SATC-filmen

Vi kunde ju såklart inte vara i storstaden där allt hände, där alla historier byggdes, där allt spelades in och där allt visas utan att se det! Såklart offrade vi gärna en av våra kvällar i New York för att se the big movie, Sex And The City på plats!


enorm reklampelare i New York

Vi gick fram till kassan och frågade när filmen visades (undrade typ vilken dag) och tjejen sa att nästan börjar om 20 minuter. Vilken tur! tänkte vi. Det visade sig dock sen att filmen visas en gång (ibland till och med två) gånger i timmen DYGNET RUNT! Otroligt!

Det kostade 11dollar, ca 66kr. Biograferna är otroligt fina i New York! Som stora palats! Platserna är inte numrerade utan man får välja vilken plats man vill.






Vi var först och valde i mitten. Stolarna är grymt skön att sjunka ner i. Sen fylldes salongen med folk och när filmen började var det nästan helt fullt! Tänka sig att det fortfarande är så många som vill se den när man kan välja vilken timma på dygnet som helst!



Filmen var OTROLIGT bra! Ni som älskar SATC lär inte bli besvikna! Vi grät och skrattade om vartannat. Filmen var faktiskt riktigt rolig stundtals! Det var extra roligt att man nu kände igen många av ställena som den filmats på, till och med varit på de flesta! Det var en rätt mäktig känsla, Sex And The City-nörd som man är :)


olagligt smygfotande i salongen ^^


Kram Liza

Kommentarer
Postat av: Karin

kul att läsa alla New Yorkinlägg, var precis där också.. 11-19 juni.. såg faktiskt er på fifth avenue! hur random är inte det? :) tror det var my jag kände igen först, hon hade på sig en IloveNY-tröja snett över axeln, och jag är inte värsta stalkern.. bara coolt att se just er i New York. borde nästan ha sagt något :)

2008-06-25 @ 23:21:57
Postat av: emilia

gud vilken härlig header!

2008-06-26 @ 00:09:13
URL: http://e.mansixxa.se
Postat av: Liza

Karin - Du skojar?? FAN va sjukt, haha! Av alla ställen på jorden så ska man träffas i den mest folktäta och största? Det var riktigt sjukt måste jag säga! Du skulle ju gått fram och hälsat! Det hade verligen gjort vår dag!! Kraam!

2008-06-26 @ 00:18:00
URL: http://threeofakind.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0