Drömhuset



image4781

En av mina drömmar är att flytta in ett riktigt gulligt hus, kanske ett vitt med en massa blommor överallt.
Helst i en stad som är varm året runt så att dom inte bara blommar några månander om året.
Där ska man kunna sitta om morgonen och kvällen och dricka te på verandan och skriva.



image4782

Helst av allt skulle jag vilja ha lite torn, som på denna bilden. Tänk att få ha sitt sovrum i ett riktigt prinsesstorn?
Om kvällen är det bara det lilla fönstret som är tänt och man ska kunna se folks siluetter utifrån när dom går förbi eller står i fönstret.



image4776

I vardagsrummet ska det finnas ljuskronor, färska blommor, skålar med små chokladbitar i små paket och en massa roliga och mjuka tyger.
Värmeljus är ett måste, man ska känna sig kunglig när man sätter sig i rummet, kunna stryka handen över alla mjuka ytor och inte kunna gå in i hårda kanter som gör tårna blå.


image4778


Gästrummet ska vara ljust och mjukt, helst så vill jag ha eldstäder i alla sovrummen så man kan höra  allt spraka om kvällarna. Mjuka tunna vita gardiner för vinden att leka med om kvällarna är ett måste.


image4777

Mitt egna sovrum måste innehålla en himmelsäng, helst så ska sängen vara placerad i mitten av rummet så att jag kan se allting därifrån. Det är nästan som en liten lägenhet där man oftast kan se allt ifrån sängen, där kan man ligga och smygtitta medan den man är förälskad i yrar runt och är stressad när den packar eller ska till jobbet.


image4779

Detta tänkte jag inte på förrän jag såg denna bilden..men gula gardiner är ju så himla fint. Hjälper nog när solen inte vill titta fram vissa dagar. Dom ska vara stora, för långa och pluffsiga så man kan gömma sig i dom.


image4780

Och köket ska vara vitt och blankt, helst så vill jag ha tulpaner på köksbordet som jag bytar ut ganska ofta. Röda på helger och gula på vardagar. Öppna hyllplan och en massa roliga tekoppar överallt.


Ja drömma kan man iaf :)

/Kim

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0