Hög midja eller inte?

Den höga midjan hänger allt med en säsong till! Framför allt kändisarna hakar på den trenden och de flesta affärer har iaf ett par plagg med den höga midjan..

Själv gillar jag det inte alls! Känns konstigt och ser urdumt ut! (iaf på mig) Det är mkt få kändisar (tycker jag) som kan bära upp det snyggt och det funkar bara på väldigt tränade kroppar eller pinnsmala tjejer (återigen enligt mig)

Någon som klarar att bära dessa byxor är vår super tränade stjärna Fergie! Super chickt! Kiera klarar det också rätt bra.

image2631

Men om inte ens super snygga Jessica Simpson kan klara det så vet jag inte om vi vanliga dödliga borde ge oss på det!

image2632

fFr er som fallit för hög midja-trenden så finns det några tips på byxor man kan köpa med det extra tyget på :)

image2633

Nej, jag tycker att för låg midja är inte snyggt men för hög är verkligen inte heller det! Nånstans mitt emellan är bäst.. :)

Vad tycker du?

Kram Liza

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vet inte om jag tycker att någon av kändisarna kunde bära upp den höga midjan särskilt bra. Speciellt inte Miss Simpson... Hemskt!!
Gillar er blogg ner och mer för varje gång jag läser den. "Upptäckte" er blogg för ca 2 månader sedan och brukar titta in lite då o då... ni får högsta betyg av mig!! Bra blandning av mode, skvaller, musik mm.

2007-08-30 @ 17:09:55
Postat av: Liza

Åsa - Åh, vad gullig du är!! Det lyser verkligen upp en dag att få såna kommentarer!! Tack! Kram!

2007-08-30 @ 20:13:11
URL: http://www.ThreeOfAKind.blogg.se
Postat av: Emma

Det är så lätt att man får en "bebismage" när man har instoppad topp och byxor med hög midja! Verkligen inte smickrande om man har lite extra att ta av på magen! /Emma

2007-08-30 @ 20:46:42
URL: http://systrarofsweden.blogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0