Klippdags

Det var egentligen inte länge sedan jag klippte mig (strax innan jul) men jag är så himla trött på mitt hår! Jag har så länge jag kan minnas haft detta långa lockiga håret som bara hänger rakt ner och gör inget speciellt mer än att bara hänga rakt ner.. :) så himla tråkigt!

image4666


Dock har jag grymt mindre valmöjligheter med lockigt hår tyvärr. Kan inte klippa lugg (hade sett skumt ut med lockig lugg), kan inte göra det rakt (håller ungefär i tre sekunder tills det kommer en vindpust som lockar till det igen) och jag kan absolut inte klippa för kort (ser dumt ut med en lockig bob^^) Så vad ska jag göra!?

Jag har kommit fram till att jag vill ha det kortare iaf. Lockarna blir mer och håret blir mindre tungt. Sen vill jag verkligen klippa upp det mer ända från toppen av huvudet för att få bort triangel-frissan som jag haft i evigheter. Det är alltid platt upptill och jätte mkt volym ner till.

image4667


Ja, ngt sådant får det bli till löning!

Har ni annars några ideér?

Kram Liza

Kommentarer
Postat av: Marina

Definitivt som den rödhåriga tjejen! Ett jättebra alternativ. Uppklivt i kortare etapper fram som hon har! Ser fram emot att se resultatet! Och var inte rädd för att fråga frisören vad hon tycker! Tycker oftast det blir väldigt bra när man ger fria händer.

2008-01-17 @ 21:20:52
Postat av: Kajsa

Hei;) Tror det blir kjempefint, det er gøy med forandring av og til:)Jeg har kort hår nå, så skal spare til langt, har i tilegg hatt pannelugg en stund, så ser fram til at alt håret blir like langt;) Tror absolutt du hadde bli fin med litt mindre tyngde nederst, slik at det blir litt mer balanse:)Du har jo bare så vakre krøller, de bør du være fornøyde med, selv om jeg skjønner at man kan bli litt lei av og til:) Lykke til med ny frisyre;)

2008-01-17 @ 21:27:08
Postat av: Jenny

Om du är trött på lockarna kan du ju alltid rakpermanenta!

2008-01-17 @ 21:35:57
URL: http://thetoasts.blogg.se
Postat av: Liza

Åh, tack för alla tips!! Det är alltid lite pirrigt när man ge sig iväg till frisören. Särskillt när man sett likadan ut alltid.. Haha! Men å andra sidan är det väl vekrligen dags för en förändring då ^^ Ska kolla in frisörer imorgon!

Marina - Ja, jag ska nog fråga frisören och höra vad hon tycker först. Kanske hon har bättre ideér tilloch med ^^ Men lite mer uppklippt vill jag ha för att få lite mer jämvikt i frissen. Äslkar också den röda bilden!

Kajsa - Ja, det är verkligen kul med förändringar, man behöver det lite då och då. Lugg är ju så himla fint! Önskar att jag kunde ha det också!

Jenny - Ja, jag har funderat på det hundra ggr. Men tror itne att mitt avlånga ansikte skulle passa i det dock, haha. Men att ha rakt och problemfritt hår har alltid varit en dröm! ^^

Tack för kommentarerna!

Kram på er!

2008-01-17 @ 22:21:59
Postat av: Kristina

tunna av det, och klipp upp det.
Tror jag hade blivigt jätte fint :)

2008-01-18 @ 10:13:19
Postat av: Madde

måste först bara säga att du har jättefint hår :) hamnade på er blogg för några dagar sen och har redan blivit fast, ni verkar vara såna himla härliga tjejer alla tre :) angående din frisyr tror jag också på en uppklippning och lite kortare, tror det skulle bli jättebra :) Hoppas du vågar chansa och testa det, skulle det inte passa växer det ju alltid ut igen :) tack för en bra blogg!

2008-01-18 @ 13:02:32
Postat av: Anonym

håller med de andra , och du borde tunna ut håret lite mer vid upppklippning så det blir luftigare och inte så tjockt och får mer volym :)

2008-01-18 @ 18:50:25



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0