oh ge mig lördag!

Skrev till min fina kompis Moa imorse o undrade om vi kunde åka till stranden imorn (30 grader imorn visar det :D). Fick ett sms tillbaka från henne där det stod
 
"Vad läskigt :O tänkte föreslå det nu ikväll så kommer jag in på msn o ser att du har skrivit det :O Mer än gärna :D Ska jag hämta er så handlar vi bullar o jordgubbar? Natha osså med? :D sen kan vi väl göra vid oss tsm också? Hälsa Kimme! Älskar dig <3<3"

En kvart senare får jag ett sms från min fina Nathalie där det stod:
 
"Fyfan vilken underbar dag vi kommer ha! Kan vi inte ha en heldag? :D Jag tar med kläder och allt och så efter stranden käkar vi någon god middag tsm och sen gör vi vid oss innan förfesten alla fyra? :D Åh vad jag längtar till imorn nu hihi."

Hur glad blir man inte av sånt? :') mina absoluta favoriter ju, mina älsklingar, mina hjärtan, mina små änglar som sitter på mina axlar. Okej nu låter jag töntig ^^ men fan vad jag älskar dom.



/ My

Kommentarer
Postat av: moa

herregud vad mysigt det ska bli, när ni kommer hem pratar vi om tid och så hihihi:* jag längtar som en idiot!! (och jag älskar dig sååååååhär mycket!) <3

2008-07-04 @ 19:18:05
Postat av: nath

du är så söt och jag älskar dig med och vi ska ha JÄTTEkul!! :D

2008-07-05 @ 00:33:35



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0