Julplanering :)

Ja, nu är det väl höst? Det kryper under 15grader, löven börjar gulna och redan vid 20tiden på kvällen börjar det bli mörkt. Inte är det mig emot. Hösten innebär ett steg närmre min favorit-tid på året, JULEN! Jag och My har kommit in i en liten jul-längta-period! Åh, vad jag ser fram emot ännu en jul med alla våra traditioner i mina fina familj!

Jag är dock tokig och sitter reda nu och filar på vilka pyssel jag ska göra, vilka kakor som ska bakas och vilka julklappar som ska ges, haha. Caner bara virrar på huvudet. Det är kanske lite för tidigt, det håller jag med om. Men det är ju så kul och om bara lite mer än 2 månader är vi ju faktiskt där! Denna jul kommer jag att blogga mycket mycket om pyssel och bak! Har ju hela förra julen att ta igen!
 
Detta år ska jag istället för att köpa ngt stort till Caner, göra en julkalender med en liten julklapp varje dag! Jag trodde att det skulle vara svårt att hitta 24 små julklappar men Ebay är ju ett wonderland! Jag klickade hem 10 presenter precis för bara 0,99 pund styck! Det ni! Dock om man vill komma så billigt undan så måste man sätta igång i tid. Det mesta kommer ifrån Kina eller Japan och tar ca en månad innan det når Sverige (ibland sabbare men räknar med det längsta) Alla auktioner är Köp-Nu-Auktioner så det är bara att klicka hem och vänta på det att anlända :)
 
 
Hade Caner dock varit en tjej hade det gått SÅ mycket snabbare! Tjejer behöver ju liksom mkt mer än killar :) Många av grejerna är väl kanske inte så seriösa men man får slänga in lite halv-skämt-presenter också.
 
Ja, det var mkt snack om julen nu, haha.
 
Nu ska jag fortsätta mitt sökande!

Kram Liza

KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0