En Del Av Din Värld...

Det är så himla svårt att veta vart man ska börja berätta om när vi gjort ett sådant äventyr och sett så många saker som vi gjort på vår resa!

Jag börjar därför i helt fel ände.. ^^

Bland dom sista dagarna (tyvärr) fick vi tummarna loss och gick och köpte biljetter till en Broadway musikal. Det är inte alls dyrt och inte alls så svårt att få tag på som vi trodde! Vi gick helt enkelt in på ett biljettkontor, kollade på priserna och köpte fem biljetter till kvällens föreställning. Enkelt! :) Dom dyraste biljetterna kostade 111dollar, vilket är ca 620kr, inte alls så dyrt! Men då vi hellre hade mer pengar över för annat så köpte vi dom billigaste för bara 50 dollar, ca 300kr. Vi fick då sitta högst upp på balkongen och kunde ändå se allt! Perfekt!



Vi såg Spamalot och The Little Mermaid. Detta inlägget handlar om den sist nämnda...






Som vi skrev innan.. Det är den mest underbaraste, häftigaste och rörande föreställningen jag har sett! Det var MAGISKT! ni som ska dit, ni MÅSTE se den!! Vi grät och skrattade om vartannat... Helt klart det bästa jag sett!

Här har ni två nummer från just Broadway-föreställningen:





Söt kimme med en ny klänning från Forever 21 i biljettkön utanför teatern, minuter före föreställningen.



Vill dit igen!



Kram Liza

Kommentarer
Postat av: Nicole

Hur mycket kostade era flygbiljetter och hur åkte ni dvs vartifrån och med vilket bolag m.m ;)

2008-06-22 @ 13:05:50
URL: http://aelma.blogg.se/
Postat av: Liza

Nicole - Flygbiljetterna kostade 4000kr /tur o retur. Jag bokade genom Travelstart och sökte själv fram hostelet. Vill du ha det hela mer utförligt så skrev vi ett inlägg om allt, priser, ställen o.s.v i ett inlägg under kategorin "new York" innan resan. Kraam!

2008-06-22 @ 13:10:32
URL: http://threeofakind.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0