har inte setts sen i lördags :(

Nä ska börja jobba igen nu, vi hörs senare!

/ Kim

fortsatter pa kims rastinlagg :(
Jag sitter fortfarande vid denna konstiga data, jag fryser som ett idiot, har ont i huvet, vill hem, ar trott och saknar sebastian.

Jag maste nog sjuka mig imorn, efter andra dagen pa jobb... skillat

My

Forever 21

Självklart besökte vi Forever21-butikerna när vi var i New York! Det var en av ställena vi längtade mest efter, haha! Det fanns totalt 3st butiker på Manhattan och vi var i alla ^^

Det var helt otroliga affärer! Såååå mycket kläder, sååå himla billigt och såå mycket folk! Vi stod (utan att överdriva) i kön till provrummen i säkert en timme! Det gjorde dock inget... Det fanns tre våningar proppfullt med snygga kläder. Att gå igenom hela butiken tog några timmar och sedan stod man där med minst 15 plagg över armarna väntandes på ett provrum.



Det dyraste i butiken kostade typ 30 dollar, vilket är 180kr och efter att ha blivit prisblind så tyckte man att det var dyrt, haha! Vi köpte så mycket där! Gick i tre omgångar och handlade.

Denna är bland mina favoriter. En mörkblå festblåsa. Sååå fin! Den gick på 20dollar, 120kr! Tänka sig att man kan få en festblåsa för 120kr!!





Visar resten av plaggen senare. Köpte bland annat jeans för 13dollar, 78kr.

Kram Liza

Boende i New York

Jag tänkte tipsa om boende i New York nu :)

Vi bodde alltså på The Big Apple Hostel som ligger mitt i kärnan av Manhattan! Vi hade bokstavligt talat bara ca 20meter till Time Square!


direkt till vänster på bilden kommer Time Square sen


Vi bodde 5 personer i ett stort rum med två våningsängar och en extra säng. Egentligen är det bara 4-manna rum men då vi var 5st och ingen ville sova själv så pratade vi oss till en extra säng :)



Vi kunde inte vara mer nöjd med boendet! Visst fanns det småsaker som man gärna hade ändrat på (som tvål i badrummet och så) men överlag så får dom 5 stjärnor av oss. Det var stora rum, aircondition i alla rum (vilket vi tackade gudarna för då det var över 40grader som varmast på vår resa! ) Sängarna var sköna och badrummen var otroligt fräscha! (städades flera gånger om dagen)



Man får tänka på att det är ett hostel och håller inte alls samma standrad som hotell. Man delar badrum med dom på samma våning (ca 3 rum till) och det finns samlingsrum med datorer och tv på nedervåningen. En jätte mysig grön uteplats fanns att mysa ute i och köket hade micro, spis, ugn, frys och kyl.






Man hyrde safetyboxes där man förvarade passen och dylikt i. Rummen hade lås och man fick varsin nyckel. Personalen var otroligt trevliga!! Vi pratade ofta och länge med dom och dom fanns alltid till hjälp när man behövde dom! (24timmars bemanning)



Det kostade bara 39dollar per person/natt, vilket är bara 236kr/natt!! Att bo centralt för en sådan struntsumma hittar ni inte ngn annanstans! ALLT fanns runt hörnet! Delit vägg i vägg hade också öppet dygnet runt och sålde allt från baguetter, wraps, kakor, dricka, frukt och diverse mat.

ÅK DIT! :D Dock är det fullbokat nu för sommarsäsongen men boka i tid så finns det säkert ledigt. Dubbelrum för dom som reser två finns också.



Kram Liza

ojojoj

updatering fran forsta jobbdagen!

Har har dom inte ett svenskt tangentbord, yey.
Har suttit vid en maskin o paketerat 90 kartonger, pasar, skruvar o en massa annan gojja :P

Snart slutar jag konstigt nog, dagen har bara sprungit ivag. Jag klagar inte.
Far skjuts hem ocksa.

Nej nu slutar kafferasten.
Ha det bra allihop

My

Sex And The City

Försöker catcha up mig på mina stammisbloggar nu. Det är en del att läsa när man varit borta i 13 dagar, haha. Märkte att en stor nyhet när vi varit borta är att det kommit ut att både Cynthia Nixon och Kristin Davis gjort plastikirurgi inför den nya filmen.



Men snälla, det tog jag nästan för givet. Enligt dom båda så "drevs" dom till det av all hysteri som rådde. Lite töntigt uttal, men är det verkligen en sån chock att dom gjort det??

Aja, som vi skrev när vi var i New York så träffade vi på Cynthia Nixon (Miranda) i tunnelbanan och pratade lite med henne. Det var inget jag tänkte på då, mer än att hon såg lite sliten ut utan smink. Så stora ingrepp har iaf inte hon gjort ^^

Bilder på Cynthia kommer senare idag :) Men då hon skulle hoppa av efter att vi pratat så hann vi inte ta en bra bild. Så ni får nöja er med skakiga stalkings-bilder på henne som vi tog innan vi vågade oss fram o prata, haha.

Kram Liza

Time Square

Jag måste bara säga att Time Square är precis lika häftigt att besöka som man tror! Det är enooorma neon-skyltar och reklampelare överallt! Man kan bara ställa sig i mitten och titta uppåt hur länge som helst, för det finns alltid ngt nytt att upptäcka. Vi bodde  20 meter från Time Square så det blev vandring genom skyltarna varje dag för oss. :)








Kram Liza

Måndag

Jag kan inte sova mer nu, det är omöjligt! Istället för att ligga o vrida sig så är det lika bra o gå upp. Ska egentligen gå upp fem (tar bussen halv sex till jobb). La mig alldeles för sent också så har sovit fyra timmar, snacka om att jag kommer vara helt slut i eftermiddag? Bra start första dagen på ett nytt jobb, haha. :)

Men även om jag fasar för denna dagen så är jag så jädrarns lycklig och inget kan ta bort den känslan :) Jag vill bara blunda o försvinna i vissa stunder ett bra tag, inte behöva gå till jobb o knega.. Men den som väntar på nått gott..

Nu ska jag nog börja leta kläder innan allvaret börjar, doh.

Wish me luck!

/ My

Sex And The City-yra!

 

Ni som redan hunnit se den UNDERBARA filmen Sex And The City vet precis vad jag talar om här. Ni som inte sett den kommer förstå vad jag menar. Hur SÖT var inte den lilla väskan som Charlottes dotter Lily hade på sig vid ett par scener (säger inte vilka ^^)


 


Jag vill också ha en! Dock måste man plocka fram 4295 dollar om man är sugen, drygt 26660kr!! HÄR kan man köpa den.

Aja, den är fin att titta på iaf! :D

Kram Liza

 


Saknar...

... att äta frukost ute på fina Bryant Park som ligger mitt i hjärtat av Manhattan. (täcker området mellan 5:e och 6:e Avenue, på 42:a gatan, bara ett stenkast från Time Square) Den ligger som en oas mitt bland alla stressade New York-bor, alla taxibilar, alla företag och affärer.



... med goda baguetter från Europan café och nypressad apelsin juice i handen! Man kan sitta där i timmar och titta på alla New York-bor som antingen är påväg till jobb, på väg från jobb, folk som har dejter på uteborden, folk som solar på den enorma grönplasten och folk som vi, som bara älskar att iakta andra människor...







Ni som har sett Sex And The City-filmen vet också varför den var så spännande att besöka om igen ^^


Kram Liza

Shopping

Håller på att packa upp resväskan nu. Det är så himla tråkigt! Men dock så skönt när det är klart!

Det blev en heeel del shopping! Hade med mycket mer pengar än vad som användes egentligen, men allt är ju så himla billigt i New York! Det blev storshopping på Forever 21, i tre omgångar, ännu mer på Century 21 och en hel del i små-affärer runt om Time Square...



Här har vi en bråkdel av allt som handlade in, resten är i tvättkorgen. Jag kommer visa upp allt såklart sen när allt är uppackat och tvättat!

Är hur nöjd som helst med min nya Curious parfym från Britney Spears! Den inhandlades på grymma Century21 som ligger allra längst ner på Manhattan, precis bredvid Ground zero. Allt är grymt billigt där! Men förbered er på en lång dag! vi var där ca 8 timmar och hann inte riktigt med allt ^^



Parfymen (stor flaska + bodylotion + blingblig öronsnäckor ^^) gick endast på ca 15 dollar, vilket är 90kr!

Kram Liza

En Del Av Din Värld...

Det är så himla svårt att veta vart man ska börja berätta om när vi gjort ett sådant äventyr och sett så många saker som vi gjort på vår resa!

Jag börjar därför i helt fel ände.. ^^

Bland dom sista dagarna (tyvärr) fick vi tummarna loss och gick och köpte biljetter till en Broadway musikal. Det är inte alls dyrt och inte alls så svårt att få tag på som vi trodde! Vi gick helt enkelt in på ett biljettkontor, kollade på priserna och köpte fem biljetter till kvällens föreställning. Enkelt! :) Dom dyraste biljetterna kostade 111dollar, vilket är ca 620kr, inte alls så dyrt! Men då vi hellre hade mer pengar över för annat så köpte vi dom billigaste för bara 50 dollar, ca 300kr. Vi fick då sitta högst upp på balkongen och kunde ändå se allt! Perfekt!



Vi såg Spamalot och The Little Mermaid. Detta inlägget handlar om den sist nämnda...






Som vi skrev innan.. Det är den mest underbaraste, häftigaste och rörande föreställningen jag har sett! Det var MAGISKT! ni som ska dit, ni MÅSTE se den!! Vi grät och skrattade om vartannat... Helt klart det bästa jag sett!

Här har ni två nummer från just Broadway-föreställningen:





Söt kimme med en ny klänning från Forever 21 i biljettkön utanför teatern, minuter före föreställningen.



Vill dit igen!



Kram Liza

Godmorgon

oj..

Gick och la mig runt nio halv tio tiden igår och vaknade PRECIS, whoopsy. Jetlag är inget att leka med :)
Jag var så trött igår att jag gick omkring o trodde det var nyår i förrgår, hahah!

Tyvärr har liza alla bilder hos sig så jag kan inte visa något så det blir inget megastort inlägg från mig.

Idag ska jag träffa min älskade Nathalie och senare blir det besök hos Sebastian!
Moa och Jesper, när ska vi ha våran dag? :) en fågel viskade i mitt öra.

Nu måste jag packa upp, allt ser likadant ut som igår när jag råka slockna lite för tidigt. Duschen längtar jag till, inga fler flipflops/påsar på fötterna (gemensam dusch är inget för mig haha) men framför allt inget klorvatten. Kranvattnet i NY var helt klorigt! Räligt o ens försöka dricka.

Fan vad malmö är grått... jag måste göra nått roligt innan jag kommer in i en deprission..

no question about it!

/ My

tja jetlag




skulle "vila ögonen" klockan åtta för att senare vakna lite senare och komma tillbaka hit
vem försöker jag att lura?
vaknade helt kallsvettig och i panik i natt, satte mig upp i sängen och kände att något var fel. tittade ut genom sovrumsfönstret och letade efter times square, letade efter new york. insåg i panik att det var fel utsikt och började tänka "jag kanske sover i ett dubbelrum på hostelet, dom har annan utsikt"
gud vad rädd jag var tills jag insåg att jag var hemma i malmö i min säng, i mitt rum.

allt är tyst, ingen trafik, inga blinkande neonskyltar. folket är borta och vädret är kallt och grådisigt. längtar tillbaka till staden, till folket. till affärerna med skyhög musik och som stänger klockan tolv varenda dag, till folket som är varma och ber om ursäkt bara de råkar snudda vid en eller ska tränga sig en halv meter (det kan ju svenskarna lära sig lite av..) längtar till alla som ger en komplimanger på gatan, säkert med tio minuters mellanrum. för ens ögon, för ens kläder, för ens skor. sånt tänker ju alla när de ser folk med fina kläder eller ett vackert ansikte, varför säger vi inte det? new york-boarna bara slänger det ur sig och det är ju så det ska vara!
känner mig sjukt ensam, letar efter snarkningar, efter någon som vänder sig i sängen, efter någon som prasslar med sina grejer och ska ut i duschen.

känner avsmak för malmö och allt grått, efter att ha sett new york kan man nog inte se på sin stad på samma sätt. inte heller när man har blivit kär.
att jag, liza och my funderar på att sticka dit och bo i ett år är väl inget förvånande?

nu ska jag försöka att sova igen!
puss / kim

Längtan

Nu har jag precis kollat igenom alla bilder från resan. Vilka underbara dagar vi haft! Vi har gjort nästan allt vi planderade!

Vi har bland annat sett: Sex And The City-filmen, varit på The Top Of The Rocks, shoppat på Forever 21, shoppat på Century 21, gått på Broadway-musikaler, träffat kändisar på Madame Tussauds, strosat runt i underbara Central Park, besökt Ground Zero, vandrat i Harlem, åkt båttur runt Manhattan, sett Frihetsgudinnan, träffat den nakna Cowboyen, fotat kändisar (riktiga då), gått på Stand Up Comedy och mycket, mycket mer!

Mer utförligt om alla grejer kommer efterhand att vi har landat i livet som den gråa Malmö-bon, haha!

Kan bjuda på en liten bild till när vi är igång. Vi var en dag och kikade på utsikten på Top Of The Rocks. Hela 70 våningar upp kom vi (på 20 sekunder) och utsikten var helt magisk!! Väl däruppe så kom en tjej fram till oss och frågade om hon kunde fota oss till deras hemsida. Såklart! Där ligger vi nu på hemsidan med denna bild:



Fler bilder från den 70:e våningen kommer senare. Som sagt, utsikten var helt otroligt magisk!

Nu blir det faktiskt ett litet försök till sömn, även om det blir svårt ^^

Kram Liza

Heeeeeemmaaaa!

ÄNTLIGEN är vi hemma efter 23 timmars hemfärd med tågbyten, bussbyten och flygbyten. Man är inte helt på topp om man säger så ^^ Har inte sovit på si så där en 36 timmar eller så.

Men en sak vet jag iaf.. Hur skönt det än är att vara hemma igen, hur skönt det än ska bli att få sova i min egen säng, hur gott det än är att kunna dricka kranvatten igen och hur skönt det  än är att kunna duscha i lugn och ro så måste jag faktiskt säga: JAG VILL TILLBAKAAAA!



Vi har haft en helt UNDERBAR resa!! Jag kan inte med ord beskriva vilken upplevelse det har varit att vara i THE city. Så många intryck, så många människor, så härlig stämning, så underbart folk, så mycket shopping och så stort av allt! Det kommer ta en bra stund innan detta kommer smälta...

Nu sitter man här i sin lägenhet igen och det känns som att man snart ska gå ut från dörren och bara ha 20 meter till Time Square igen!

Jag ska dit snart snart snart igen med gummorna, det är en sak som är säker!

Bilder kommer såklart! Vi har, utan att överdriva, tagit ca 1000bilder, haha! Så ni får bereda er på att bloggen kommer att bombaderas med New York-tips, restaurang-tips, shopping-tips och helt enkelt ego-bilder på oss från The Big Apple framöver!


Oss tre i Central Park

Nu ska jag kika igenom alla bilder, packa upp lite smått och ta på mig min underbara nya fleece-morgonrock som jag köpt på Century21 ^^

Kram Liza

Pa vag hemat!

Nu ar vi efter 10 underbara dagar pa vag hemat mot Sverige!

Vi spenderade var sista formiddag strosandes runt Central Park och hittade ett jatte mysigt fik att ata en stooor amerikansk frukost pa. pa vag hemat mot Hostelet hamnade vi pa en konsert med Rihanna! Vi smet nastan allra langst fram och diggade till hennes musik. Sa sot hon ar i verkligheten! Vi fotade sa klart en massa och filmade sa att ni ocksa ska fa se! Vi hade ingen aning om vad som skulle handa utan vi stallde oss bara mitt i publikhavet i hopp om att det skulle vara ngt bra vi skulle fa se. Som tur var det det! :D

Nu sitter vi den sista halvtimmen pa Hostelet och vantar pa var gula taxi som ska ta oss till Newark (flygplatsen vid New York) och flyga oss hemat!

Det kommer bli en laaaaaang fard hem. Vi ska byta flyg i dusseldorf i morgonbitti och sen flyga till Stockholm. Val dar ska vi ta tag hem. vi ar hemma ungefar vid 17:00 imorgon.

Hoppas ni far  en bra Midsommarafton sa ska vi suga in det sista ur New York-atmosfaren!

Kram fran oss!!

Uppdatering

Igar var vi pa musikal pa Broadway, vi sag The little mermaid.
Det var nagot utav det finaste som vi har sett, scenografin och musiken var helt magisk och allting glittrade.
Aker ni nagon gang till New York sa MASTE ni ga och se en musikal! Vi fick tarar i ogonen for att allt var sa himla fint och vackert!

Idag har vi varan sista heldag kvar i New York, vi ska forsoka att ta vara pa den sista dagen sa mycket som vi kan. Men en sak ar saker, vi kommer att komma tillbaka och det ar snart!
Det ska bli lite sorgligt att aka hem igen, har precis kommit oss tillratta har och kan alla gator och fik har i midtown!

Ikvall ska vi kanske ga och se annu en musikal pa Broadway, The lion king star hogst upp pa listan. Men forst sa ska vi ut och ata en smarrig frukost och se vart dagen tar oss.

Vi hors snart igen, kanske med mer svenska bokstaver i inlaggen :)

Kram fran oss!


toodiloooo

Nu kande jag att det behovdes en update igen :)

Mina fotter har nog aldrig fatt ta sahar mkt stryk som dom har gjort dessa dagar, helt sjukt! Dom bultar och har sig varje natt. Tejp, plaster och "party feet" under sulorna gor dock susen! Tack Nathalie!

Nu ar det kvall har och vi har precis varit pa varldens frackaste resturang! En 50tals inspirerande returang med 50tals stuk. Alla hade femtiotalsklader, inredningen var femtiotal, ALLT! Personalen stallde sig upp o sjong pa bord och holl pa, en underhallning som alla skrek for. Galet kul! Inget ar som trakiga malmo, fan vad jag vill flytta hit. Sverige ar sa trakigt jamfort med NY :)

Drog in mina systrar till en popkornsaffar innan idag ocksa (dar dom bara saljer popkorn). Sag att OPRAH hade tipsat om stallet sa vi var bara tvugna o smaka en pase. Det blev en mixad pase med karamellsmak och ost. For att vara helt arlig sa var det ritkigt raligt.... ackligt t.o.m.. jag vill aldrig mer ata natt fettigt i hela mitt liv :P ost ratar jag... dom har ost till precis ALLT har borta!

Imorn blir det Top of the rock och senare Arielmusikal pa broadway, spannande! Lite shopping ocksa da victoria's secret har utforsaljning :D

Maste kila gott folk.

Saknar dig sebastian.

Puss och kram ses sverige :D

My


New York-update

Igar var vi och sag den helt FANTASTISKA filmen Sex And The City pa en av biograferna vid Time Square! Den ar UUUNDERBAR! Vi var forst inne i salongen och kunde valja dom basta platserna. satena ar jatte skona och vi hade det mysigt i ungefar tva och en halv timme :)

filmen ar verkligen vard att se! vi grat natsna hela tiden och skrattade om vartannat. Vill se den igen!! Det ar verkligen en upplevelse att se The movie i The city, hihi. Sen att man traffat nagra av skadespelarna gjorde det itne samre, samt varit pa de flesta platserna som den spelades in pa.

Detta ar verkligen en udnerbar stad och vi vill inte hem! Vilken upplevelse denna resan ar och har varit! Detta ar verkligen en plats for oss att kanske bo pa i framtiden. Alskar allt med staden! Alla manniskor ar sa otroligt vanliga och stadens puls ar fartfylld men anda lugn. om ett par dagar ar denna resan slut for oss, for denna gangen iaf. We Will Be Back!

Idag blir det musikaler pa Broadway och kanske lite mer shopping. :)

nu blir det frukost pa nat mysigt Cafe! Hoppas allt ar bra med er dar hemma!

Kram!!

Uppdate fran New York

Hej pa er allihop!

Har kommer lite varma halsningar fran New York!

Vi sag var tredje kandis idag. Conan O Brian, hihi. Han satt i en bil som snabbt susade forbi oss och nar han sag att vi tittde in i bilen och viskade till varandra sa gav han oss en liten vinkning :) tyvarr hann vi itne dra fram nan kamera.

Ikvall blir det ett besok pa China town for att ata riktig Kina mat! Vi ar sa trotta pa all snabb mat och allt vad burgare och pommes heter, haha.

Imorse at vi frukost pa det svenska cafeet FIKa som ligger precis vid Central Park. Det var skont att fa prata lit svesnka och att ata lite mat som inte ar drankt i fett och frityr, haha.

Imorgon blir det musikal pa Broadway! Som jag langtat! Det blir Little Mermaid och dagen efter ska vi formodligen se Spamalot med Clay Aiken i rollerna.

Ha en god dag sa hors vi!!

Kram fran oss!!


Godmorgon

Nu ar det morgon har i New York :)

Ska forsoka ge er ett lite battre inlagg an igar, haha. Blev lite avbruten.

Har ar det iafl sjuuuuuuukt varmt. Igar stod graderna pa 99F vilket ar 37C!!!! Huvudet dunka konstant och det kvitta hur mkt vatten man drack for det forsvann lika fort igen. Men folket som bor har ar sa vana vid vadret sa dom gar i tjocka jeans och hoods medans vi knappt har shorts pa oss. Galet.

Man kanner att man antligen har kommit in i New/York-vimlet. Nu har folk slutat tro att vi ar turister och vi trivs verkligen underbart bra har. Liza och jag ar helt saliga nar vi tanker tanken att vi ska sticka har ifran. Vi ALSKAR denna staden.

Allt ar sa billigt har. Man har affarer till ALLT. Munk-affarer, Popcorns-affarer, Juice-affarer. Och det sjuka ar att allt gar runt ocksa. Hade vi i sverige kunnat ha en affar som bara saljer popkorn? hahahaha.

Vi har foratit oss pa munkar nu bara.. lite sorgligt. Allt ar so sockrigt har o friterat.Kentucky Fried Chicken ar en besvikelse! Vet att du blir lessen om du laser detta Alexander Olin haha!

Jag fick reda pa att jag fick stipendium i skolan forresten :D synd att jag inte kunde var dar o ta emot det... Fan vad kul..

Jag saknar alla mina nara dar hemma bara :( Har ar jatteunderbart men jag har faktiskt lite hemlangtan.

New york ar min stad och har ska jag bo en dag!

Nu idag vantar Chinatown, Greenwich village och tunnelbanan. Vi ska bara ta den och se vart vi hamnar :) hoppas inte harlem, hehe.

HA EN BRA DAG!

Kramar
My

HAJ ALLAHAPA

hehehehe.

Jag ar superglad och varm! har ar sa sjukt varmt att jag inte vet vart jag ska ta vagen. Maste kila nu fan. ska aka bat runt manhattan nu.

Var pa victorias secrets ida go handla underklader o parfym.

SAKNAR ALLA HEMMA :(

NU vantar frihetsgudinnan.

PUSS
 MY

AAAAAH!

Vet ni vem vi traffade och PRATADE med precis??

Sjalvaste CYNTHIA NIXON aka Miranda i SEX AND THE CITY!! AAAAH! Lyckan ar total!

Vi var pa vag hem fran Central Park och tog subwayen. Dar i var vagn satt hon i all sin glory, haha. Vi kunde inte lata tillfallet ga forbi. Efter lite brak om vem som skulle ga fram sa tog My taten och gick fram o pratade med oss bakom. Hon ar saaaa sot!!

bilder finns givetvis. Men da hon skulle ga av sa hann vi inte ta en bild med oss och henne utan ni far noja er med lite smyg stalkings-bilder, haha.

Nu ska vi varma och lite trotta efter en dag i Central Park ga och kopa lite Dunkin Donuts och lite jordgubbar och satta oss i Bryant Park och njuta av Stor stads-livet i New York!

Ikvall blir det stand Up comdey pa en club vid Time Square. hoppas det blir kul!

Hoppas allt ar bra med er!!

Kram fran oss tre, Liza, My och Kim!

update fran NEW YORK

Hejsan allihop!

Har sitter vi antligen vid en dator och kollar in alla gulliga kommentarer ifran sjalvaste Time Square :)

Vi har precis inhandlat 7 klanningar, fem trojor, fyra shorts och nan vaska pa forever21.  Affaren var hela tre vaningar och dar fanns saaaa mycket klader att vlja pa! Det finns hela 4 Forever 21 affarer har pa Manhattan sa det blir nagra besok till, hihi.

New York ar udnerbart!! Har ar dock liiite for varmt, det var 37 grader nar vi landade igar, phew! Luftfuktigheten gor sitt ocksa sa det kanns som minst 50. Vi ska dock inte klaga, vi ar ju i NEW YORK! :)

Det forsta som hande nar vi anlant till hostelet var att se var forsta kandis! Stanley/stan, aka Carrie Bradshaws gay-killkompis! Han hangde halags ut fran en Taxi och vinkade till oss, hih. bildbevis finns! :)

Den beromda Cowboy-spelande mannen som alltid finns pa Time Square har vi naturligtvis fotats med. :)

Hoppas ni har det underbart dar hemma! Nu bar det av till Madame Tussauds for lite kandisfotografering!

Vi hors snart igen!

Puss o kram fran New York-borna, Liza Kim och My!

gårdagens mys

Här är bilder från min underbara dag med Sebastian igår.
Vi satt vid bo01 och åt jordgubbar och tog sedan en promenad längst stranden. Han kidnappade mig en sista gång innan jag drar iväg till New York :)









sista bilden trodde jag inte ens fanns på bild :')

/ My

Fotografering

Här är lite bilder från min photoshoot :) dock är inte dom proffsiga fotona klara, får dom om 2 veckor av fotografen.
Sminkningen blev "skogsälva" med blommor och lite glitter i håret/ansiktet.
Jag brukar inte gilla lila men detta blev riktigt sött.

Nu måste jag sätta igång o packa!! Kim galer.






/ My

Smyckeskrin

Detta smyckeskrin från Fendi hade jag mer än gärna förvarat mina smycken i! Det är stilrent, praktiskt och riktigt snyggt!



Snyggt är priset också, 4100 dollar!

Kram Liza

Söndag

Godmorgon alla sjusovare :)

Idag har jag sovit som en bebis, inte vaknat en enda gång och det brukar jag ändå göra när jag är nervös. Ska fotograferas idag och ta lite nya ansiktsfoton. "Clean Beauty" var temat och jag har fortfarande inte funderat ut vad det kan vara men förmodar att det innehåller så himla mycket färger och stoj.

Ska sitta där mellan 13:00 och 16:00. Det sköna är att hela sminkstudion ligger 50 meter från mig, haha. Kan tänka mig att jag kommer fortsätta med mina ansiktsbilder då det är så bekvämt ;D

Nu ska jag ta ut mina skedar från frysen!

Wish me luck.

/ My

Planer!

Förlåt om det blir så mkt New York-prat här på bloggen. Men man har ju resfeber som ingen annan! :D Äntligen kjan jag skrika ut det bäst jag vill! Det har inte varit lätt att hålla det hemligt så länge ska jag säga!

Det som står högst upp på min to-do-list är ett självklart besök uppe i Harlem på en Gospel-konsert i kyrkan! Sångerska som man är så GÅR det ju inte att missa! Tänk att få höra det mäktiga rösterna live! Åh, vilken upplevelse!



Sen ska vi också träffa kändisarna på Madam Tussauds! Jag har velat åka till ett sådant museum sedan jag var jätte liten, så det ska bli otroligt kul!






RESFEBER!!

Kram Liza

Forever21

Nämnde jag att jag ska in på Forever21 i New york?
hehehehehe, farligt.





KLÄDREGN!

/ My

My's student i bilder

Här är bilder från MIN studentfest också :') Jag och mina tre tjejer i klassen + 13 killar. Nu ska jag maxa in och överglänsa alla kims bilder ;D hehehe, skämt o sido.

Orkar inte skriva bildtext under varje men här är från Champagnefrukosten, när klassen åt på Mando, När vi springer ut, Mina bästa killkompisar och lite annat skoj.



















/ My

Lite information



Tänkte att det var dags att visa lite av Lizas fina planering inför New York-resan

Måndag natt tar vi tåget till Stockholm för att påbörja våran flygplansresa där, senare bytar vi flyg i Köpenhamn ( sjukt onödigt eftersom att vi bor i Malmö men det gick inte att kompromissa)

På tisdag klockan 14:45 (20:45 svensk tid) landar vi på flygplatsen Newark som ligger ungefär 40 minuters taxiresa från Manhattan



Väl framme på Manhattan ska vi bo på The Big Apple Hostel
(det mörkröda huset)



Och The Big Apple Hostel ligger bara någon gata från...



självaste TIMES SQUARE!

Det är så mycket information för mig att ta in på så kort tid så det enda jag vet är att det ligger en Mcdonalds runt hörnet (haha, där vet man iaf vad man får!) och att alla forever21-butiker ska stalkas till tusen.

Mer info kommer säkerligen senare, nu ska jag titta igenom packningen!

/ Kim

Lördag

Fick en liten snilleblixt igårntt att göra en ny header inför vår New York-resa så alla vet vart vi är ^^ Liza och jag satt o knåpade hela natten och tillslut blev den klar, woho!

Vi ska försöka uppdatera varje dag som vi är där. Skriva om allt roligt men även alla problem som säkerligen lär komma, haha. Det är helt j*vla sjukt att jag åker yellowcab i ÖVERMORGON! helt ofattbart :D

Idag kommer två klasskamrater till mig och sen ska jag förmodligen vara en stund med S<3bastian, måste träffa denna bit av himlen en stund innan jag försvinner i tio dar sen :)

Ska lägga in lite bilder från MIN student också strax, har sett att Kim har dominerat på det planet ^^. Har iafl gjort en New York-Kategori nu som finns bland dom andra kategorierna vilket gör det enklare för er att ha koll på inläggen när vi åker iväg.

Ha en grym dag!

Kraaaaamar
/ My

Studentfest

Det blev en riktigt lyckad studentfest! Som vi pysslade och pyntade dagarna innan! Det blev en riktigt kalas-lokal ^^


Jag och bonus-systern Sara framförde en låt till gummorna och jag kunde knappt hålla tårarna tillbaka.



Jag hade pysslade stora plakat på väggarna med deras namn på...



... gjort ett kollage med barndomsbilder på...





... och gjort 5st presenter med ledtrådar till New York-resan! Vad kul det var att höra dom gissa vad det var i den slutgiltliga paketet! För att inte snacka om hur roligt det var att se deras chockade miner när dom väl insåg att det är till New York vi ska åka, och det på Måndag!







Kram Liza


Vill ha!

Denna underbara klänning från Oasis hade mer än gärna fått skutta ner i min resväska nu när vi ska till New York! Den är nätt, somrig, axelbandslös och otroligt söt!



Kram Liza

studentvideoblogg

såhär fin var min student, jag vill göra det igen och igen och igen



/ kim

min apachiprinsessa, du håller liv i mitt rainman-hjärta



hittade den finaste bilden ifrån igår.
madde är helt gråtfärdig och förstörd och jag så lycklig
hon är nog det största som gymnasietiden har gett mig
ibland hittar man så rätt

/ kim

Studentplakat!

Pappa pysslade ihop världens sötaste studenplakat på jobb! Dom blev sååå söta med prinsesskrona överst och allt!



Sen letade jag fram varsin söt bild på Kim&My som bebis... Jag smälter så när jag tittar på dom!


Kim och My

Kram Liza

SATC

Gissa om vi ska gå på Sex And The City-touren när vi ska till New York på Måndag!! Aaaahhh... Filmen ska vi minsann se på plats också, mitt i själva staden med stort S! :D



Kan dessa tjejerna bli vackrare än dom är i det nya numret av Marie Clair?? Visserligen gör Photoshop sitt här, men dom är så himla vackra allihop!

Kram Liza

Ebay-mardröm!

Haha.. men på riktigt.. Vem skulle vilja ha denna kompletta outfit som säljs på Ebay? Äkta Mohair är det också..




Tjaa, tydligen är det iaf EN som diggade stilen! haha.. 85dollar är den uppe i...

Jisses..

Kram Liza

Studenten

Tyvärr hinner jag inte lägga upp så många bilder nu, jag ska iväg till Kim&My och planera vår New York-resa! :D

Men slänger upp ett par bilder på maten vi åt igår. Jag och mamma hade bakat hemmagjorda smörgåstårtor som gick åt som bara den! Blev riktigt stolt över reslutatet! :)






Sen bakade jag en hel massa efterrätter! Här är två stycken av dom som det bjöds på (resten är på kameran som är hemma hos Kim&My)

Hemmagjorda cupcakes:



Här har vi mina två underbara systrar! Dom var så vackra igår!



Nej, nu ska jag rusa. Vi har en heldel resfeber, bakismagar och planering som ska göras och tas hand om! :)

Kram Liza

för jag har tagit studenteeen!

igår var en helt OVERKLIG och sjuk dag
jag grät, jag skrattade, jag hoppade, jag sjöng och jag skrek
studenten är verkligen en surrealistisk dag, och flaket var det roligaste jag någonsin har varit med om

dagen efter är man lite tudelad, allt är slut på riktigt och här sitter man med studentmössan och tittar vad alla har skrivit
alla "lycka till" och alla kärlekshälsningar, man inser att man inte ska få träffas mer på samma sätt
men den sjukaste känslan var nog när jag fick new york-resan i studentpresent, jag har inte smält det än
min mamma blev nästan rädd så chockad jag blev, bara stod och stirrade i en kvart


(använde våra blåa linser)



tack till alla som gjorde den här dagen så himla himla fin!
/ kim

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN kan jag skrika ut det!! I fleeera månader har jag hållit det inne! Men NU är äntligen deras student över och jag kan skrika ut det!

VI SKA TILL NEW YORK PÅ MÅNDAG!



Deras studentpresent är alltså en resa till New York, och jag har dött av att inte kunna prata om det! På Måndag redan beger vi oss mot Landet-Långt-Bort!!

ÅH, imorgon ska det planeras hejvilt! Har mycket resfeber att ta igen med mina gummor som nyss för ett par timmar sedan fick reda på det!

Kram och god natt! Liza

IDAAAG!





IDAG tar mina änglar studenten!! Vilken dag det kommer bli! Ni anar inte!

Lova att titta in imorgon så får ni se ALLT om hur dagen varit! Nu ska jag ner till lokalen, fixa det sista, svida om och sen iväg för att gråta tills deras utspark! :D

Ha en underbar dag!

Kram Liza

STUDENTEN

idag när jag vaknade slog det mig att JAG tar studenten idag.
förstår ni hur sjuk den känslan är?
jag har konstant fjärilar i magen, nej humlor.
nu ska jag hitta duschen och sedan börja göra vid mig.
jag antar att vi inte hörs mer idag, ni får ha en jättefin dag så ska jag försöka ha den bästa dagen i mitt liv.
åh vad sjukt!

vi hörs imorgon :)
puss / kim

ih!

Ihh nu slog det mig vilken härlig efterfest jag kommer ha =D

Nathalie, Moa, Linn, Jesper, Jimmy, Sebastian, Martina + fint folk i min klass + fint folk från min skola!

ahhhh vad KUL!!

/ My

Studentköp



Efter en lång förmiddag av bak och stojj så stack tre ytterst räliga threeofakind-medlemar ner till Hansagallerian för att handla lite viktiga grejer inför morgondagen!

Det var bara att dölja chokladfläckarna på tröjorna, dra på brillorna och hålla låg profil medans man plockade på sig livsviktig kosmetik, haha ^^

"Kim - ..hon där tittade på oss lite extra mycket, hon läser kankse vår blogg...!!
Liza - AHHH! The truth is out there!
My - Spring!"

SKämt o sido ^^

Nu ska jag strax dra på mig en gurk-mask och försöka fixa upp lystern efter gårdagens intensiva dansande.

Kram!
/ My

Onsdag

Nu har precis ett flak med 30 ungdomar åkt förbi med låten "Det snurrar i min skalle".. AHH jag vill också! Så himla frestad jag varit att ta min egen student nu i 2 hela dagar!!
 

IMORN IMORN IMORN! ord kan inte beskriva så glad jag är för det!
Så många som ska titta på mig när jag springer ut, vilket lyckorus!

Hela min familj verkar ha gjort en så fin studentfest också, så himla glad jag är att jag har dom.

Allt funkar så bra för mig. Skulle inte vilja byta ut mitt liv mot nån annans. Kanske jobb men det har jag valt att inte tänka på så mkt nu ;D

Igår när jag solade så grät jag. Coldplay i lurarna fick mig att gråta :'). Att Chris Martin's vackra stämma ska eka mot mina öron är helt overkligt. Helt jävla overkligt.

Nu ska jag dra mig tillbaka. Ha en skön dag och ursäkta igen för bloggtorkan.

Kramar
/ My

För att Nathalie har tagit studenten!

Fyfan vad hon är bra..!

Min finaste vän Nathalie tog studenten igår :')
En riktigt sjuk känsla när man såg henne på trappan jublande utanför sin skola. Har nog inte varit så stolt på länge. Så mycket hon har kämpat och mått dåligt pga alla läxor, usch vad jag hade rysningar. Världens stoltaste My ser ni på några bilder ner :)

Tog sedan bussen till hennes fest medans hon var på flaket och stojjade. En himmelsk smörgåstårta och en avslappnad och mysig släkt gjorde kvällen perfekt.
Kom till hennes efterfest som låg vid öresundsbron 'Luftkastellet' med såklart Nathalie men även mina vänner Moa och Anneli. Vi dansade hela natten lång och mot morgonen tog vi taxi hem. Vaknade i världens mysigaste famn i morse, önskar det kunde vara så alltid :)
Tack för en underbar dag allihop!

Älskar dig Nathalie.








/ My

Lite bloggtorka :)

Ja, jag måste be om ursäkt för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna. Inget roligt har vi skrivit och vi upptarerar inte så ofta. Jag lovar att efter Torsdag så ska det bli bättring på den delen!

Kim och My tar nämligen studenten imorgon och dom är upptagna på diverse studentskivor och jag är upp över öronen inblandad med mamma i all studentfestplanering, haha!

Imorgon gäller det! Så idag ska jag och mamma baka, göra maten åka till lokalen och pynta upp den, duka och allt sånt som man vill ha klart tills imon!

Ha en underbar dag!

Kram Liza

Förberedelser!

Det är så trist när man inte har tid att vara sjuk och är det! Nej, nu ska jag tränga bort mina trötta tankar och fokusera på det som faktiskt är det viktiga just nu, Kim&Mys student på Torsdag!

Jag är riktigt stolt över mig och mamma som har planerat, fixat och donat för att försöka få fram den bästa festen för våra gummor! Den kommer bli sååå bra, ni ska få se!

Nu blir det därför en hejvild bakningsdag för mig! Efterrätter ska göras och bakverk ska skapas! Nu ska jag inta köket och stöka till! Ni ska få se bilder på allt på Torsdag! Efterrätterna kommer bli så fina!!

Haha, hittade denna bilden på nätet! Så här skulle man mycket väl ha kunnat göra idag. Pluspoäng till tantan med den vilda fantasin, haha!





Kram Liza

Asos

Jag älskar verkligen Asos kläder! Så underbart fina! Dock kommer jag ihåg den gamla goda tiden för ca 4 år sedan när jag handlade där kontinuerligt. Det var jätte billigt och frakten var inte så dyr heller. Nu däremot har priserna gått upp rejält vilket min plånbok tycker är jätte synd.



Denna korsettliknande top hade mer än gärna fått flytta in hemma hos mig! Så söt! Älskar rosetten, älskar färgen och den höga kjolen gör verkligen pricken över i:et!

Kram Liza

Stranden!

Åh, älskar att vara på stranden! Det känns som frihet att blicka över det oändliga havet, ligga och mysa med systrarna och bli brun :)



Kram Liza

Sommar-inspiration!



Kläder och brillor - Gina Tricot, Skor - Din Sko.

Kram Liza

Svart&Vitt

Nu har jag äntligen fått tag i bilden som jag varit av med ett tag :)

Fotograf: Mia Lidén

DOCK är jag inte nöjd överhuvudtaget. Är så himla trött på mig själv och skulle så gärna velat göra en hel makeover, typ klippa mig, färga håret. Vad som helst :)

Bilden får bli halv då jag ser ut som puff i julgranskulan.

Kankse låter negativ men jag vet vart jag har mig själv och är inte den som är den.

Den 8onde blir det nya foton :)

/ My

hemlis-utflykten

vid nio delades vi upp i fem olika bilar och fick tre lappar av våra lärare. det stod tre olika gåtor på dom som genom att lösas ledde oss till platsen som vi skulle åka till idag. tre svårighetsgrader och man skulle börja o försöka lösa den svåraste och sen ta en lättare om det inte gick allting tog oss tillslut till båstad, hovs hallar
vi åt och stekte lite, så jävla varmt det var. det var också prisutdelning

"vi tar en genväg runt hörnet" sa robert elg (istället för att gå i fem minuter till parkeringsplatsen)

BRA GJORT ROBERT BRA GJORT

hörnet var typ halva hovs hallar och tjugo minuters vandring i uppförsbacke

så mycket var det med den "genvägen"

"men kim är det din kamera så kommer du aldrig med på kort" sa umit

tur att man är charmig då

skrek nog på umit då

eftersom att robert elgs finfina "genväg" innebar backar så tog vi oss uppför första backen

den var en highway straight to hell

hela klassen låg utmattade uppe på toppen i tio minuter och flåsade som halvt avlidna hundar

DÅ SKULLE GYMPA-PER HA SETT OSS

här får lotta svindel uppe på toppen, eller "den första toppen" ehehe

"genvägen" förde med mycket gott vem kan motstå tjugo minuters vandring i uppförsbacke i en djungel fylld av myggor, myror och massa livsfarliga djur? lotta tog täten

sen körde vi till en strand i närheten, åt glass och badade en massa åter igen - tur att man är charmig

en underbar dag! påminde mig om hur mycket jag kommer att sakna min klass
det kommer att bli extremt tomt när alla splittras
man reflekterar nästan aldrig över hur mycket tre år egentligen innebär

Hjälp :)

Hej på er kära vänner! Nu behöver vi er hjälp :)

Vill ni vara suuuuper gulliga och gå in på denna sida och rösta på Nr 2? Vi skulle bli sååå glada!!

Vi är med i en tävling på Kanal 5's hemsida där man kan vinna en shoppingresa till New York. Kim är med bland dom tävlande med denna bilden:



Glöm inte att snabbt gå in och lämna din röst på tävlande Nr 2! Man kan som röstare också vinna priser :)

HÄR har du sidan (klickbar länk)

Kram från oss!

sista klassfilmen

då är den sista klassfilmen någonsin gjord
en aning sorgligt
förstår ni varför jag kommer att sakna min klass?
btw så är det nog första gången ni hör mig snacka här

senare ikväll kommer ett inlägg om våran sista utlykt som lärarna ordnade i all hemlighet idag :)
är så trött att jag knappt kan stå upp, phu!



/ kim

Dagens aktivitet



Har precis kommit hem från en lååång dag på stranden med syster. Efteråt gick vi hem till Liza och det första vi gjorde var att sätta igång ps-spelet 'Guitar Hero'.

Jag hade aldrig spelat det innan och var lite skeptisk till om jag ens hade klarat det ^^ men fy sjutton vad mina fingrar blöder nu, hahaha. Så hiiiiimla roligt spel. Jag gick helt lös på vissa rocklåtar där, speciellt "When you where young" med The Killers! Så roligt det såg ut när Liza och jag battlade, hahahah. Kan börja skratta bara jag tänker på hur det såg ut när vi skakade våra gitarrer samtidigt som vi tappert knapprade på knapparna. Och för att vara första gången för mig så spöade jag skiten ur Liza i många låtar :D

Ni måste pröva!

/ My

Inte så pigg

Efter att ha jobbat en del den senaste tiden, haft både spelningar och jobb omvartannat så är det väl klart att man inte kan gå frisk som en nötkärna hela tiden. Jag har gått och blivit sjuk. Feber. Hatar feber. Man känner sig inte tillräckligt sjuk för att vara sjuk men man har inte tillräckligt med krafter för att vara frisk.

Pojkvännen har fyllt upp fruktskålen i vardagsrummet med vitamnier så att jag ska bli frisk fortare :)



Tänkte försöka dra hit Mysan och pigga upp henne lite. Kanske några ronder Guitar Hero? ^^

Kram Liza

MTV Movie Awards 2008

Självklart var alla där! Alla som kan kalla sig kändisar entrade den stora galan som hölls i Universal City, Calif.

Som vanligt ska alla överträffa varandra och jag älskar att se vad alla kändisar hade på sig! Här har vi ett rad kändisar och deras outfitis :)



Från vänster: Anne Hathaway, Charlize Theron, Heidi Montaqe, Jennifer Hudson, Lauren Conrad, Megan Fox, Paris Hilton & Benji Madden, Sarah Jessica Parker

Om man hade fått ett pris för kortaste klänning så hade Lindsay Lohan veeeerkligen fått priset! Jisses, va kort!



Kram Liza

Måndag

Jag är lugn, helt okej glad och förväntansfull. Hade ändå gärna velat skrika så alla vaknat men pga uppförande så gör jag inte det :)

Jag hoppas hoppas hoppas att en sak ska gå bra idag. OM den gör det så kommer jag gråta! Jag vill det så gärna och det kliar i fingrarna bara av tanken! Berättar senare vad det är om det blir bra :D AHH!! EN dröm för mig är det iafl och det hade gjort mig så äckligt mkt gladare än vad jag är nu.

uppdaterar !!

AHHHHHHHH JAG SKA SE COLDPLAY I GLOBEN DEN 18 SEPTEMBER!!!!!!! SKJUT MIG NÅGON! SHIT, glädjetår... NU ÄR JAG GLADARE ÄN ALLA SOM TAR STUDENTEN IMORGON, ÖVERMORGON OCH PÅ MIN EGEN STUDENT! asså jag kan inte smälta det, jag måste vila.
Fan vad jag ÄLSKAR dom.

som coldplay skulle sagt :') "Just say you'll wait, you'll wait for me.."

/ My


Måndag

Deppigt, läs på egen risk :P

Varför denna ångest? Allt i mitt liv är bara ångest. Är inte glad för nått. inte ens för att jag går ut på Torsdag. Vad händer? är detta normalt?

Det sägs att den sista tiden i trean innan studenten är den roligaste i ens liv. Jag har inte kännt något roligt, bara massa prov på prov på prov. Inga lekar, ingen sammanhållning i klassen, alla skiter i vilket. Tjejerna i klassen är dom som hjälpt till med att ordna flak, samla in pengar, utsparkslåt, pynta flaket m.m Ingen bryr sig ett jäkla skit.

När man slutar så kommer jag knappt vara glad. Har inte fått kämpa för mina betyg för det har varit för enkelt att få dom (kan låta konstigt). Det enda jag kommer vara glad över är att jag klarade Matte B, fick mvg på projektarbetet och att jag har gjort Camebridgeprovet. Ingen befrielse direkt att sluta när skolan var så slapp.

Kan riktigt se mig själv springa ut ur skolan och låtsas-skrika, jag har ju 3 timmars skrivning i engelska den 11 juni. Kul att ta studenten när allt ändå inte är klart?

Sen börjar jag jobba den 16 juni. 10 veckor i LUND (stad som jag inte tycker om). 5 veckor natt och 5 veckor dag (dag måste jag gå upp 05:00 och är inte hemma förrän 17:00 pga resvägen) (Natt börjar jag 3 och slutar 12). Jag skiter i om jag får bra betalt, jag hatar pengar (låter konstigt men sant). Vill hellre ha ett liv med mina närmaste och ha roligt än att slösa livet på nått man inte vill göra.

Man lever bara en gång?

Fan vad jag måste rycka upp mig, och det snabbt.

Linné säger:
vi får snacka ut imorgon
Linné säger:
slår dig en pling när jag e klar med mitt prov vid kanske 2-3

Kul o ha snälla vänner som bryr sig, hoppas han är beredd på besten My bara :),,,,

/ My

HJÄLP

nu kommer nördbloggen.
plattången är här, håret ska plattas men jag vet bara inte HUR MYCKET HÅR  som ska plattas
alltså, på studenten.. ska jag ha kort hår till min sjömansklänning eller långt hår?
tänkte att våra söta läsare kunde hjälpa mig :)

(haha ja bilden med långt hår fick bli min ninjapose men det är det enda fotot från senaste tiden då löshåret o mitt hår äntligen har samma nyans.. hade ju svart innan)



puss på alla som hjälper :)
/ kim

seperationsångest och klassfilm



så fort någon nämner studenten får jag lite tårar i ögonen
jag har en sådan sjuk och hemlig seperationsångest inför allting
att lämna klassen, allting, hela skolan, alla ettor..
sensommaren 2005 stapplade jag in i en skola fylld med minst sagt handplockade personer
rädd och utan min tvilling för första gången, men titta så bra det blev..och hur jag har utvecklats och hittat nya sidor hos mig själv
våran klass är så oerhört blandad och konstig.. går man en sådan sällsynt linje som teknik - inredning och arkitektur så är det nog en hel del blandade personer som söker dit
men att vara så olika har nog gjort oss otroligt tighta, jag tror fortfarande på det där att motsatser dras till varann
vi hittar liksom sidor hos varandra som vi drar nytta av och lär oss saker av varandra
äsch, vad jag ville säga var nog att jag kommer att sakna dom.. så jävla mycket rent ut sagt
och imorgon kommer jag lägga upp den sista klassfilmen som jag har haft som projekt i skolan
vi ska på utflykt imorgon och precis innan ska vi titta på den i salen.. så innan jag sticker till skolan så lägger jag upp den, så att ingen hinner titta på den i förtid

puss!  / kim

Jordgubbsfin

Denna underbara jordgubbsröda klänning från Gina Tricot hade jag velat bära i sommar! Så underbart fin!



299kr

Kram Liza

Forever21

En härlig sommaroutfit passande för denna härliga sommardag!



Allt från Forever21

Det är varmt ute idag! Riktigt varmt! Såklart så har jag jobbat hela helgen så det har inte blivit mycket sol för mig tyvärr. Men det tar vi igen i veckan! :)

Kram Liza

Vickan för Marc Jacobs

Återigen ser vi Vickan Beckham som ansiktet utåt för Marc Jacobs. I hans kommande kampanj, hösten 08-09 ser vi återigen en barbie-dock-liknande Victoria posa stelt utan känsla.



Tycker att det är lite tröttsamt nu. Mer värme och mer personlighet!

Kram Liza

pirrigt

jason mraz nya duett "lucky" med colby caillat är ju så söt så att man blir lite kär
här kommer den!



/ kim

RSS 2.0