Presentation 2.

Hej! Då var det min tur att visa upp vad jag har i min väska..



Jag är för övrigt stora systern i denna familj.. även om det inte känns som att det är 6 år mellan oss (åt vilket håll det är, låter jag vara osagt, haha)

Får se om ni kan få en bild av mig utifrån vad min väska innehåller:

image4

Plånboken är så klart alltid med, med alla diverse kort och alldeles för lite kontanter, haha.

Ppiller (ja, jag har samma piller som min syster, haha)
Busskortet för att ta mig till jobb, alldeles för tidigt på morgonen.

Sminket ligger alltid där ifall man behöver fräschas upp, parfymen likaså.

Musik är mitt liv, så det är självklart att min Ipod är med för att förgylla mina bussturer! Just nu lyssnar jag på Katharine Mcphee (American Idol-besatt som jag är, haha) men hon är grym!!
Musikboken i hörnan är vad jag försöker pränta in i mitt huvud då jag är i fullgång med att förbereda mig för sökningen till musikhögskolan. Solglasögonen är ju så klart för att.. solen skiner och att våren är här!

Jag älskar rött och rosa (kanske inte samtidigt då, haha) så en rosa mobil var självklart när jag handlade en ny mobil för ett tag sen.

Ja.. detta kanske inte var den bästa och allt för djupa beskrivningen av mig.. känner att den var lite intetsägande. Men.. för alla ni som är så nyfikna att veta vem jag är så har jag gjort ett litet kollage för att beskriva mig bättre! J Hoppas ni kommer fortsätta läsa vår lilla blogg!

Här tänkte vi skriva om allt från mode, till kändiskvaller (vi älskar kändisarna små äventyr och dumheter), tipsa om skönhet och skönhetsprodukter, cafeén, inredning och allt som ingår i dom kategorierna.

Ha en skön påskkväll! Kram L

 image6

Kommentarer
Postat av: Mathias Hanson

Hmm hrrmmm, vill bara kommentera att musikboken är lånad...

2007-04-11 @ 22:37:10



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0