Spårvagnar

I natt drömde jag om en massa spårvagnar. Jag drömde att malmös stadsbussar blev utbytta mot spårvagnar, och det fick mig att tänka på min bästa vän paulina i norrköping när jag vaknade.

Första gången jag var där lovade hon mig att vi skulle åka spårvagn och det gjorde vi, men guud så rädd jag blev när den stannade!
Det blev ju knäpptyst i spårvagnen, jag är så van vid att bussar alltid har en motor som låter. Och när en buss i Malmö är tyst så är den med stor sannolikhet i sönder. Så jag sa "paulina paulina spårvagnen har gått i sönder!" haha .. hon tyckte det var så kul.


image4471
(foto på paulina från min spårvagnsdebut i nrk)

Malmö har ju en gång i tiden haft lite spårvagnar, tro mig jag vet! Jag har så många gånger ramlat med cykeln då det finns sådana spår vid min skola, ironiskt nog så är spåren precis lika breda som mina cykelhjul..gör ont att fastna där ska ni veta! Men nu undviker jag dem när jag en gång fastnade och flög fram så min mobil förstördes..kom hem till mamma och grät och hon frågade om jag hade ont men jag sa nej och pekade på min mobil. haha.

.image4472
(jag och paulina)

Paulina läser denna blogg så jag kan flika in med ett: jag saknar dig :)

Nu ska jag skiva upp ananasen mamma köpte till mig igår och mysa framför tv:n!

/ Kim



Kommentarer
Postat av: pao

awww baby jag saknar dig med! :D

2007-12-29 @ 18:13:04
URL: http://paulinakimmieosk.blogspot.com
Postat av: Joline

ahh spårvagnar is the shit :D speciellt i nrkp hehe ;)

2007-12-30 @ 13:26:20
URL: http://inajoline.blogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0