Löshår

Jag har fått en del kommentarer om mitt nyinköpta löshår. Jag är så spänd på att få det!!

Jag vill egentligen inte tipsa om säljaren och håret förrän jag själv fått det och sett hur håret ser ut och så. Vill inte tipsa om ngt förrän jag själv kan stå för tipset, men ok, jag bryter för denna gången ^^



Hairdo från Jessica Simpsons och Ken Paves säljs i mängder på Ebay. Men jag vågar inte bara köpa från en random säljare utan kollade noga ut vilka som verkade seriösa och pålitliga (det finns många skojare på den sidan).

Jag fann en tjej som i princip bara säljer Hairdo och med hennes 4517 positiva feedbacks-kommentarer så kunde jag känna mig rätt säker på att det var en seriös säljare. Hon garanterar att det är den äkta varan, varan är ouppackad och förseglad och kvalitén ska vara super. Hon ger pengarna tillbaka om man inte är nöjd.

2 timmar efter att jag köpte mitt hade hon skickat iväg det med posten och jag fick ett mail på tracking-number och övrig info.

Håret finns i 4st längder och en rad olika nyanser.





Jag valde nummer R6 då jag är rätt mörk.



Jag betalade 43dollar för håret och 20dollar för frakten vilket i svenska kronor blir ganska exakt 380kr tillsammans. Thank you låga dollar! :)

Som sagt, jag kan inte rekommendera henne helt säkert förrän jag själv fått håret och sett det. Men med så många positiva omdömmen så känner jag mig iallafall rätt säker! :)

HÄR har ni hennes sida på Ebay.

Jag lovar att visa håret när jag får det!

Kram Liza

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0