12 år eller 21?

Idag gick jag tidigare ifrån jobb bara för att kunna få gosa med honom innan middagen.

Har tänkt på honom heeela dagen

 

Känner mig som en 12-årig häst/kanin-tjej, men han är så himla söööt!

 

Kram! / Kim


Välkommen hem!

 

Så var lilla Skalman hemma hos oss.

Vi gosar, pratar bäbisspråk och lär känna honom idag.

Åh så söt han är!

 



 

Kram! / Kim och My


Nykomling i familjen..

Idag inhandlades en utebur samt sågspån, pellets och hö.
Imorgon ska vi åka och kika på denna underbara lilla krabat, STOR risk för att vi köper honom.

Nu har vi ätit tacos tillsammans och kikar på fler burar och tillbehör. Pirrigt!






Vi har fotat buren också så den kommer upp senare ikväll.
Nu ska vi kika på film!


Kram! / Kim

prinsessiga bakelser

Idag har det inte hänt alltför mycket... Jag har haft migrän-känningar hela dagen och mått lite illa så jag har mest småplockat lite hemma och vilat lite. Älsklingen däremot var som vanligt ute och for med pappa på lite olika rundor. Caner var ledig idag och passade på att ha lite kvalitetstid med papps.

Vid 16tiden kommer en älskling och en pappa in genom dörren då Caner lovat att göra middag åt honom. Lilla pappa <3 Det blev turkiska köfte, hemmagjorda pommes, sallad och tunnbröd, mums!

Pappa och Caner kommer så himla bra överens och har alltid så kul tillsammans. My bestfriend säger pappa till honom hela tiden, naw <3

pappa och jag på midsommar 2010

 

pappa och Caner i somras utanför Ullared



Imorgon ska vi ha lite mysfika med några vänner så jag passade på att göra lite kakor ikväll för att fördriva tiden lite. Det blev små prinsess-bakelser som blev uuurgoda! Så himla söta och enkla att göra (även om det tar lite tid)



Så här gjorde jag:

Jag använde mig av en färdigbotten (var lat, skyller på huvudvärken) och tryckte ur små cirklar med hjälp av ett litet dricksglas. Sen bredde jag ett lager hallonsylt på den lilla runda bottnen.

 



Nästa moment var att få vaniljkräm ovanpå sylten utan att det vare sig skulle gå i sönder eller kladda så jag spritsade med en spritser (med liten tyll) ett lager marsan, vaniljkräm.



Sen satte jag ett lock på det hela och smetade ut ett lager grädde över hela bakelsen.

 

...med hjälp av ett litet större dricksglas mätte jag nu ut cirklar i grön marsipan och klädde bakelserna med.



Nu tyckte jag att dom såg ut som små fotbollar så jag letade fram röd karamellfärg och försökte mig på att färga lite av den gröna marsipanen rosa och det gick finfint! Med hjälp av 3små cirklar (matskedsmått) gjorde jag små rosor, tryckte ett litet hål med en penna i bakelserna så att rosen kunde få ett fäste och tryckte i.

Voila!


Nu har jag och älskling myst med varsin bakelse druckit turkiskt te och ska se lite på tv innan Fredagskvällen är slut



<3 Perfekt Fredagskväll <3

Kram på er! Liza

lite maskerad!

Jag och mina vänner älskar parmiddagar och parträffar. Varje gång vi träffas så har vi nästan alltid ett tema eller något roligt samtidigt. Denna gången hade vi mask-fest (hahah). Enjoy!









Före och efter

Gud vilken lång dag det varit idag... Ibland känns det som att man inte har så mycket fritid när man jobbar 10-19 varje dag (och det har man ju faktiskt inte) Man vaknar, går till jobb, kommer hem 19:30, lagar mat tillsammans och sen myser man i soffan en stund innan det återigen är dags för sängen...

Önskar att vi hade mer tid för varandra att mysa på, men å andra sidan har vi ett helt liv tillsammans, så varför stressa? :)

Idag gjorde vi en helt underbar Lasagne tillsammans och nu sitter vi i soffan, Han spelar playstation och  jag bloggar :) Ett helt uderbart vardagligtliv som vi så länge drömt om! <3 Jag överraskade honom med ett Playstation3 häromdagen för att han jobbar så himla mycket och för att han är den mest perfekta maken som finns. Önskar att alla kunde se hans min när han öppnar dörren och ser paketet ligga där. Som en liten pojke! MIN lilla älsklingspojke ^^

Nu har jag äntligen kommit till skott med våra lägenhetsbilder. Finns det ett ställe jag verkligen älskar att vara i nu, så är det vårt lilla hem! Det är inte mycket för världen, men ett helt perekt hem att dela med sin andra halva!

Som vi fick slita för att få det så här. Spackel, tapetsering, målning... fy, vi trodde aldrig att det skulle ta slut! Fick riva ner vår otroligt fula strukturtapet och alla andra 10lager som fanns där efter. Det var himla intressant att se den allra första tapeten som prydde mina väggar för ca 100år sedan! Det är så fascinerande nä man tänker på hur många människor som bott här innan mig, långt bak till 1913!

Här har ni iaf röriga och stökiga före-bilder (men det är väl så dom ska se ut :)







Mitt i röran bland all tapet-rivning och spacklande:


 

Efter tapetsering,målning och Blocket-köp av alla nya möbler:







 



Vi valde en jätte fin silver-metallic tapet från Rusta då vi ville ha vit i vardagsrummet. Superbillig var den också, endast 160kr/rullen!

Lampa från Ullared :)



I sovrummet ville vi ha en mer avslappnad färg och valde guld-metallic/beige då vårt sovrum går i brunt och beige. Den också 160kr/rullen från Rusta :)

 

Tavlan från sovrummet är ett fynd från pappas loppis. En gigantisk tavla, en kopia av Vincent Van Gogh Cafe De Nuit. Älskling hittade den när han var på turer med pappa och jag tyckte först han var galen som ville ha den i vårt sovrum. Men nu älskar jag den! Den passade klockrent där på den stora tomma väggen!

 

 

Älskar verkligen vårt hem som det är nu! Det är vårt lilla paradis där vi får vara ensamma och rå om varandra. Vårt lilla kärleksnäste :)


Ha en riktigt mysig kväll!!

Kramar Liza


100825

Sitter inne på mitt rum med mina favorittjejer och skrallrar lite om vad som hänt i våra liv. Helt plötsligt så nämner Kim att vi börjat blogga igen på Threeofakind och att hon och Liza skrivit jättemycket i jättemånga dagar nu. TACK SÅ MYCKET KÄRA SYSTRAR för att ni uppdaterar er tredje part, hahah.

Tänkte iafl hälsa på er allihop och säga att jag och mina fina vänner lever :D

Har saknat er allihop, blir alldeles varm i hjärtat av era kommentarer. <3


Höstvindar

Sommaren börjar nu närma sig slutet och kalla vindar drar in över landet. Denna sommar har varit underbar på alla sätt och vis. Älskling kom till Sverige, solen sken och vi hade minst 30grader de 3veckor vi hade fria tillsammans <3 Kommer verkligen sakna sommaren nu när regnet börjar dra in, kvällarna blir mörkare fortare och vindarna blir sakta kallare.

Idag har älskling haft en heldag med pappa. Dom körde nog runt hela Skåne på äventyr :) Är så glad att dom klickar så bra. Annars har jag bara jobbat hela dagen och mer väntas imorgon.

Jag tänkte försöka knåpa ihop våra hem-bilder imorrn så ni kan se vad vi kämpat med hela sommaren :) Vi köpte denna lägenhet i samma veva som Caner kom hit i Juni och då är det lite roligare att lägga ner lite pengar på ett hem som faktiskt är vårt. Tapetsering, spackling, målning, ja, sånt som för ett proffs skulle ta 1vecka tog oss närmre 4, haha. Men vi gjorde det tillsammans och satte pelarna tillsammans för vårt framtida hem.

Så länge kan jag visa några mysiga sommarbilder från vår tripp till Danmark i somras. Jag, My och Caner tog en heldag över sundet och hade en helt underbar dag i solen!













 


Band of horses

Efter att ha kommit hem till hemmagjord glass och färdiglagad middag är det dags för att ta sig till  festivalen och se Band of Horses.
Jag bryr mig egentligen inte så mycket om konserten men Elin vill se dom, vad gör man inte för kärleken? :)
Hon lät mig trots allt stå framför henne och få den bästa platsen på Winnerbäck med motiveringen
"äsch, jag har sett honom en gång förut så stå du där", i tre hela timmar. tack baby!



 

Kram! / Kim


Malmöfestivalen


I Lördags var vi på Malmöfestivalen och kikade på artister, karuseller och åt god mat :)








Maskinen spelade och vi hittade detta lite missplacerade men ack så söta par!




Efter att ha ätit thaimat, friterade banan med glass och åkt karuseller pustade vi ut.. ^^



Vi traskade senare hem till Liza och Caner och där var himlen som en tavla :)

Snart blir det lite festival igen där jag och Elin ska se Band of horses, ska ta mer bilder där!

Kram! / Kim



Tack

Vill bara passa på och säga tack för de fina kommentarerna vi får nu när vi har börjat skriva igen.
Mer kommer, tro mig!
Nu ska jag ta bussen till jobb men skriver mer i eftermiddag, får se om jag överlever till jobb pga blåsten.. imorse fick jag och Elin stiga upp yrvakna och veva ner vårat stora parasoll på uteplatsen som hade blåst ner. Säkert en jävligt rolig syn för en och en annan granne.

Ha en bra dag så hörs vi sen :)

Kram!

/Kim

De gångna månaderna <3

Hej alla fina vänner!

Gud vad konstigt det känns att skriva när man inte skrivit på snart 3månader! Jag har levt i vår lilla paradis-bubbla i 3 månader nu så det är väl på tiden att krypa ut i omvärlden lite :)

Har saknat att skriva måste jag erkänna... Men dessa månader behövdes för att påbörja vårt underbara liv tillsammans...

Älsklingen och jag lever ett underbart och perfekt liv tillsammans och inget kunde vara bättre! Att få vakna upp med mitt livs mening varje morgon är ngt av det bästa som finns. Livet är verkligen som en saga just nu. Så mycket vi kämpat, gått i genom, alla tårar vi fällt och alla tomma nätter... allt för att komma hit idag, att dela säng varje natt, pussa på varandra varje morgon, starta varje dag tillsammans tätt ihop och bara få komma hem efter jobb och dela min vardag med min stora kärlek. Det går inte att ta en enda sekund för givet. Allt vi gått igenom har fört oss så otroligt nära och vi är lika nykära idag som den första dagen vi sågs. Jag lever i en drömvärld just nu med min stora kärlek nära mig...

Det har varit den mest underbara tiden i mitt liv. Vi har funnit vår vardag tillsammans och bara att sitta ihopkrupna i soffan och titta på tv varje kväll gör mitt hjärta varmt. Min familj och Caner står verkligen varandra så otroligt nära vilket gör mig så lycklig. Caner åker ut med pappa var och varannan dag på äventyr och systrarna, Elin och Sebastian träffar vi nästan varannandag och myser.

Caner har haft turen att hitta ett jobb och jobbar just nu i Malmö och i Lund. Det är verkligen en lättnad att han slipper sitta hemma ensam om dagarna och vänta på att jag ska komma hem. Skolan och SFI ska snart börja och allt rullar verkligen på som i en drömvärld. Vi har haft en otrolig tur.

Denna sommar har vi haft det underbart och varmt. Vi har varit i Danmark, varit med systrarna, vänner, tagit en tripp till Ullared, åkt runt i Skåne, grillat varje dag, myst i parkerna och renoverat vår lägenhet tillsammans. Att vi hade en sån fin sommar i Sverige gjorde Caner förvånad :)

Jag vet inte alls vart jag ska börja. Jag har så många bilder att dela med mig av från vår fina sommar, vår renovering av lägenheten och allt annat runt omkring. Ni skulle bli förvånade av att se hur vi har förvandlat vår lilla lägenhet!

Jag börjar med några bilder från vår sommar och sen kommer mer :)

 

 

 

 

 

 



Hoppas allt är bra med er!!

Kram Liza

Vår lägenhet!

 

Här kommer äntligen bilder på vår underbara lägenhet!

 

 

Inflyttningsdagen., Caner Liza och Pappa vilar på uteplatsen :)

 

 

Utsvultna på köksgolvet..

 

Ett kök som numera ser ut såhär :)

 

 

 

Mitt och Elins sovrum :)

 

 

Mys sovrum

 

 

Hälften av vårat stoooora badrum :)

 

Vardagsrummet före..

 

Vardagsrummet efter :)

 

Vänsterutsikten från vårat köksfönster..

 

Nu har vi bott här i snart 3 veckor och äntligen börjar det mesta att falla på plats.

Vi hade renovering och tapetsering i 1,5 vecka och allt såg ut som ett bombnedslag, plast överallt, papper på golven.. men det var värt det! Vilken tur vi hade som fick allt tapetseras och målat av hyresvärden.

 

Nu ska jag och Elin äta frukost och sen får vi se vart dagen tar oss.

Ikväll blir det Lars Winnerbäck Malmöfestivalen, åh vad mysigt det ska bli..

Vi hörs sen, Kram!

/Kim

 


Bloggpaus eller inte bloggpaus?

För några timmar sen gick jag, Liza, Elin och Caner hem ifrån Malmöfestivalen och blev stoppade av tre stycken söta tjejer som frågade om det var vi som drev den där bloggen.
Första tanken var, har vi en blogg?
Efter många lååååånga sekunder kom vi på att det var threeofakind som de menade och blev väldigt förvånade över att någon kände igen oss och forfarande läste.
Vi ber om ursäkt för om vi inte sa så himla mycket utan mest skrattade men vi blev bara så chockade och inte trodde att någon skulle komma ihåg vår lilla blogg.

Så i och med detta bestämde vi oss på hemvägen för att börja blogga igen, tack! :-)

 

(Bild ifrån midsommar 2010)



Kram!

/Kim och Liza


Platanias

HEJ alla läsare! kände att det var dags att höra av sig lite.
Jag och My kom hem efter en vecka i grekland förra veckan och imorgon flyttar vi till vår nya lägenhet. mycket mycket mycket spännande och kul ska det bli!

här får ni några smakprov på hur vår vecka i paradiset var:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/Kim


RSS 2.0